2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ohhhh yarasinn .insaallahh :))) rahatsz olmadgn surece ye gtsinn
Yapiyorumda acaba yiyebiliyomuyum cok sevdigim halde migdem bulaniyo yerken ama canimda istiyo iste bi yandan :) kendimi zorluyorum yemek icin napim yoksa catlicam

Öyle canım kg da önemli değil haftasıyla uyumlu olması yeterli çok irdelememek lazım.sizin kaç mm çıktı böbrek ölçümleri 10 mm e kadar hafif sayılıyor zaten
4 sınırmış, 4ün biraz üstünde ama sıkıntı değil dedi. Erkek bebeklerde olur dedi. 1 ay sonra tekrar baktırıcam. Bence sıkıntı değil ya bıktım dert dert, net bişey söylenmedikçe önemsemiyorum artık. Plesentaymış kanamaymış tiroidmiş bantmış vallahi tükendim

Anam bugün yine doktordaydim kizlar ben çocuğu allahtan sezaryanla dogurcam tosuncuk sanırım:) 506 gr çıktı bu sefer de :) ilk oğlumu zayıf dogurunca cok mu içten dua ettim nedir? Sizlerin nasıl???

Anam bugün yine doktordaydim kizlar ben çocuğu allahtan sezaryanla dogurcam tosuncuk sanırım:) 506 gr çıktı bu sefer de :) ilk oğlumu zayıf dogurunca cok mu içten dua ettim nedir? Sizlerin nasıl???
Benim 22+3 te bugün 475g çıktı. Maşallah tosununa annesi benim 2-3 gün geriden gidiyor baştan beri. Yumurtlama zamanındandır dedi doktorum, hayırlısı olsun, yediklerimden alsın da tombiklesin inşallah

Yok yok hiç öyle şeylere karışma Allah verecekse kimse engel olamaz ki vermiş zaten duanı et Kuranını oku inşallah Rabbim kucaģımıza da verir canım

Yok yok hiç öyle şeylere karışma Allah verecekse kimse engel olamaz ki vermiş zaten duanı et Kuranını oku inşallah Rabbim kucaģımıza da verir canım

Bende aynıyım, ama bende sağda pıt pıt atıyor :) Sola yatmak daha iyi diyorlar ama gercekten sola yatmaktan helak oldum artık :) Yüzüstü yatmayı cok özledim bir de
Seninki gene iyi ben saga da sola da yatsam o yonu tekmeliyo bende normal de yuzustu yatarım bendee cok ozledimm anacimm :))))

Benim 22+3 te bugün 475g çıktı. Maşallah tosununa annesi benim 2-3 gün geriden gidiyor baştan beri. Yumurtlama zamanındandır dedi doktorum, hayırlısı olsun, yediklerimden alsın da tombiklesin inşallah
Hamileligimi öğrendiğimden beri biraz kilolu olsun istedim çok araştırdım kivi muz kasar bebege kilo aldiran yiyecekler diye sürekli tuketiyorum acaba ona mi bağlı:)
Hic takmam kilo vs ama karnim 7/8 aylik gibi şişti bebek 2 hafta onde gidiyor tirsmaya basladim valla :))
Tek istegim saglikli olmasi,Rabbim hepinizin içinde bana da saglikli evlat nasip etsin....

hakkaten çocuklar anne karnında babasının sesini tanıyamıyor mu acaba bi kaç defa denk geldi eşimin eline yumruk ama ben yalnızken daha bi coşuyor sesime elime tepki veriyorr hemen ilginç valla :))

hakkaten çocuklar anne karnında babasının sesini tanıyamıyor mu acaba bi kaç defa denk geldi eşimin eline yumruk ama ben yalnızken daha bi coşuyor sesime elime tepki veriyorr hemen ilginç valla :))
Canim bizim sesimizi 18. haftada disardan gelen sesi 24. haftada duymaya basliyormus ama mesela baskasinin elini falan hissediyor sanirim yada bizim bi baskasiyla konustugumuzu. Bi degisik bizim bebisler once vuruyodu babasina bu gun vurmadi simdi uzaniyorum tek basima 30 dk yi gecti bi tekmeliyo bi dönüyo falan ama baskalari olunca icten icten vuruyo disari belli etmiyo tekmelerini. Dün yemek yerken esim karsida oturuyo konusuyoruz benimkinin tekmeleri disardan belli oluyodu bu gun yapmadi kafa nereye bebisler oraya durumundalar

evett babaya şu an bize verdiği kadar tepki vermiyor daha sakin en azından verdiği zamnlarda bile ağırdan alyor sıpaa..
az önce bi yazı okudum bnde annenin sesine tepki vermesi 25 babanın sesini tanıması 27.haftayı buluyormuş..
paşa gönlü nasıl isterse öle davranıyor valla

Onu bunu bilmem benimkide ben gibi babasinin horlamasina acaip tepkili öyle böyle zaman geciyo ya bakiyorum 15 haftam kaldi sukurler olsun sag salim atlatalim su birkac ayi insallah

aynen canım çok irdelememek lazım her gebelikte illaki bir takım sıkıntılar Allah dermansız dert vermesin. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza.Benim Dr um da hiç önemsemedi zaten bende rahatladım

22+4 deyiz 517 gr benimki de. Çok kg lu olması da iyi değil sağlıklı olsunlar da. Zaten tam tutmuyo ultrason kgsu benim kızım 4 kg doğdu ama ölçümlerde daha az çıkıyordu. Doğru sonucu doğduklarında göreceğiz inş.

Onu bunu bilmem benimkide ben gibi babasinin horlamasina acaip tepkili öyle böyle zaman geciyo ya bakiyorum 15 haftam kaldi sukurler olsun sag salim atlatalim su birkac ayi insallah
ayy sizde de mi var o sorun :)) zaman çok hızlı geçmeye başladı cidden yarıyı geçtikk yaklştıkça beni de bi endişe almaya başladı ama nedense hem tatlı bi heyecan hemde iyi bi anne olabilecek miyim yetebilecek miyim soruları sarmaya başladıı Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin herkese..

Kızlar ayy sinir oldum. Arkadaş arkadaş oturmaya gittik moral bozdular. Yok 'biz hepimiz sezaryen olduk sende öyle olacaksın. Birisi senşn doktorun normal doğumundan sonra bacakları tutmadı. Yok Doğumdan sonra pıhtı atmasına dikkat et bi tanıdığımın oldu'
Daha neler neler. Normal Doğum istiyorsan büyük şehire git. Neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Normal dediğimiz bir şey nasıl böyle sıradışı bi hal almış? Bizim anaların iyi canı varmış valla ne diyim.

Bugün bunu aldık kızlar bebitom için.kumaş dokusu muhteşem gerçekten

Eklentiler

• IMG_0149.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Saçmalamışlar resmen normal doğum adı üstünde doğal olan doğum, insanlar evde tarlada doğum yapmışlar kendi kendilerine.şimdi her imkan varken bu kadar normal olan bi şeyi böyle abartmak farklı boyutlara sokmak,komikler ne diyeyim.Cahillik keşke her kadına hamile kalmadan önce gebelik ve doğum eğitimi verilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…