2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Uyudum uyandim biraz yine aşkla..bebegimi gordum ruyamda erken dogum oluyodu ama saglikliydi yavrusumu emziriyodum ayyyy Allah hayirla saglikla kolaylikla kavustur hepimizi
Maşallah Allah gönlümüze göre hayırlısıyla versin bebişlerimizi kucağımıza

Benimde kan değerim iyi fakat doktorum doğumda çok kan kaybedildiğinden kullanmam gerektiğini söyledi. 4. Aydan beri kullanıyorum. İstersen konuyu sende doktoruna danış bakalımm ne diyecek

Bu konu çok önemli gerçekten, bilgisi olan varsa bizi bilgilendirsin

Bebeğimin arabasını da alarak büyük alışverişlerimi sonlandırmış bulunuyorum Artık kıyafet, nevresim, uyku seti, halı, perde gibi eksikler kaldı çok şükür

Kızlar bişey sorcam,Biliyorsunuz Plasenta aşagıda benim. Yarın kontrolüm var agır iş yapmıyorum artık eşimde,Bayan tuttu haftada 3 defa geliyor bişey yapmayım diye yemegi bi yapıyorum. Kendide yardım ediyor saolsun Ama bugün birşey oldu. bianda bacaklarımdan bişey aktı korktum gittim baktım. su mu idrarmı akıntımı çözemedim belim çok agrıyor. Kasıklarım sabahtan bu yana kasılıp duruyor sizce nedir korkmaya başladım

Maşallah ben de gittim bugün. 707 gram. 28-30 cm çıktı.
Bu arada 50 lik şeker testim yüksek çıktı. Var mıydı aramızda şekeri yüksek çıkan?
Benim yüksek cıktı canım, 144
Senin kac cıktı? Doktorun ne önerdi? Ben kendi doktoruma sabahtan beri ulasamadım, sanırım cok yogun. O yüzden ne yapacagını hala bilmiyorum.
Özeldemi yaptırdın cnm ne kadar fiyatı ?
Canım benim özel saglık sigortam karsılıyor gebelik kontrol ve testlerini, o yüzden fiyat veremeyecegim maalesef

Canım benim arkadaş yaklaşık iki yıl önce sadece 700tlye yakın bir para almıştı, 5000 rakamı çok yüksek bir rakam ama benim de tam bilgim yok

Kizlar bana dun saglik ocagi kan tahlili yaptirmisti kolestrolum 310 cikti hemsire biraz yuksek cikmis dedi moralim cok bozuldu aranizda kollestrolu yuksek olan varmi

Benimde kan değerim iyi fakat doktorum doğumda çok kan kaybedildiğinden kullanmam gerektiğini söyledi. 4. Aydan beri kullanıyorum. İstersen konuyu sende doktoruna danış bakalımm ne diyecek
detaylı ultrasona özele gitmiştimm orada söyledim prof du doktor hiç gerek yok doğal sürecine bırakmak en güzelidr dedi.. o zmndan sonra bi daha da kurcalamadım konuyu kafamda..

Yaa benm esim benm.kadar degildi ben cok istiyordum ama rabbm.hayrlisiyla 2. Yi kiz versin ins. Bizede ogluss:)))
aminn canımm inşş bana kız sanada oğluş versin inş sağlıkla.. soruyrum arada mesela erk oldu diye bi değişklik varmı diyorum yok canm sağlıklı doğsun da diyor ama kız bi başka oluyor dedi inşş bakalm Allah gönlümüze göre versn..

canım sen bi doktora gitsenn bende korktum şu an

Rapor parasını anlamadım, onu biraz daha açıklayabilir misin?

Maşallah Allah gönlümüze göre hayırlısıyla versin bebişlerimizi kucağımıza
Aminn :)
Bebeğimin arabasını da alarak büyük alışverişlerimi sonlandırmış bulunuyorum Artık kıyafet, nevresim, uyku seti, halı, perde gibi eksikler kaldı çok şükür
Ohh maasallah size gule gule saglikli gunlerde kullanirsiniz insallah.bakip bakip seversin artik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…