- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.121
sorma canım yaa ben bi de evde bol bol yalnız kaldığım için beyin sürekli düşünyr yanii ister istemezz inşş annemde geçn diyor bişeyleri okuyup durma kendiliğinden olcak zatn die ...Aynen tatlim zaman az kaldikca insan telas yapiyo aslinda dogum ne zaman olcak esyalar tamamlancakmi sut gelcekmi hersey yolunda gitcekmi cocuk cok aglicakmi uykusuz kalabilcekmiyim falan kafamiz baya dolu ama inaniyorumki hic bekledigimiz korktugumuz gibi olmucak onlar dogdugu anda o annelik duygusu yerlesicek icimize herseyin ustesinden gelicez. Bende bol bol oyun oynarim kitap okurum gezdiririm birde kesinlikle insallah yetenegi varsa ilerde muzik aleti calicak erkek olursa gitar demistik bakalim kismet :)
Hak veriyorum ben de sezeryan riskinden özele gitmeye korkuyorum aslında özelde epidural normal düşünüyorum ama devletteki doktorum sezeryan derse ona göre yönlenecegim bir tarafa Allah hangisi hayırli ise onu nasip etsinKızlar ayy sinir oldum. Arkadaş arkadaş oturmaya gittik moral bozdular. Yok 'biz hepimiz sezaryen olduk sende öyle olacaksın. Birisi senşn doktorun normal doğumundan sonra bacakları tutmadı. Yok Doğumdan sonra pıhtı atmasına dikkat et bi tanıdığımın oldu'
Daha neler neler. Normal Doğum istiyorsan büyük şehire git. Neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Normal dediğimiz bir şey nasıl böyle sıradışı bi hal almış? Bizim anaların iyi canı varmış valla ne diyim.
Ben de bu tarzları ďüşünüyorum hediye olduğu için fiyat soramayacagım bu tarzların belli bir adı var mı acaba araştırma yapabilmem içinTeyzeleri biz arabamızı aldık bugün. Daha doğrusu dayımız hediye almış çok hoşuma gitti. Allah'ım içini dolu etsin inşallah
Bende oyleyim cok kafama takiyorum surekli aklim orda fazla okuyorum falan en iyisi dusunmemek :)sorma canım yaa ben bi de evde bol bol yalnız kaldığım için beyin sürekli düşünyr yanii ister istemezz inşş annemde geçn diyor bişeyleri okuyup durma kendiliğinden olcak zatn die ...
onun gitarını yrim ben inşş olur tabi ama yönlendirmeyle ancak keşfedilir zatn yetenekler sende farkındasın bunun ne güzel işte çocuklar bu yüzden şanslılar imkan boll
tabi canım bu tarz hobiler erkn başlanırsa çok ii fayda ediyor bak sen tecrübe etmişssin bi de çok daha iyi olacak yavrun içnn senn bıdışş baya şanslı o konuda :))Bende oyleyim cok kafama takiyorum surekli aklim orda fazla okuyorum falan en iyisi dusunmemek :)
Ben keman,gitar,yanflüt,saz kurslarina gittim ama sor hangisini adam gibi ogrendinhevesim cabuk geciyo gerci kemana 3.5 ve saza 1 sene dayandim digerleri 6 ayda kaldi bide ne olursa olsun erken yasta kesfetmek gerekiyor ki bi ise yarasin yoksa zor oluyo saz yada gitar neysede klasik muzik gercekten en az bi 10 sene istiyo oda sadece hobide kalacaksa bi ise yaramiyo gec baslayinca.
Ben de bir kaç hamile kıyafeti aldım yeni. İşe dönmem gerekebilir diye. LCW'ye yeni üye olur ve telefon numarasını doğrularsanız %5-10 arası da indirim veriyor ilk alışverişte. Ben sonradan farkettim tek seferlik olduğunuCanım bende geçen hafta lcw internet sitesinden aldım bişeyler kargo ücreti yok hiç bişeyde hemde ürünler yumuşacık kalitesini beğendim fiyatlar da iyi orayada bak istersen
Geldik teyzesii. Azicik zor oldu ama alisigim.. Cok buz var kayiyordm az kalsnKuzu sen ne yaptin gittinmi?
Maşallah maşallah. Allah sağlıkla sıhhatle doğumunu nasip etsin inşallah. Kucağını doldursun da taşsın:)Hamileligimi öğrendiğimden beri biraz kilolu olsun istedim çok araştırdım kivi muz kasar bebege kilo aldiran yiyecekler diye sürekli tuketiyorum acaba ona mi bağlı:)
Hic takmam kilo vs ama karnim 7/8 aylik gibi şişti bebek 2 hafta onde gidiyor tirsmaya basladim valla :))
Tek istegim saglikli olmasi,Rabbim hepinizin içinde bana da saglikli evlat nasip etsin....
Canım hediye ama ben beğenmiştim onu haberi vardı almış :) 1.750 tl fiyatı. Adı ne diye geçiyor inanki bilmiyorum. Ama sürüşü, katlanması falan çok hoşuma gitti.Ben de bu tarzları ďüşünüyorum hediye olduğu için fiyat soramayacagım bu tarzların belli bir adı var mı acaba araştırma yapabilmem için
Maşallah canım bizimde böyle vermişlerdi yüzleri çok belli artık :) sağlıkla gelsin kuzularimiz inşallahTatlı teyzeleri, bu da benim minik yavru
Yüzleri artık baya net, büyüyorlar yavrular
Aman Allah aşkına yaa. Kulak asma sen. Biz sezeryan olduk sen de olacaksın nasıl bir lafmış. Laf bile değil. İlla birileri bişey diyecekKızlar ayy sinir oldum. Arkadaş arkadaş oturmaya gittik moral bozdular. Yok 'biz hepimiz sezaryen olduk sende öyle olacaksın. Birisi senşn doktorun normal doğumundan sonra bacakları tutmadı. Yok Doğumdan sonra pıhtı atmasına dikkat et bi tanıdığımın oldu'
Daha neler neler. Normal Doğum istiyorsan büyük şehire git. Neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Normal dediğimiz bir şey nasıl böyle sıradışı bi hal almış? Bizim anaların iyi canı varmış valla ne diyim.
Çok mantıklı bir yaklaşım bence4 sınırmış, 4ün biraz üstünde ama sıkıntı değil dedi. Erkek bebeklerde olur dedi. 1 ay sonra tekrar baktırıcam. Bence sıkıntı değil ya bıktım dert dert, net bişey söylenmedikçe önemsemiyorum artık. Plesentaymış kanamaymış tiroidmiş bantmış vallahi tükendim
Güle güle kullanın. Güzel günlerde gezin inşallah. böyle dayı her eve lazım. Transfer yapabiliyor muyuz? :)Teyzeleri biz arabamızı aldık bugün. Daha doğrusu dayımız hediye almış çok hoşuma gitti. Allah'ım içini dolu etsin inşallah
surusu cok rahat gozkuyo bende boyle bıseyler ıstıyorum. bu dumduz yatak gıbı oluyor. sonra o araba koltugu gıbı cıkıyor falan demı.Teyzeleri biz arabamızı aldık bugün. Daha doğrusu dayımız hediye almış çok hoşuma gitti. Allah'ım içini dolu etsin inşallah
canım senin yazdıklarından öte petiskonun cevabı çok irrite edici olmuş bez kalıp ölen anneler falan abartmış arkadaş ta çok haklı bi tepki vermiş evet arkadaşlarının yaptığını doğru bulmayanlar olabilir ama seni doğrulamak için sezeryanı bu kadar yermek kat kat komplikasyonlardan bahsetmek yakışmamış bence de. sen üzerine alınmaKızlar yazdıklarıma bi bakıverin hele? @Pregnant07 sezeyana dair kötü bi sözüm yok ki...mecbur kalırsam o da olur niye olmasın? Ben sadece normal arzuluyorum dediğimde arkadaşlarımın yaptığını anlattım size. Ve normal niye bu kadar anormal karşılanıyor diye de size sordum. Yazdığımı tekrar oku istersen.
Evet canım ama ayrıntılı dan sonra devlete bi daha gitmiycez sanırım
Canm ben 20. haftada 510 gr dıAnam bugün yine doktordaydim kizlar ben çocuğu allahtan sezaryanla dogurcam tosuncuk sanırım:) 506 gr çıktı bu sefer de :) ilk oğlumu zayıf dogurunca cok mu içten dua ettim nedir? Sizlerin nasıl???
çok güzel görünüyor cnmTeyzeleri biz arabamızı aldık bugün. Daha doğrusu dayımız hediye almış çok hoşuma gitti. Allah'ım içini dolu etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?