Bende bir sene hic cocuk istemedim, gezdik tozdul eşimle yurt ici yurt disi. Dedigin gibi ozel hayatimiza burnunu sokanlara da irrite oldum hep. KV de annemde bi ara cok soyler olunca esime dedim anneni uyar bir daha duymak istemiyorum, kendi annemide uyardim. Ne zaman cocuk yapacagimizi baskalari mi soyleyecek yahu, ne ayip ya!
Aynen ya bu orta yas ustu kadinlarin cocuk sorma merakindan sikiliyorum bende. Bebeklerimiz dogunca bu kez ikinci icin sormaya baslayacaklar. Ayyyy bu dert hic bitmiyecek hiiiicccc...
Pentiden aldim canim, tavsiye ederim.
Sabah ac karnina kan veriyorsun, sonra kahvaltini yapip iki saat sonra tekrar kan veriyorsun.boylece aclik tokluk kan sekerine bakiliyor. Asm de yaptiracagim, evime yakin iki defa gider gelirim.
Benim azaldi ama hala yemeklerden sonra agzim zehir gibi oluyor o tadi hala aliyorum. Zaten sabah kusmalarimda gecmedi, gece bulantilarimda gecmedi. Galiba 9 ay boyle devam... Canim sakiz cignememeye calis, tatli sakizlarin cogunda aspartam (kanserojen madde var). Bende bi hafta cignedim sonra kuzenim uyardi ve arastirdim sonuclari okuyunca biraktim.