- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.081
Bosversene canim, sezeryan sonrasi olusabilecek komplikasyonlardan haberi yok insanlarin! Cahilce konusanlari sakin dinleme! Sezeryanda icinde bez parcasi unutulupta 6 ay sonra vefat eden annenin haberi daha yeni anahaberlerdeydi... Velhasil adi ustunde normal yani, normal dogumu insanlar neden bu kadar kotu gostermeye calisiyor anlamis degilim. Ki sezeryan sonrasi normal dogum yapabilmek icin pek cok gebe doktor doktor geziyorlen, biz ilk sansimizi neden sezeryan olarak kullanacagiz. Laf iste! Sezeryanin nrisklari, normal doğumdan kat kat fazla. İnsalllah hepimiz saglikli oluruzda dogal yolla yavrularimizi kucagimiza aliriz. Mecbur kalmadikca sezeryani asla kabul etmem!Kızlar ayy sinir oldum. Arkadaş arkadaş oturmaya gittik moral bozdular. Yok 'biz hepimiz sezaryen olduk sende öyle olacaksın. Birisi senşn doktorun normal doğumundan sonra bacakları tutmadı. Yok Doğumdan sonra pıhtı atmasına dikkat et bi tanıdığımın oldu'
Daha neler neler. Normal Doğum istiyorsan büyük şehire git. Neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Normal dediğimiz bir şey nasıl böyle sıradışı bi hal almış? Bizim anaların iyi canı varmış valla ne diyim.
Cok güzel annesi pasam misler gibi sallana sallana uyusun icinde oynasin insallah saglicakla. Bende alicamda hangi turlusu bi karar veremiyorum :) bi yandan cok hevesliyim bi yandan canim bisey yapmak istemiyo ay sonu hayirlisiyla eksiklerini tamamlamaya caliscam bekliyorum tembelim bu ara :) sende durumlar nasil canim?Bugün bunu aldık kızlar bebitom için.kumaş dokusu muhteşem gerçekten
canımm bnde almayı düşünüyorm da sallanabiliyor mu yani içinde uyutmak istesekk..Bugün bunu aldık kızlar bebitom için.kumaş dokusu muhteşem gerçekten
Hic sorma gecende bi kere oglum kendi kendine dönüyodu icerde oynuyodu falan icten vuruyo hissediyorum esim sirt üstü dönüp horlamaya baslayinca baktim benimki futbol box ne ararsan vuruyo karnim oynuyoayy sizde de mi var o sorun :)) zaman çok hızlı geçmeye başladı cidden yarıyı geçtikk yaklştıkça beni de bi endişe almaya başladı ama nedense hem tatlı bi heyecan hemde iyi bi anne olabilecek miyim yetebilecek miyim soruları sarmaya başladıı Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin herkese..
Saçmalamışlar resmen normal doğum adı üstünde doğal olan doğum, insanlar evde tarlada doğum yapmışlar kendi kendilerine.şimdi her imkan varken bu kadar normal olan bi şeyi böyle abartmak farklı boyutlara sokmak,komikler ne diyeyim.Cahillik keşke her kadına hamile kalmadan önce gebelik ve doğum eğitimi verilse
Bende de şimdi daha bi arttı normal Doğum isteği. Yapıcam Allah ın izniyle bebeğimi beni riske atan ciddi bir şey olmadıkça. Bi atkadaşım sancılar başlayınca devlete gitti bi güzel doğurdu çok takdir ettim_gerekirse onu yaparımBosversene canim, sezeryan sonrasi olusabilecek komplikasyonlardan haberi yok insanlarin! Cahilce konusanlari sakin dinleme! Sezeryanda icinde bez parcasi unutulupta 6 ay sonra vefat eden annenin haberi daha yeni anahaberlerdeydi... Velhasil adi ustunde normal yani, normal dogumu insanlar neden bu kadar kotu gostermeye calisiyor anlamis degilim. Ki sezeryan sonrasi normal dogum yapabilmek icin pek cok gebe doktor doktor geziyorlen, biz ilk sansimizi neden sezeryan olarak kullanacagiz. Laf iste! Sezeryanin nrisklari, normal doğumdan kat kat fazla. İnsalllah hepimiz saglikli oluruzda dogal yolla yavrularimizi kucagimiza aliriz. Mecbur kalmadikca sezeryani asla kabul etmem!
sallanmaktan ziyade alt tarafta titreşim ayarı var titreşimli canım çok da güzel tam aradığım bişeyde.rengine kumaşına baaayıııldııım.canımm bnde almayı düşünüyorm da sallanabiliyor mu yani içinde uyutmak istesekk..
hayırlı olsun kuzuyaa güle güle kullansın :))
ben küçükken de biri horlayınca kulaklarımı tıkar uyurdumm sinir katsayım artıyo benm dikkt etmedim hiç ona tepki veriyor mu diye :))Hic sorma gecende bi kere oglum kendi kendine dönüyodu icerde oynuyodu falan icten vuruyo hissediyorum esim sirt üstü dönüp horlamaya baslayinca baktim benimki futbol box ne ararsan vuruyo karnim oynuyobendede bi yandan dogum korkusu basladi ya dönmezse ya sezeryan olmak zorunda kalirsam bi sorun cikarsa falan diye bide dedigin gibi acaba nasil bi anne olucam diye dusunuyo insan hayatimizin tamamen degismesine evlat sahibi olmaya az kaldikca tuhaf hisler dusunceler geliyo
bende baktım hep böle bişey eskiden ana kucakları sallanır oluyordu benm yeğenlerimle onlarla uyuyordu hepp puset sağlıklı değil diyorlar uyutmak içn onu almıycam bu çok güzel de sallnmzsa nasıl uyutulur onu düşünyrm beşik başında çok raht değil dizde sallamak ölüm zatnn napcamı şaşırdım bendeSall
sallanmaktan ziyade alt tarafta titreşim ayarı var titreşimli canım çok da güzel tam aradığım bişeyde.rengine kumaşına baaayıııldııım.
bu ara beni en rahatsız eden şey mide asiti.2 gündür başladı 26.haftaya girdiğimden beri yani.çok fena şu anda bile asit boğazımda hissediyorum resmen.her çıktığımda bişey alıyorum canım hafifliyor eksikler.gece uykusu yok bide.zor dalıyorum uykuya.6.ay bitimi ilk 3 aylık döneme dönüyorum diyebilirim.sıkıntılar başladı.sende durumlar ne kuzucuk nasıllar?Cok güzel annesi pasam misler gibi sallana sallana uyusun icinde oynasin insallah saglicakla. Bende alicamda hangi turlusu bi karar veremiyorum :) bi yandan cok hevesliyim bi yandan canim bisey yapmak istemiyo ay sonu hayirlisiyla eksiklerini tamamlamaya caliscam bekliyorum tembelim bu ara :) sende durumlar nasil canim?
canım neler aldınn acba gözden kaçırdığım bişey var mı ben toplu alacağım için elmde liste dolaşıyrmmBen
bu ara beni en rahatsız eden şey mide asiti.2 gündür başladı 26.haftaya girdiğimden beri yani.çok fena şu anda bile asit boğazımda hissediyorum resmen.her çıktığımda bişey alıyorum canım hafifliyor eksikler.gece uykusu yok bide.zor dalıyorum uykuya.6.ay bitimi ilk 3 aylık döneme dönüyorum diyebilirim.sıkıntılar başladı.sende durumlar ne kuzucuk nasıllar?
chicco canım sallamak istersen baş tarafından tutup saklayabiliyorsun.köklü bir marka kötü bir ürün üretmez sanmıyorum.ebebek de satılıyor yakından bakmanda fayda var derim annesibende baktım hep böle bişey eskiden ana kucakları sallanır oluyordu benm yeğenlerimle onlarla uyuyordu hepp puset sağlıklı değil diyorlar uyutmak içn onu almıycam bu çok güzel de sallnmzsa nasıl uyutulur onu düşünyrm beşik başında çok raht değil dizde sallamak ölüm zatnn napcamı şaşırdım bende
markası ne cnm bunun ??
Kıyafet(0-3 ay 3-6 ay olmak üzere)temassızcanım neler aldınn acba gözden kaçırdığım bişey var mı ben toplu alacağım için elmde liste dolaşıyrmm
benm int de baktığım da chiccoydu e bebekten alcam zatn herlde herşeyini iyiymiş cnm sallanıyorsa.. yakından bakcamm bendeeCh
chicco canım sallamak istersen baş tarafından tutup saklayabiliyorsun.köklü bir marka kötü bir ürün üretmez sanmıyorum.ebebek de satılıyor yakından bakmanda fayda var derim annesi
temassız ateş ölçer aldın mı onun markası ne onu ben baya araştırdım da karr veremedim alnından mı ölçüyor temassız olanKıyafet(0-3 ay 3-6 ay olmak üzere)temassız
Ateşölçer.bu anakucağını.beşik.emzirme yastığı.hastane odası için birtakım süsler:))hastane çıkışı için takımlar.emzik biberon almişcam şimdilik.alıştırmak istemiyorum ki inşallah da gerek kalmaz.şimfilik bunlar canım aslında çok bişeye ihtiyacı yok bence bu kadarı bile hemen hemen yeter
bugün bi yerde okudum bende basur oluyrmuş hamilelikte gerçkten hamile kalmkla bitmiyormuş yaa ..Bu arada afedersiniz basur olmuşum.ilk aşamadı sanırım ancak ismi bile hoş değil
emzik biberon bende almıycamm inş bol bol emerler yaa ona dua edyrm şimdilerde.. emzirme yastığı çok gerekli mi ki evdeki yastıkta iş görr sanırımm ..Kıyafet(0-3 ay 3-6 ay olmak üzere)temassız
Ateşölçer.bu anakucağını.beşik.emzirme yastığı.hastane odası için birtakım süsler:))hastane çıkışı için takımlar.emzik biberon almişcam şimdilik.alıştırmak istemiyorum ki inşallah da gerek kalmaz.şimfilik bunlar canım aslında çok bişeye ihtiyacı yok bence bu kadarı bile hemen hemen yeter
Aynen bende öyle düsünüyom canim amin insallah canim :)))Yok yok hiç öyle şeylere karışma Allah verecekse kimse engel olamaz ki vermiş zaten duanı et Kuranını oku inşallah Rabbim kucaģımıza da verir canım
Görür tabi neden görmesin.çok elzem değil ben beğendim de aldım canımemzik biberon bende almıycamm inş bol bol emerler yaa ona dua edyrm şimdilerde.. emzirme yastığı çok gerekli mi ki evdeki yastıkta iş görr sanırımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?