2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
sorma canım yaa ben bi de evde bol bol yalnız kaldığım için beyin sürekli düşünyr yanii ister istemezz inşş annemde geçn diyor bişeyleri okuyup durma kendiliğinden olcak zatn die ...
onun gitarını yrim ben inşş olur tabi ama yönlendirmeyle ancak keşfedilir zatn yetenekler sende farkındasın bunun ne güzel işte çocuklar bu yüzden şanslılar imkan boll

Hak veriyorum ben de sezeryan riskinden özele gitmeye korkuyorum aslında özelde epidural normal düşünüyorum ama devletteki doktorum sezeryan derse ona göre yönlenecegim bir tarafa Allah hangisi hayırli ise onu nasip etsin

Teyzeleri biz arabamızı aldık bugün. Daha doğrusu dayımız hediye almış çok hoşuma gitti. Allah'ım içini dolu etsin inşallah
Ben de bu tarzları ďüşünüyorum hediye olduğu için fiyat soramayacagım bu tarzların belli bir adı var mı acaba araştırma yapabilmem için

Bende oyleyim cok kafama takiyorum surekli aklim orda fazla okuyorum falan en iyisi dusunmemek :)
Ben keman,gitar,yanflüt,saz kurslarina gittim ama sor hangisini adam gibi ogrendin hevesim cabuk geciyo gerci kemana 3.5 ve saza 1 sene dayandim digerleri 6 ayda kaldi bide ne olursa olsun erken yasta kesfetmek gerekiyor ki bi ise yarasin yoksa zor oluyo saz yada gitar neysede klasik muzik gercekten en az bi 10 sene istiyo oda sadece hobide kalacaksa bi ise yaramiyo gec baslayinca.

tabi canım bu tarz hobiler erkn başlanırsa çok ii fayda ediyor bak sen tecrübe etmişssin bi de çok daha iyi olacak yavrun içnn senn bıdışş baya şanslı o konuda :))

Canım bende geçen hafta lcw internet sitesinden aldım bişeyler kargo ücreti yok hiç bişeyde hemde ürünler yumuşacık kalitesini beğendim fiyatlar da iyi orayada bak istersen
Ben de bir kaç hamile kıyafeti aldım yeni. İşe dönmem gerekebilir diye. LCW'ye yeni üye olur ve telefon numarasını doğrularsanız %5-10 arası da indirim veriyor ilk alışverişte. Ben sonradan farkettim tek seferlik olduğunu

Maşallah maşallah. Allah sağlıkla sıhhatle doğumunu nasip etsin inşallah. Kucağını doldursun da taşsın:)
Hastane kıyafeti alırken 3-6 aylıklardan da bulunsun yanında

Ben de bu tarzları ďüşünüyorum hediye olduğu için fiyat soramayacagım bu tarzların belli bir adı var mı acaba araştırma yapabilmem için
Canım hediye ama ben beğenmiştim onu haberi vardı almış :) 1.750 tl fiyatı. Adı ne diye geçiyor inanki bilmiyorum. Ama sürüşü, katlanması falan çok hoşuma gitti.

Aman Allah aşkına yaa. Kulak asma sen. Biz sezeryan olduk sen de olacaksın nasıl bir lafmış. Laf bile değil. İlla birileri bişey diyecek. Kaçamıyoruz ki!
Ben ilk doğumum da normal doğum yapmak istiyordum. Eşimin bir akrabası hem de kadın doğum doktoru, sezeryan yapsın diye akıl vermiş, gıcık olmuştum. Ama sonra benim paşanın canı istemedi, 40 hafta oldu gelmedi, doktorda riske atmak istemedi. Sezeryan oldum. 10 gün içinde herşey normale dönmüştü. Bir arkadaşım normal doğum yaptı, küçük bir anal fissür (çatlak) oluşmuş 1 ay şikayet etti, doktorumun bir hastası normal doğum yaptı 15 dk'da sıfır dikişle. O da iki günde normale döndü. Herkesin durumu kendine göre değişir. Kimseninki de kimseyi bağlamaz.
Normal doğum adı üstünde normal. Sezeryan da dünyanın sonu değil. Bırakalım kim nasıl istiyorsa öyle doğursun. İkisinin de artısı var eksisi var. Herkes de kendi tartar çok şükür. Hiç kafana takma bunları. Hayırlısı olsun de geç, tartışmaya bile gerek yok böyle arkadaşlarla. Doktorunla tartış tartışacaksan. Sağlıklı sıhhatli doğuralım da inşallah

Çok mantıklı bir yaklaşım bence

Teyzeleri biz arabamızı aldık bugün. Daha doğrusu dayımız hediye almış çok hoşuma gitti. Allah'ım içini dolu etsin inşallah
Güle güle kullanın. Güzel günlerde gezin inşallah. böyle dayı her eve lazım. Transfer yapabiliyor muyuz? :)
gayet güzel duruyo. Üst tarafı çıkıp oto koltuğu olanlardan mı? Ayrı bi parçası daha var mı büyüyünce takılan gibi
Teyzesi yesin onu

surusu cok rahat gozkuyo bende boyle bıseyler ıstıyorum. bu dumduz yatak gıbı oluyor. sonra o araba koltugu gıbı cıkıyor falan demı.

Hayirli sabahlar kızlar gerilmeyin neolur onlar sezeryani normallestiren dusunceye karsi ciktiklarini soylemisler bana kalirsa.isteyen istedigi gibi dogurabilir sonucda kimse kimseye mudehalede bulunmuyorki.normal dogum yapmis birisi olarak sezaryen olmakdan korkuyorum bende.ama başa gelirse birseyler ters giderse herkes gibi bende olucam.tabiki evlatlar bizim iki uc gun aci cekmemizden daha kiymetli.herkes bu dusuncededir bunu kimse inkar edemez.kalp kirmaya gerek yok hatunlaaar hamisleer huuu severim sizi ben kızzz gelin sarilalim koklasalim gobusleri tokusturalim

Kızlar yazdıklarıma bi bakıverin hele? @Pregnant07 sezeyana dair kötü bi sözüm yok ki...mecbur kalırsam o da olur niye olmasın? Ben sadece normal arzuluyorum dediğimde arkadaşlarımın yaptığını anlattım size. Ve normal niye bu kadar anormal karşılanıyor diye de size sordum. Yazdığımı tekrar oku istersen.

canım senin yazdıklarından öte petiskonun cevabı çok irrite edici olmuş bez kalıp ölen anneler falan abartmış arkadaş ta çok haklı bi tepki vermiş evet arkadaşlarının yaptığını doğru bulmayanlar olabilir ama seni doğrulamak için sezeryanı bu kadar yermek kat kat komplikasyonlardan bahsetmek yakışmamış bence de. sen üzerine alınma

Evet canım ama ayrıntılı dan sonra devlete bi daha gitmiycez sanırım

bi ara bende düşündüm bi yandan da gideyim devlette göreyim diye hem daha çok görmüş olurum ama sonra doktorlar tutar farklı şeyler söylerse kafam karışır diye vazgeçtim. Siz böyle bir durum yaşadınız mı yoksa iki tarafta aynı şeyleri mi söyledi

Anam bugün yine doktordaydim kizlar ben çocuğu allahtan sezaryanla dogurcam tosuncuk sanırım:) 506 gr çıktı bu sefer de :) ilk oğlumu zayıf dogurunca cok mu içten dua ettim nedir? Sizlerin nasıl???
Canm ben 20. haftada 510 gr dı 24 haftaya gireceğim kim bilir ne kadar oldu bebeğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…