2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tatlim burda cok soruldu sata gore mi usg ye goremi dogum yapiliyor diye.bebegi bir hafta onde gidenler felan sormustu. Ona istinaden yaZdim ben. Senin konun ile alakali yazmamistim senin durumunu zaten biliyorum ve basta Zor zamanlar gecirmkstin hatirliyorum. Gitme vallla oZlerimmmmmm, kacmak yok birlikte dogurca afacanlarimizi

Son düzenleme:
Yani ne zamn doğum yapacağımınızı bilemeyiz tahmini tarihler bunlar sonuçda. Çok okudum ben 33-34 haftada doğum yapanları.Belki allah korusun sezeryanı bekleyen arkadaşlarımız yada sezeryan düşünenler 38 - 39 u beklerken bir bakmışız 35 de sancı vurmuş.Bilemeyiz gerçekten .Tahmini haftalar veriliyor.O nedenle doktorda tahmini 38 demiş arkadaşımıza en uygun tarihi 38 görmüş demekki.

Gunaydin kizlar, dogum tarihleri yaklastikca artik dogumu konusur olduk ne guzel dimi Allah herkese hayirli ve saglikli dogumlar nasip etsin ve bebislerimizi saglikla kucagimiza almak nasip olsun insalllah

Ben yazdıklarımın arkadasındayım moral bozmak vs içşn yazmadım ayrıca bende sezeryan ile doğum yapmış biriyim ve 2. Gebeliğimde sezaryan ile olacak yazdığım şeyler kendim içinde geçerli olan şeylerdi.sezaryanda bi sıkıntı yaşamadım kızımda yaşamadı şükürler olsun ama şimdi daha dikkatli daha tecrübeliyim. Burada tecrübelerimizi bildiklerimizi paylaşıyoruz. Benim söylediğim şey daha doğuma çok zaman olduğu doğum tarihi vs gibi şeylerin doğuma yakın zamanda o anki senin ve bebeğin sağlık sartlarına göre değerlendirilmesi gerektiğiydi. Bunda bu kadar olumsuzluk arayacak bir daha siteye girmeyecek ne var anlamadım,yaşına ve hamilelikten dolayı alınganlığına veriyorum. Herkes ne demek istediğimi gayet iyi anlamışken senin tepkin bunu gösteriyor

ben kendim bi hatim yapıyorum Rabbim kısmet ederse ama size de katılırım bi liste olursa beni de etiketle lütfen arkadaşım kaç cüz derseniz okurum inşallah

Günaydın teyzelerimiz :* şuan hastane yolundayız lütfen dua edin bize kızımın sağlıklı haberlerini alayım. Biliyorsunuz ya erken doğum riski olduğu için rahime dikiş atılmıştı. Herşey yolunda olsun. Dualar okuyarak gidiyorum şuan

tatlim o otun adi fatma ana eli otu degil miydi? Ya da iki farkli ot mu var? Ben de aldirdim kayinvalideme, bana da yapilacak insalllah

tam olarak anlatmak istediğim budur. face de SSVD(sezaryan sonrası vajinal doğum)grubu var, orada çok aydınlatıcı bilgiler var Dr bilgileri de var.yalnız gruba katılım şartı ssvd imza kampanyasını imzalamak, tavsiye ederim hepinize arkadaşlar

Benim ilk doğumum olacak nasipse, normal dogum yapmak cok istiyorum tabi bi aksilik cikmaZsa. Bu gruba katilmamin yarari olur mu acaba bana? Ya da sadece ilk dogumu sezeryan olanlar icinmi bu dogum? SSVD yi daha oncede duymustum, ama bu grubun bana da yarari olurmu acaba

Olur canım normal doğum ile ilgili bir çok bilgi edinebilirsiniz,okunacak olan dualardan,yapılacak egzersizlere,Dr araştırmalarına vs.çok faydalı bir grup.grup içinde Dr lar ve ebelerde var

Aminn canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzz umarım herşey yolundadır

hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Kızlar benim şimdiden göğüs uçlarımda sızlama oluyor. Emzirme döneminde bazı anneler çok acı çekiyormuş. Şimdiden bişeyler kullanmam gerekir mi acaba doktoruma soracağım ama benim durumumda olan var mı???

Ay canim Allah razi olsun, simdiden cok guzel bilgiler edindim. Kordon baginin gec kesilmesinin saglikli oldugunu okudum. Doktorumla bu bilgiyi paylasacagim. Tekrar tesekkurler
Evet belli bi süre kan akışı sağlanıp kesilmesi çok sağlıklı.çok mutlu oldum bende Allah gönlümüzdeki nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…