2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de katiliyorum sana, ben simsisen normal dogum icin yuruyuslere basladim. Kitap aldim okuyorum ve yakin arkadaslarimdan da hikayelerini dinledim. Norma doguma kanalize oldum, rabbim nasip eder insalllah. Doktoruma da her seferinde söylüyorum ki o da hazirlikli olsun

Ben zaten bebegime hatim okuyorum evde canim, burda toplu okuyalim toplu dua edelim derseniz bir cuz bende alabilirim. Ben bir hatimde dagitiyorum es dost akrabaya bebisim icin

Ben zaten bebegime hatim okuyorum evde canim, burda toplu okuyalim toplu dua edelim derseniz bir cuz bende alabilirim. Ben bir hatimde dagitiyorum es dost akrabaya bebisim icin
Allah kabul eder insallah
Akrabam var 4 subatta umreye gidecek insallah
Kutsal topraklarda duasini yaptiririz benimde var basladigim hatmim

Bebegin 1 hafta onde gitmesi 1 hafta erken gelecegini degil iri dogacagini gösteriyor. Ama nedense dr.lar 1 hafta onde gidiyor deyip doğum tarihini revize ediyor bazi insanlarin her kontrolde dogum tarihi degisiyor sat.i o gunden o gune çekilip duruyor. Tabi bu dr.lar da bariz "ben sezeryanciyim" diye bagiriyor bence
Benim de ultrasona gore doğum tarihim daha erken bi tarih cikiyor ama dr. İsrarla "hayir 11 mayis, bebek iri" diyor :)

Benim bildigim dogum sata gore yapilir, bebek onde gidiyor diye erken dogum yapilmaz ki zaten usg cihazlari da tahmini olcum yapiyor, hassas degiller. 3,5kg dedikleri bebek 3.200 doguyor mesela. Benim bebegimde bir hafta onde usgye gore ama doktorum sata gore yorumluyor.

Uzandım dinleyip duruyorum şimdi sanki hafif hafif başladı mı emin olamıyorum ne zor başlasa şu güçlü tekmeler de rahatlasak ne zor ya

Kızlar bi de bisey sorcam bana ilk doz tetanoz aşısı bugün yapıldı sata Gore 19+6 ultrasona Gore 20+2 yim bi sonraki doz için martin 1 ine gün verdi geç olmuyomu
Canim trde oyle diyorlr burda ise benim doktorum son uc aydada yapariz onemli degil dedi hatta burda esimde olmak zorunda mecbur bebege en yakin ikimiz oldugumuz icin dedi doktor ama ne zaman yapicak bilmiyorum

Canım tebrik ederim seni sonuna kadar mücadele et sakın pes etme Dr un son anda sezaryan düşünse bile başka bi Dr daha gidip fikir al.son haftalarda hurma,ahududu çayı da çok yardımcı oluyor

Kızlar bi de bisey sorcam bana ilk doz tetanoz aşısı bugün yapıldı sata Gore 19+6 ultrasona Gore 20+2 yim bi sonraki doz için martin 1 ine gün verdi geç olmuyomu
Bende geçen hafta vuruldum, ikinci doz için bir ay sonrasına gün veriyor, sonraki de 6.ay diye biliyorum

Teşekkür ederiz kuzum cumlemizde inşallah :)) çok haklisin Canim ayni şeyle kim karsilassa böylesi bi havada ozelliklede sinir küpü olurdu :/

Teşekkür ederiz kuzum cumlemizde inşallah :)) çok haklisin Canim ayni şeyle kim karsilassa böylesi bi havada ozelliklede sinir küpü olurdu :/

Aynen canim dr.un dogru yapiyor. Önde gidiyor deyip aliveriyorlar bebegi erkenden, Rabbimin bir bildigi var ki 40 hafta yapmis hamileligi. Yavrular zamaninda gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…