2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
oh olmuş kaybetsin tabi beter olsun darısı benimkine

Aman dikkat et canim bizim buralarda ayni kar buz ve ruzgar bende ancak bi balkona cikiyorum hava almaya kuzuma iyi bak annesi allah yardimciniz olsun insallah sinavda
Aminnn canimm. Kuzun cok hareketli teyzesi. Kuzenlerim var burda seslerinden etkilenmiyor hic kipir kipir. Hatta hissettiler bile. Hepsi kiz kuzenlern ondan.mi heheh.Babasina butun nazi niyazi. Adamcagz oyle guzel kizim diyorki ben eriyorum kizim nasil nazlanmasin:)))

Minnaklar gelsin gecp gidecek ins. Tesekkur ederm canm dikkat ediyorum :)

Hoşgeldin cnm nerelerdeydin sen ?. Neler konuştuk,neler paylaştık neler...Ama bundan snra kaçırmak yok.
Bebişinle iyiki geldin .

Aslında buralardaymışım ama takibe gec başladım çok teşekkürler canım. Geriden de olsa paylaşımları güncel takipte kalacağım

bende yaptırmıyorum gecen tvde pr.doktor anlatıyodu anneye zaraşrı yok ama geregi de yok zaten annede seker durumu olursa test yapılmasada farkedilir ona göre diyet yaptırılır testin geregi yok diyodu
evet ciddi anlamda böyle sözler var ki bn devlete gidiyordum kanım iyi olduğu halde bana kan ilacı vermişlerdi hiç kullanmadım ve çok şükür kanla ilgili bi sorun yaşamadım prosedüre dönmüş artk çoğu şey ..

bn devlete gidyrdum o kdr ayrıntılı bakmadıkları için gidiym die düşündüm normal doktor da ayrıntılı baksa bende yaptırmayabilirdim kendi heycanımdan merakımdan biraz da yaptırdm.. :))

karatay varya canım o söylemiş bende tam bilmiyorumm zatn duyduklarım ve okuduklarımla işte ürktüm tahlilini yaptırcam bende ama yükleme konusunda tedirginim kuzumm..

Maşallah ben de gittim bugün. 707 gram. 28-30 cm çıktı.
Bu arada 50 lik şeker testim yüksek çıktı. Var mıydı aramızda şekeri yüksek çıkan?
Bende yaptiracagim iki hafta sonra yüksek olabilir bendede Ama korkmayin sakin endise etmeyin bebege hic Bir zarari olmadigini acikladi doktorum tek Ben Yani Bühler icinde iyi birsey biraz dikat etsek rahat oluruz

ayy imrendim valla canım yaa kız bi farklı tabii benm eşimde kız sevdalısı inş bizede nasip olurr :)

Sade damla sakızlı falım cigniyorum sadece

Merhaba, annelerin alabileceği ödemeler şu şekilde
Çocuk parası var 1. çocuk 300 2. çocuk 400 3.çocuk 600 tl (her anne alabiliyor)
Süt parası 122 TL (eşiniz ya da sizin adınıza 120 gün prim ödenmiş olması gerekiyor)
5000 tl gibi bir ücret dediğiniz ise doğum parası değil Rapor parasıdır.Bu rakam herkeste farklılık gösterir. Son 3 aydaki brüt ücretinize varsa prim ikramiye ödeneği ve varsa eksik gün sayınıza göre değişen bir rakamdır. İnternetten hesaplama yapabilirsiniz.

Yardım için başvurular, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmetler Müdürlüklerine, ilçelerde ise kaymakamlık binalarının içindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılacak. Başvuru yaparken yeni doğan çocuğun nüfus cüzdanı yanınızda olmalı.
Anne ya da baba çocuğun TC kimlik numarasıyla isterse Aile Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden de başvuru yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…