- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.301
Kızlar elimde olsa bende sezeryan istemem ve bebeğimi gidip 38 De aldırmak istemem . Rahim agzimda hpv virüsü var normal doğum yapamam bu ilk neden ikincisi plesantada kanama var ve ucuncusude malesef tansiyonum çıkıyor meyillide çıkmaya ben tek bı doktorlar sınırlı kalmiyorum prof doçent uzman ne varsa gidiyorum daha yeni başladım tek doktora diğerlerinin izniyle.. bebek eşinden ayrılabilir bu yüzden doktor erken alıyor ki zaten sezeryanda çoğu doktor zorunlu ise 38-39 da alır lütfen bilginiz yoksa önyargılı olmayın ben yeterince zor şeyler yaşadım yaşıyorum keyfime göre gidip kendimi kestirmiyorum ben normal doğurma imkanım var diye çok sevindim fakat virüsün bebeğe geçme imkanı varmıs bunu göz önünde bulunduramam bebeğin kanala bile girmemesi lazım . Yok kuvoze alınır yok şu olur ben gerizekalı değilim ve bu benim bebeğim en çok ben düşünürüm doktor da benim durumumun farkında olduğu için 38 hafta dedi yani çok teşekkürler bana moral veren arkadaşlar ne durumda oldugumu sorsaydiniz keşke ya da neden sezeryan olacağını ilk bebeğim yaşım 22 en gençlerinizdwnim belki bende istemezdim böyle olsun yok gerçekten buraya girmiyicem artık sonra kara kara düşünüyorum aklım bulanıyor . Kendinize iyi bakın hepinize iyi doğumlar.
Bildiklerini karşında ki insanın durumunu bilmeden onu korkutarak aktarmak normal mı peki canım ? Ya normal doğum ben de isterim benim elimde olan bı durum yok ne zaman şuraya girsem ya korkutucu bişey okuyorum ya da bı hevesle paylaştığım konuya korkacagim bı cevap alıyorum ben stresse girdikten sonra burada takilmamin anlamı yok . Biri bunu yazsa illa merak ediyorsam neden erken alıyor acaba diye sorardım en kotu .. her neyse canım kendine iyi bak iyi geceler.Canım benim zor bir süreç geçiriyorsun Allah yardımcın olsun, bu durumda olup alıngan olman da çok normal. Ama gitmeni gerektirecek birşey Yok kötü bir niyetle yazmamış arkadaşımız da bildiklerini paylaşmak amacıyla yazmış üzme kendini sakın böyle olması gerekiyormuş senin de bunları yaşanan gerekiyormuş ki yaşıyorsun çok şükür bebeğin sağlıklı ve seninle kavuşmaya da az kaldı :)
Benim de doğum kolay olmasi için başladığım bir hatmim var görümcem 18 ocakta gidicek inşallah Allah kabul eder inşallah bir de kutsal topraklardan annem Meryem Ana bitkisi getirdi doğum sancısı başlayınca suya konulacak gül gibi aciliyormuş yasin okunacak üzerine arkadaşım yapmıştı doğumu kolay olmasi için buralarda yoksa ısmarlayin kızlarAllah kabul eder insallah
Akrabam var 4 subatta umreye gidecek insallah
Kutsal topraklarda duasini yaptiririz benimde var basladigim hatmim
Kiyamamm yaa etkileniyor kuzular. Rabbim bir daha ayni acilari yasatmasin ins. Senin kuzunun formu yine yernde masaallahh. :)) bizde iyiyiz teyzesi napalim. Benm hc agrm sizim yoktu. Bu ara sol tarafma hafif rahatszlk veriyor. Popoyumu dikiyo ayagini mi dayiyo anlamadim. Keyfi yernde kuzumun ses seda yok ya ordn anliyorum :))) ayrintiliya gttik. Dr cok durtttu sabaha kadar durmadi. Rahatsz oldu kuzum. Simdide fotosuna bakp bakp seviyorum :)Iyi sukur teyzesi triplerde bu ara vuruyo vuruyo yengeme kuzenlere anneme diyom elinizi koyun bi tekme atmiyo ya beni rezil ediyo iki kuzenime birer defa vurdu oydu annemle yengeme hic yuz vermedi. O gün cenazedeydik mezarlikta baya kotuydum ayaktayken elim karnimin ustundeydi itiyodu durmadan tuhaf hissettim uzdum biraz yavrumu ama gecti daha iyiyiz sukur. Siz nasilsiniz?
Canım benim de tansiyonum yükseldi gebelikte, aynı risk bende de var. Ayrıca benim de hpv geçmişim var. Üstüne üstlük plesentada kanama var ve göbek fıtığım var. Yani yakın sayılırız. Ben de planlanan şekilde sezeryan olucam. Ama doktorum bana tarih filan söylemedi. Sancıların gelmesini bekleyeceğini söyledi. Doğum artık başlıyorken direk sezeryana alacaklar. Ben de normal doğumu tercih ederim ama ne yazık ki sezeryana mecburum. Burada yadırganan senin sezeryan olman değil. Sürekli 38 de alacaklar diyorsun ve böyle erkenden almaya meyilli çok doktor var ve bu etik değil. Arkadaşımız seninle bildiğini paylaşmış, etik çalışmayan bir doktorla senin ve bebeğin için dezavantajlı bir durum yaşamanı istemediği için uyarmaya çalışmış tatlı bir dille. Dediğin gibi sezeryanda genelde 38-39 haftalarda sancı geliyor alınıyor ama daha 20li haftalarda gün vermesi çok doğru değil. Alınıp üzülme. Konunun seninle alakası yok. Hepimiz kendimizi düşündüğümüz kadar birbirimizi de düşünüyoruz.Kızlar elimde olsa bende sezeryan istemem ve bebeğimi gidip 38 De aldırmak istemem . Rahim agzimda hpv virüsü var normal doğum yapamam bu ilk neden ikincisi plesantada kanama var ve ucuncusude malesef tansiyonum çıkıyor meyillide çıkmaya ben tek bı doktorlar sınırlı kalmiyorum prof doçent uzman ne varsa gidiyorum daha yeni başladım tek doktora diğerlerinin izniyle.. bebek eşinden ayrılabilir bu yüzden doktor erken alıyor ki zaten sezeryanda çoğu doktor zorunlu ise 38-39 da alır lütfen bilginiz yoksa önyargılı olmayın ben yeterince zor şeyler yaşadım yaşıyorum keyfime göre gidip kendimi kestirmiyorum ben normal doğurma imkanım var diye çok sevindim fakat virüsün bebeğe geçme imkanı varmıs bunu göz önünde bulunduramam bebeğin kanala bile girmemesi lazım . Yok kuvoze alınır yok şu olur ben gerizekalı değilim ve bu benim bebeğim en çok ben düşünürüm doktor da benim durumumun farkında olduğu için 38 hafta dedi yani çok teşekkürler bana moral veren arkadaşlar ne durumda oldugumu sorsaydiniz keşke ya da neden sezeryan olacağını ilk bebeğim yaşım 22 en gençlerinizdwnim belki bende istemezdim böyle olsun yok gerçekten buraya girmiyicem artık sonra kara kara düşünüyorum aklım bulanıyor . Kendinize iyi bakın hepinize iyi doğumlar.
Canim dediklerine katılıyorum ama bazen öyle durumlar var ki zorunlu sezeryan olması gerekiyor normal doğum diye tutturmayalim hangisi hayırlı ise o olsun buna da elbette doktor karar verecek işin uzmanı onlar ben de normal düşünüyorum ama uygun olmaz çeşitli durumlar arz eder sezeryan da olabilirCanım tebrik ederim seni sonuna kadar mücadele et sakın pes etme Dr un son anda sezaryan düşünse bile başka bi Dr daha gidip fikir al.son haftalarda hurma,ahududu çayı da çok yardımcı oluyor
Canim öyle durumlar var ki zorunlu sezeryanı gerektiriyor senin de durumun bunlardan biri sanırım doktor uygun olana zaten karar verecektir işin uzmanı onlar normal doğum diye gideriz Allah göstermesin farklı bir durum oluşur sezeryan olur arkadaş sanırım piyasadaki bazı aşırı sezeryan taraftarı doktorlardan esinlenerek yazıyı yazmış hakikaten o şekilde doktorlar da var elbette sen de evladın için araştırma yapmışsındir tabi ki doktorumuza güvenmek zorundayız yapacağımız bişey yok sanırım gebelik alınmalarımiz başladı farkında misin çabuk kirilabiliyoruzKızlar elimde olsa bende sezeryan istemem ve bebeğimi gidip 38 De aldırmak istemem . Rahim agzimda hpv virüsü var normal doğum yapamam bu ilk neden ikincisi plesantada kanama var ve ucuncusude malesef tansiyonum çıkıyor meyillide çıkmaya ben tek bı doktorlar sınırlı kalmiyorum prof doçent uzman ne varsa gidiyorum daha yeni başladım tek doktora diğerlerinin izniyle.. bebek eşinden ayrılabilir bu yüzden doktor erken alıyor ki zaten sezeryanda çoğu doktor zorunlu ise 38-39 da alır lütfen bilginiz yoksa önyargılı olmayın ben yeterince zor şeyler yaşadım yaşıyorum keyfime göre gidip kendimi kestirmiyorum ben normal doğurma imkanım var diye çok sevindim fakat virüsün bebeğe geçme imkanı varmıs bunu göz önünde bulunduramam bebeğin kanala bile girmemesi lazım . Yok kuvoze alınır yok şu olur ben gerizekalı değilim ve bu benim bebeğim en çok ben düşünürüm doktor da benim durumumun farkında olduğu için 38 hafta dedi yani çok teşekkürler bana moral veren arkadaşlar ne durumda oldugumu sorsaydiniz keşke ya da neden sezeryan olacağını ilk bebeğim yaşım 22 en gençlerinizdwnim belki bende istemezdim böyle olsun yok gerçekten buraya girmiyicem artık sonra kara kara düşünüyorum aklım bulanıyor . Kendinize iyi bakın hepinize iyi doğumlar.
Tatlım senin geçmişin var ama benim hala hpv tıp 39 um var yani hala var zaten geçmişse bı iki yıl sonra normal dogurabiliyorsun ben anladım defalarca okudum mesajı ben iki prof artı bu doktora gidiyorum doktorlsrin hepsi eğer sezeryansa 38-39 a alıyor daha yeni bıraktım proflari birinin öğrencisi diye buna başladım kendi onerdi. ben İstanbul'dayım buradakiler öyle kadın suyun gelmeden almam lazım diyor su gelirse çocugu koruyacak hiç birşey kalmaz virüs geçebilir canım sorun bu yani zaten şu gidip sezeryan olduktan sonra daha ne anlamı var seseryanin bebeği şuan kese ve su koruyor ben hiç bişey yaptıramadım gebelikten ve yasimdsn dolayı virüs var bildiğimiz tek şey bu şuan smear temiz ama bağışıklık düşerse virüs yine çıkabilir çünkü hala vardır daha bı kaç ay önceki smearim bozuktu . Yani suyun gelmeden almalıyım demesinin sebebi budur doktorun bu yüzden 38 daha bekletemem diyor süreklide su iç dinlen diyip duruyor zaten ..Canım benim de tansiyonum yükseldi gebelikte, aynı risk bende de var. Ayrıca benim de hpv geçmişim var. Üstüne üstlük plesentada kanama var ve göbek fıtığım var. Yani yakın sayılırız. Ben de planlanan şekilde sezeryan olucam. Ama doktorum bana tarih filan söylemedi. Sancıların gelmesini bekleyeceğini söyledi. Doğum artık başlıyorken direk sezeryana alacaklar. Ben de normal doğumu tercih ederim ama ne yazık ki sezeryana mecburum. Burada yadırganan senin sezeryan olman değil. Sürekli 38 de alacaklar diyorsun ve böyle erkenden almaya meyilli çok doktor var ve bu etik değil. Arkadaşımız seninle bildiğini paylaşmış, etik çalışmayan bir doktorla senin ve bebeğin için dezavantajlı bir durum yaşamanı istemediği için uyarmaya çalışmış tatlı bir dille. Dediğin gibi sezeryanda genelde 38-39 haftalarda sancı geliyor alınıyor ama daha 20li haftalarda gün vermesi çok doğru değil. Alınıp üzülme. Konunun seninle alakası yok. Hepimiz kendimizi düşündüğümüz kadar birbirimizi de düşünüyoruz.
hayatım benimki kırgınlık değil benim ne yaşadığımı ve ya senin veya başkasının.kimse bilmiyor burası sanal ortam bu yüzden buna göre konuşulmali ben herşeyi ince eleyip sık sokuyorum zaten . Benim zoruma giden konuşmalar var daha dile getirmek istemiyorum şimdi buradaki bazı arkadaşlar bu da ne alıngan falan diye düşünebilir ama bu alınganlık değil . Burada bı çok zorluk yaşayan oldu ben gidip en kötüsünü söylesem nasıl olurdu bilgilendiriyormu olurdum ... Yani bilmiyorum ben başka sitelerde De varım hepsi sevincini paylaştı destek oldu bı burada oyle yazilar gördüm .. hesabı pasife alicam inşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına kendim için yapmam gerekiyor bunu yoksa daha çok önyargı yerim moralimi bozarim herşeyi takarım ben.Canim öyle durumlar var ki zorunlu sezeryanı gerektiriyor senin de durumun bunlardan biri sanırım doktor uygun olana zaten karar verecektir işin uzmanı onlar normal doğum diye gideriz Allah göstermesin farklı bir durum oluşur sezeryan olur arkadaş sanırım piyasadaki bazı aşırı sezeryan taraftarı doktorlardan esinlenerek yazıyı yazmış hakikaten o şekilde doktorlar da var elbette sen de evladın için araştırma yapmışsındir tabi ki doktorumuza güvenmek zorundayız yapacağımız bişey yok sanırım gebelik alınmalarımiz başladı farkında misin çabuk kirilabiliyoruz
bana ilk doz 18 haftada 12 aralıkta yapıldı ikinci doz 22 haftada olacak yani 12 ocak perşembe demek ki her sağlık ocağı farklı yapıyor.Ben de genelde 20 ve 24 te yapılıyor diyolarya canım tereddüt ettim ama bu işi sürekli yapan insanlar sonuçta yanlış bisey yapmazlar herhalde sağol canım cevabın icin
Aaa ne güzel ben de dbakırdayımBen normalde istanbul da yaşıyorum cnm ama şimdi annemlerin yanına geldim dbakirdayım şuan ewt istiyorum yaptırmak ins iyi bi yer bulursam
Müşteri mı learac mı hangisini tavsiye edersin, ben daha yeni başlıyorum hangisi iyi ise onla devam edeyimben hamile oldugumu öğrendiğim günden beri her gün Mustela Catlak Öncesi Kremi kullanıyorum :)) Simdiye kadar 5 tüp bitirdim, 6 aya giriyoruz kac tane daha gider kestiremiyorum göbüş büyüdükce sürülücek yer artıyor
Arkadasim hamilelik hassasligiyla boyle dusunuyorsun arkadasim bosversene. Turp gibi kadinim hicbirseyim yok. Tamamiyla kendi kararim ve ozgur irademle ilk cocugumuda sezeryan yaptim bunuda Allah izin verirse sezeryan yapacagim. Gayette randevulu sacimi bile yaptirip gittim doguma. Gayette guzel gecti. Ayildiktan 1 saat sonra ayaktaydim. Ne agrim ne sizim hicbirseyim olmadi. Bebegimde bende gayet saglikliydik. Hic niye normal dogurmadim diye pismanlik yada vicdan azabida yasamadim. Benim kararim benim secimim. Cok yakin bir arkadasim normal dogum yapicam derken bebegin bir kolu ters geldi sikisti ve halen o kolunu kullanamiyor yavrucak. Sonuc olarak kimin kismetinde ne varsa herkes onu yer. Allah hepimize gonlumuze gore guzel seyler kismet etsin. Sende sezeryan yapicam de saglam dur. Kim neye karisabilir? Uzme bosyere kendini.Bildiklerini karşında ki insanın durumunu bilmeden onu korkutarak aktarmak normal mı peki canım ? Ya normal doğum ben de isterim benim elimde olan bı durum yok ne zaman şuraya girsem ya korkutucu bişey okuyorum ya da bı hevesle paylaştığım konuya korkacagim bı cevap alıyorum ben stresse girdikten sonra burada takilmamin anlamı yok . Biri bunu yazsa illa merak ediyorsam neden erken alıyor acaba diye sorardım en kotu .. her neyse canım kendine iyi bak iyi geceler.
canm cam silmen çok tehlikeli karnını geriyorsun asılıyorsun çok zararlı Kanaman olmadıysa sorun değil bence .Bi tanışım cam sildi kanaması oldu ama bebeği doğdu yani gayet iyi.Ama yapma daha.Bal ye portakal mandalin filan haraketlenir o zamn uyuyordur kesin.Kızlar bebek dün aksamdan beri hiç hareket etmiyor bugün cam sildim bişey olmuş mudur yarın ultrasona gidicem inşallah korkuyorum
Canım hemen nereye gidiyorsun dur bakalım. Burda hep beraber doğum anılarımızı paylaşacağız.hayatım benimki kırgınlık değil benim ne yaşadığımı ve ya senin veya başkasının.kimse bilmiyor burası sanal ortam bu yüzden buna göre konuşulmali ben herşeyi ince eleyip sık sokuyorum zaten . Benim zoruma giden konuşmalar var daha dile getirmek istemiyorum şimdi buradaki bazı arkadaşlar bu da ne alıngan falan diye düşünebilir ama bu alınganlık değil . Burada bı çok zorluk yaşayan oldu ben gidip en kötüsünü söylesem nasıl olurdu bilgilendiriyormu olurdum ... Yani bilmiyorum ben başka sitelerde De varım hepsi sevincini paylaştı destek oldu bı burada oyle yazilar gördüm .. hesabı pasife alicam inşallah sende sağlıcakla alırsın kucağına kendim için yapmam gerekiyor bunu yoksa daha çok önyargı yerim moralimi bozarim herşeyi takarım ben.
Canim pek katilan olmamis sanirim.bi kac kisiylede bitiremeyiz zor olur .bu arada guzel haberlerle gelirsin insallahdery.a 1 ve 2 yi alayım canım ben.
Kızlar ayrıntılı usg yi beğenmedim ya, yarın başka yerde randevu aldım 120 tl ymiş. En azından daha uzun sürer siye umut ediyorum.
canım yapma böyle yanlış anlaşılma oldu galiba tabikide en çok sen düşünürsün bebeğini.Sen istemezmisin normal doğum yapıp o anda ayağa kalkmak bebeğinle ilgilenmek ama mecbursun ayrıca günü sen belirlemeyeceğine göre doktorun belirliyor ve doktorlarda en geç tarihi vermiştir eminim senin için.Canını skma .bende normal doğum düşünüyorum ama bende iğneden bayılan bir insanım tansiyonum düşüyor.Belki bende sezeryan yapın diyebilirm benim elimde değil doğum anında bayılırsam ne olacak tansiyonum düşüyorken ?Allah korusun herşeyin hayırlısı.bebeğini sağ sağlim kucağına al herşey geçer.Hakkımız da hayırlısı.Buraya girmemezlik yapma bu arada özlüyoruz yeğenimiziiiKızlar elimde olsa bende sezeryan istemem ve bebeğimi gidip 38 De aldırmak istemem . Rahim agzimda hpv virüsü var normal doğum yapamam bu ilk neden ikincisi plesantada kanama var ve ucuncusude malesef tansiyonum çıkıyor meyillide çıkmaya ben tek bı doktorlar sınırlı kalmiyorum prof doçent uzman ne varsa gidiyorum daha yeni başladım tek doktora diğerlerinin izniyle.. bebek eşinden ayrılabilir bu yüzden doktor erken alıyor ki zaten sezeryanda çoğu doktor zorunlu ise 38-39 da alır lütfen bilginiz yoksa önyargılı olmayın ben yeterince zor şeyler yaşadım yaşıyorum keyfime göre gidip kendimi kestirmiyorum ben normal doğurma imkanım var diye çok sevindim fakat virüsün bebeğe geçme imkanı varmıs bunu göz önünde bulunduramam bebeğin kanala bile girmemesi lazım . Yok kuvoze alınır yok şu olur ben gerizekalı değilim ve bu benim bebeğim en çok ben düşünürüm doktor da benim durumumun farkında olduğu için 38 hafta dedi yani çok teşekkürler bana moral veren arkadaşlar ne durumda oldugumu sorsaydiniz keşke ya da neden sezeryan olacağını ilk bebeğim yaşım 22 en gençlerinizdwnim belki bende istemezdim böyle olsun yok gerçekten buraya girmiyicem artık sonra kara kara düşünüyorum aklım bulanıyor . Kendinize iyi bakın hepinize iyi doğumlar.
canım yapma böyle yanlış anlaşılma oldu galiba tabikide en çok sen düşünürsün bebeğini.Sen istemezmisin normal doğum yapıp o anda ayağa kalkmak bebeğinle ilgilenmek ama mecbursun ayrıca günü sen belirlemeyeceğine göre doktorun belirliyor ve doktorlarda en geç tarihi vermiştir eminim senin için.Canını skma .bende normal doğum düşünüyorum ama bende iğneden bayılan bir insanım tansiyonum düşüyor.Belki bende sezeryan yapın diyebilirm benim elimde değil doğum anında bayılırsam ne olacak tansiyonum düşüyorken ?Allah korusun herşeyin hayırlısı.bebeğini sağ sağlim kucağına al herşey geçer.Hakkımız da hayırlısı.Buraya girmemezlik yapma bu arada özlüyoruz yeğenimiziiiKızlar elimde olsa bende sezeryan istemem ve bebeğimi gidip 38 De aldırmak istemem . Rahim agzimda hpv virüsü var normal doğum yapamam bu ilk neden ikincisi plesantada kanama var ve ucuncusude malesef tansiyonum çıkıyor meyillide çıkmaya ben tek bı doktorlar sınırlı kalmiyorum prof doçent uzman ne varsa gidiyorum daha yeni başladım tek doktora diğerlerinin izniyle.. bebek eşinden ayrılabilir bu yüzden doktor erken alıyor ki zaten sezeryanda çoğu doktor zorunlu ise 38-39 da alır lütfen bilginiz yoksa önyargılı olmayın ben yeterince zor şeyler yaşadım yaşıyorum keyfime göre gidip kendimi kestirmiyorum ben normal doğurma imkanım var diye çok sevindim fakat virüsün bebeğe geçme imkanı varmıs bunu göz önünde bulunduramam bebeğin kanala bile girmemesi lazım . Yok kuvoze alınır yok şu olur ben gerizekalı değilim ve bu benim bebeğim en çok ben düşünürüm doktor da benim durumumun farkında olduğu için 38 hafta dedi yani çok teşekkürler bana moral veren arkadaşlar ne durumda oldugumu sorsaydiniz keşke ya da neden sezeryan olacağını ilk bebeğim yaşım 22 en gençlerinizdwnim belki bende istemezdim böyle olsun yok gerçekten buraya girmiyicem artık sonra kara kara düşünüyorum aklım bulanıyor . Kendinize iyi bakın hepinize iyi doğumlar.
cnm benim boğazım 3gün şiş kaldı gece yutkunamadım bal ıhlamur gece hep yedim içtim fayda etmedi.Ama 2 .gün bugün boğazım geçti şükürler olsun.Ben sıcak su torbasına su koyup baskı yaptım gece boğazım yumuşadı ve greyfurt suyu içtim turp suyu ile hafifledi ve dün tamamen eski haline döndü boğazım şuan da gayet iyi.Sadece öksürük var gece uyutmuyor beni.Onun içinde doktor toz içeçek verdi NAC-600 onu kullanacağım bikaç gün..inşllah azalır . Arada benimde burnum tıkanıyor sıaktan soğuğa girince açılıyor ama snra tekrar sıcağa giriyorum kapanıyorDün gece acile gittim tekrar soğuk hava verdiler, benimle aynı durumu yaşayıp burnu tıkalı olup boğazları ağrıdığı için nefes alamayan varsa soğuk hava burnumu açtı gece 2 3 saatte olsa uyudum. Ve ne yazıkki antibiyotiğe başladım. Kullandığım antibiyotik için acil doktoru, kadın doğumcum ve dahiliyeci içebilirsin bebeğe zararı olmaz dedi. Allaha emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?