2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım en sağlıklısı evde sabah kalkınca tuvaletten sonra aç karnına ince kıyafetlerle tartılmak. Doktora gidince kat kat kıyafetler bot falan bir de kahvaltı yapmış yemek yemiş oluyoruz en az 3 kilo daha fazla çıkıyoruz. Ben evdeki kilomu söylüyorum doktora onu da yazıyor. En iyisi kendi takibini kendin yapmak.

Bu aralar kilo alımı birden çok oluyor sanırım. Ben de son 2 haftada 1,7 kilo aldığımı görünce şok olmuştum... Çünkü toplamda 3,2 kilo aldım hamilelik başından beri geçen haftanın verilerine göre ama :) yarısı sadece 2 haftada geldi.. ama her geçen gün daha da şişiyormuşum gibi hissediyorum, baya hızlanacak gibi kilo alımım. Bebişim de o 2 haftada ağırlık olarak 2 katına çıkmış bunu duyunca zaten çok sevindim, amann o da büyüsün de benimle birlikte önemi yok dedim :)

Yok canım yaa, bende öyle belirgin kilo almadım ama çok belli bir göbüşüm var :)

Öylede benim tartıyada güvenemiyorum o gün aç 80 çıktım bugün aç karnına 72 çıktım bu kadar kilo vermiş olamam herhalde çözemiyorum ki gerçi şu sıra iştahım kapandı kuş kadar yiyorum desem yeridir günüm meyve ve su içerek geçiyor resmen :/

Aynenn canim seviyorum senin gibi skitni yapmayanlari. Bende sorun etmiyorum. Hatta hosuma.gidiyor:)))
Kafama taksam ne olucak geliyo yinede o yuzden saldim gitti ben 4 senelik acligin diyetin acisini cikariyorum oglumun sayesinde simdi bile canim cok tatli istedi heryerde kapandi pasta yapcam yicem bi guzel oh misss

Erkek.olsun kiz olsun hepsi icin belirsizlik var kuzu. Bende inanıyorum sevgimiz yeter kuzularimiza oyyyy
Nisandan sonra beklemek zor olacak artik rabbim o güzel ani sag salim tattirsin insallah hepimize mis kokululari kucagimiza alalim. Babasinin yanina uzandik banamisin demedi valla yan dönmüstüm bana koydu bi tekme kalk ustumden diye babasinada parmagini oynatmadi artik baskalarini duymaya basladi diyemi korkuyo neyse anlamiyorum bi benimle yalnizken rahat

O neymiş ne ile ilgili
Komsum demisti bunlarin bildigi bir sirh mi sirkmi varmis ( nasil yazildigini bilmiyom umarim dogru) seni götüreyim dedi boylama yapsin sana. Bende o ney dedim dua mi okuyo ne yapiyo yok dua degil dedi. Bende dedim dua degilse büyüdür o zaman onada yok dedi ne dedigi belli degil bana büyü gibi geldi. Sonrada dedim duami oturup kendimde okurum bide parali 150 lira cok sacma geldi bana güya hani düsük olmasin diye

Kesinlikle esim diyor sana sunu alalimmi diyorum yok kizima alirim. Sonra bi yer gordummu daliyorum hemen. Zeynep aklini celiyo uyma sen ona diyor bana :)))) alisveris olunca cok takilirda. 2. Ilknur geliyor diyor zeyneptn icin hahah
Aynen kuzum benim kısmetleriyle geliyo yavrularımız :)) Anasının kızı olacak tabi babası diyeydin :) insanın içi gidiyo valla yarın iyice büyüdüklerinde alırız minnaklarımızı aynı kombin yaparız alışveriş falan ohh :)) babalar çalışsın

Burada diğer arkadaşlardan çok duyduğum için ben hazırlıklı gitmiştim zaten erkek bebeklerde oluyor demişler buradaki diğer arkadaşlara da. O yüzden pek panik olmadım açıkçası. Çok da irdelememek lazım. Zamanında annelerimiz ultrasonsuz doğurmuş bizi, biz şimdiden bütün organlarına baktırıyoruz. Zaten bu erkek bebeklerde sık sık oluyormuş ve düzeliyormuş haftalar ilerledikçe. Takmayalım çok. Benim de hep kilosu düşük çıkıyor diğer arkadaşlardan. Ne yapsam bilemedim. İnşallah gelişimi iyi gider

Öyle canım kg da önemli değil haftasıyla uyumlu olması yeterli çok irdelememek lazım.sizin kaç mm çıktı böbrek ölçümleri 10 mm e kadar hafif sayılıyor zaten

Aynenn bende oyle diyorum sen calisacaksin biz kizimla gezip tozup yiyecegzz:))))

Benm de agrim.oldugu gunden beri durmuyor kipir kipir bidirim. Cok mutlu ediyor benii balimm. Dis sessleri duyduklarindan urkuyorlar sanirim. Bizimikide babayi tinlamiyor. Bazen ben konusuncada duruyor :)

Kafama taksam ne olucak geliyo yinede o yuzden saldim gitti ben 4 senelik acligin diyetin acisini cikariyorum oglumun sayesinde simdi bile canim cok tatli istedi heryerde kapandi pasta yapcam yicem bi guzel oh misss
Ohhhh yarasinn .insaallahh :))) rahatsz olmadgn surece ye gtsinn

Canım bende geçen hafta lcw internet sitesinden aldım bişeyler kargo ücreti yok hiç bişeyde hemde ürünler yumuşacık kalitesini beğendim fiyatlar da iyi orayada bak istersen
Ben ara ara lcw ye gidip indirimli urunlerden aliyorum, bugun bir saopet ve birde corapli ayakkabi aldim hatta
@mavimli bize de onu önerdiler aklımda travel vardı ama tek baş edemem dedim kesinlikle bu modeli alın dediler ama baston modellere göre fiyatı biraz pahalı değil mi
Biz 890tl fiyat aldik, ana kucagi ile birlikte set olarak. Bana uygun geldi, baya da konforlu gozuktu. Kendim tek elle kapadim actim. Surdum falan cok rahat geldi bana.
Benim evde koşu bandım var akşamları 2o dakika yavaş tempoda yürüyorum 2. aydan beri ağrılar azalıyor yürüyünce tavsiye ederim
Bende disari cikmadigim
Gunlerde evde yuruyus bandimda 15-20dk yuruyorum. Hava soguk olsada evimize cok yakin avm car gidip orda hem mahaza dolasip hem yuruyorum kizima da indirimli bulduklarimi aliyorum.
Kızlar azra,eylül,selin,defne sizce hangisi isim olarak
Bence azra, ben seviyorum bu ismi. İki arkadasim kullanmamis olsaydi kizima azra ismini koyabilirdim

Benm de agrim.oldugu gunden beri durmuyor kipir kipir bidirim. Cok mutlu ediyor benii balimm. Dis sessleri duyduklarindan urkuyorlar sanirim. Bizimikide babayi tinlamiyor. Bazen ben konusuncada duruyor :)
Olabilir tanimadigi icin tuhaf geliyor sanirim, benim elimi sesimi biliyo, babasinin sesini uzaktan duyuncada vuruyo ama yakindan duyunca oynamadi elinide farketti kerata :) bak simdi uzandim salonda tekim nasil vuruyo babalarada yazik 4 gözle bekliyorlar ama bu senenin cocuklari saman altindan su yurutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…