2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
4 boyutlu resimde veriyorlar mi?

Kremi kullanabilir miyim diye doktora sordun mu canım?

Ay masaallah valla tebrk ederimm canm. Cay olmaynca kahvalti yapamiyorum bnde. Bnde kansz oldugum icin bu dedgne dikkat ediyorum. Hatta bi arkadas yazmsti gecen demir iceren besinle beraber portakal emilimi artiriyorms. Oyle yapiyorum artk. Pekmz icip ardindan portakal

Haklisin canim icime sinmesede yemeye calisiyorum. Ist un da yabancsyz 1 sene oldu geleli buyuk ihtimal vardr ama bz bulamiyoruz. Uzaktaa kesinn:))))

Canım maşallah ne güzel besleniyorsun. Benim bu kadarını midem almıyor açıkçası kendime göre ne yiyebilirsem artık, kaliteli yiyecekleri yemeye çalışıyorum yine de arada abur cubura dayanamıyorum.
Canim besleniyom da bir ise yaramamiş şimdi detaylidan geldik 4 gün gerideymiş tam 21+0 im ama bebek 20+3cikti boyu 24cm kilosu 360 grm canım sıkıldi minyon baya..neyseki başka olumsuz bir şey çikmadi ..miden almiyorsa yapacak bir sey yok dedigim gibi güzel ye yeterli olur .ben oldu bitti yemeyi çok severim ve bunlari yiyorum midem kaziniyor artik çok çabuk acikiyorum inş obez olmam :)

Ay kiyamamm dikkate alinmaz misinn sen guzel annee. Bnde oyle cay iciyorum canm. Yoksa kahvalti yapamamm o derece :)) et balik konusunda ayniydk dimii yanls hatrlamiyorsam yiyemiyodn snde dimii.

Kızlar ben bugün detaylı ultrasona girdim. Çok şükür her şey yolunda. Ama fotolar hiç net değil çok üzüldüm neden böyle ki ? detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar sizin nasıldı?

Aynen öyle insqllaahh :))

3. Ayımdan beri heryerimi nemlendiriyorum canım. Göğüslerim ve uçları da dahil. Fazla oksama hafif sür geç.

Hayirli haberler alirsin insallah canim zor oluyo beklemesi.dr bugun bir ay sonra gel dedi he he dedim ciktim :)
Zor oluyo ama mecbur, kendimi frenliyorum bekliyorum iste artik hareketleride hissetmeye baslayinca kaygida azaldi. Yarinda guzel haberler alirsak gerisinrahat gelir insalllah

Bende olmadım canım henüz.

Göğüs ucu için kremi son zamanlarda öneriyorlardı sanki, uyarmak riskliymiş. Doktoruna sordun mu? Dikkat et arkadaşım...
Canım kremin bi sakıncası yok ondan eminim; hemencecik sürüp kaçıveriyorum ovalama falan yok.

Kremi kullanabilir miyim diye doktora sordun mu canım?
SormAdım canım ablam da aynı politikayı uyguladı o yüzden ona güvendim az. Zaten lansinohtan önce yağlarla nemlendiriyordum.

3. Ayımdan beri heryerimi nemlendiriyorum canım. Göğüslerim ve uçları da dahil. Fazla oksama hafif sür geç.
aynen canım karnımı da göğüs ucumu da hemencecik sürüverip geçiyorum. Bende erken başladım yağlanma olaylarına.

Kızlar bu arada yavrumun ateş ölçerini de alıp pahalı şeyleri aradan çıkarayım diyorum. Tecrübeli anneler önerdiğiniz bi marka var mı? Kulaktan ölçenler mi, temassız ölçenler mi daha iyi.

Çok geçmiş olsun inş zamaninda gelir dikkat ediyorsun allahtan erken farketmişsiniz böyle olup da 38. Haftalari gören çok canim

Ben 90 no aldım artık buna da sığmıyorlar şimdi büstiyer aldım destekli o kadar rahat ki tavsiye ederim tabi dışarı çıkarken yine süngerli mecburen takiyorum kaç no almak lazım bilmem yani

Kızlar bu arada yavrumun ateş ölçerini de alıp pahalı şeyleri aradan çıkarayım diyorum. Tecrübeli anneler önerdiğiniz bi marka var mı? Kulaktan ölçenler mi, temassız ölçenler mi daha iyi.

Bende çok baktım bu konuya. Braun kulaktan ölçer alacağım. Birde bulursam klasik civalı ateş ölçer

Ben 90 no aldım artık buna da sığmıyorlar şimdi büstiyer aldım destekli o kadar rahat ki tavsiye ederim tabi dışarı çıkarken yine süngerli mecburen takiyorum kaç no almak lazım bilmem yani

Benimkiler çok büyük değildi zaten. Gebelikten önce 75 takıyordum. Boy 174 kilo 60 idi tabi o zamanlar :) şimdi kiloyla beraber memelerde büyüdü. Sporcu sütyeni alacağım. Büstiyer şeklinde oluyor zaten hem rahatta olur. Bol giyiyorum zaten göbek daha büyük olunca memişler belli göze çarpmıyor :)

Hasta bezi kullanmak daha mantikli ozaman canim bende bilmiyorum nasıl bişey alsakmi diyordum
Ay bende ilk dogumumda almistim. Kumas ya da penye olmuyorlar. Malzemesi hisir hisir bisi. Hic rahat degildi. 6li set almistim. Ilkinden sonra kullanamadim. Bir iki beden buyuk beli lastik yerine dantel ya da esnek olan bir kac penye pamuklu camasir al. En kotu atarsin. Hastane hasta bezi vermisti. Camasirlar kirlenmediler bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…