2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Az yiyosun protein ağırlıklı beslenmen lazım ve inanmayacaksın ama bitkisel ve hayvansal yağlardan da alman lazım canım lütfen porsiyonlarını arttır
Zeytinyagi tereyagi gunluk tuketyorm canm. Ama bu ara niyeyse acayp tokum. Corba bile doyuruyor. 2 ye kadar uyumaynca yiyorum yne. Et balkda yiyemiyorum pek. O canimi skio aslindada hc canm istemiyor

Zeytinyagi tereyagi gunluk tuketyorm canm. Ama bu ara niyeyse acayp tokum. Corba bile doyuruyor. 2 ye kadar uyumaynca yiyorum yne. Et balkda yiyemiyorum pek. O canimi skio aslindada hc canm istemiyor
Aynı bende senin gibiyim valla gündüz geç kalkıyorum bi kahvaltı yapıyorum ta akşama kadar aç geziyorum et yemiyorum ne olacak bu halimiz

Aynı bende senin gibiyim valla gündüz geç kalkıyorum bi kahvaltı yapıyorum ta akşama kadar aç geziyorum et yemiyorum ne olacak bu halimiz
Etle aram yoktu hamilelikte hic sevemefm. Yedgmde midem bulanmiyor ama yok yani gitmiyor. Hamilelik oncesi kahvaltida ceyrek desen ekmek yemezdm falan. Simdi kuzu icin guzel yapiyorum kahvaltiyi. Ama et balik ne yapicam bilmem

Adaptasyon problemi yaşıyorsun ara ara bende de isteksizlik oluyor ama düşünüyorum da bir defa karnımda olacak ve hiç yoktan bir insan oluşuyor bu kısa süreli zaman zarfında.bahçede kedimiz vardı yavrularını kapıma doğurdu 2 hafta emzirdi besledi ve sonra bana bıraktı çokgüvendi sanırım bide biri fena korkutmuştu kedimi.ben sürekli şırınga yardımıyla besledim 7 yavruyu da fakt biliyordum ki yaşamayacaklar çünkü annelerinin beslemesi lazım.doğal sürecin bozulması süreci de bozar.hep bu gelir aklıma yemek istemediğim durumlarda toparlanırım.hayati önem taşıyor senin yediğim bir zeytin bile.ona göre canım

Etle aram yoktu hamilelikte hic sevemefm. Yedgmde midem bulanmiyor ama yok yani gitmiyor. Hamilelik oncesi kahvaltida ceyrek desen ekmek yemezdm falan. Simdi kuzu icin guzel yapiyorum kahvaltiyi. Ama et balik ne yapicam bilmem
Eşimin zoruyla her sabah sofrada mutlaka et ürünü bulunduruyoruz.yağıyla tüketiyorum bide ismi lazım değili:))az bi zaman kaldı lütfen proteini İhmal etmeyin.kas sistemi için önemli

Eveeet cook haklisinn biliyorumm. Ben normalde kahvaltida peynr zeytn dahi yemeyen yarim cay icip kalkan biriydim. Meyve hic yemezdim. Hele yogurt sut hic . Simdi kuzu icin hepsini yiyorum teyzesi. Etle aramz pek yok ama bulgur fasulye nohut vs yiyorm. Ama bu ara hep bir tokluk var. Gecicidr insaallah

O tokluğun sebebi dediğim gibi.bebde de var.inan şu an yemek borumdaki asiti hissediyorum sanki az önce kuzu yemiş gibiyim.

Eşimin zoruyla her sabah sofrada mutlaka et ürünü bulunduruyoruz.yağıyla tüketiyorum bide ismi lazım değili:))az bi zaman kaldı lütfen proteini İhmal etmeyin.kas sistemi için önemli
Bizim doguu hep boylee yaa. Kaynvaldemdeydm 5. Haftada sabahlari dedgn gibi et aman yarabbim. Yarasinn inss. Canim. Esim cok üzülüyor hatta hamile olunca yerim diye umitlendi bnde oyle ama daha o istahi goremedik. Neyseki kuzununda kilosu iyi bnmde :)

Öyle hemşom:))et giren eve dert girmez diye de süreci pekiştireyim:))bitkisel protein alıyorsan süper.mercimekte dediğin gibi bulgurda falan çok.yaralın bebeğine innnşallah

O tokluğun sebebi dediğim gibi.bebde de var.inan şu an yemek borumdaki asiti hissediyorum sanki az önce kuzu yemiş gibiyim.
Valla cok fenaymiss bu mide meselesi acemide olunca dedm dr a mi gitsem. Simdi hafifledi sukur. Sebebini bilince hc zor gelmiyor. Ama diger turlu korkuyor insan

Kizlar aramizda tecrubeli anneler var ben tup bebek oldugum icin sezeryan dusunuyorum ama tam anestezimi yarim anestezimi karar veremedim ?
Ben spinal anestezi ile doğum yaptım kızımda doğar doğmaz önce sesini duydum sonra kendini gördüm yine aynı şekilde istiyorum inş. Genel anestezi beni korkutuyor bir daha ayılamaxsam vs gibi saçma düşüncelere giriyorum,birde doğar doğmaz görmek istiyorum bebeğimi

Haklisin canim bende oyle dusunuyorum bi yandanda ameliyathanenin atmosferinden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…