2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mrb cnm sen nerde yaptırdın ayrıntılı ultrasonu ben diyarbakir liyim evlenince istbula gelin gittim
Ben de dbakırlıyım canım bahçeci kliniğinde takibimi yaptırıyorum doktorum zeki Akkum duymuşsunuzdur mehtihi.kendş yaptı detaylı ultrasonunu.sen nerde yaptırdın?

Kızlar Merhaba,

Ben 23+4 haftalık hamileyim. Kendi doktorum şeker yüklemesinin yapılmasını doğru bulmuyor. Yemeklerden 2 saat sonra şeker ölçümü yaptırmamı istedi. Bende kahvatıdan ve öğle yemeğinden 2 saat sonra parmaktan şeker ölçüm cihazı ile kontrol ettiğimde şekerim 121 çıktı. Bu değer normal midir? Doktoruma söylediğimde sen de gebelik şekeri var dedi. Diyete devam etmem gerektiğini söyledi. Sizce bu durum normal mi ne yapmam gerekiyor?

Anladim canim hayirlisiyla gelsin insallaahhh bebisin

Ay kizlar bugün detayliya girdim tekrar asik oldum Allahim ne güzel biseydi bu :) radyolojide yaptirdik. Parmaklari ayaklari her yerini tek tek gösterdi. Arada bi esniyodu agzini sapirdiyodu herseyimiz güzel sadece böbrekte hafif bi büyüme göründü onuda takip etcez. Agzi burnu masallah cok tatliydi Rabbim herkese nasip etsin Anne olmak simdiden bile güzel

Ben de dbakırlıyım canım bahçeci kliniğinde takibimi yaptırıyorum doktorum zeki Akkum duymuşsunuzdur mehtihi.kendş yaptı detaylı ultrasonunu.sen nerde yaptırdın?
Ewt duydum zeki hocayı genç kızken muayene olmuslugum da var ben 20 gündür burdayım daha bi yer bulamadım yaptiramadim cnm ne kadar ücret ödedin cnm

Benimki henüz söylemedi şeker yüklemesi yapacağız diye. 24.haftadan sonra mı yapılıyordu? Belki de yaptırmaz. Sağlık ocağındaki hemşire şeker yüklemesi yaptırmazsan mutlaka belli aralıklarla açlık ve tokluk değerini ölçtür demişti ama bunun limitleri nedir söylemedi. Evde yapılan 1 kere parmaktan ölçümle gebelik şekeri tespiti yapılabiliyor mu bana çok inandırıcı ve doğru gelmedi canım ama istersen bir başka doktora da görün?
Şeker yüklemesinin zararları nedir bu arada bilen var mı neden bazıları karşı çıkıyor bunu yaptırmaya, benim pek bilgim yok da bu konuda?

Sağlık ocağındaki doktor şeker yüklemesi yaptırmam gerektiğini söyledi ama kendi doktorum gerek yok diyet yaparak takibini yapabiliriz dedi. Bu arada sanırım evde bir şeker ölçüm cihazı bulundurmam gerekebilir

Ewt duydum zeki hocayı genç kızken muayene olmuslugum da var ben 20 gündür burdayım daha bi yer bulamadım yaptiramadim cnm ne kadar ücret ödedin cnm
Yani ekstra ücret istemedi.her muayenede ödediğim 200 tl ile yaptı detaylıyı da.

Geçmiş olsun canım, eğer kesin teşhis koyulduysa. Geçen sene doğum yapan bir arkadaşta da gebelik şekeri çıkmıştı ama hiçbir sıkıntı olmadı ne kendi ne de bebeğinin sağlığında. Yaygın bir şey sanırım, diyetle kontrol altına alınabiliyorsa süper bence dert etme :)

Rabbime şükürler olsun geldik evimize :)) çok şükür kızımın gelişimi normalmiş 28cm boy 530gr bıcırığım :* istirahat la hamileliği geçirmeye devam dedi 10nisan dan sonra doğum için hazırdır artık dedi o zamanda kadar dikkat et annesi dedi. Sonrada onun keyfini bekliycez ne zaman gelirse. Allah razı olsun hepinizden dualarınız için Rabbim hayırla tamamlamızı nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı

Canım ben de lierac kullanıyorum memnunum ancak şu da var çatlayacapı varsa çatlıyor ne kadar sürsen de.ben Yen'i bir haftadır başladım öncesinden de oluşmadı ancak önemli olan son 2 ay.
Aslında bende 20.hafta ile lierac kullanmaya başladım ama sanki tenim emmiyor gibi geldi bana, sana da öyle oluyor mu yani tenim emsin diye masaj yapar gibi sürdüm, sonra tabaka şeklinde elime geldi bir kısmı ?????

Oyy oyyy oyyyy maşallah Prensesese annesi kocaman kız olmuş artık

Oyy maşallah güzel kız :) ne güzel büyümüş. Dinlenmeye devam o halde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…