2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay çok sevindim canımm iyi olmanıza vallahi:))bu Arada zaman da geçiyor hepimiz Nisa'nı bekliyoruz çok da kalmadı))bak yüne heyecanlandım benn

Bende de oluyor canım arada boğazım yanıyor resmen ..Hamilelikte normal diye biliyorum ben

gavıscon ıcıyorum o bıle artık fayda etmıo. artık elımde cebımde odamda heryerde sarı tuzsuz leblebı :)) bıraz ıyı gelıo

kızlar ya benim göğüslerde pek bi değişiklik olmadı gibi normaldede küçüktür zaten sizce bundan sonra olur mu yoksa aynı mı kalır sadece ara ara iğne batması gibi şeyler oluyor
Belki az bisy fark eder canim son aylara doğru ..kişiden kişiye değişio demek bende tam tersi normal büyüklükteydi goguslerim simdi çok büyüdü baya bi damarlandi sut damarlari sanirm aliskin olmadgm için boyle büyümesine bazen ince bisyler giydgmde utaniorm bile

hahaha kıyamam ya suçlu olmuşsun bir de erkek bebeklere has bi durum mu acaba ya benimde canım hiç tatlı istemiyor ben de çikolata falan çok yerdim mesela hamilelik öncesi

Tsk ederim bende aradım da biraz yoğun zeki hoca bakalım artik
Canım yanlış yazmışım yılbaşıyla birlikte 220 tl oldu muayene ücreti.yani akşamüstü saat 5 ten sonra gidebilirsin yoğunluk bitiyor biz bazen o saatte gidiyoruz kimse kalmamış oluyor

Senden de canım aynen onların iyi olduğunu duyunca inanılmaz bi enerji geliyor insana herşey güzel görünüyor insanın gözüne Rabbim korusun onları

ben kendim bi hatim yapıyorum Rabbim kısmet ederse ama size de katılırım bi liste olursa beni de etiketle lütfen arkadaşım kaç cüz derseniz okurum inşallah

dery.a 4 kisi olduk canim hadi kizlaar yokmu arttiran?

Ben

Ben de alırım cüz canım
Burdan hatim cikmadi ama facede mayis haziran temmuz anneleri sayfasinda ikinci hatmi dagittik son 5 cuz kaldi isimlerinizi bana ozelden yazarsaniz ekleyim.4 subatta umrede dualanicak hatim
Dnzderya 25. Cuz
Petisko.26. Cuz
Meneksesare 27. Cuz size yazdim

kızlar ya benim göğüslerde pek bi değişiklik olmadı gibi normaldede küçüktür zaten sizce bundan sonra olur mu yoksa aynı mı kalır sadece ara ara iğne batması gibi şeyler oluyor
Canım benim de baya küçük göğüslerim, benim hamile olduğumu anlamama neden olan ilk belirti göğüslerimin dolgunlaşmasıydı. Sonra da baya dolgunlaşmaya ve sızlamaya devam etti ne güzel yaşasın 28 sene sonra sonunda büyüyecekler galiba diye sevinirken durdu. Totalde beden olarak büyüdüğünü söyleyemeyeceğim doğuma doğru daha büyür mü bilemedim ama inş büyür

Tamam canim, dua icin isimlerimizi verecek miyiz?

Bende de oluyor canım arada boğazım yanıyor resmen ..Hamilelikte normal diye biliyorum ben

gavıscon ıcıyorum o bıle artık fayda etmıo. artık elımde cebımde odamda heryerde sarı tuzsuz leblebı :)) bıraz ıyı gelıo

teşekkürler kızlar. demekki normal. bi tek bende oluyor sandım :/ yediklerime dikkat ediyorum. hiç bir şey yemesem bile oluyor. şimdi forumlara falan baktım siyah zeytin çekirdeği yutun çok iyi gelio diolar

teşekkürler kızlar. demekki normal. bi tek bende oluyor sandım :/ yediklerime dikkat ediyorum. hiç bir şey yemesem bile oluyor. şimdi forumlara falan baktım siyah zeytin çekirdeği yutun çok iyi gelio diolar
Doktorum hamile gaviscon surup sisesini kafasina dikti gecen yanimda :))

Hafif dolgunlasma bende de oldu canım ama öyle bariz bi büyüme falan olmadı ne uçlarında ne kendinde tek umudum hamilelikti onda da buyumedi :) inşallah son aylarda buyur :)

Bayağı uzun süredir yaşıyorum geçici çözüm buluyorum ama geçmiyor çünkü benim sıpa kaburgamda midemde ondan yanıyormuş bi ara gitti gibi rahatladım iki gün sonra yine geri gitti :) kafasını kaburgama dayıyor çok sevdi orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…