- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.381
Oyy yerim o fistigi 41 kere masallah, dikkat et kendine annesi rabbim hayirli saglikli dogumlar, saglikli evlatlar nasip etsin insallahRabbime şükürler olsun geldik evimize :)) çok şükür kızımın gelişimi normalmiş 28cm boy 530gr bıcırığım :* istirahat la hamileliği geçirmeye devam dedi 10nisan dan sonra doğum için hazırdır artık dedi o zamanda kadar dikkat et annesi dedi. Sonrada onun keyfini bekliycez ne zaman gelirse. Allah razı olsun hepinizden dualarınız için Rabbim hayırla tamamlamızı nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
evet canım dün sağlık ocağındaki hemşirede 24. haftada muhtemelen şeker yüklemesi yapıcaklar onun sonucunu bizede bildirin dedi doktorum yapma taraftarı şeker yüklemesiniRica ederim canim benim onceki doktorumda ilk randevuda asiyi soylemisti ama oda cok aciliyeti yok dogumdan once yapilmasi gerek demisti. Trde her doktor soylemiyor sanirim 24-28 seker yuklemesi var mecburmu dedim doktorda yapsan iyi olur eger seker varsa daha sk kontrole gelmen gerekiyo dedi
evet canım hepsinin farklı sanırım önemli olanbana ilk doz 18 haftada 12 aralıkta yapıldı ikinci doz 22 haftada olacak yani 12 ocak perşembe demek ki her sağlık ocağı farklı yapıyor.
Bende aynı canım hayırlısıyla atlatsak bi onuda :) ben devlette yaptıracağım İnşallah gösterirler bakarken
Ayyy sormaa ben evliligin ilk 5 ayi okul var diye erteledim ama kendimi dusundugumden degil minnakimi dusunuyodum. Vakit ayiramam faln diye. Hatta arkadaslarm diyodu. Sen bile yapmadysan kimse yapmaz diye. Sonra dayanamadm olsun istedim ama oyle bi duzensz hayatim vardiki subatta istedim agustosta geldi prensesim. Ama gel sen bana sor o sureci. Dedim cok istiyorm ya imtihanm olacak galiba. Sukurki cok bekletmedi pamukumm oyy :))Aynen bende öyle normaldede cook bi çocuk duskunlugm vardır gördüğüme dayanamam kucagmdan indiresim gelmezdi beni gören ya senin çok çocuğun olur yada Allah seni imtihan etmek için çocuk vermez diodu .. Benimde ilk uç ay olmadi her adetim geldiğinde oturup agliodum yoksa gerçekten benim çocuğum olmicakmi diyeyazik esim bile eğer hamile kaldgm ay bi daha adetin gelecek olsaydi ben senden habersiz testler yaptırmaya baslicaktm dedi kuzum benim öyle görünce acaba bendenmi kaynakli olmuyor diye düşünüyormuş simdi çok sukurki Rabbim çok bekletmeden verdi bide hayirlisyla kucagmza alirsak inşallah :))
Allah razı olsun canımm benimmm :* evet cidden büyümüş kurban olsun annesi ona :* :) resmini alamadıkOyy oyyy oyyyy maşallah Prensesese annesi kocaman kız olmuş artık
Benim daha 10-12.haftalarda çok acıdi göğüs uçlarım. Sütyen dedikçe aciyordu. Ve hafif hafif cilt kuruluğu gibi pul pul olmuştu. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım, göğüs Pedi aldım. Sanki emzirme donemindeymisim gibi sabah işe giderken ve akşam gelince kullandım. Uçları nemlendirince rahat ettim. Bu yönteme dogumdan bir ay once baslanmasi oneriliyor. Emzirirken gogus uclarinda catlama kanama vs olmamasi icin. Ama senin dediğin içten süt kanallarından gelen bi ağrıysa çaresi var mı bilmiyorum. Emzirmeye hazırlanıyor sonuçta. Normal bir şeydir herhalde.hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Kızlar benim şimdiden göğüs uçlarımda sızlama oluyor. Emzirme döneminde bazı anneler çok acı çekiyormuş. Şimdiden bişeyler kullanmam gerekir mi acaba doktoruma soracağım ama benim durumumda olan var mı???
Allah razı olsun canımm benimmm :* evet cidden büyümüş kurban olsun annesi ona :* :) resmini alamadıkOyy oyyy oyyyy maşallah Prensesese annesi kocaman kız olmuş artık
Bütün sayfaları okuyamadim henüz, hayırlı haberler almışsindir inşallah.Günaydın teyzelerimiz :* şuan hastane yolundayız lütfen dua edin bize kızımın sağlıklı haberlerini alayım. Biliyorsunuz ya erken doğum riski olduğu için rahime dikiş atılmıştı. Herşey yolunda olsun. Dualar okuyarak gidiyorum şuan
güzel haberlerle dön inşallah canımGünaydın teyzelerimiz :* şuan hastane yolundayız lütfen dua edin bize kızımın sağlıklı haberlerini alayım. Biliyorsunuz ya erken doğum riski olduğu için rahime dikiş atılmıştı. Herşey yolunda olsun. Dualar okuyarak gidiyorum şuan
Amin canim insallah hayat devam etsede cok zordu onu 2 metre topraga koymak oyle yakisikli, oyle guzel yuzu fizigi vardi insan bakmaya kiyamazdi bana göstermedilerKiyamamm yaa etkileniyor kuzular. Rabbim bir daha ayni acilari yasatmasin ins. Senin kuzunun formu yine yernde masaallahh. :)) bizde iyiyiz teyzesi napalim. Benm hc agrm sizim yoktu. Bu ara sol tarafma hafif rahatszlk veriyor. Popoyumu dikiyo ayagini mi dayiyo anlamadim. Keyfi yernde kuzumun ses seda yok ya ordn anliyorum :))) ayrintiliya gttik. Dr cok durtttu sabaha kadar durmadi. Rahatsz oldu kuzum. Simdide fotosuna bakp bakp seviyorum :)
Kimi zararli diyo bilmiyorum tabi cekindim acikcasi doktor ilk dediginde mecburmuyum dedim oda yapman gerek diyince ona biraktim zaten esimde yanimdaydi benden cok hamile kendisi :) yaptirmamak gibi bi luxum kalmadi hayirlisi olsun cikmaz insallah hicbirimizde.evet canım dün sağlık ocağındaki hemşirede 24. haftada muhtemelen şeker yüklemesi yapıcaklar onun sonucunu bizede bildirin dedi doktorum yapma taraftarı şeker yüklemesini
Kolay.olur mu canm benm.hele gencin olumune hic dayanilmiyor. Rabbm.rahmetiylr muamele.buyursun. sende zor ama dusunmemeye cals. Cunku elden bir sey gelmiyor malesef.Amin canim insallah hayat devam etsede cok zordu onu 2 metre topraga koymak oyle yakisikli, oyle guzel yuzu fizigi vardi insan bakmaya kiyamazdi bana göstermedilerherkes bakti takim elbisesini koymuslar ustune yakisiklimin vucudu parcalanmis otopside rabbim mekanini cennet etsin insallah topragi bol olsun ve birdaha kimsenin acisinicyasatmasin ne bana nede baskasina. Benimde ayrintilidan sonra cok oynadi rahatsiz oluyorlar sanirim bide baskasi dokundugu icin makinayla falan. Kasik agrisida iste ya ayagini ya kafasini falan asagi sokunca oluyo ne yapalim gülü seven dikenine katlanirmis. Sag salim bi alalim kucaklarimizada popolarina vurarak sorariz hesabini bu gunlerin.
Maşallah kuzuya. Çok şükür annesi. Gördün rahatladın, az kaldı sayılır 3 ay daha ya sabir ya RabbiRabbime şükürler olsun geldik evimize :)) çok şükür kızımın gelişimi normalmiş 28cm boy 530gr bıcırığım :* istirahat la hamileliği geçirmeye devam dedi 10nisan dan sonra doğum için hazırdır artık dedi o zamanda kadar dikkat et annesi dedi. Sonrada onun keyfini bekliycez ne zaman gelirse. Allah razı olsun hepinizden dualarınız için Rabbim hayırla tamamlamızı nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
inşallah canım yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz mümkün olduğunca gerisi Rabbime kaldı artıkKimi zararli diyo bilmiyorum tabi cekindim acikcasi doktor ilk dediginde mecburmuyum dedim oda yapman gerek diyince ona biraktim zaten esimde yanimdaydi benden cok hamile kendisi :) yaptirmamak gibi bi luxum kalmadi hayirlisi olsun cikmaz insallah hicbirimizde.
Gercekten bir cadii bu size yeter dedi bizde yetindik napalm. Poposundan iyidr anaannedi taa nerelerden geldi onun icin kadina popodan baska bsy gostermedi :)))))Allah razı olsun canımm benimmm :* evet cidden büyümüş kurban olsun annesi ona :* :) resmini alamadıkelini kapatmış Asumnur un zeynebi gibi cadı yüzünü hiç göstermedi :)) cadı inat :)) anca ayaklarını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?