2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz ben doona düşünmeye başladım sizlerin düşündügü bebek arabası var mı fiyatlarınıda derseniz bide

Vallahi öyle ben deliriyorum bide herkese kokoş şeyler getirmiyorsanız aldıklarınız çöpe diye tehtit ediyorum
Oo sen baya iyimisn ben öyle takintili degilim ama ister istemez en cicili bicili şeyler gözüme carpio :))) tabi yerincede sadeliği de seviorum bakma simdi boyle dedigme

kızlar 21 haftalık hamileyim 2.düzey ultrasona gidicem sizler yaptırdınız mı istanbul avrupa yakasında oturuyorum ist nereye gittiniz

Oo sen baya iyimisn ben öyle takintili degilim ama ister istemez en cicili bicili şeyler gözüme carpio :))) tabi yerincede sadeliği de seviorum bakma simdi boyle dedigme
ben böyle tam farklı kokoş şeyler olsun taraftarıyım tabi dogar dogmaz degil dogdugunda bi o kadar sade

ay bu aralar benim de sorasım vardı bu soruyu. sabah eşim zor kapattı nasıl rahat ediyorsun diyor edemiyorum dedim en iyisi emzirme sütyenine geçiş yapmak sanki

maşallah oğluşuna destek geliyor inşallah hayırla gelsinler benim ilk nasip olursa canım. aklımda çok isim var ama eşim hiç birine sıcak bakmıyor bu aralar bi arda olabilir dedi o kadar. benim favorilerim eymen, kıvanç, utku, deha, Göktuğ, batuhan... daha çok var:)

Canlarım geldik hastaneden açılmam olmuş yine şuan dikişler tutuyorms bebeğimi dikş atılmasaydı kızım çoktan doğcktı yani. Ciğer geliştirici iğne oldum 2doz 2doz da yrn olcam. Yatcam aynı devam nolur dua edin bana çoook ama çoook ihtiyacım var kızım erkenden gelmesin zamanı dolsun yoğun bakım ünitesi fln yaşarmı yaşamaz mı düşüncesi bile korkutuyor insanı. Nolur dua edin teyzeleri sağlıkla zamanında gelsin hiç bi sıkıntısı olmasın kızımın

Geçmiş olsun cnm, inş zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk annesisende dr un dediklerini harfiyen uygula, streste yapma. İnş sıkıntısız zamanında gelir minnoş Allah büyük bolca dinlen yerinden mümkün mertebe kalkma güzelcede beslen.

doktoruma sordum ben bi kaç kişiyede hiç bi zararı yok dendi,Canım
Bana iki doktorumda ayri ayri dedi kuzum kesinlikle inekten sagilmis sut onunla yapilan yogurt cig et balik hepsi yasak kaynatilsa bile bakterisi kesinlikle gitmiyor kuzenim markette calisiyo yani meslek yapti gecende okuduk pastörize edilmis sütten bile bakteri % 100 gitmiyo ama dogala daha yakin en azindan ben uht süt kullaniyorum pastörize konusunda kararsizim. Doktor yoksa niye desin ki oyle bisey ama tabiki herkesin kendi karari bizlere zaten birsey yapmiyor bebek kaldiramaz diyorlar

kızlar 21 haftalık hamileyim 2.düzey ultrasona gidicem sizler yaptırdınız mı istanbul avrupa yakasında oturuyorum ist nereye gittiniz
merhaba ben özel güngören hastanesinde yaptırdım, doktor prof. saat 1 e kadar hastenede cumartesi de dahil 185 tl ye yapılıyor ve son derece güzel ilgilendi ortalama yarım saat sürüyor bebeğin tüm organları damarları vs gelişim hakında bilgi veriyor. hastaneden randevu alamıyorsun mümkün olduğunca erken gitmeye çalış

çok büyük geçmiş olsun neden kanamanız oldu. çok dinlenin lavobo ihtiyacı dışınca giç kalkmayın bence

Kuzumm insallah zamaninda gelir en azindan 35. haftaya kadar dayansin acele etmesin minnak prenses o zaman küveze bile girmez sen bol bol ona kilo aldircak seyler yemeye calis kilosu iyi olsunda belki nefes sorunuda olmazsa direk kucagina alirsin hayirlisiyla rabbim yardimciniz olsun insallah. Bu arada arkadasiminda 29. haftadan itibaren erken dogum riski vardi yuzuk takmislardi bi hafta hastenede kaldi ve tansiyon ilaci kullaniyordu dogumu durdurdu kizimiz 38 haftalik dogdu sukur. Sana vermedilermi ilac falan?

Rabbim yardımcın olsun bitanem dualarım sizinle inşallah rabbim şafi ismiyle size şifa verir korkulacak bişey olmaz. vakti saatini bekler senide üzmez inşallah korkma ne olursun Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Kuzum ben pek dikkat etmem diyorum ya hamileligim bile bazen unutuyordum demiştim sana. Elimden geldigince yasakları yapmıyorum,Elimden geldigince dikkat ediyorum ama kafam karışmasın diyede araştırmıyordum. Burdaki doktorlar zaten doktor denmiyo şahsen bana böyle diyen olmadı. Keşke denseydi ama en son gittigim detaylıda ki doktor ne yapıyorsan böyle devam bebek çok saglıklı ilerliyor yasak vermiycem sana dedi sevindim. Ama bu dediklerinden sonra daha dikkatli daha özverili olcam Allah ragzı olsun inan bilmiyordum organik diye hüpletiyordum...

Avrupa yakasında kağıthanede Fehmi Yazıcıoğlu var 300 Tl en uygun fiyatlardaan sayılır bir de Zeynep Kamilden randevu alabilirsen ücretsiz ama en az 2 hafta öncesinden MHRS ten randevu alman gerekiyor gece tam 12.00 1 dak geçse bitiyor randevular.

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına bebeğini .

Sup3risi Dontsay Pink06 aminn canlarım inşallah elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Önce Rabbim tâbi herşey onun elinde inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz kısım 2ay daha idare eder. Dualar ederek yatıyorum bende. Çok şükür kilosu iyiymiş artık kilo alma zamanlarıymış 1hafta içinde 200 gram almış şok oldum bende. Tabii kilo önemli inşallah sonuna kadar böyle gideriz. Rabbim zor durumda kalan herkesin yardımcısı olsn gönlüne göre versin

Kızlar bebek arabası hangi marka düşünüyorsunuz ben doona düşünmeye başladım sizlerin düşündügü bebek arabası var mı fiyatlarınıda derseniz bide
valla bu bebek arabası hikayesi baktıkça araştırdıkça zorlaşıyor..Ben hafif küçük pratik travel sistem istiyorum .Bebe confort maia yı gözüme kestirdim Fiyatı 800-1000 arası ama hala karar vermedim bu konuda başka önerisi olan var mı ???

Amin cnm maşallah ona annesi bak ne de güzel kilosunu almış Prenses inş böyle de devam eder dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…