2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oyy yerim o fistigi 41 kere masallah, dikkat et kendine annesi rabbim hayirli saglikli dogumlar, saglikli evlatlar nasip etsin insallah

evet canım dün sağlık ocağındaki hemşirede 24. haftada muhtemelen şeker yüklemesi yapıcaklar onun sonucunu bizede bildirin dedi doktorum yapma taraftarı şeker yüklemesini

bana ilk doz 18 haftada 12 aralıkta yapıldı ikinci doz 22 haftada olacak yani 12 ocak perşembe demek ki her sağlık ocağı farklı yapıyor.
evet canım hepsinin farklı sanırım önemli olan Sup3risi nin de dediği gibi doğumdan önce yapılmış olması demekki

Ayyy sormaa ben evliligin ilk 5 ayi okul var diye erteledim ama kendimi dusundugumden degil minnakimi dusunuyodum. Vakit ayiramam faln diye. Hatta arkadaslarm diyodu. Sen bile yapmadysan kimse yapmaz diye. Sonra dayanamadm olsun istedim ama oyle bi duzensz hayatim vardiki subatta istedim agustosta geldi prensesim. Ama gel sen bana sor o sureci. Dedim cok istiyorm ya imtihanm olacak galiba. Sukurki cok bekletmedi pamukumm oyy :))

Oyy oyyy oyyyy maşallah Prensesese annesi kocaman kız olmuş artık
Allah razı olsun canımm benimmm :* evet cidden büyümüş kurban olsun annesi ona :* :) resmini alamadık elini kapatmış Asumnur un zeynebi gibi cadı yüzünü hiç göstermedi :)) cadı inat :)) anca ayaklarını gördüm

Benim daha 10-12.haftalarda çok acıdi göğüs uçlarım. Sütyen dedikçe aciyordu. Ve hafif hafif cilt kuruluğu gibi pul pul olmuştu. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım, göğüs Pedi aldım. Sanki emzirme donemindeymisim gibi sabah işe giderken ve akşam gelince kullandım. Uçları nemlendirince rahat ettim. Bu yönteme dogumdan bir ay once baslanmasi oneriliyor. Emzirirken gogus uclarinda catlama kanama vs olmamasi icin. Ama senin dediğin içten süt kanallarından gelen bi ağrıysa çaresi var mı bilmiyorum. Emzirmeye hazırlanıyor sonuçta. Normal bir şeydir herhalde.

Oyy oyyy oyyyy maşallah Prensesese annesi kocaman kız olmuş artık
Allah razı olsun canımm benimmm :* evet cidden büyümüş kurban olsun annesi ona :* :) resmini alamadık elini kapatmış Asumnur un zeynebi gibi cadı yüzünü hiç göstermedi :)) cadı inat :)) anca ayaklarını gördüm

Bütün sayfaları okuyamadim henüz, hayırlı haberler almışsindir inşallah.

güzel haberlerle dön inşallah canım

Amin canim insallah hayat devam etsede cok zordu onu 2 metre topraga koymak oyle yakisikli, oyle guzel yuzu fizigi vardi insan bakmaya kiyamazdi bana göstermediler herkes bakti takim elbisesini koymuslar ustune yakisiklimin vucudu parcalanmis otopside rabbim mekanini cennet etsin insallah topragi bol olsun ve birdaha kimsenin acisinicyasatmasin ne bana nede baskasina. Benimde ayrintilidan sonra cok oynadi rahatsiz oluyorlar sanirim bide baskasi dokundugu icin makinayla falan. Kasik agrisida iste ya ayagini ya kafasini falan asagi sokunca oluyo ne yapalim gülü seven dikenine katlanirmis. Sag salim bi alalim kucaklarimizada popolarina vurarak sorariz hesabini bu gunlerin.

evet canım dün sağlık ocağındaki hemşirede 24. haftada muhtemelen şeker yüklemesi yapıcaklar onun sonucunu bizede bildirin dedi doktorum yapma taraftarı şeker yüklemesini
Kimi zararli diyo bilmiyorum tabi cekindim acikcasi doktor ilk dediginde mecburmuyum dedim oda yapman gerek diyince ona biraktim zaten esimde yanimdaydi benden cok hamile kendisi :) yaptirmamak gibi bi luxum kalmadi hayirlisi olsun cikmaz insallah hicbirimizde.

Kolay.olur mu canm benm.hele gencin olumune hic dayanilmiyor. Rabbm.rahmetiylr muamele.buyursun. sende zor ama dusunmemeye cals. Cunku elden bir sey gelmiyor malesef.

Ayrintilidada utandi falan dedikte sonra burdn bi arkadas dedi rahatsz oluyor diye. Gercektende 4 poz alms dr 4 undede gözünü cikaracak.cocugum kiyamam yaa yavrularaa

Maşallah kuzuya. Çok şükür annesi. Gördün rahatladın, az kaldı sayılır 3 ay daha ya sabir ya Rabbi

inşallah canım yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz mümkün olduğunca gerisi Rabbime kaldı artık

Anguskusu canım gözün aydın sağ salim görmüşsün bebişini maşallah ona kocaman olmuş kucağında görmeyide nasip etsin Rabbim :) ben dün sadece kalp atışını dinleyebildim sağlık ocağında ona da şükür haftaya inşallah ben de görücem yavrumu hem ayrıntılıda hem de normal kontrolümde :)

Gercekten bir cadii bu size yeter dedi bizde yetindik napalm. Poposundan iyidr anaannedi taa nerelerden geldi onun icin kadina popodan baska bsy gostermedi :)))))

Ohh şükür okudum bütün sayfaları :)
Tüm annişler ve bebisler iyi çok şükür.
Bi Sup3risi moralsiz ama atlatacak en yakın zamanda. Bizim elimizden bi sey gelmiyor. Tatlı oğluşu tepine tepine iyi eder annişini en kısa zamanda.
Bu arada herkes doktora gidiyor. Ben de gideyim, göresim geldi :)

kızlar ya benim göğüslerde pek bi değişiklik olmadı gibi normaldede küçüktür zaten sizce bundan sonra olur mu yoksa aynı mı kalır sadece ara ara iğne batması gibi şeyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…