2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim trde oyle diyorlr burda ise benim doktorum son uc aydada yapariz onemli degil dedi hatta burda esimde olmak zorunda mecbur bebege en yakin ikimiz oldugumuz icin dedi doktor ama ne zaman yapicak bilmiyorum
Ben de genelde 20 ve 24 te yapılıyor diyolarya canım tereddüt ettim ama bu işi sürekli yapan insanlar sonuçta yanlış bisey yapmazlar herhalde sağol canım cevabın icin

Çok tşk ederim zahmet edip bu kadar ayrıntılı cevap verdiğin için beni dikkate aldığın için allah razı olsun cnm bende tam bilmediğim için ilk gebelik bi de başka memleketteyim rabbim bebislerimizi korusun ins

Kızlar bende lierac çatlak kremi kullanmaya başladım 20.hafta itibari ile, sizler de başladınız mı önlem almaya?

Canım tebrik ederim seni sonuna kadar mücadele et sakın pes etme Dr un son anda sezaryan düşünse bile başka bi Dr daha gidip fikir al.son haftalarda hurma,ahududu çayı da çok yardımcı oluyor
Hurmayi biliyordum ama ahududu cayini simdi ogrendim. Tesekkurler

Canım ne demek, bildiklerimizi paylaşmak için burdayız :) inş faydalı olmuştur. Benim de ilk gebelik ama işte okuya araştıra birşeyler öğreniyoruz sanırım, paylaşmak en güzeli :) sen yaptıracak mısın ayrıntılı? Bir de hangi memlekettesin?

Ben normalde istanbul da yaşıyorum cnm ama şimdi annemlerin yanına geldim dbakirdayım şuan ewt istiyorum yaptırmak ins iyi bi yer bulursam

dery.a 1 ve 2 yi alayım canım ben.

Kızlar ayrıntılı usg yi beğenmedim ya, yarın başka yerde randevu aldım 120 tl ymiş. En azından daha uzun sürer siye umut ediyorum.

Ben 1
Kızlar bende lierac çatlak kremi kullanmaya başladım 20.hafta itibari ile, sizler de başladınız mı önlem almaya?
Ben 16. Haftada baslamistm Canim zeytinyağı kullanmaya :) halada iki güne yada uç güne bir onu Sürünüyorum

ben hamile oldugumu öğrendiğim günden beri her gün Mustela Catlak Öncesi Kremi kullanıyorum :)) Simdiye kadar 5 tüp bitirdim, 6 aya giriyoruz kac tane daha gider kestiremiyorum göbüş büyüdükce sürülücek yer artıyor

Anladim canim benimde sezeryan ama bana bisey demediler acaba sadece senin dr unmu verdi yoksa her dr bu zamanlarda verirmiki?
Canım ben dedimki kaçıncı hafta alacaksınız o da 38 hatta dur ben tarih verim dedi baktı sat a göre tarih verdi daha geç alamam dedi suanlik eğer bı sıkıntı olmazsa alınacağı en geç tarih bu suyum azalmazsa bebek kanala görmezse falan işte o tarih en geç tarih zaten normal dede 15 gün sonrası 40 haftam doluyor sata göre bebeğe göre 19 Nisan'da doluyor bebek önde sattan

Bebek zaten 4 gün daha ilerde canım doktor riske atamam dedi eğer herşey yolunda giderse 15 gün erkenden alacak .. ki çoğu doktor çevremde kız herkesin doktoru 38 De alıyor hatta 35-36 da bile alan var benim durumuma göre konuştu 42 De doğan var ama onlar normal doğumu bekliyor ve normal gelmezse o şekilde oluyor benim bebek şimdiden doğum pozisyonunda ve plesanta da kanama geçmişi var tansiyon sikintisi oluyor ve rahim ağzında hpv virüsü yani doktorda paşa gönlüne 38 De almiyor canım :)ayrıca organlarına bakicak herlade ki 38 De zaten normal doğumla doğuyor bebekler 36 dan sonra zaten normal doğum bekleniyor kuvoze girse üç kuzenimde 35+6 36 ve 35 haftada doğurdu onların bebekleri girerdi eğer gelişimini tamamlamazsa ona göre davranır .. yani zaten USG ye göre 19 nisan doğum tarihim:) sata göre 15 gün erken alıyor Dr sadece bebeğe göre 11 gün ki belki daha öncede gelebilir geciktirmek için elinden geleni yapacak şuan sadece kaba taslak bı doğum tarihi geldi inan bebeğimin sağlığını en çok ben düşünürüm. Bunların hepsini biliyorum ama 38 zaten tam 9 ay demek ve bebek önde . Sata göre 38..

Canım evet doğum sata göre benim doktorda benim doğum tarihi sata göre 23 nisan mesela ama bebeğe göre 19 nisan doktor 23 nisani göz önünde bulundurarak 38 haftada sezeryana alicam dedi.. ama benim erken alınmamin altında bı sürü sebep var ki sezeryan yaptıran herkes zorunluysa en geç 38 De alınıyor . Ya da 39 eğer zorunluysa :)

Kızlar elimde olsa bende sezeryan istemem ve bebeğimi gidip 38 De aldırmak istemem . Rahim agzimda hpv virüsü var normal doğum yapamam bu ilk neden ikincisi plesantada kanama var ve ucuncusude malesef tansiyonum çıkıyor meyillide çıkmaya ben tek bı doktorlar sınırlı kalmiyorum prof doçent uzman ne varsa gidiyorum daha yeni başladım tek doktora diğerlerinin izniyle.. bebek eşinden ayrılabilir bu yüzden doktor erken alıyor ki zaten sezeryanda çoğu doktor zorunlu ise 38-39 da alır lütfen bilginiz yoksa önyargılı olmayın ben yeterince zor şeyler yaşadım yaşıyorum keyfime göre gidip kendimi kestirmiyorum ben normal doğurma imkanım var diye çok sevindim fakat virüsün bebeğe geçme imkanı varmıs bunu göz önünde bulunduramam bebeğin kanala bile girmemesi lazım . Yok kuvoze alınır yok şu olur ben gerizekalı değilim ve bu benim bebeğim en çok ben düşünürüm doktor da benim durumumun farkında olduğu için 38 hafta dedi yani çok teşekkürler bana moral veren arkadaşlar ne durumda oldugumu sorsaydiniz keşke ya da neden sezeryan olacağını ilk bebeğim yaşım 22 en gençlerinizdwnim belki bende istemezdim böyle olsun yok gerçekten buraya girmiyicem artık sonra kara kara düşünüyorum aklım bulanıyor . Kendinize iyi bakın hepinize iyi doğumlar.

Ben de genelde 20 ve 24 te yapılıyor diyolarya canım tereddüt ettim ama bu işi sürekli yapan insanlar sonuçta yanlış bisey yapmazlar herhalde sağol canım cevabın icin
Rica ederim canim benim onceki doktorumda ilk randevuda asiyi soylemisti ama oda cok aciliyeti yok dogumdan once yapilmasi gerek demisti. Trde her doktor soylemiyor sanirim 24-28 seker yuklemesi var mecburmu dedim doktorda yapsan iyi olur eger seker varsa daha sk kontrole gelmen gerekiyo dedi

Pasaaamm nasilll annesii
Iyi sukur teyzesi triplerde bu ara vuruyo vuruyo yengeme kuzenlere anneme diyom elinizi koyun bi tekme atmiyo ya beni rezil ediyo iki kuzenime birer defa vurdu oydu annemle yengeme hic yuz vermedi. O gün cenazedeydik mezarlikta baya kotuydum ayaktayken elim karnimin ustundeydi itiyodu durmadan tuhaf hissettim uzdum biraz yavrumu ama gecti daha iyiyiz sukur. Siz nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…