2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı elimde ne rapor var ne ultrason görüntüsü sadece ölçümlerini söylerken duydum onun dışında organlarıyla ilgili hiçbirşey söylemedi geliş baş aşağı dedi bir de plasenta hakkında anterior sağ lateral 1. evre dedi ne demekse artık doktorlada görüşemedim henüz pazartesi kaldı

Güzelce açıklama yapmayan bilgi vermeyen doktorlara uyuz oluyorum ne var sanki anne babalar günlerce bekliyoruz kontrol zamanlarını ne diyecekler gelişimleri ne durumda diyee.
Herkesin öğretmen olamayacağı gibi bence doktorda olmaması gerekiyor. Biraz psikolojiden anlamasını bekliyorum sadece yalnız gebelikte değil elbette ama hamilelik daha da başka bir olay. Bizim ayrıntılıya gittiğimiz hocada bu konuda gıcıktı neyseki kendi doktorum gönlüme göre.. Sizde sıkmayın canınızı en azından sıkıntılı bir durum olsa mutlaka söylerdi diye düşünüyorum..

ayrıntılı ultrason beklediğim gibi olmadı canım evet ama çok şükürki kendi doktorum ayrıntılı şekilde bakıyor her defasında geçenki kontrolümüzde mide böbrek kalp hepsine baktı sadece kalp damarlarını incelemedi onu da bir sonraki randevuda bakalım dedi buna da şükür deyip geçiyorum napıyım

Selam kızlar,
50 gr'lık seker yüklemesi yapıldı sabah ve sonucum 144 cıktı, sınırın biraz üzerinde. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek, büyük ihtimalle diyet verir diye düsünüyorum. En korktugum tahlillerden biriydi seker yüklemesi ve nitekim cıktı da... Biraz moralim bozuldu ister istemez.

yaptığı ölçümde tuhaf geldi sata göre 19+6 kendi doktorum cumartesi günü 21+2 olarak ölçmüştü bugün 22+5 ölçtü ayrıntılıyı yapan doktor

yaptığı ölçümde tuhaf geldi sata göre 19+6 kendi doktorum cumartesi günü 21+2 olarak ölçmüştü bugün 22+5 ölçtü ayrıntılıyı yapan doktor

ölçüm konusu çoğu kişide sıkıntı sanırım ultrason cihazına göre değişiyormuş. Ben işte böyle hangisi doğru söylüyor diye arada kalmamak için özele giderken ayrıca devlete gitmekten vazgeçtim

aynen canım kafam iyice karıştı o yüzden şu ayrıntılı raporunuda alıyım bi daha gitmem çok skıntı gerçekten muayene için ayrı gidiyosun ultrason için ayrı sonuç için ayrı zaten hamile hamile zor gidiyoruz geliyoruz o yüzden hiç gerek yok kendi doktorumdan memnunum devam ederim onda

Merhaba arkadaşlar. Doğum yaptıktan sonra haklarımız neler? Ben çok fazla bilgiye sahip değilim. Sanırım bebek için para falan alınıyormuş sigortadan. Bir de doğum parası alınıyormuş 5.000 TL gibi bir ücret ama bu bilgilerin hepsi kulaktan solma :):) Varsa bilen paylaşırsa hepimiz aydınlanmış oluruz. Çooookkk teşekkürlerrrrr

Canim seker yuklemesi var, tetanoz asisi var, ikili test var ama uclu dortlu test falan yok mesela. Seker yuklemesini fransadada yapiyorlar yengemle kuzenimde yaptirdi. Ultrason mesela normalinde ilk 8 haftalik yapiyorlar bide her defasinda yapmiyolar eski doktoru biraktim o yuzden burda baya soylenmistim hatta ama yeni doktorum yapiyo artik onlarin insiyatifine kalmis.

Geldik teyzesii. Azicik zor oldu ama alisigim.. Cok buz var kayiyordm az kalsn
Sinav harici cikmiycm
Aman dikkat et canim bizim buralarda ayni kar buz ve ruzgar bende ancak bi balkona cikiyorum hava almaya kuzuma iyi bak annesi allah yardimciniz olsun insallah sinavda

Ben doktorum yaptırmanı öneririm ama sen bilirsin yine de dedi diye yaptırdım.
şekerle ilgili herhangi bir şikayetim yoktu canım. çok şükür sonuç normal çıktı.
iyi o zmn canımm şükür sonuçlar normalse
kimi görsem yaptırma diyor ben yaptırmıycam sanırım biraz araştırdım pek iyi gelmedi bana

tabi canım bu tarz hobiler erkn başlanırsa çok ii fayda ediyor bak sen tecrübe etmişssin bi de çok daha iyi olacak yavrun içnn senn bıdışş baya şanslı o konuda :))
Insallah yetenekli olur :) minik bi gitar aliriz baslasin 4-5 yasinda insallah bidahakide kiz olurda onuda pianoya yollucam tabi niyetim kendimde onlarla ögrenmek kucuk yasta baslatinca mecbur kendinde gidiyosun derse cocukla evde gostermek icin

iyi o zmn canımm şükür sonuçlar normalse
kimi görsem yaptırma diyor ben yaptırmıycam sanırım biraz araştırdım pek iyi gelmedi bana
Bende normalde yaptirmicaktim halbuki burdaki doktorlar normalde oyle seyleri yarim agiz söyler gecer cok önemsemez ama doktor israrla yaptirman senin icin ve bebek icin daha iyi olacak dedi cunku sekerin varsa diyet yapmak zorundasin, ve daha sk kontrole gitmek zorundasin falan yani ama tabiki sen bilirsin herkes yaptirmiyo bende istemiyodum esimde benimleydi yok desem olmucakti mecbur kaldim bo yandanda dusundum ya varsa diye

Insallah yetenekli olur :) minik bi gitar aliriz baslasin 4-5 yasinda insallah bidahakide kiz olurda onuda pianoya yollucam tabi niyetim kendimde onlarla ögrenmek kucuk yasta baslatinca mecbur kendinde gidiyosun derse cocukla evde gostermek icin
inşş canımm bende kız istiyrm hmde çook tabi öncelik sağlık ama kız da bi başka olyorr :) ne güzel hayaller yaa bi mucize gibi sende öğren bize de sölersin zor olmuysa bizde yaparız bişeyler küçükken bnde çok heves ederdim ama imkan yoktu tabi böle değildi imkanlar inşş çocuklarımıza nasip olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…