2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günlerdir ilk defa iştahla güzelce yemek yedim şimdi mide ağrısından kıvranıyorum aşırı midem bulanıyor çıkarmamak için direniyorum resmen
Sorma ya benimde midem bulanmıyor ama çok iştahsızım yemek yiyorum ama hiç içim çeke çeke değil çok kötü hissediyorum kendimi nereye kadar böyle olcak acaba

Canım tam olarak aynı şey bende de oldu yerleşme kanaması olarak yorumladım Nitekim ertesi gün hcg yaptırdım katlanarak artmıştı
Ne zaman olmuştu canım bide hcg kaç civarındaydı benim cuma günü 64.2 idi şuan leke sulu çok silik açık kahve oldu belirgin bi kere geldi peşinden silindi şükür diyorum artmaz inşallah

Kızlar ben de su an tahminen 4 haftalık hamileyim, sizce asagi yukarı hangi ay dogum yaparım. Tam adet tarihini bilmiyorum ama uç beş gün farkla biliyorum. Yardımcı olurmusunuz?

Ne zaman olmuştu canım bide hcg kaç civarındaydı benim cuma günü 64.2 idi şuan leke sulu çok silik açık kahve oldu belirgin bi kere geldi peşinden silindi şükür diyorum artmaz inşallah
Benim tüp bebek ile oldu 9.gün yani size göre beklenen adetten 1 gün önce sonucum 77 11.gün 300 dü ki o gün senin anlattığın gibi yaşadım tam olarak sonra bir daha olmadı 13.gün 1277 idi hcg.

Benim tüp bebek ile oldu 9.gün yani size göre beklenen adetten 1 gün önce sonucum 77 11.gün 300 dü ki o gün senin anlattığın gibi yaşadım tam olarak sonra bir daha olmadı 13.gün 1277 idi hcg.
Lekelenmeden sonraki yükseliş çok iyi olmus canım ikiz falan mı ?

Kızlar bu 5-6 gündür başım belim bacaklarım çok ağrıyor.sürekli uykum var.oğlumda hiç böyle değildi.bide sürekli oğlum kucağımda 11 kg maşallah

Merhaba kizlar ben 6 haftalik hamileyim doktore tatilde oldug
Hamisler nerdesiniz nasil gidiyor.Benim ayak agtim dişinda bir sorun yok çok şükür.
Bende mayis annelerinin durumunu merak ediyorum. Benim oncesinde boyun kemigi uzunlugundan dolayi omuz agrim vardi. Simdi 3 gundur hoc gecmiyor. Baska rahatsizligim yok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…