2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben kizimda genel oldum yine genel olucam.ben daha once bikac ameliyat gecirdim yarim oldugunda fenalastim o yuzden risk almak istemedim.yine ayni sekilde olucam.
Bende panik atak var cok korku kapliyo beni geneldede ayilmasi zor oluyo ayilinca cok agei cekiyosun diyolar gozum korktu devlette yapicam dogumu bide ben

Y Yesilelma90 canım benim yavrum da tüp bebek. Normal Doğuma engel değil sanırım bu bi aksilik olmadıkça. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi, diyorum ki yavrum be Doğum şeklin bari normal olsun
Kan sulandirici igne kullaniyomusun benhalen devam ediyorum bide normal istemiyorum sahsen yapamm korkuyrm riskede atmk istemiyorum

Dün gittim doktora doktor bebek için 400 gr dedi ben de 51 kiloyum boyum 1.67 herkes çok zayıfsın ye diyorlar ama bende hamile olmadan önce de et yumurta yemezdim şimdi de yiyemiyirum
Milleti bosver canim. Boy kilo endeksi varya nette ordn bak anlarsin norml veya degil diye. Banada esim zayf deyp duruyodu. Oda saglksz oldugunu dusundugunden cok usteliodu. Actik hesapladm normalm dedm dahada konusmuyor :)) bebisn kilosuda gayet iyi. Bnde buvara haslama yumurta yemktn bıktım. Yumurtali ekmek yapip yiyorum. Sanki yumurta yok gibi oluyor :))))

Bende de panik atak var kızlar normal yapamam gibi geliyor, büyük ihtimal sezeryan olacak eputural istiyorum aslında ama çok panik yaparım sanırım daha önce hiç ameliyatta geçmedi başımdan son anda anestezi düşünebilirim belki heyecandan :) Rabbim yardımcımız olsun arkadaşlar kucağımıza almayı ňasib etsin inşallah hepimize

ben normal doğum taraftarıyım ama hem ikiz bebek hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hem de gözümdeki yırtık ameliyatı yüzünden doktorlar hayır diyor

Hamile kalmadan önce de zayıftim yani biraz düşük kiloluyum ama yapacak hi şey yok :)ewt cnm bebis iyi çok şükür öyle deneyebilirim tsk ederim cnm

Günaydın kızlar bu sabah 7 de inanılmaz acıkmış uyandım bayadır böyle olmuyordu. Şimdi kahvaltı yaptım ttkrar uyku bastı atamıyorum mşskinliği üstümden acaba bahar geldikçe daga enerjik olur muyum

Hayirli Cumalar
Allah Teala’nın 99 ismini okuyarak manaları üzerinde düşünmekte çok faydalıdır. Çünkü Allah Teala’nın yaratan ve güzel suret veren manalı isimlerini düşünerek dua etmek, bu dönemde, bebeğin teşekkülü sırasında Allah’ın yardımını istemek demek olur ki, bebeğimiz için bundan daha güzel başka ne yapabiliriz.
GEBELİKTE HAFTA HAFTA ESMAÜ’L-HÜSNA
Cenab-ı Hakk’ın isimlerini zikretmek, anne adayının yaşadığı sıkıntılara ve bebeğin karakter oluşumuna yardımcı oluyor. Bu sebeple hamileler, hafta hafta aşağıdaki Esmaü’l-Hüsnaları sık sık okuyabilir.
5. Hafta: el-Muhyî, el-Habîr
6. Hafta: el- Bâri, el- Velî, el- Vâlî
7. Hafta: el- Mü’min , el-Mâni
8. Hafta: el-Mübdi, el- Musavvir
9. Hafta: eş- Şâfi, el-Şekûr
10. Hafta: el- Bâkî, el-Müyessir
11. Hafta: es-Semî, el- Adl
12. Hafta: el-Hâlik, el- Hallâk, el- Fâlik
13. Hafta: en-Nâsır, el-Müsteân
14. Hafta: el-Bedî, el-Muhsin
15. Hafta: el-Mütekebbir, el- Kuddûs,
16. Hafta: el-Celîl, Zü’l celâli ve’l ikrâm, el- Muktedir, el- Melîk
17. Hafta: el-Hafîz, el –Vâris
18. Hafta: el- Hakîm, el-Hakem
19. Hafta: es- Sâni, el-Vâsi
20. Hafta: el- Cemîl, el-Cebbâr
21. Hafta: el-Kaviyy, el-Vehhâb
22. Hafta: el-Müneccî, el-Mucîb
23. Hafta: el- Câmi,el-Kâim
24. Hafta: el-Mukaddim,el-Muahhir,, el-Kâfî
25. Hafta: el-Halîm,el-Alîm, Allâmü’l-guyûb
26. Hafta: el-Basîr,es-Zâhir,el-Bâtın
27. Hafta: er-Rakîb, es-Selâm
28. Hafta: Rabbü’l-âlemîn, el-Müheymin
29. Hafta: es-Samed, el-Mükevvin
30. Hafta: el-Kâdir,el-Afüvv,el- Gafûr
31. Hafta: el-Mukît,el-Muhît, el-Mümid
32. Hafta: er-Rabb,en-Nâfi,ed-Dârr
33. Hafta: el-Latîf,el-Berr,el-Mâcid,el-Metîn
34. Hafta: el-Kebîr, el-Müteâl, el-Aliyy
35. Hafta: er-Rahîm,er-Raûf,el-Vedûd
36. Hafta: el-Hayy, el-Kayyûm
37. Hafta: el-Azîz,el-Kerîm
38. Hafta: el-Vekîl, Zü’l-eman
39. Hafta: er-Rezzâk,er-Rahmân, el-Bâsıt
40. hafta: el-Vâcid, el-Fettâh
Doğumu kolaylaştırmak için okunacak dua ve sureler
Doğum esnasında da okunabilecek dua ve sûreler var. İki Cihan Serveri (aleyhi’s salâtü ve’s selâm), kızı Hazreti Fatıma annemize doğumu esnasında Ayete’l-Kürsi, A’râf Sûresi’nin elli dördüncü ayetini ve Felâk-Nâs Sûrelerini okumasını tavsiye ediyor.

Bende panik atak var cok korku kapliyo beni geneldede ayilmasi zor oluyo ayilinca cok agei cekiyosun diyolar gozum korktu devlette yapicam dogumu bide ben
Canim bende devlette yaptim yine devlette yapicam.ben odama gotururlerken ayilmistim.agriya gelince evet ilk ayildiginda biraz agri cekiosun ama dogum bu hepsinin bi zorlugu var.ayildiktan sonra zaten agri kesici vuruolar bikac saatte bi.ben ayni gun ayaga kalktim.

Haklisin canim bende oyle dusunuyorum bi yandanda ameliyathanenin atmosferinden korkuyorum

Bende de panik atak var malesef. O an bebeğinize kavuşacağınızı onu göreceğinizidüşündüğünüz için aklınıza gelmiyor korkular zaten çok kısa sürüyor uyuşturduktan 15 dk sonra dünyalar tatlısı bi ağlama sesi duyorsunuz sonra miniğinizi görmeniz için yanınıza getiriyorlar o heyecanla tüm korkular kayboluyor.Rahat olun Allahın izniyle bu mutlu anın şu lanet panik atağın mahvetmesine izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…