2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım keşke okumayı bilseydim katilirdim size Allah kabul etsin dualarınızı inşallah ..

misafirlerim gelicek mecburdum yoksa silmem çok şükür ayrintilidan çıktım iyi çok şükür

Tmm cnm okurum inşallah

Ay çok sevindim canımm iyi olmanıza vallahi:))bu Arada zaman da geçiyor hepimiz Nisa'nı bekliyoruz çok da kalmadı))bak yüne heyecanlandım benn
Allah razı olsun teyzesi :* :* çok şükür ya :) aynen kuzummm az kaldı ocağın 2haftası gitti sayılır 3aycık gibi bi zaman hemencecik geçiversn inşallah :) artık kucağımza alıp öyle devam edelim sohbetlere :)) ayy bende heyecan yaptım hayaller kurarak geçiyo günler

ben doguma kadar diye tahmin ediyom daha dün 4 paket yazdi

ne icin okuyorsunuz kizlar kacirdim heralde. Benim okumam cok yavas ne zamana kadar okunmasi lazim?
Bebeklerimizin saglikla kolaylikla dogmalari icindi.burda tamamlayamadik facede dagittim.hepimizin bebekleri adina okuruz insallah.
Canım keşke okumayı bilseydim katilirdim size Allah kabul etsin dualarınızı inşallah ..
Amin Allah razi olsun katilmis okumus kadar olursunuz sizde insallah.

ayy benımde kaburga cok acıyor demekkı benımde orda kuzucum

Senden de canım aynen onların iyi olduğunu duyunca inanılmaz bi enerji geliyor insana herşey güzel görünüyor insanın gözüne Rabbim korusun onları
Aminn innş. Kesinlikleee darısı sana canımm inşallah çarçabuk gelsin haftaya gör Poyraz Alp ini :*

Canım seninle ayniymis tarihlerimiz :) bende prensime kavuşacağım inşallah Rabbim göstersin o günleri hepimize isteyenlerde ňasib etsin inşallah bu güzel duyguyu
ayy evet canım :)))) ınsa y acayıp cok guzel bır duygu ımıs:) hamd olsun allaha . nasıl gecıyor ıyı mısın :)

Hafif dolgunlasma bende de oldu canım ama öyle bariz bi büyüme falan olmadı ne uçlarında ne kendinde tek umudum hamilelikti onda da buyumedi :) inşallah son aylarda buyur :)
Aynen canım malesef uçları da büyümedi belki emzirirken büyüyor olabilir. Ama koyulaştı tabi uçları daha 2.aydan. Ay inş büyürler

Müşteri mı learac mı hangisini tavsiye edersin, ben daha yeni başlıyorum hangisi iyi ise onla devam edeyim
Ben Mustela'dan baska denemedim. Eczacımız kesin bir dille Mustela önermisti. Simdiye kadarda catlak görmedim hic, gerci ben cok beyaz tenliyim. Ama Mustela'nın kokusu cok guzel ve nemlendirince gercekten 24 saat nemli kaldigini hissediyorsunuz.

Kızlar gobuşler buyudumu artık ben 21+3 um yeni yeni buyuyor
Son 1 haftada biraz büyüdü o da sanırım rahim artık göbek deliğinin üstüne çıkmaya başladığı için. Onun dışında sabah hiçbir şey yok gibi, yani hamile olmayan normal göbekli bir kadın nasıl olursa öyle. Ama tabi eski halime göre daha büyük, eskiden dümdüzdü göbeğim hey gidi günler inş doğum sonrası eski halime dönebilirim kolaylıkla.. yemek yiyince ya da uzun süre tuvalete gitmeyince belli oluyor ama, çok tatlışşş belli olsun diye sabırsızlanıyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…