2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ben 5 kilo aldım ve sırf göbüşe aldım yüzüm gözüm iyi şimdilik zaten basenli bir vücut yapım olduğu için şuan çok mutluyum (kız çocuk kalçada da büyüme yapar ya genelde) ama göbeğim gördüğüm 5 aylık annelere göre sanki biraz daha büyük ama benim iç karnımın hiiç geniş olmadığını biliyordum çünkü hamilelik öncesinde de göbeğim çıkıveriyordu hamile misin diye soranlar oluyordu

Bende boyle dusunuyorum canim, o an kizginlikla daha fazlasini yazmis oldum sadece neyse dogum hakkinda bir daha yazmayi dusunmuyorum, alinabiliyor arkadaslar. Kimseyi yermedim aslinda ama yanlis anlasildigima uzuldum. Neyse herkesin kendi karari, Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin en guZeli bu zaten

Canm ben 20. haftada 510 gr dı 24 haftaya gireceğim kim bilir ne kadar oldu bebeğimmmm
Ayyy masalllah yaaa, senin tosuncuk kizin benim kizimi solladı ayrintili ultrasona girdin mi canim? En son girmemistin diye hatirliyorum. Biz girdik 21+5 de 430gr olarak ciktik ama kizimiz 5 gun onde dedi doktorumuz

Bebeklerimiz artik diş dünyayi duyabiliyorlarmis, müzik vs. dinletiyor musunuz hamişler? Ben klasik muzik hic sevmem ama dinletsemmi

Bebeklerimiz artik diş dünyayi duyabiliyorlarmis, müzik vs. dinletiyor musunuz hamişler? Ben klasik muzik hic sevmem ama dinletsemmi

Bende sevmezdim ama İnan o kadar iyi geliyor ki... akşamları özellikle mum yakıyorum klasik müziği acıyorum resmen mayıstırıyor çok rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...

Ayyy masalllah yaaa, senin tosuncuk kizin benim kizimi solladı ayrintili ultrasona girdin mi canim? En son girmemistin diye hatirliyorum. Biz girdik 21+5 de 430gr olarak ciktik ama kizimiz 5 gun onde dedi doktorumuz
Canm valla solladı ama çokta sollamasın ya normal seyrinde gitsin sağlıklı şekilde tahminimce 600 gr civarı filandır şimdi.Canm perinatoga gitmedim. doktorum da zaten bir baktım mı tam bakıyor a dan z ye ne varsa söylüyor . bu olmuş şu olmuş bu güzel şu güzel bu gelişmiş şu gelişiyor o büyümüş derken tek tek ne varsa anlata anlata bakıyor. bende özel olarak perinatolaga gitmedim detaylı için. Doktorda bununla ilgili bişey demedi.Bende ihityaç duymadım özel olarak gitmeye. Doktoruma bıraktım herşeyi anlattığı incelediği için.

Bende sevmezdim ama İnan o kadar iyi geliyor ki... akşamları özellikle mum yakıyorum klasik müziği acıyorum resmen mayıstırıyor çok rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...
kulaklıkla mı dinletiyorsun yoksa direk ortama mı açıyorsun ben de dinletmek istiyorum ben dee

Tamam canim deneyecegim bende hic sevmiyorum ama katlanirim kuzum icin

Ay cok guzelmis, cok sanslisin canim yaa, ozaman gitme tabi perinatologa para yatirma benim doktorum ultrasodna 5-6dk bakiyo, 10dk sohbet yani 15dk da muayene bitiyo. Pernitalog cok ayrintili bakti. Ama sana doktorun bakiyorsa ne mutlu

Ben 2 aydır bebeğime klasık muzk dinletiyorum. Mozart,chopin,beethoven vs. dinletiyorum ve bebek gerçekten duyuyor ve tekmeler atmaya başlıyor bence hoşuna gidiyor.
Bir gün hiç haraket etmedi akşama kadar yada ben hissetmedim. Babası geldi eve kendi telefonunda müzik açtı rahatlatıcı slow müzik yine haraket etmedi.
Dedim dur onda etmez. Ben klasik müzik açtım mozart'ı bebek 5 dk snra pat pat vurmaya başladı.Alışmış artık biliyor.
Canm kızım beniim.

Hahahaha cidden mi ya yerim onu simdiden muzik kulagi gelismis bende baslayayim o halde, kizimin muzik kulagi iyi olsun. Bi enstruman calain istiyorum. Cok hayallerim var ama bakalim hanimefendi ne ister

Ay cok guzelmis, cok sanslisin canim yaa, ozaman gitme tabi perinatologa para yatirma benim doktorum ultrasodna 5-6dk bakiyo, 10dk sohbet yani 15dk da muayene bitiyo. Pernitalog cok ayrintili bakti. Ama sana doktorun bakiyorsa ne mutlu
Evet cnm bakıyor. Geçende ayak parmaklarına baktı. el parmaklarına baktı haraket ediyormu diye .eldeki serçe parmak çok önemliymiş.böbreklerine baktı.işlem görüyor dedi. idrarı vardı bebeğimin. idrarı var demkki çalışıyor böbreği dedi. bakıyor işte. allaha şükür memnunum. aynı benimkide 5-6 dk sürüyor. o yeterli geliyor galiba. zaten küçüçük bebek yetiyor o kadar da

Hahahaha cidden mi ya yerim onu simdiden muzik kulagi gelismis bende baslayayim o halde, kizimin muzik kulagi iyi olsun. Bi enstruman calain istiyorum. Cok hayallerim var ama bakalim hanimefendi ne ister
evet cnm ben inanaıyorum yaklaşık 2 ay olmasada rahat 1-1,5 ay dır dinletiyorum haftada bikaç kez yarım saat.ve tepkilerini alıyorum klasik müzikte. doğduktan snra o ses onlara yabancı gelmeyeck ve o müzikte uyuyorlarmış. Ama tabi şans meselesi kiminde öyle değil

Benim doktorum onkadar ayrintili bakmiyor ama, yani parmaklarini perinatolog gosterdi ama serce parmaktan da bahsetmesi hic sen doktoruna sikica saril, cok harika bir doktormus hangi hastaneye gidiyorsun canim?

Benim doktorum onkadar ayrintili bakmiyor ama, yani parmaklarini perinatolog gosterdi ama serce parmaktan da bahsetmesi hic sen doktoruna sikica saril, cok harika bir doktormus hangi hastaneye gidiyorsun canim?
İstanbul avrupa yakasında Batıbahat hastanesi DR Ahmet Yavaş'a . evet serçe parmak ve serçe parmağın alt kısmında ki kemik gelişimi öenmliymiş hani down sendromlularda parmaklarda sorunlar var ya . nasl desem haraket ettiremiyorlar biraz farklı elleri. öylemi diye baktı açıp kapattı parmaklarını ,parmaklarında sorun yok dedi. bebeğin haraketlerine göre beni rahatlatıyor şunu yapıyor bebek şuan bu iyi bişey diyor mesela. Bu hastanenin tüm kadın doğumcularından herkes çok çok memnun. herbiri alanında çok iyi. Önce başhekime gittim kadın doğumcuydu oda. başhakim çok yoğun oluyordu yada fazla ulaşmıyordum ama çok harika bir doktor tabiki. snra başhakim yardımcısına gitmeye karar verdim ahmet beye.zaten bu hastanede nerdeyse tüm doktorlar akraba. Aile hastanesi

Ben anadolu yakasindayim, o taraftanolsam ben de giderdim senin doktora ya cok ozendim

aa isviçrede var mı şeker yüklemesi.. merak ediyordum.. doktorla konuşmuştuk, şeker yüklemesi önermiyorlar ne düşünüyorsunuz diye.. doktorda bu konuda kızmış biraz :) dünya sağlık örgütü öneriyor dedi, yine abd de calıstıgı dönemde yapıldığından vs. bahsetti. benimde aklıma isviçrede ki kuzenim var ordan biliyordum. çok sık ultrasona girilmezmiş. onu sordum isviçrede var mı acaba şeker yüklemesi diye.. varmış demekk ki :)
şükür şeker yüklemesini de atlattık.

Kizlar cup destekli emzirme sütyeni varmis, ici dolu ve guzel gozukuyor. Diger emzirme sutyenleringibi degil. Aranizda kullanan oldu mu bu tarz emzirme sutyeni? Acaba kullanisli olur mu?

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar ya benim annem kiyafet ,eşya konusunda tutturmuş erken diye bugüne kadar sadece 4 parça tulum aldim ona bile alma alma daha diyor onu da anliyorum daha önce kayiplarim oldu tabi 8 haftalikti hep .hiç bu kadar ilerleyememiştik inş bu sefer allah esirgesin.
30.haftadan sonra sıkı bir alışveriş programiyla altindan kalkarim di mi olmadi tek bi dükkandan her şeyini alsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…