- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.101
anladım canımm iyi yapmışssın o zamannGörür tabi neden görmesin.çok elzem değil ben beğendim de aldım canım
et canım alından ölçülüyor ayrıca ortam ısısını da ölçüyor.trendyolda indirimden aldım takip edersen bulursun.markası şu an aklımda değil vallaha ama marka da pek önemli değil bencetemassız ateş ölçer aldın mı onun markası ne onu ben baya araştırdım da karr veremedim alnından mı ölçüyor temassız olan
Aynen cocuklugumdan beri nefret ederim duymaktan uyuyamamda zaten cok rahatsiz olurum esimi uyandiriyorum malesef daha dogrusu uyku arasinda bana dön diyorum sariliyo sesi cikmiyoben küçükken de biri horlayınca kulaklarımı tıkar uyurdumm sinir katsayım artıyo benm dikkt etmedim hiç ona tepki veriyor mu diye :))
evet işte tuhaf tuhaf hisler düşünceler geliyor bir sürü sorunu olacak herşeyine biz koşcaz anneler babalar ne duurmda olacak vs vs deli deli sorular aldı hep kafamı ..
ayy canım ben eşimi ikkna edebilsem keşke int e hiç güveni yok adamın halbuki çok güzel indirimler oluyor ... araştırıym bakm cnm daha sağlıklı ölçüyormuş bunlarEv
et canım alından ölçülüyor ayrıca ortam ısısını da ölçüyor.trendyolda indirimden aldım takip edersen bulursun.markası şu an aklımda değil vallaha ama marka da pek önemli değil bence
ben uyandırmaya da kıyamıyorumm uykusu bölünmesn diyee sinir ola ola kimi zamn uyuyrm kimi zamn uykusuz kalıyrmm çok fena bnde çekememm hiç..Aynen cocuklugumdan beri nefret ederim duymaktan uyuyamamda zaten cok rahatsiz olurum esimi uyandiriyorum malesef daha dogrusu uyku arasinda bana dön diyorum sariliyo sesi cikmiyo
Korkmamak lazim aslinda bizler nasil buyuduk anne babamiz nasil bakti simdiki cocuklar daha sansli bizler daha bilincliyiz iyi olucak insallah hersey rabbimin izniyle.
Iyi kuzum sukur dun o sekeri ictim basta hareketliydi daha bu gun aksama zor geldi kendine yavrum :) migde eksimesi ve yanma bendede bayadir var bahsediyordum ya alistim artik napayim yemeklere kimyon koymaya basladim dene canim tadi gelmiyo zaten farketmez kimse, bide rezene cayida iciyorum gaz icin oda migdemi biraz olsun rahatlatiyo. Bende geceleri gec yatiyorum ve yatakta saga sola dönmek zorlasti artik kendimi panda gibi hissediyorum ama sadece yatakta oyleyim yoksa ayaktayken sorun yok. Benimde eksigim az kaldi iste dösek, atesolcer, yastik yorgan falan oyle kaba seyler onun disinda bi cok seyi tamam sukur diyorum en azindan subat sonuna kadar herseyi tamamlanmis olsunda geriye kalan iki ayda dinleneyim elbise yikar utulerim evimi toparlar temizlerim falanBen
bu ara beni en rahatsız eden şey mide asiti.2 gündür başladı 26.haftaya girdiğimden beri yani.çok fena şu anda bile asit boğazımda hissediyorum resmen.her çıktığımda bişey alıyorum canım hafifliyor eksikler.gece uykusu yok bide.zor dalıyorum uykuya.6.ay bitimi ilk 3 aylık döneme dönüyorum diyebilirim.sıkıntılar başladı.sende durumlar ne kuzucuk nasıllar?
Canim dikkat et ona zor cunku genelde kabizlikta zorlamayla olusur diye okumustum hamilelikte ama senin nasil oldu? Bol sivi ve lifli gidalar tuket kabiz olmamaya calis mumkun oldugunca bide kesinlikle doktora danisBu arada afedersiniz basur olmuşum.ilk aşamadı sanırım ancak ismi bile hoş değil
Kıyafet(0-3 ay 3-6 ay olmak üzere)temassız
Ateşölçer.bu anakucağını.beşik.emzirme yastığı.hastane odası için birtakım süsler:))hastane çıkışı için takımlar.emzik biberon almişcam şimdilik.alıştırmak istemiyorum ki inşallah da gerek kalmaz.şimfilik bunlar canım aslında çok bişeye ihtiyacı yok bence bu kadarı bile hemen hemen yeter
Aynen cok haklisiniz bende sezeryan yapicam.mecburiyetten ki zaten mecburda olmasam gene sezeryan dusunurdum bende normak dogum yaptigi icin kotu sonuclar yasayan birini gordum sogudum sahsen.ama burda moral vermeliyiz herseyin iyi yani oldugu kadar kotu yani var normal dogum yapip ikinciyi asla normal dogurmam diyip sezeryan olup dunya varmis diyenleri taniyorum herkesin kendi istegine kalmis.Normal doğumu kötüleyenleri eleştirirken sezaryeni yerden yere vurarak siz de o kızdığınız kişilerin yaptığının aynısını yapıyorsunuz!! Farkında mısınız acaba?! Burada mecburiyetten sezaryen olacak olanlar veya son anda doktorun kararıyla belki sezaryene girecekleri de düşünerek konuşmanızı öneririm! İçinde bez kalıp ölen anneden haberim yoktu bilgilendirdiğiniz için teşekkürler!
Bi kere denedim uyamdirmiyim dedim o gecede oyle gazim vardi zaten karnim falan butun icim agriyodu oda horladikca bide sinirden basimda agrimaya basladi firladim yataktan korktu uyandi esimde bisey oldu sandiben uyandırmaya da kıyamıyorumm uykusu bölünmesn diyee sinir ola ola kimi zamn uyuyrm kimi zamn uykusuz kalıyrmm çok fena bnde çekememm hiç..
cnaım bnce biz daha şanslıydıkk yaa int ortamı bu kdr teknoloji faln hiç istemyrm aslında çocukların etrafında dışarlarda büyümk daha güzell uzak tutcam elimden geldiğince yeni nesil beni ürkütüyor açıkçası ..
Aynı şey benİmde aklımdan geçti okurken hakkaten ağzına sağlık arkadaşım fikirlerimizi paylaşmak çok güzel ama bi tarafı yaparken diğer tarafı yıkmayalım lütfen @Petisko @yaasemintt RAbbim kim için hangisi hayırlıysa onu nasip etsin. Biz ne kadar plan yaparsak yapalım nadipten ötesi yok sonuçta....Normal doğumu kötüleyenleri eleştirirken sezaryeni yerden yere vurarak siz de o kızdığınız kişilerin yaptığının aynısını yapıyorsunuz!! Farkında mısınız acaba?! Burada mecburiyetten sezaryen olacak olanlar veya son anda doktorun kararıyla belki sezaryene girecekleri de düşünerek konuşmanızı öneririm! İçinde bez kalıp ölen anneden haberim yoktu bilgilendirdiğiniz için teşekkürler!
ayy sorma bnde çok zor uyurumm 1 saat keçi saydığımı bilirimm bi de derin uyku hayl oldu zatnn gece uyanınca bende film kopuyorr...Bi kere denedim uyamdirmiyim dedim o gecede oyle gazim vardi zaten karnim falan butun icim agriyodu oda horladikca bide sinirden basimda agrimaya basladi firladim yataktan korktu uyandi esimde bisey oldu sandiinsan kiyamiyo ama sukur benimkinin uykusu bolunmuyo cabuk dalar uykuya keske bende oyle olsam ama malesef kendimi bildim bileli hemen uyuyabilen bi insan degilim malesef :)
Canim bide onu bana sor ne disarda cocuk bulursun burda nede park dogru duzgun adamlarda oyle bi alislanlik yok malesef turkiyede her adim basi cocuk parki var ben izmirde buyudum parktan eve zor giderdik kalabaliktik sitede cocuk sayisi olarak saklambac, dansa davet, 5 tas, basket, futbol, yerden yuksek, seksek oynayarak buyuyen bi nesildik o konuda cocuklar sansli degil ama bilinclilik konusunda sanslilar bizler gibi anne babalari olucak insallah yeticez belki ilk birkac ay zorlar ama ne yapalim alisicaz
Ben afedersiniz hiç kabız olmadım ama genelde de acı sever biriyim belki önceden vardı hamilelikle birlikte ilerledi.dr uma soracam evet aklımda.ama nasıl soracam utanıyorum:))Canim dikkat et ona zor cunku genelde kabizlikta zorlamayla olusur diye okumustum hamilelikte ama senin nasil oldu? Bol sivi ve lifli gidalar tuket kabiz olmamaya calis mumkun oldugunca bide kesinlikle doktora danis
Dinlemissin beni :) Beğendin dimi? :) <3Bugün bunu aldık kızlar bebitom için.kumaş dokusu muhteşem gerçekten
Ayy renge bayildiiim cok guzel annesiii. Saglikla buyusun kuzunBugün bunu aldık kızlar bebitom için.kumaş dokusu muhteşem gerçekten
Ben gec yatiyorum bu aralar nedense uykum gelmiyo hep rahatsizim boyle bilmiyorum niye icim huzursuz sanirim skliyorum beklemek zor oluyo sabirsiz bi insanim ya :)ayy sorma bnde çok zor uyurumm 1 saat keçi saydığımı bilirimm bi de derin uyku hayl oldu zatnn gece uyanınca bende film kopuyorr...
ne güzeldi çocukluğumuzz hep sokaklarda oynanmadık oyun kalmazdı deli gibi koşar zıplardık evcilik oynamalar daha küçükken çamurdan bişeyler yapmalar hey gidi şimdiye bk ağızlarından lafı zor alıyrsun internetten..
inşş güzel terbiyeli güzel ahlaklı çocuklar yetiştiririzz cnm ya ..
Oy kiyamam ya acidan vazgecmelisin canim uzun bir sure ve kesinlikle kabiz olmamalisin ilerlerse iyi olmaz cok zor bi durum ameliyat olsanda tekrarliyor kendine dikkat et doktordan cekinmekte haklisin ama ne yapican mecbur soylemen lazim benimki bayan allahtan bide bu yabancilarda utanma diye bisey yok sukur insan daha rahat davranabiliyo. Enfeksiyon oldugunda acilde erkek doktor vardi iliskiden falan soruyo tobe ya esimde karsimda oturuyo mecbur anlattik napcanBen afedersiniz hiç kabız olmadım ama genelde de acı sever biriyim belki önceden vardı hamilelikle birlikte ilerledi.dr uma soracam evet aklımda.ama nasıl soracam utanıyorum:))
inşş canımm yaa ben zatn elimden geldğince uzak tutmaya çalışcamm çizgi fiilmi faln int den açmk istemyrmm ben kitap okumayı acayp severm çok da hızlı okuurm ona da bunu aşılamaya çalışcammBen gec yatiyorum bu aralar nedense uykum gelmiyo hep rahatsizim boyle bilmiyorum niye icim huzursuz sanirim skliyorum beklemek zor oluyo sabirsiz bi insanim ya :)
Amin canimm insallah duzgun akli basinda basarili uslu cocuklar olurlar. Yegenim almanyada cocuk telefon karsisinda büyüdü uzagiz diye goruntulu arama yapiyoduk surekli mesela simdi telefonu sevmez ama tvde yada tablette cizgifilm izlemeyi seviyo onuda saatli kapat dediginde son bitane falan diyo ama oyle aglayan zirlayan bi cocuk degil, ablasi ona kitap okuyo yada kendi basina oyuncaklariyla oynuyo, bize soruyo oynamak istermiyiz onunla diye, cok akilli uslu ve laf dinliyo kesinlikle hayir dedigin sey hayirdir bunun farkinda insallah diyorum oglumda ona benzer.
Kuzu sen ne yaptin gittinmi?Ayy renge bayildiiim cok guzel annesiii. Saglikla buyusun kuzun
Aynen tatlim zaman az kaldikca insan telas yapiyo aslinda dogum ne zaman olcak esyalar tamamlancakmi sut gelcekmi hersey yolunda gitcekmi cocuk cok aglicakmi uykusuz kalabilcekmiyim falan kafamiz baya dolu ama inaniyorumki hic bekledigimiz korktugumuz gibi olmucak onlar dogdugu anda o annelik duygusu yerlesicek icimize herseyin ustesinden gelicez. Bende bol bol oyun oynarim kitap okurum gezdiririm birde kesinlikle insallah yetenegi varsa ilerde muzik aleti calicak erkek olursa gitar demistik bakalim kismet :)inşş canımm yaa ben zatn elimden geldğince uzak tutmaya çalışcamm çizgi fiilmi faln int den açmk istemyrmm ben kitap okumayı acayp severm çok da hızlı okuurm ona da bunu aşılamaya çalışcamm
sanıırm hamilelik ilerledikçee kendimzi hazırlmaya çalşıyrz bu tedirginlk ondan olyrr herşeyi düşünmye başşlıyrz başta cinsiyet gibi tatlı heycanlar şimdi yerin bunlara bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?