2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
hahaha kıyamam ya suçlu olmuşsun bir de erkek bebeklere has bi durum mu acaba ya benimde canım hiç tatlı istemiyor ben de çikolata falan çok yerdim mesela hamilelik öncesi
Bilmiyorum canim erkekte tatli cok cekermis insanin cani ilk basta yedim sonrada canim istemedi yas pastaya hastayim once yapar yarisini yerdim simdi ise bi dilimde migdem kalkiyo. Sunu biliyorumki hamilelikten once ne seviyorsan hamilelik sirasinda soguyosun ondan canin cekmiyo sevdiklerini.

Çok şükür canım, iştahım açıldı bu aralar sürekli mutfakta biseyler atistirirken buluyorum kendimi:) senin nasıl geçiyor yolundadır inşallah herşey
aynen bende ıstahım cok yoktu benım zaten 50 kıloyum hıc ustune cıkmazdım az yerdım. sımdı ver gazıı gıbı oldum:) yedıkce yıyorum. bıraz kalıyor yemek mutlu oluyorum yatmadan da bu kalanı yerım dıe

Çok şükür canım, iştahım açıldı bu aralar sürekli mutfakta biseyler atistirirken buluyorum kendimi:) senin nasıl geçiyor yolundadır inşallah herşey
kaburgalar cok acı verıyor. mıdem cok yanıyor. ayrıca bu da yenı oldu kramp gırıyor o bolgeye. topal gıbı zor yuruyorum bı sure sonra gecıyor. uyusukluk oluo hep . hafıf hıssedıyorum kızımı oyle cok cok deıl. daha cok kıpırtı tekme falan ıstıo canım

Valla bende bazen diyorum bu kesin buyumiycek :) aynı senin gibiyim bnde

Ayy yesinler cicilerini nerde yaptırdın canım?
Tatlim facede benim atölyem evim diye bi sayfa var ordan yaptirdim kadin evinde yapiyo ama ödemeyi önden yapiyosun sagolsun yapti yolladi kayinvalidelere onlarada sorunsuz ulassinda hatta burda yazmistim guvenilir biriyse sizede soylerim diye. Faceden bak benim evim atölyem diye sayfa en sonda benim oglusumun takimi var zaten yuklemis kadin.

Slm kizlar ayrintiliya girenler insallah guzel sonuclar alirsiniz arkadaslar bende yarin gidecegim
sağlıkla gelsin yavrularimiz inşallah
Bende yarin girecegim ama bu hastanede sana gpstermiyorlarmis konuşmuyorlarmiş bileneyse iyi haberlerini alalım da

inşallah son zamanlara doğru büyürler ya çocuğu nasıl emzircez yoksa ben de sıvı falanda gelmedi sadece bastırınca acıyor birde ara ara iğne batar gibi olyor

Valla bende bazen diyorum bu kesin buyumiycek :) aynı senin gibiyim bnde
Aynen bir ara telaşlandım ama bu hafta biraz büyüdüğünü görünce içim rahatladı. Acaba bebeğim büyümüyo mu falan diye endişe ediyordum ama Allah'tan bebeğimin hareketleri kuvvetlendi 2 haftadır, minnoş kemikleri falan sertleşti sanırım

İnşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum haber aldınmı bilmiyorum ama sonuç nasıl inşallah iyidir

inşallah benimde büyür ya hamilelikte büyür dediler kandırdılar hep büyümedi

kizlar gebelikte yukselk tansiyonla ilgili bilginiz varmi yada yasayaniniz takip ediyormusunuz tansiyonunuzy
Benimki bilakis düşük seviyelerde.yüksekse sürekli kontrol altında tutun derim allah korusun bi risk oluşturmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…