- 4 Şubat 2016
- 559
- 486
- 33
- 36
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.141
Yorumlarda genelde 3-4 kilo, göbek belli değil gibi gördüm. Bir tek ben miyim diye panik oldum sanırım.
Şubatın ilk haftası doktor kontrolüm var. Doktoruma da danışırım duruma göre bana diyetisyen yolları gözükür
Bende boyle dusunuyorum canim, o an kizginlikla daha fazlasini yazmis oldum sadeceHayirli sabahlar kızlargerilmeyin neolur onlar sezeryani normallestiren dusunceye karsi ciktiklarini soylemisler bana kalirsa.isteyen istedigi gibi dogurabilir sonucda kimse kimseye mudehalede bulunmuyorki.normal dogum yapmis birisi olarak sezaryen olmakdan korkuyorum bende.ama başa gelirse birseyler ters giderse herkes gibi bende olucam.tabiki evlatlar bizim iki uc gun aci cekmemizden daha kiymetli.herkes bu dusuncededir bunu kimse inkar edemez.kalp kirmaya gerek yok hatunlaaar hamisleer huuu severim sizi ben kızzz gelin sarilalim koklasalim gobusleri tokusturalim
Ayyy masalllah yaaa, senin tosuncuk kizin benim kizimi solladıCanm ben 20. haftada 510 gr dı24 haftaya gireceğim kim bilir ne kadar oldu bebeğimmmm
Bebeklerimiz artik diş dünyayi duyabiliyorlarmis, müzik vs. dinletiyor musunuz hamişler? Ben klasik muzik hic sevmem ama dinletsemmi
Canm valla solladı ama çokta sollamasın ya normal seyrinde gitsin sağlıklı şekildeAyyy masalllah yaaa, senin tosuncuk kizin benim kizimi solladıayrintili ultrasona girdin mi canim? En son girmemistin diye hatirliyorum. Biz girdik 21+5 de 430gr olarak ciktik ama kizimiz 5 gun onde dedi doktorumuz
kulaklıkla mı dinletiyorsun yoksa direk ortama mı açıyorsun ben de dinletmek istiyorum ben deeBende sevmezdim ama İnan o kadar iyi geliyor ki... akşamları özellikle mum yakıyorum klasik müziği acıyorum resmen mayıstırıyor çok rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...
Tamam canim deneyecegim bendeBende sevmezdim ama İnan o kadar iyi geliyor ki... akşamları özellikle mum yakıyorum klasik müziği acıyorum resmen mayıstırıyor çok rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...
Ay cok guzelmis, cok sanslisin canim yaa, ozaman gitme tabi perinatologa para yatirmaCanm valla solladı ama çokta sollamasın ya normal seyrinde gitsin sağlıklı şekildetahminimce 600 gr civarı filandır şimdi.Canm perinatoga gitmedim. doktorum da zaten bir baktım mı tam bakıyor a dan z ye ne varsa söylüyor . bu olmuş şu olmuş bu güzel şu güzel bu gelişmiş şu gelişiyor o büyümüş derken tek tek ne varsa anlata anlata bakıyor. bende özel olarak perinatolaga gitmedim detaylı için. Doktorda bununla ilgili bişey demedi.Bende ihityaç duymadım özel olarak gitmeye. Doktoruma bıraktım herşeyi anlattığı incelediği için.
Ben 2 aydır bebeğime klasık muzk dinletiyorum. Mozart,chopin,beethoven vs. dinletiyorum ve bebek gerçekten duyuyor ve tekmeler atmaya başlıyor bence hoşuna gidiyor.Bebeklerimiz artik diş dünyayi duyabiliyorlarmis, müzik vs. dinletiyor musunuz hamişler? Ben klasik muzik hic sevmem ama dinletsemmi
Hahahaha cidden mi yaBen 2 aydır bebeğime klasık muzk dinletiyorum. Mozart,chopin,beethoven vs. dinletiyorum ve bebek gerçekten duyuyor ve tekmeler atmaya başlıyor bence hoşuna gidiyor.
Bir gün hiç haraket etmedi akşama kadar yada ben hissetmedim. Babası geldi eve kendi telefonunda müzik açtı rahatlatıcı slow müzik yine haraket etmedi.
Dedim dur onda etmez. Ben klasik müzik açtım mozart'ı bebek 5 dk snra pat pat vurmaya başladı.Alışmış artık biliyor.
Canm kızım beniim.
Evet cnm bakıyor. Geçende ayak parmaklarına baktı. el parmaklarına baktı haraket ediyormu diye .eldeki serçe parmak çok önemliymiş.böbreklerine baktı.işlem görüyor dedi. idrarı vardı bebeğimin. idrarı var demkki çalışıyor böbreği dedi. bakıyor işte. allaha şükür memnunum. aynı benimkide 5-6 dk sürüyor. o yeterli geliyor galiba. zaten küçüçük bebek yetiyor o kadar daAy cok guzelmis, cok sanslisin canim yaa, ozaman gitme tabi perinatologa para yatirmabenim doktorum ultrasodna 5-6dk bakiyo, 10dk sohbet yani 15dk da muayene bitiyo. Pernitalog cok ayrintili bakti. Ama sana doktorun bakiyorsa ne mutlu
evet cnm ben inanaıyorum yaklaşık 2 ay olmasada rahat 1-1,5 ay dır dinletiyorum haftada bikaç kez yarım saat.ve tepkilerini alıyorum klasik müzikte. doğduktan snra o ses onlara yabancı gelmeyeck ve o müzikte uyuyorlarmış. Ama tabi şans meselesi kiminde öyle değilHahahaha cidden mi yayerim onu simdiden muzik kulagi gelismis bende baslayayim o halde, kizimin muzik kulagi iyi olsun. Bi enstruman calain istiyorum. Cok hayallerim var ama bakalim hanimefendi ne ister
Benim doktorum onkadar ayrintili bakmiyor ama, yani parmaklarini perinatolog gosterdi ama serce parmaktan da bahsetmesi hicEvet cnm bakıyor. Geçende ayak parmaklarına baktı. el parmaklarına baktı haraket ediyormu diye .eldeki serçe parmak çok önemliymiş.böbreklerine baktı.işlem görüyor dedi. idrarı vardı bebeğimin. idrarı var demkki çalışıyor böbreği dedi. bakıyor işte. allaha şükür memnunum. aynı benimkide 5-6 dk sürüyor. o yeterli geliyor galiba. zaten küçüçük bebek yetiyor o kadar da
İstanbul avrupa yakasında Batıbahat hastanesi DR Ahmet Yavaş'a . evet serçe parmak ve serçe parmağın alt kısmında ki kemik gelişimi öenmliymiş hani down sendromlularda parmaklarda sorunlar var ya . nasl desem haraket ettiremiyorlar biraz farklı elleri. öylemi diye baktı açıp kapattı parmaklarını ,parmaklarında sorun yok dedi. bebeğin haraketlerine göre beni rahatlatıyor şunu yapıyor bebek şuan bu iyi bişey diyor mesela. Bu hastanenin tüm kadın doğumcularından herkes çok çok memnun. herbiri alanında çok iyi. Önce başhekime gittim kadın doğumcuydu oda. başhakim çok yoğun oluyordu yada fazla ulaşmıyordum ama çok harika bir doktor tabiki. snra başhakim yardımcısına gitmeye karar verdim ahmet beye.zaten bu hastanede nerdeyse tüm doktorlar akraba.Benim doktorum onkadar ayrintili bakmiyor ama, yani parmaklarini perinatolog gosterdi ama serce parmaktan da bahsetmesi hicsen doktoruna sikica saril, cok harika bir doktormus hangi hastaneye gidiyorsun canim?
Ben anadolu yakasindayim, o taraftanolsam ben de giderdim senin doktora ya cok ozendimİstanbul avrupa yakasında Batıbahat hastanesi DR Ahmet Yavaş'a . evet serçe parmak ve serçe parmağın alt kısmında ki kemik gelişimi öenmliymiş hani down sendromlularda parmaklarda sorunlar var ya . nasl desem haraket ettiremiyorlar biraz farklı elleri. öylemi diye baktı açıp kapattı parmaklarını ,parmaklarında sorun yok dedi. bebeğin haraketlerine göre beni rahatlatıyor şunu yapıyor bebek şuan bu iyi bişey diyor mesela. Bu hastanenin tüm kadın doğumcularından herkes çok çok memnun. herbiri alanında çok iyi. Önce başhekime gittim kadın doğumcuydu oda. başhakim çok yoğun oluyordu yada fazla ulaşmıyordum ama çok harika bir doktor tabiki. snra başhakim yardımcısına gitmeye karar verdim ahmet beye.zaten bu hastanede nerdeyse tüm doktorlar akraba.Aile hastanesi
Canim bende hic oyle olmadi iste ben isvicredeyim ilaci kendim almadim hemsire kendi yapip verdi kac gramdi neydi bilmiyorum bildigin sekerli suydu ictigim serbet yani hic elma tadida yoktu :) tabiki korkulcak cekincek bisey yok kucukken hepimiz sekeri suya karistirip icmisizdir :) basta agri gelsede dedigin gibi sonra toparlaniyo hemen insan tok tutuyo susatmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?