- 8 Aralık 2010
- 627
- 249
- 323
- Konu Sahibi endless love
-
- #29.581
4 boyutlu resimde veriyorlar mi?merhaba ben özel güngören hastanesinde yaptırdım, doktor prof. saat 1 e kadar hastenede cumartesi de dahil 185 tl ye yapılıyor ve son derece güzel ilgilendi ortalama yarım saat sürüyor bebeğin tüm organları damarları vs gelişim hakında bilgi veriyor. hastaneden randevu alamıyorsun mümkün olduğunca erken gitmeye çalış
Kremi kullanabilir miyim diye doktora sordun mu canım?Ben memeleri bayadır saldım:) raporluyum sürekli evde olunca südyen takmıyorum. Ama yanlışmış kızlar. Şimdi anne sudyenlerinden takıyorum. Bu arada lansinoh a da başladım ben. Hamileliğin başından beri sürekli kaşınıp acıyordu zaten. Şimdide ucunda ufak çatlak ve gerilmeler var. Niyeyse doğumdan çok bu meme olayı gözümü korkutuyor.
Ay masaallah valla tebrk ederimm canm. Cay olmaynca kahvalti yapamiyorum bnde. Bnde kansz oldugum icin bu dedgne dikkat ediyorum. Hatta bi arkadas yazmsti gecen demir iceren besinle beraber portakal emilimi artiriyorms. Oyle yapiyorum artk. Pekmz icip ardindan portakalAynen canım çay özellikle demir emilimini engelliyor. Sadece çay değil kafein içeren herşey ve süt ürünleri de aynı şekilde. O yüzden süt ürünlerini ve çayı aslında demir içeren şeylerle aynı anda değil 2 saat arayla yemek lazımmış. Bende demir eksikliği vardı hamile kalmadan 6 ay önce kadar, o yüzden baya bir tecrübe ettim.Ben bir tek haftasonu içiyorum 1 kupa o da baya açık. Haftaiçi hep portakal suyu.
Haklisin canim icime sinmesede yemeye calisiyorum. Ist un da yabancsyz 1 sene oldu geleli buyuk ihtimal vardr ama bz bulamiyoruz. Uzaktaa kesinn:))))istanbulda daha çok bulursun diye biliyorum,Organik yerler imkanın varsa koyun yogurdu bulabilirsin inek yogurdu tabi koyun yogurdu şimdi zor ama,Babam genelde yogurdu satın alırdı güvendigi yerlerden köyden gelirdi tadıda çok güzel olur. Ama bendede şöyle bişey var Süt,Yogurt,ayran,Peynir olmadan bide limon portakal nefes alamam gibi bişey ister organik ister olmasın ama yinede içerim,Alırım yerm çünkü hayat felsefesi gibi bişey düşün eşimin ailesinde bi kayınbabam severdi kaynanamla ben geldim şimdi her dakika yogurt mayalanıyor,Sofraya yogurt konuyor,Eşim bile geçen ben niye bu zamana kadar yememişim dedi..Alıştırdım galiba herkesideli gibiyim ama sigara bide zamanında çok tüketiyordum o zamanda yogurt flan yerdim zehiri alsın diye şimdi daha çok tüketiyorum su süt ürünleri hayat kurtarıcım sende ister market olsun ister organik mutlaka yemeye çalış iyisine bak mutlaka ye yemeyi ihmal etme derim sana
Canim besleniyom da bir ise yaramamişCanım maşallah ne güzel besleniyorsun.Benim bu kadarını midem almıyor açıkçası kendime göre ne yiyebilirsem artık, kaliteli yiyecekleri yemeye çalışıyorum yine de arada abur cubura dayanamıyorum.
Bnde gungorende yaptrdim. Cd renkli resim veriyorlar 4 adet :)4 boyutlu resimde veriyorlar mi?
Ay kiyamamm dikkate alinmaz misinn sen guzel annee. Bnde oyle cay iciyorum canm. Yoksa kahvalti yapamamm o derece :)) et balik konusunda ayniydk dimii yanls hatrlamiyorsam yiyemiyodn snde dimii.Bende çaysız yapamayanlardanımilla içiyorum. Hatta gün içinde açık olmak şartıyla 4-5 bardak içtiğimde oluyor. Zaten beslenme şeklimi de yazmıştım, sizin kadar iyi besleyemiyorum diye ama kimse dikkate alıp cvp vermedi
Aynen öyle insqllaahh :))Çok şükür kuzum inşallah böylede devam eder. Allah hepiniz den razı olsun. İnsan bi çıkış kapısı arıyo bi umut arıyo gerçekten
Allah razı olsun canım benimmm:* sizlere büyük destekçim oldunuz gerçekten moral kaynağımsınız :* aminnnn inşallah kuzum hepimizin evladı sağlıkla gelsin direk alıp evimize gelelim Bi sıkıntısı çıkmasn herşeyi normal olsn. Az kaldı sabretcm kendimi şartlandırdım martın sonunu da sağlıkla görcez kızım annesini dnliycek
Ben memeleri bayadır saldım:) raporluyum sürekli evde olunca südyen takmıyorum. Ama yanlışmış kızlar. Şimdi anne sudyenlerinden takıyorum. Bu arada lansinoh a da başladım ben. Hamileliğin başından beri sürekli kaşınıp acıyordu zaten. Şimdide ucunda ufak çatlak ve gerilmeler var. Niyeyse doğumdan çok bu meme olayı gözümü korkutuyor.
Hayirli haberler alirsin insallah canim zor oluyo beklemesi.dr bugun bir ay sonra gel dedi he he dedim ciktim :)Yarin ayrintili ultrasonumuz var, cok heyecanliyim. Bir aydirda kizimla gorusemedik. Hayirli haberlerle doneriz insalllah
Zor oluyo ama mecbur, kendimi frenliyorum bekliyorum isteHayirli haberler alirsin insallah canim zor oluyo beklemesi.dr bugun bir ay sonra gel dedi he he dedim ciktim :)
Bende olmadım canım henüz.Kızlar günaydın.Ben hala tetenoz aşısı olamadım.Bu konuda biraz endişeliyim. 10gündür hastayım enfeksiyon geçirdm serum filan aldım.doktorum olma dedi. aslında daha iyiiyim atlattım sayılırım normalde 22. haftada ilk aşımı olacaktım. 23 oldum hala olmadım ama dahaca hastalığımı kesin olarak atlatmış değilim. geç olmasından korkuyorum. Aşı vurulmayan kalmadı herhalde demi.
Canım kremin bi sakıncası yok ondan eminim; hemencecik sürüp kaçıveriyorum ovalama falan yok.Göğüs ucu için kremi son zamanlarda öneriyorlardı sanki, uyarmak riskliymiş. Doktoruna sordun mu? Dikkat et arkadaşım...
SormAdım canım ablam da aynı politikayı uyguladı o yüzden ona güvendim az. Zaten lansinohtan önce yağlarla nemlendiriyordum.Kremi kullanabilir miyim diye doktora sordun mu canım?
aynen canım karnımı da göğüs ucumu da hemencecik sürüverip geçiyorum. Bende erken başladım yağlanma olaylarına.3. Ayımdan beri heryerimi nemlendiriyorum canım. Göğüslerim ve uçları da dahil. Fazla oksama hafif sür geç.
Çok geçmiş olsun inş zamaninda gelirCanlarım geldik hastaneden açılmam olmuş yine şuan dikişler tutuyorms bebeğimi dikş atılmasaydı kızım çoktan doğcktı yani. Ciğer geliştirici iğne oldum 2doz 2doz da yrn olcam. Yatcam aynı devam nolur dua edin bana çoook ama çoook ihtiyacım var kızım erkenden gelmesin zamanı dolsun yoğun bakım ünitesi fln yaşarmı yaşamaz mı düşüncesi bile korkutuyor insanı. Nolur dua edin teyzeleri sağlıkla zamanında gelsin hiç bi sıkıntısı olmasın kızımın
Ben 90 no aldım artık buna da sığmıyorlar şimdi büstiyer aldım destekli o kadar rahat ki tavsiye ederim tabi dışarı çıkarken yine süngerli mecburen takiyorum kaç no almak lazım bilmem yaniKızlar sütyenlere sığabiliyor mu göğüsleriniz ? Beni rahatsız etmeye başladı... sporcu sütyeni mi alsam diyorum. Destekler mi emin de değilim. Daha emzirmeden sarksın istemiyorum :) emzirince zaten olan olacak dimi deneyimli anneler
Ne diyorsunuz kullanan var öı ?
Kızlar bu arada yavrumun ateş ölçerini de alıp pahalı şeyleri aradan çıkarayım diyorum. Tecrübeli anneler önerdiğiniz bi marka var mı? Kulaktan ölçenler mi, temassız ölçenler mi daha iyi.
Ben 90 no aldım artık buna da sığmıyorlar şimdi büstiyer aldım destekli o kadar rahat ki tavsiye ederim tabi dışarı çıkarken yine süngerli mecburen takiyorum kaç no almak lazım bilmem yani
Ay bende ilk dogumumda almistim. Kumas ya da penye olmuyorlar. Malzemesi hisir hisir bisi. Hic rahat degildi. 6li set almistim. Ilkinden sonra kullanamadim. Bir iki beden buyuk beli lastik yerine dantel ya da esnek olan bir kac penye pamuklu camasir al. En kotu atarsin. Hastane hasta bezi vermisti. Camasirlar kirlenmediler bile.Hasta bezi kullanmak daha mantikli ozaman canim bende bilmiyorum nasıl bişey alsakmi diyordum
Arkadasim hosbuldumYeni gelen arkadasım hoşgeldinbizim birde @Pregnant35 imiz vardı nerde ki o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?