2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende şeker yüklemesi yapılması iyi değil diye duymuştum kararsız kaldım yapsam mı bilemiyorum
Simdi baktim allah korusun sekeri olan anne kilolu bebek dogurabilir yada ölü dogum olabilir diye yaziyo eger kontrol altina alinmazsa

ayyy bende herseyı almak ıstıyorum... yanımda bırılerı ıle GIDIYORUM FRENE BAS YETER DIYORLAR. BENDE TAMMA DIYORUM SONRA DOLASIRKEN ISTEN CIKINCA UGRUYOR YINE ALIYORUM AHHAHAH :d:d

ayy esımde bıraz oyle. halladerız dıyor. bende dınlemıyorum dıyorum kı ben anneyım daha ıyı bılırım. ben hastaneye gıtsem belek zıbın desem bılır mısın dedım yok bılmem dedı sonra gecen gun gorumcem bebegıyle hasta oldu hastanye yattı yanında esyası yok. abıı yetıs falan dedı. sonra eve gelınce esım tesekkur ettı bana. haklıymıssın dedı :) bende bı hava oldum

BENIMKI KIZ OLUNCA KORKTUM ((

İs yerinde 4 bayan yan yana oturuyoruz, sabahdan bir basliyoruz aksama kadar yiyoruz elma saati mandalina saati cekirdek saati o saati bu saati agzimiz hic bos durmuyor. Gecen erkek yoneticelerden biri merdivenlerde kilo almaya basladigin belli oluyor dedi sagolun ya dedim, morel oldu

Ben genelde 3-6 ay aliyorum, zibinlarini 0-3 ve 3-6 ay aliyorum. 0-3 ay olarak bencede 10 takim almak lazim ilk zamanlar bolca degistiricez cunku. Ben hatta dayanamayip 6-9 bile aldim birazdan da arabasini almaya gitcez, bise odasina duvar kagidi bakacagiz. Hakkaten en guzeli bebek alisverisi, pahali ama cok eglenceli

arabanın resmını cekermısın

Özeldemi yaptırdın cnm ne kadar fiyatı ?

Evet cnm 10 günde büyüyorlamıs hemen 3-6 ay daha çok al. 0-3 az al. bende oyle yapacagım

bu araba hakkında bana da fikir verebilir misiniz aklım ermiyor 250 tl ye de var 2.500 tl ye de . kaç aylıkken binmeye başlayacak ve ne kadar binecek. ben nereye gitsem zaten arabamla gidiyorum e bu bebek te 6-7 ay ana kucağında gezecek sonra kış gelecek bebek arabasıyla zaten çıkılmaz dışarı. hadi alışveriş merkezinde falan şart benim için ama öyle en iyilerinden almaya gerek var mı ne dersiniz? şimdiden kalabalık etmesem lazım olunca mı alsam uff ya valla aklım ermiyooo

Canım her yer de 0-3 ayı adet olarak az alın diyor. Mesela ben çıtcıtlı badilerini hep 6 sar adet aldım. Uzun kollu kısa kollu.. tulum aldım 4 tane yaz bebeği olduğu için akşamları giyer diye. Pijama altı 4 tane aldım. Patikli olanlardan.
Patikli tulum ya da pijama altı vs fazla alma boyu uzun olabilir ya da çabuk uzayabilir.
Onun dışında hepsini büyük almak da bence olmaz. Çocuğu kocaman seyler içinde bırakma :)
Abartmadan ölçülü yap alışverişini

Canım Araba koltuğu al mutlaka. Onun dışında çok kullanmayacağım dersen kesinlikle travel sistem alma. Yazık parana. Orta halli baston tarzı al. Hafif ve Kolay açılır kapanır olsun. Gittiğin mağaza da personel e söyle mutlaka sana bütün fiyat aralıklarında bilgi vereceklerdir.

Sagol canim benim amin insallah hepimize giydirmek nasib etsin Rabbim
Onu bile düşünmüş yani gidip almak yerine :) benimkine öyleydi de sürekli basının etini yedim evde hiç hevesin yok diye, alışverişe gidincede kendini kaybetti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…