- 23 Haziran 2016
- 1.414
- 767
- 43
- 35
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.221
Aynen canım öyle teselli ediyorum kendimi aşımı oldum şimdi yavrumu görmedim bugün ama sagolsunlar kalp atışlarını dinlettrdilerKötü olmuş gerçekten bu havada.
Olsun sakinlesmem çalış, vardır bi hayır mutlaka
Fayda olmaz mı, allah razı olsun canım.Selam fındık kurdu kızımın teyzeleri ve minnak arkadaşlarıcanlarım size sevineceğiniz bi müjdem var inşallah :) kuran kursu hocamdan da onaylattım ve bi kaç kişi çevremden denemiş. Nal i şerif diye bi dua var tam net değil okunması ama doğumda yanında bulundurursan Allah in izniyle ve inanarak taşıycan üzerinde niyeti bozmamak gerekmiş. Bu atmış olduğum duadan 3tane fotokobi çıkartcakmışız birini eşimize verip cüzdanına koycak diğeri hastane çantasında son kalanı da elimize yapıştırcakmışız doğuma onla girilcekmiş inanarak ve dua edilerek Allah in izniyle kolay bi doğum oluyormuş. Teyzemin elti kızı var komşusu vermiş onada kız 1saat sancı çekmiş ve kolayca doğurmuş. İnşallah bizede nasip olsun. Sizinle paylaşmak istedim denemektr fayda var diye düşünüyorum
Canım biliyorum hayalkırıklığı yaşamışsın, bebeğimi görücem diye gitmişsin ama strese girip üzülme, bebeğini de üzme. haftaya görürsün inş. Benim de en sevmediğim şey; hizmet sektöründeki insanların bu rahatlığı ve işlerini planlı ve hassasiyetle yapmamaları.. Devlet hastanesi miydi?Kızlar inanılmaz sinirliyim ve inanılmaz moralin bozuk geldim ama boşuna geldim doktor bana iki hafta sonra ayrintili ya gelceksin dedi ben de zannettimki kendi bakcak ama beni ultrasona yönlendirdi onlarda neymiş yoğunluk varmış haftaya perşembeye gün verdiler karda kışta boşuna gelmiş oldum yani aglycam ya yok böyle bisey
Sağol cnm. Aynen evde olmak büyük avantaj, bende hiç uyuyamadım hsonu da misafirlerimiz vardısagolasın canım sana da geçmiş olsun Allah tan çalışmıyorum evdeyim.Bütün gece uyumadım tek tesellim geçen sene bademciklerimi aldırdım yoksa daha kötü olurdu.İhlamur salep falan iç canım Dr a gitsem ilaç verir ama Kıyamam idare edeceğiz artık
Çok haklısın cnm ama üzülme yine de neyseki ayrıntılıya bakılma zamanı geçmedi birde öyle denk gelseydi düşünsene biKızlar inanılmaz sinirliyim ve inanılmaz moralin bozuk geldim ama boşuna geldim doktor bana iki hafta sonra ayrintili ya gelceksin dedi ben de zannettimki kendi bakcak ama beni ultrasona yönlendirdi onlarda neymiş yoğunluk varmış haftaya perşembeye gün verdiler karda kışta boşuna gelmiş oldum yani aglycam ya yok böyle bisey
Evet canım maalesef devlet hastanesindeydi neyseki sağlık ocağında kalp atışını duydum yavrumun o beni biraz rahatlattı vardır bi hayır haftaya hem kendi doktorun da randevum var hdmde ayrıntılı aynı güne denk geldi kendi doktorumla olan randevuyu one aldımCanım biliyorum hayalkırıklığı yaşamışsın, bebeğimi görücem diye gitmişsin ama strese girip üzülme, bebeğini de üzme. haftaya görürsün inş. Benim de en sevmediğim şey; hizmet sektöründeki insanların bu rahatlığı ve işlerini planlı ve hassasiyetle yapmamaları.. Devlet hastanesi miydi?
Daha iyiyim canım şimdi sakinledi biraz daha aklıma getrmemeye calisyrm Allah'tan kayıp düşmeden bi yerlerde yollar çok kötü cunkuÇok haklısın cnm ama üzülme yine de neyseki ayrıntılıya bakılma zamanı geçmedi birde öyle denk gelseydi düşünsene biherşeyde vardır bir hayır
Rica ederim canım Zeynepler sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah :)) elimizden geleni yapcaz artık.Ayyy cokkk tesekkur ederizz teyzesii dikkate alacagim ins. Malum.isin bel kemiğiii:)))) Rabbim.kolayliklar nasip eylesinnn
Ha evet canım bak onuda söyleyim ben fatma ana eli otu onunda çok faydası varmış bende otun resmide nasıl kullanılışı var atıyım onuda hemenFayda olmaz mı, allah razı olsun canım.
Bir de bi ot vardı. Doğum başlayınca suya mı konuyordu neydi. Bi araştırayim, bulayim ben onu.
Canim bende yeni geldim doktordan ama ayni önce kendi bakti güzelce sonra ayrintiliya yönlendirdi birde oraya girdik ama çok bisy anlamadım orda cins biriydi Allahtan kendi doktorum öncesinde bakti icimizi rahatlatti .. Sende niye öyle yaptiysa sonuçta o ayri o ayriKızlar inanılmaz sinirliyim ve inanılmaz moralin bozuk geldim ama boşuna geldim doktor bana iki hafta sonra ayrintili ya gelceksin dedi ben de zannettimki kendi bakcak ama beni ultrasona yönlendirdi onlarda neymiş yoğunluk varmış haftaya perşembeye gün verdiler karda kışta boşuna gelmiş oldum yani aglycam ya yok böyle bisey
Aynen düşünme en iyisiDaha iyiyim canım şimdi sakinledi biraz daha aklıma getrmemeye calisyrm Allah'tan kayıp düşmeden bi yerlerde yollar çok kötü cunku
hepimize hayırlı olsun :) biz de 19 mayısa bekliyoruz inşaallah oğlumuzu. yalnız merak ettiğiim 2 soru var bilenler cevaplarsa çok sevinirim, doktor ; bebek 1 hafta önden gidiyor dedi. yani ben 21 haftalıkken muayene olurken doktor 22 hafta 3 gün diye yazdırdı asistanına.bu durumda bebek beklenen tarih aralığından erken mi doğacak ?
diğer sorum, 22 haftalığım ve doktor kontrol esnasında herşey normal dedi, rahim 5 cm açık dedi. ben bebeği görmenin heyecanından sormayı unuttum 5 cm açık olması iyi mi kötü mü normal mi ? normal doğum istiyorum, inşallah hayırlısıyla normal olur
Maşallah annesi prenseseEki Görüntüle 1936810 buda benimm prensesimm kizlaar *-*
Evet canimm yan profili kizimin çok güzel bisy yaa hala içim kipir kipir annesi sevik :))) hadi bakalim inşallah sende gorursun saglicakla haberini alir burada sende bize gosterirsinMaşallah annesi prenseseyan dönmüş sanırım :) Rabbim ne güzel de yaratıyo sübhanallah. Bende yarın görcem kızımı teyzesi sabırszım ki
Benim bu aralar hem uyku düzeni şaştı, hemde sindirim sikintisi yaşıyorum o kadar da şu içmeme rağmen bi cozüm bulamadımKizlar uyumayan varmi :) uyku duzeni sasti iyice bes aylik hamisler
Nasi gidiyo bakalim?
Ayyy cokkk tesekkur ederizz teyzesii dikkate alacagim ins. Malum.isin bel kemiğiii:)))) Rabbim.kolayliklar nasip eylesinnnSelam fındık kurdu kızımın teyzeleri ve minnak arkadaşlarıcanlarım size sevineceğiniz bi müjdem var inşallah :) kuran kursu hocamdan da onaylattım ve bi kaç kişi çevremden denemiş. Nal i şerif diye bi dua var tam net değil okunması ama doğumda yanında bulundurursan Allah in izniyle ve inanarak taşıycan üzerinde niyeti bozmamak gerekmiş. Bu atmış olduğum duadan 3tane fotokobi çıkartcakmışız birini eşimize verip cüzdanına koycak diğeri hastane çantasında son kalanı da elimize yapıştırcakmışız doğuma onla girilcekmiş inanarak ve dua edilerek Allah in izniyle kolay bi doğum oluyormuş. Teyzemin elti kızı var komşusu vermiş onada kız 1saat sancı çekmiş ve kolayca doğurmuş. İnşallah bizede nasip olsun. Sizinle paylaşmak istedim denemektr fayda var diye düşünüyorum
Bunu duydum canim ama bnde yok malesef bi arkadas var onda varmis benm icin uygulayacak ins))Fatma Ana Eli Otu, Peygamber Efendimizin kızı Hazreti Fatıma tarafından dikildiği rivayet edilen bir bitkidir. Doğum yapan kadınların kolay bir şekilde doğum yapmasına ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin, bu bitkinin vesilesi ile çocuk sahibi olacağı düşünülür. Bir çok kişi bu şekilde çocuk sahibi olduğunu söylemektedir.
Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?
Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.Eki Görüntüle 1936808
Bu da otun resmi kızlar. Kutsal topraklardan getiriliyor. İnşallah çevrenizde umreye giden falan varsa isteyin onlardan. Buralarda satılır mi bilmiyorum hiç
Onun burnunu yesinler masaasllhhEki Görüntüle 1936810 buda benimm prensesimm kizlaar *-*
İnşallah teyzesi gösterirse minnağım çok özledim onu :)) evlat bambaşka ya şu zaman hemen geçeydi bi o cennet kokularını çeksek içimize ohh :* :))Evet canimm yan profili kizimin çok güzel bisy yaa hala içim kipir kipir annesi sevik :))) hadi bakalim inşallah sende gorursun saglicakla haberini alir burada sende bize gosterirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?