- 26 Eylül 2016
- 671
- 612
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #28.401
Teşekkür ederiz teyzesi :* Aynen kuzum yatışa devam ana kız yata yata büyüycezOyy maşallah güzel kız :) ne güzel büyümüş. Dinlenmeye devam o halde :)
Oyle kuzum elden birsey gelmez iyi olmaya calisiyorum yavrum icin ben gulunce oda mutlu oluyo. Hersey yolundami, iyilermi diye merak etmesek özlemesek girmeyiz ultrasona eskiden varmiydi sanki. Ne yapalim dayanamiyoruz onlari görmemeye rabbim bize bagislasin sag salim insallahKolay.olur mu canm benm.hele gencin olumune hic dayanilmiyor. Rabbm.rahmetiylr muamele.buyursun. sende zor ama dusunmemeye cals. Cunku elden bir sey gelmiyor malesef.
Ayrintilidada utandi falan dedikte sonra burdn bi arkadas dedi rahatsz oluyor diye. Gercektende 4 poz alms dr 4 undede gözünü cikaracak.cocugum kiyamam yaa yavrularaa
Öyle canim ates dustugu yeri yakiyo hayatlar devam ediyo yapacak bisey yok allahin taktiri karsi gelemiyoruz iyi olucam aslinda iyiyim ama iste insanin aklina geldikce elinde olmuyo uzulmemek. Rabbim kimseyi evladiyla yakiniyla sinamasin insallah. Oglum bana iyi gelen tek varlik su ara sükürler olsun onu bana verene. Hayirlisiyla bi zamani gelsin dogurayim yavrumu daha iyi olucam, hamilelik hormonlari sagolsun cok korkak oldum daha fazla üzülür oldum herseye allah kimseye böyle acilar göstermesin.Ohh şükür okudum bütün sayfaları :)
Tüm annişler ve bebisler iyi çok şükür.
BiSup3risi moralsiz ama atlatacak en yakın zamanda. Bizim elimizden bi sey gelmiyor. Tatlı oğluşu tepine tepine iyi eder annişini en kısa zamanda.
Bu arada herkes doktora gidiyor. Ben de gideyim, göresim geldi :)
Allah razı olsun teyzesi inşallah. İstirahat ede ede yatcam bakalım. Aminn cümlemizn evlatları canım inşallahOyy yerim o fistigi 41 kere masallah, dikkat et kendine annesi rabbim hayirli saglikli dogumlar, saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Aldık kuzum çok şükür Allah razı olsn sağlığı gelişimi yerinde derin bi nefes aldım valla. Bundan sonrası istirahat dikkat etcem kendime çok ayakta durmuycam.Bütün sayfaları okuyamadim henüz, hayırlı haberler almışsindir inşallah.
Olsun canım iyi olun da.. Ay ben dün bir tartıldım şok; 1 hafta öncekinden 1.7 kilo fazlayım; 1 haftadan bahsediyorum düşün... Bazen çok yüksek bazen düşük çıkıyor kilom şaşırıyorum ben de, kabızlık durumu ve tuzlu yeme-ödem yapma durumuna göre değişiyor diye düşündüm ama bakalım birkaç gün dikkat edip tekrar tartılıcam. burdan itiraf ediyorum abur cubura çok dadandım; tatlılar, tuzlular, cipsler bir de... Benim hatamTeşekkür ederiz teyzesi :* Aynen kuzum yatışa devam ana kız yata yata büyüycez1ayda 3kilo almışım zaten nolacak ye yat dinlen hareket yok valla şişcem iyice
Oyle canim dikkat ediyoruz normal yiyoruz özellikle ki ben gunluk tatli birsey yemezsem ölürüm derdim eskiden mutlaka yerdim o kadar seker hastasiyim ama sukur hamile oldugumdan beri fazla canim istemiyo. Annemle konustuk gecen ondada 50 den sonra seker cikti oda hamilelikte sekeri olanda cikiyomus genelde diye okumustum annem diyo sende oldu suclusu benim son cocugum ya.inşallah canım yediklerimize içtiklerimize dikkat ediyoruz mümkün olduğunca gerisi Rabbime kaldı artık
Amin Allah razı olsun teyzesi :* büyümüş cadı aynen :) çok şükür kuzum onlar sağlıklı oldukça iyi haberlerini aldıkça sen daha iyi olyosn cidden. Ayy inşallah annesi sende hayırlı sağlıklı haberlerini al inşş dualarımız seninle :* :))Anguskusu canım gözün aydın sağ salim görmüşsün bebişini maşallah ona kocaman olmuş kucağında görmeyide nasip etsin Rabbim :) ben dün sadece kalp atışını dinleyebildim sağlık ocağında ona da şükür haftaya inşallah ben de görücem yavrumu hem ayrıntılıda hem de normal kontrolümde :)
Allah hepimizden razi olsun canim butun skintimizi derdimizi sorunlarimizi atlatiyoruz burada hepberaber iyi ki varsiniz hepiniz. Hayirlisiyla sirasiyla dualarla ugurlayacagiz birbirimizi doguma sorunsuz skintisiz insallahAllah razı olsun teyzesi inşallah. İstirahat ede ede yatcam bakalım. Aminn cümlemizn evlatları canım inşallah
Aldık kuzum çok şükür Allah razı olsn sağlığı gelişimi yerinde derin bi nefes aldım valla. Bundan sonrası istirahat dikkat etcem kendime çok ayakta durmuycam.
Yaaa çok güzel bi haber bu sevindim Canim kendine dikkat et saglicakla vakotlice gelsin inşallah bıcırığınRabbime şükürler olsun geldik evimize :)) çok şükür kızımın gelişimi normalmiş 28cm boy 530gr bıcırığım :* istirahat la hamileliği geçirmeye devam dedi 10nisan dan sonra doğum için hazırdır artık dedi o zamanda kadar dikkat et annesi dedi. Sonrada onun keyfini bekliycez ne zaman gelirse. Allah razı olsun hepinizden dualarınız için Rabbim hayırla tamamlamızı nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Tsk ederim bende aradım da biraz yoğun zeki hoca bakalım artikYani ekstra ücret istemedi.her muayenede ödediğim 200 tl ile yaptı detaylıyı da.
Maşallah size amin ins hepimiz sağlıkla bebislerimize kavuşuruzRabbime şükürler olsun geldik evimize :)) çok şükür kızımın gelişimi normalmiş 28cm boy 530gr bıcırığım :* istirahat la hamileliği geçirmeye devam dedi 10nisan dan sonra doğum için hazırdır artık dedi o zamanda kadar dikkat et annesi dedi. Sonrada onun keyfini bekliycez ne zaman gelirse. Allah razı olsun hepinizden dualarınız için Rabbim hayırla tamamlamızı nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Bende de sizinki gibi mi bilmiyorum ama acı yok sıvı gelmiştiBenim daha 10-12.haftalarda çok acıdi göğüs uçlarım. Sütyen dedikçe aciyordu. Ve hafif hafif cilt kuruluğu gibi pul pul olmuştu. Lansinoh göğüs ucu kremi aldım, göğüs Pedi aldım. Sanki emzirme donemindeymisim gibi sabah işe giderken ve akşam gelince kullandım. Uçları nemlendirince rahat ettim. Bu yönteme dogumdan bir ay once baslanmasi oneriliyor. Emzirirken gogus uclarinda catlama kanama vs olmamasi icin. Ama senin dediğin içten süt kanallarından gelen bi ağrıysa çaresi var mı bilmiyorum. Emzirmeye hazırlanıyor sonuçta. Normal bir şeydir herhalde.
Canım senle benim haftam aynı, bende de öyle aşırı değişiklik olmadı ama biraz gergin bir de benim göğsümden sıvı gelmişti , doktorum vücudun gebeliğe hazırlanıyor demistikızlar ya benim göğüslerde pek bi değişiklik olmadı gibi normaldede küçüktür zaten sizce bundan sonra olur mu yoksa aynı mı kalır sadece ara ara iğne batması gibi şeyler oluyor
Hiç sorma bi kez bile göstermedi yüzünü inaat :) yaa ne canım ne çocuklar olacak başımıza merak ediyorum neler bekliyo bizi :))Gercekten bir cadii bu size yeter dedi bizde yetindik napalm. Poposundan iyidr anaannedi taa nerelerden geldi onun icin kadina popodan baska bsy gostermedi :)))))
Haklısın canım abur cubur çok aldırıyor bebeğe yaramıyor anne alıyoOlsun canım iyi olun da.. Ay ben dün bir tartıldım şok; 1 hafta öncekinden 1.7 kilo fazlayım; 1 haftadan bahsediyorum düşün... Bazen çok yüksek bazen düşük çıkıyor kilom şaşırıyorum ben de, kabızlık durumu ve tuzlu yeme-ödem yapma durumuna göre değişiyor diye düşündüm ama bakalım birkaç gün dikkat edip tekrar tartılıcam. burdan itiraf ediyorum abur cubura çok dadandım; tatlılar, tuzlular, cipsler bir de... Benim hatam
Aynen canım valla derin bi ohh çektim onu görünce kalp atışını duyunca :)) aminn kuzum inşallah az daha sabır gerekiyor sağlıkla hayırla sonlandıralım hep birlikte inşşşMaşallah kuzuya. Çok şükür annesi. Gördün rahatladın, az kaldı sayılır 3 ay daha ya sabir ya Rabbi
Amiinn canımm inşallah Allah in izniyleMaşallah size amin ins hepimiz sağlıkla bebislerimize kavuşuruz
Aynen canım çok iyi oluyo insan elimizden geldiğince destek oluyoruz birbirimize ne güzel. İnşallah o güzel günlerde gelecek dediğin gibi duayla yolcu etcez :) amin canım Allah in izniyle sorunsuz Bi avazda kurtuluruzAllah hepimizden razi olsun canim butun skintimizi derdimizi sorunlarimizi atlatiyoruz burada hepberaber iyi ki varsiniz hepiniz. Hayirlisiyla sirasiyla dualarla ugurlayacagiz birbirimizi doguma sorunsuz skintisiz insallah
Allah razı olsun teyzesi :*Yaaa çok güzel bi haber bu sevindim Canim kendine dikkat et saglicakla vakotlice gelsin inşallah bıcırığın
Herşeyin bi vakti saati var derler ya aynen oyle .. Hamile oldugmu ogrendgmdede eşime ilk ben 9 ay nasil dayancam demisim simdi 6. Aya ne kaldi :)) gerçi dur boyle dedgme bakma hala gecmio kizAyyy sormaa ben evliligin ilk 5 ayi okul var diye erteledim ama kendimi dusundugumden degil minnakimi dusunuyodum. Vakit ayiramam faln diye. Hatta arkadaslarm diyodu. Sen bile yapmadysan kimse yapmaz diye. Sonra dayanamadm olsun istedim ama oyle bi duzensz hayatim vardiki subatta istedim agustosta geldi prensesim. Ama gel sen bana sor o sureci. Dedim cok istiyorm ya imtihanm olacak galiba. Sukurki cok bekletmedi pamukumm oyy :))
Ben canım gaviscon surup kullanıyorum az önce bu sebepten kustum midem ağzımda sürekli benim safra kesesi olmadığı için daha yoğun yaşıyorum tüm asit midemde birikiyor bi yerden sonra şurupta fayda etmiyor.ilerleyen aylarda bebek büyüdükçe mide daha çok sıkışacak ve artacak mide yanmasıaranızda mide yanması yaşayanlar varmı acaba?? böyle değişik bişey ilk defa yaşıyorum anlamlandıramıyorum. 1 haftadır başladı ve felaket bişey. midemden ağzıma kadar gelen yanma hissi. hoh yapsam ateş çıkacak o derece yani
aranızda mide yanması yaşayanlar varmı acaba?? böyle değişik bişey ilk defa yaşıyorum anlamlandıramıyorum. 1 haftadır başladı ve felaket bişey. midemden ağzıma kadar gelen yanma hissi. hoh yapsam ateş çıkacak o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?