2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
herkes şeker yüklemesi yaptırma diyor ben yaptırmıycam herlde senin gerekli miydi cnmm ??

Sen göğüs görmemişin canım ben geebelikten önce de hep toparlsyıcılardan kullanıyordum. Umarım büyümez saha fazla. Ablamın son aylarda fosalmıştı biraz. Sütü de sağ Salim geldi bizim de öyle olur umarım

Arkadaslarimda dogumdan sonra süt geldikce daha da buyuyecek dediler, ayyy korkulu ruyam kilo ve gogus neyse biz de alisicaz elbet dolgun goguslere bebislere süt olsunda, analar ceker her seyi

Günaydın güzel anneler bu haftalarda yeniden mide bulantısı yaşamaya başlayanınız var mı acaba? Bnm 2-3 gündür bulanıyor çıkarmıyorum ama rahatsız ediyor gecede bir ağrıyla uyandım zaten

Günaydın şirin yavrularin tatli anneleri.ilk aşımı yaptim ve decavit ve monovit d3 verdiler.yalniz monovit d3 recetesinde hamiller gerek olmadikca kullanilmamalidir yaziyordu.siz kullandiniz mi
Ben kan ilaci haric hic birini kullanmiyorum canim. Gayette iyiyz. Nirmalde halsz bir insandm. Ama kuzum bana cok iyi geliyor. Halszlk dahi yasamiyorum.

Günaydın güzel anneler bu haftalarda yeniden mide bulantısı yaşamaya başlayanınız var mı acaba? Bnm 2-3 gündür bulanıyor çıkarmıyorum ama rahatsız ediyor gecede bir ağrıyla uyandım zaten
Canim benm yavas yavas agirlasiyoruz malesef. Benmde oluyr ama ragatsz edecek.kadr degil. Bobregmn oldugu kisimdan usutmustm. Iyi oldum saniyorum. Bi bakiyorum tetikliyor yine

Günaydın şirin yavrularin tatli anneleri.ilk aşımı yaptim ve decavit ve monovit d3 verdiler.yalniz monovit d3 recetesinde hamiller gerek olmadikca kullanilmamalidir yaziyordu.siz kullandiniz mi
Geçmiş olsun cnm decaviti 3 aydır fln kullanıyorum başka da bir ilacım yok henüz. Haftayada kan ilacına başlayacağız sanırım

Canim benm yavas yavas agirlasiyoruz malesef. Benmde oluyr ama ragatsz edecek.kadr degil. Bobregmn oldugu kisimdan usutmustm. Iyi oldum saniyorum. Bi bakiyorum tetikliyor yine
Haklısın cnm. Bnmde en başlardaki gibi bulantım var nedense üşütmüş gibi de değilim sanırım. O zamanda böyle oluyordu ama çok çıkarmıyordum şimdide aynı sende dikkat et oralarda kendine üşütme cnm

Benim de lökosit hep çıkar. İlkinde de çıkıyordu. Bana bir rahatsızlık vermiyor. Bol su içiyorum. Hamilelikte lökosit çıkması da gayet normal. Çünkü bebişler aslında vücudun bir parçası olmadan içinde bölünen, büyüyen, ondan beslenen bir varlık yani vücut bir yönden parazit gibi algılıyor. Ama bizim için inanılmaz birer-bazıları için ikişer, üçer- küçük mucize tabiki

@GUBALAK_ ikinizde hosgeldiniz aramiza, geciktimiz ama olsunartarak cogaliyoruz, bebisleriniz de hayirli olsun. Anketi oylamayi unutmayin kizlaar, erkek kiz populasyonuna bakiyoruz
Teşekkürler Petişko,
Geciktim ama mazeretim var, elektrikler kesikti, sular akmıyordu, risk çok yüksekti, hep yatmam gerekiyorduYoksa gelmez miyim:)...
Neyseki şimdi daha iyiyiz de ben de biraz boşverip hamileliğimin keyfini çıkarmaya başladım, hala çok havaya giremiyorum ama burası iyi geldi, 32-33'e kadar da temkinli davranırım sanırım.

İlk işim anketi oylamak olmuştu, hatırlatma için teşekkürler Oğluşlar birazcık önde görünüyor. Zaten erkekler çok doğar, kızlar çok yaşarmış:) Hepsinin uzun sağlıklı mutlu ömürleri olsun inşallah

Bu dönemde rahat olmamız lazım:) kuzucuklarda keyifli keyifli büyüsünler tekmelesinler bizi
haklısın canım her geçen gün daha çok belli ediyorlar kendilerini boşuna evham yapıyorum aslında :)

Amaaaaan gec olsun guc olmasin, mazeretlerinde cok mantikli geldi artik tutundu minnaklar annesi, korkmak yok birlikte gun sayicaz bazen bana da oluyor cok havaya girmeyeyimm diyorum ama alisverise de basladim. Cok agirlasmadan alayim diyorum. Rabbim hayirli saglikli omurler versin kizlara da ogluşlara da

Sağol cnm. Evet aynen bizim Dr da aynı şekilde söyledi. Ama ne bilim yinede endişe ediyor insan
anlıyorum seni canım ama stres başka sıkıntılarıda beraberinde getiriyor bizimki çok şükürkü düzelebilecek birşey başka sıkıntısı yok yavrularımızın Rabbim korusun hepsini şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…