2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Genel canım bana da geldi

Benim çoğu kez aşağıda hareket ediyor bazen göbegime yakın oluyo plasenta aşağıda ama tamamen kapatmamış dedi doktor bide bebek ters dönmüş hareketleri ondan aşağıda herhalde. Düzelir inşallah her hamilelik farklı dedigin gibi kaç tane çocugun olsa bile bi çocuk doğurmak kolay degil

Amiiin insaallaahh

Genel canım bana da geldi
Hmm benimde aklima hatim dagittik facede demistimya o geldi bi anlamda verememistim sagl cnm genel demekki
Evet canim evett bir evlat kolaymi buyuyor sipalar giderek yaklasiyoruz hayirlisiyla dogumlar da basliyacak ozamanlari coook buyuk heyecanla bekliyorum

Yaa annelerr sakiz cignedim sanki usutmusum gibi midemn oldugu taraf nasl agriyor. sakiz mi yapti usutmedimde. Sabah kahvaltimi yaptm. Yarim ekmk 2 yumurta peynr fln yedim. Sonra 1 portakal muz. Birde 1 buck saat once yogurt corbasi yedim. Bunlari yazdm cunku Az mi yiyorum bileyim. Ustune bide sakz cigneynce mi oldu ki.

Öğeler yemeği yemiyor musun? Kahvaltıyı mı geç yapıyorsun? Biraz az geldi bana.
Aynen 12 gibi kahvalti yapiyorm. 3 ogun yemiyorum. Aksam yatmadan oncede atistryorum meyve vs o sekilde. Hamilelikte istahm artmadi da onceki gibiym. Normalde agrynca hemen gecerdi simdi gecmedide.

Az yiyosun protein ağırlıklı beslenmen lazım ve inanmayacaksın ama bitkisel ve hayvansal yağlardan da alman lazım canım lütfen porsiyonlarını arttır

Aynen 12 gibi kahvalti yapiyorm. 3 ogun yemiyorum. Aksam yatmadan oncede atistryorum meyve vs o sekilde. Hamilelikte istahm artmadi da onceki gibiym. Normalde agrynca hemen gecerdi simdi gecmedide.
Bebek yukarı çıktıkça mideye baskı artıyor ve yediğimiz asit şeklinde midemizi ağırtabiliyor normal canım endişe etme şu an akım yediklerim kursağımda o kadar yani

Kizlar aramizda tecrubeli anneler var ben tup bebek oldugum icin sezeryan dusunuyorum ama tam anestezimi yarim anestezimi karar veremedim ?

Bu alisveris isi nedense benim icimi daraltiyo, bastan bi hayat, bastan bi dolap ve oda aslinda daraltiyo derken sabredemiyorum biran once tamamlamak istiyorum bide eksik biseyim kalirmi diye korkuyorum..
9 aya kadar badyler tamam kisa ve uzun kollu
6 aya kadar patikli altlar
Tulum
Pijama
Corap
Bere
Önlük
Birkac degisik kiyafet
Falan aldim ama abartmadan yetecek kadar olduki zor durumda kalicam cikamasamda netten 2-3 gune geliyo
Bi yatak takimi (yorgan yuzu, yastik yuzu, kenar minderi ve perde yarim yatagin ustune)
2 hafif battaniye
2 havlu
9 kucuk agiz bezi
Alt degistirme minderi
Uyku tulumu
Lif
Küvet
Babyphone
Araba
Anakucagi
Cocuk odasi
Doktor bi biberon bi emzik hediye etmisti antikolik
En azindan bi liste yapabildim orda yazan daha cok sey var burda eksik olan akliniza birseyler gelirse yazin kizlar unuttuklarim mutlaka vardir

Bebek yukarı çıktıkça mideye baskı artıyor ve yediğimiz asit şeklinde midemizi ağırtabiliyor normal canım endişe etme şu an akım yediklerim kursağımda o kadar yani
Usutmeye bagliycm o usutmedimde. Sakiza bagladm allahm ☺☺hala bile geçmedi kuzu. Dogru diyosun niyeyse hc aklima gelmedi. Diyorum az mi yiyorum ondan mi. Minnaklar büyüsün saglikli olsunlar skinti yok tesekkur ederm canm. Rahatladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…