2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kötü olmuş gerçekten bu havada.
Olsun sakinlesmem çalış, vardır bi hayır mutlaka
Aynen canım öyle teselli ediyorum kendimi aşımı oldum şimdi yavrumu görmedim bugün ama sagolsunlar kalp atışlarını dinlettrdiler

Fayda olmaz mı, allah razı olsun canım.
Bir de bi ot vardı. Doğum başlayınca suya mı konuyordu neydi. Bi araştırayim, bulayim ben onu.

Canım biliyorum hayalkırıklığı yaşamışsın, bebeğimi görücem diye gitmişsin ama strese girip üzülme, bebeğini de üzme. haftaya görürsün inş. Benim de en sevmediğim şey; hizmet sektöründeki insanların bu rahatlığı ve işlerini planlı ve hassasiyetle yapmamaları.. Devlet hastanesi miydi?

Sağol cnm. Aynen evde olmak büyük avantaj, bende hiç uyuyamadım hsonu da misafirlerimiz vardı ıhlamur içtim aynen bende portakal suyu vs inş ilerlemeden atlatırız ne diyim

Çok haklısın cnm ama üzülme yine de neyseki ayrıntılıya bakılma zamanı geçmedi birde öyle denk gelseydi düşünsene bi herşeyde vardır bir hayır

Evet canım maalesef devlet hastanesindeydi neyseki sağlık ocağında kalp atışını duydum yavrumun o beni biraz rahatlattı vardır bi hayır haftaya hem kendi doktorun da randevum var hdmde ayrıntılı aynı güne denk geldi kendi doktorumla olan randevuyu one aldım

Çok haklısın cnm ama üzülme yine de neyseki ayrıntılıya bakılma zamanı geçmedi birde öyle denk gelseydi düşünsene bi herşeyde vardır bir hayır
Daha iyiyim canım şimdi sakinledi biraz daha aklıma getrmemeye calisyrm Allah'tan kayıp düşmeden bi yerlerde yollar çok kötü cunku

Ayyy cokkk tesekkur ederizz teyzesii dikkate alacagim ins. Malum.isin bel kemiğiii:)))) Rabbim.kolayliklar nasip eylesinnn
Rica ederim canım Zeynepler sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah :)) elimizden geleni yapcaz artık.
Fayda olmaz mı, allah razı olsun canım.
Bir de bi ot vardı. Doğum başlayınca suya mı konuyordu neydi. Bi araştırayim, bulayim ben onu.
Ha evet canım bak onuda söyleyim ben fatma ana eli otu onunda çok faydası varmış bende otun resmide nasıl kullanılışı var atıyım onuda hemen rica ederim canım ne demek burda birbirimize hem destek oluyoruz hem yardımcı ne mutlu :)

Fatma Ana Eli Otu, Peygamber Efendimizin kızı Hazreti Fatıma tarafından dikildiği rivayet edilen bir bitkidir. Doğum yapan kadınların kolay bir şekilde doğum yapmasına ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin, bu bitkinin vesilesi ile çocuk sahibi olacağı düşünülür. Bir çok kişi bu şekilde çocuk sahibi olduğunu söylemektedir.
Fatma Ana Otu Doğumda Nasıl Uygulanır?

Doğuma gidecek olan kadın, sancıları başladığı anda ilk olarak Fatma ana otunu bir kavanoz suyun içine koysun ve üzerine Felak, Nas, Elemneşrah, Fatiha ve Ayetel kürsi, surelerini okusun. Bunu kendisi yaparsa iyi olur fakat yapması mümkün değil ise, başka biri de yapabilir. Mesela bir yakını doğuma gittiğini duyunca hemen onun niyetine Fatma ana otunu suya koyarak duaları okuyabilir. Ardından doğuma gidecek olan kişi bir yudum suyundan içer. Fatma ana otu suyun içinde açılmaya başlar. Bitki açıldıkça kadının rahmi de açılır ve kolay bir doğumu olur. Doğum gerçekleştirdikten sonra bitki sudan çıkarılır ve bitki kurudukça kapanarak eski halini alır. Böylece doğum yapan kadının da rahimi çok hızlı bir şekilde eski halini alır.
Bu da otun resmi kızlar. Kutsal topraklardan getiriliyor. İnşallah çevrenizde umreye giden falan varsa isteyin onlardan. Buralarda satılır mi bilmiyorum hiç

Canim bende yeni geldim doktordan ama ayni önce kendi bakti güzelce sonra ayrintiliya yönlendirdi birde oraya girdik ama çok bisy anlamadım orda cins biriydi Allahtan kendi doktorum öncesinde bakti icimizi rahatlatti .. Sende niye öyle yaptiysa sonuçta o ayri o ayri

Benim bebeğim de bir kaç gün önde gidiyor. O süreye göre erken doğacak demek oluyor bence.

Açıklığı bilmiyorum ama doktorum her defasında rahim ağzı kapalı, güzel die kontrol ediyor ve bana söylüyor...

İnternetten araştır bakalım ne çıkacak... ekstrem bir durum olsaydı doktorun mutlaka seni uyarır ya da bilgi verirdi

Maşallah annesi prensese yan dönmüş sanırım :) Rabbim ne güzel de yaratıyo sübhanallah. Bende yarın görcem kızımı teyzesi sabırszım ki
Evet canimm yan profili kizimin çok güzel bisy yaa hala içim kipir kipir annesi sevik :))) hadi bakalim inşallah sende gorursun saglicakla haberini alir burada sende bize gosterirsin

Ayyy cokkk tesekkur ederizz teyzesii dikkate alacagim ins. Malum.isin bel kemiğiii:)))) Rabbim.kolayliklar nasip eylesinnn
Bunu duydum canim ama bnde yok malesef bi arkadas var onda varmis benm icin uygulayacak ins))

Evet canimm yan profili kizimin çok güzel bisy yaa hala içim kipir kipir annesi sevik :))) hadi bakalim inşallah sende gorursun saglicakla haberini alir burada sende bize gosterirsin
İnşallah teyzesi gösterirse minnağım çok özledim onu :)) evlat bambaşka ya şu zaman hemen geçeydi bi o cennet kokularını çeksek içimize ohh :* :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…