- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.521
Anladm canm ben bu testleri hicc sevmiyorum :) ama mantkliymss skintida yoksa iyi yapiyorsunnkızlar kibar nazlı oluyo tabi masallahbenim calıstıgım yerde klinik var personel için bir hafta aclık tokluk sekerime baktırdım takip ettim hep normal cıktı hemsireler teste gerek yok yaptırmayabilirsin dediler cünkü bizim ailede de sekeri olan yok dün tvde doktor da yapılmayabilir zaten sorun olursa yine anlasılır takip edielebilir dedi bu sebeplerden bende vazgectim :) insallah sorunsuz devam ederim
Çok saol canım,Hormon konusunda haklısın. Fakat benim sütüm özel sagılmış geliyor,Yogurdum ev tipi mayalanmış yogurt,Peynirim ev peyniri inek sütünden,Patates,sogan babamın tarlasından,Et her bittiginde kesilir koyun, tereyag ev yapımı,Kaymak bal organik,yani anlıycan herşeyimiz %70 organik ve köyden geliyor yine bizim canım. o yüzden içim biraz daha rahat babam yıllardır öyle büyüttü beni,Evlendim şansıma babamın arkadaşı zaten kayınbabam,Oda aynı babam gibi aynı gidiyo düzenim elhamdülillah o yüzden biraz daha rahat hareket ediyorum belkideBenide bazen bu durum skmiyor degil ne yesem yok ne iceym su zararlimi ama evlat olunca baska oluyorms. Takintisz biriydim beni takntili yapti minnakm. Canm.istemiyor yemiyorum. Hareketsz kaliyor gibi geliyo nasl canm skiliyor. Halbuki rabbm.onun rizkini veriyordr. Eskiler konusunda da onlarn zamaninda bu kadar hormon vs yoktu saglikli besleniyorlardi. Simdi ne ictigm sutten bsy anliyorum nede yediklermden. Boye boyle derken gecp gidecek. Kuzulari kucagmza alacagz ins. Bu anlari da hatrlayip gulumserz artk napalm :)
Bu arada iyi olmana cok sevindim
07 gelince 35 gitti herhaldeYeni gelen arkadasım hoşgeldinbizim birde @Pregnant35 imiz vardı nerde ki o?
Iste canm bu imkanlar bende olsa hc takmam daha ne olsunn. Masaallah yarasin kuzuna. Yogurt mayalayacak sut bile bulamiyorum. Alsam.dahi icine su katiyorlar vs vs. Dusunki yogurdumu kayinvalidem yolluyor corumdan ist a. Bakliyatimida o yolluyor. Ama yakn deglz nereye kadar. Yogurt hazt olunca agzima surmuyorum. Sut desen marketten aliyorum su gibi. Yumurta keza ayni. Boyle oluncada pimpiriklenir oldum. Yogurdu hc sevmem. Gecen niye yogurt bulamiyorz bizz diye ortalikta sizlaniyorum:))Çok saol canım,Hormon konusunda haklısın. Fakat benim sütüm özel sagılmış geliyor,Yogurdum ev tipi mayalanmış yogurt,Peynirim ev peyniri inek sütünden,Patates,sogan babamın tarlasından,Et her bittiginde kesilir koyun, tereyag ev yapımı,Kaymak bal organik,yani anlıycan herşeyimiz %70 organik ve köyden geliyor yine bizim canım. o yüzden içim biraz daha rahat babam yıllardır öyle büyüttü beni,Evlendim şansıma babamın arkadaşı zaten kayınbabam,Oda aynı babam gibi aynı gidiyo düzenim elhamdülillah o yüzden biraz daha rahat hareket ediyorum belkide
Bende çaysız yapamayanlardanımAnneler ne guzel kahvaltida cay iceniniz yok galiba. Ben normalde cayi hic aramam ama.kahvaltiyida caysz yapamiyorum. Koyuda icmiyorum ama yediklerimin vitaminini goturuyor braz sanirim
Oyle canim zor meslekmis basaricaz insallah sen kendi kafana gore takil bende uzun kollu bady falan aldimda oYle kalin seyler almadim ama battaniyesi her kalinlikta var :) sadece yeni dogdugunda belki birkac gun cok üsüyebilir anne karni sicak oldugu icin tabi evin ve hastanenin icinde cocugu sarip pisirmemek lazimAğzı olan konuşuyor ya kimi diyo hasta edersin çocuğu kimi diyo pişik olur ben uzun kollu ince şeylere baktım hep battaniye falan mutlaka aliriz da çokta kalın giydirmek te olmaz ay anne olmak böyle bisey sanırım daha doğmadan dert edindim kendime
O da en son kasımda yazmış canım. Baktım da şimdi :)07 gelince 35 gitti herhaldeHiç denk gelmedim ben kasımda katılmıştım aranıza... Uzun zamandır yok herhalde...
Ben cok uzun suredir sığamıyorum :) once ben de sporcu sutyeni denedim, evde vardi 1-2 tane ama sonra onlar da yetmedi :) emzirme sutyenlerine gecis yaptim bile :)Kızlar sütyenlere sığabiliyor mu göğüsleriniz ? Beni rahatsız etmeye başladı... sporcu sütyeni mi alsam diyorum. Destekler mi emin de değilim. Daha emzirmeden sarksın istemiyorum :) emzirince zaten olan olacak dimi deneyimli anneler
Ne diyorsunuz kullanan var öı ?
istanbulda daha çok bulursun diye biliyorum,Organik yerler imkanın varsa koyun yogurdu bulabilirsin inek yogurdu tabi koyun yogurdu şimdi zor ama,Babam genelde yogurdu satın alırdı güvendigi yerlerden köyden gelirdi tadıda çok güzel olur. Ama bendede şöyle bişey var Süt,Yogurt,ayran,Peynir olmadan bide limon portakal nefes alamam gibi bişey ister organik ister olmasın ama yinede içerim,Alırım yerm çünkü hayat felsefesi gibi bişey düşün eşimin ailesinde bi kayınbabam severdi kaynanamla ben geldim şimdi her dakika yogurt mayalanıyor,Sofraya yogurt konuyor,Eşim bile geçen ben niye bu zamana kadar yememişim dedi..Alıştırdım galiba herkesiIste canm bu imkanlar bende olsa hc takmam daha ne olsunn. Masaallah yarasin kuzuna. Yogurt mayalayacak sut bile bulamiyorum. Alsam.dahi icine su katiyorlar vs vs. Dusunki yogurdumu kayinvalidem yolluyor corumdan ist a. Bakliyatimida o yolluyor. Ama yakn deglz nereye kadar. Yogurt hazt olunca agzima surmuyorum. Sut desen marketten aliyorum su gibi. Yumurta keza ayni. Boyle oluncada pimpiriklenir oldum. Yogurdu hc sevmem. Gecen niye yogurt bulamiyorz bizz diye ortalikta sizlaniyorum:))
Herkesin hamileliği ve anneliği kendine özgüdür.kıyas olmaz bence.o yüzden çok takılma vücudunu dinle en iyi sen tanırsın onu.Bende çaysız yapamayanlardanımilla içiyorum. Hatta gün içinde açık olmak şartıyla 4-5 bardak içtiğimde oluyor. Zaten beslenme şeklimi de yazmıştım, sizin kadar iyi besleyemiyorum diye ama kimse dikkate alıp cvp vermedi
doktoruma sordum ben bi kaç kişiyede hiç bi zararı yok dendi,CanımKizlar bi kere köy peyniri yedim hala vicdan azabi cekiyorum. Kesinlikle inekten sagilmis süt, Evde yapilmis peynir yasak bizlere. Nasil cig et, cig balik, kediyle ic ice olmak yasaksa ayni oda yani dogurana kadar yogurt süt peynir dogal olmasin lütfen toksoplazma denilen bakteri var hepsinde bende peyniri yerken aklima gelmemisti sonradan dusununce biraktim buzlukta duruyo esime bile vermiyorum canim cekmesin diye :))
ayyy çok tatlı şimdiden sende kokoş yetiştirmeye adapte ediyorsun benim gibi galiba çok güzel yaKizlaaarr kizimin babynesti nasil olmus :)Eki Görüntüle 1940317
Tabiki orası kesinlikle öyle ama herkes öyle söyleyince sanki kötü besleniyorum gibi hissetim sadeceHerkesin hamileliği ve anneliği kendine özgüdür.kıyas olmaz bence.o yüzden çok takılma vücudunu dinle en iyi sen tanırsın onu.
Oyyy oyy çok tatlı olmuş cnm sağlıkla yatır güzel kızını inşKizlaaarr kizimin babynesti nasil olmus :)Eki Görüntüle 1940317
ayy Tesekkur ederiz teyzesiayyy çok tatlı şimdiden sende kokoş yetiştirmeye adapte ediyorsun benim gibi galiba çok güzel ya
Ben ben ben, benimde sigmiyo diye sporcu sutyeni aldim. Bi haftadir kullaniyrm, pentiden aldim memnunum. Surda zaten 3-4 ay kaldi doguma, sarkmaz herhaldeKızlar sütyenlere sığabiliyor mu göğüsleriniz ? Beni rahatsız etmeye başladı... sporcu sütyeni mi alsam diyorum. Destekler mi emin de değilim. Daha emzirmeden sarksın istemiyorum :) emzirince zaten olan olacak dimi deneyimli anneler
Ne diyorsunuz kullanan var öı ?
Vallahi öyle ben deliriyorum bide herkese kokoş şeyler getirmiyorsanız aldıklarınız çöpe diye tehtit ediyorumayy Tesekkur ederiz teyzesihic deme kizin olupta kokos olmamak mumkunmu :)
Saol canimmOyyy oyy çok tatlı olmuş cnm sağlıkla yatır güzel kızını inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?