2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim benim yaa inşallah vakitlice gelir bebeğin ..sen kendini kimse için sakin yormaya kalkma bolca dinlen .. Az kaldi içini ferah tut yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin .. Hayirlisyla gelsin bebisin inşallah dualarimdasin

ayy kızlar. dun carsıya gıttım bıseyler aldım kıyafetlerı yıkadım :) sımdı kuruyor eve gıdınce :) yıne bakarım:) sıze foto atayım yarın ıse gelınce:)) allahaım yaa ne guzel duygu ımıs kızıma alısverıs yapmak:) hep yıgenlerım ıcın bebek dukkanlarına gıderıdk

Amin cnm maşallah ona annesi bak ne de güzel kilosunu almış Prenses inş böyle de devam eder dualarımız seninle
Çok şükür kuzum inşallah böylede devam eder. Allah hepiniz den razı olsun. İnsan bi çıkış kapısı arıyo bi umut arıyo gerçekten
Canim benim yaa inşallah vakitlice gelir bebeğin ..sen kendini kimse için sakin yormaya kalkma bolca dinlen .. Az kaldi içini ferah tut yuzdun yuzdun kuyruğuna geldin .. Hayirlisyla gelsin bebisin inşallah dualarimdasin
Allah razı olsun canım benimmm:* sizlere büyük destekçim oldunuz gerçekten moral kaynağımsınız :* aminnnn inşallah kuzum hepimizin evladı sağlıkla gelsin direk alıp evimize gelelim Bi sıkıntısı çıkmasn herşeyi normal olsn. Az kaldı sabretcm kendimi şartlandırdım martın sonunu da sağlıkla görcez kızım annesini dnliycek

premom markası doona markasındayım bende onun dışındada görselligi agırlıgına bakıp seçmek istiyorum birde pratikliginr

Teyzeleri bugün dahiliye kadın doğum sağlık ocağı çok işimiz vardı:)
ayrıntılı test sonucumuzu dr.muza gösterdik sorun yok çok şükür birde tiroid için kan verdik ilacımiz yükseltildi devam yine yani :) sağlık ocagindada ikinci asimizi olduk 1 ay sonra tekrar çağırdı kontrol için o niye bilmiyorum

Ben memeleri bayadır saldım:) raporluyum sürekli evde olunca südyen takmıyorum. Ama yanlışmış kızlar. Şimdi anne sudyenlerinden takıyorum. Bu arada lansinoh a da başladım ben. Hamileliğin başından beri sürekli kaşınıp acıyordu zaten. Şimdide ucunda ufak çatlak ve gerilmeler var. Niyeyse doğumdan çok bu meme olayı gözümü korkutuyor.

Göğüs ucu için kremi son zamanlarda öneriyorlardı sanki, uyarmak riskliymiş. Doktoruna sordun mu? Dikkat et arkadaşım...

Anneler ne guzel kahvaltida cay iceniniz yok galiba. Ben normalde cayi hic aramam ama.kahvaltiyida caysz yapamiyorum. Koyuda icmiyorum ama yediklerimin vitaminini goturuyor braz sanirim
Aynen canım çay özellikle demir emilimini engelliyor. Sadece çay değil kafein içeren herşey ve süt ürünleri de aynı şekilde. O yüzden süt ürünlerini ve çayı aslında demir içeren şeylerle aynı anda değil 2 saat arayla yemek lazımmış. Bende demir eksikliği vardı hamile kalmadan 6 ay önce kadar, o yüzden baya bir tecrübe ettim.Ben bir tek haftasonu içiyorum 1 kupa o da baya açık. Haftaiçi hep portakal suyu.

Arkadaşlar, sosyal medyada arkadaşlarınızla bebiş haberinizi paylaştınız mı? Ben hiç paylaşmayacaktım ama baktım normal fotoğraflarımın altına arkadaşlarım hamile olduğumu apaçık belli eden yorumlar yazıyorlar, ben de bir tane göbüşlü fotomu paylaştım. Siz ne yaptınız?

Canım maşallah ne güzel besleniyorsun. Benim bu kadarını midem almıyor açıkçası kendime göre ne yiyebilirsem artık, kaliteli yiyecekleri yemeye çalışıyorum yine de arada abur cubura dayanamıyorum.

Aynen canım mikroorganizmalar ve hayvanlardan bulaşabilen hastalık/parazitler açısından kontrollü olmayabilir direk köyde yapılanlar.. Yani evet doğal ve çok sağlıklı, eğer işlenirken yapılan işlemler konusunda eminsek sıkıntı yok ama endüstriyel yapılanlar kadar kontrollü olması çok mümkün değil. Doğalı tabi ki savunuyorum ama bulamıyorum malesef.. Ben marketten aldığıma da güveniyorum, bildiğim markalara, besin değerinin çok düştüğüne de inanmıyorum pakete girince, zaten üzerinde deklare etmek zorundalar besin öğelerini ya da herhangi bir koruyucu-kimyasal madde vs kullanıldıysa.

Ben bu tombis halimle resim koymayi dusunmuyorum sadece telefonda gruptan yakin arkadaslarima arada gobus resmi atiyorum ama sosyal medyada atmam

Orasi imkansiz o zaman en gec haftaya gitmem gerekiyormus cunku. Tesekkur ederim canim ilgin icin

Canımm, Allah'ım yardımcın olsun, çok çok çok dikkat et kendine. Ayağa dahi kalkma. Doktorun çok şükür iyi bir müdahalede bulunmuş demek ki dikişlerle önceden.. Kaçıncı hafta sonrası doğarsa dışarda sağlıkla gelişim ihtimali yüksek oluyor acaba doktorun birşey söyledi mi? İnşallah atlatırsın o eşiği hatta daha da içerde kalır tatlı bebişin ve sağlıkla büyür Allah esirgesin sizi korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…