2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Müşteri mı learac mı hangisini tavsiye edersin, ben daha yeni başlıyorum hangisi iyi ise onla devam edeyim
Canım ben de lierac kullanıyorum memnunum ancak şu da var çatlayacapı varsa çatlıyor ne kadar sürsen de.ben Yen'i bir haftadır başladım öncesinden de oluşmadı ancak önemli olan son 2 ay.

Ha
Hadi güzel haberlerinle gel doktordan bekliyoruz annesi

Silecek insanım yok annem siler ama o da yüksekten korkar en son Kurban Bayramında sildim şimdiden de insan tutmayim dedim kanama yok çok şükür evet akşam portakal mandalina sıktım biraz hareket etti ayrıntılı ultrasona giricem bakalım bugün inşallah kötü bişey yoktur

Günaydın cnm güzel haberlerle gel inş

Kızlar bende lierac çatlak kremi kullanmaya başladım 20.hafta itibari ile, sizler de başladınız mı önlem almaya?
Ben mustela kullanıyorum 18.haftada başladım banyodan sonra sürüyorum bacak-göğüs arası, karnıma biraz daha fazla sürüyorum tabi. Doktorum mustela ve lierac'ı önermişti. Ama bunlar oldukça pahalı kremler, biterse tekrar alır mıyım emin değilim. Arkadaşım bio oil önermişti ama onun etkisi ve fiyatı nasıl emin değilim, kullanan var mı?

Canm inan pencerelim hep toz yağmur izi.ama dokunmuyorum bile ben. Bende de yapack kişi yok.Zaten kar yağıyor.Hiç uğraşamam ev işi yaparım da pencereye cesaret edemem .Dikkat et cnm benim.Evet meyve yiyince kıpır kıpır minnoşlar.

Benimde aynı canım ama bnde bişey kullanmıyorum dokunamıyorum bile

Benim bir ara baya bir sızlıyordu sonra durdu şimdi çok hafif hafif sızı var ama çok hissedilir bir şey değil. Emzirmeye başladıktan sonra krem falan kullanılıyor diye duydum ama önceden de kullanmak gerekiyor mu acaba? Öğrenirsen bizle de paylaş canım :)

Ayy baskalarinin cocuklarna dayanamiyodum kendiminkini yer bitiririm been:))
Aynen bende öyle normaldede cook bi çocuk duskunlugm vardır gördüğüme dayanamam kucagmdan indiresim gelmezdi beni gören ya senin çok çocuğun olur yada Allah seni imtihan etmek için çocuk vermez diodu .. Benimde ilk uç ay olmadi her adetim geldiğinde oturup agliodum yoksa gerçekten benim çocuğum olmicakmi diye yazik esim bile eğer hamile kaldgm ay bi daha adetin gelecek olsaydi ben senden habersiz testler yaptırmaya baslicaktm dedi kuzum benim öyle görünce acaba bendenmi kaynakli olmuyor diye düşünüyormuş simdi çok sukurki Rabbim çok bekletmeden verdi bide hayirlisyla kucagmza alirsak inşallah :))

Kızlar dün ateşimden bahsetmiştim. Geçti şükür. Fırsatınız varsa işe gitmeyin bir kaç gün dinlenin. Ben ılık suyla duş aldım. Dinlendim. Bol meyve yedim. Şükür iyiyim ne ateş var ne halsizlik.

Ayy baskalarinin cocuklarna dayanamiyodum kendiminkini yer bitiririm been:))
Aynen bende öyle normaldede cook bi çocuk duskunlugm vardır gördüğüme dayanamam kucagmdan indiresim gelmezdi beni gören ya senin çok çocuğun olur yada Allah seni imtihan etmek için çocuk vermez diodu .. Benimde ilk uç ay olmadi her adetim geldiğinde oturup agliodum yoksa gerçekten benim çocuğum olmicakmi diye yazik esim bile eğer hamile kaldgm ay bi daha adetin gelecek olsaydi ben senden habersiz testler yaptırmaya baslicaktm dedi kuzum benim öyle görünce acaba bendenmi kaynakli olmuyor diye düşünüyormuş simdi çok sukurki Rabbim çok bekletmeden verdi bide hayirlisyla kucagmza alirsak inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…