- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.301
Ya uzandım şimdi,Biraz agrım yok bizimki vuruyo habire şuan. bi sancım yok ama o zaman bel agrım vardı kasıgım kasılıyordu sürekli rahim agzı flan bi anda öyle oldu korktum bende şimdi bişey yok. Hastahaneye ulaşmaya çalışıyorum ne hikmetse düşmüyor hiç bi şekilde doktorlarada inşallah bişey olmaz zaten yarın kontrolüm var uzanıyorum şimdilik bişey yapmıyorum. Ama tedirgin oldum su mu akıntımı idrar mı nasıl anlarım onuda bilmiyorum. ben O kadar korkuyorum bizim cadıda beni yumrukluyo habirecanım sen bi doktora gitsenn bende korktum şu an
Bunu aldik, magazada cekmeyi unuttum internetten buldum resmini. Chicco lite way plus. Yaninda kişlik tulumu da hediyeliydi.arabanın resmını cekermısın
Masallah prensesime yeni sesler duyuyo ya bide kalabaliksa ondan oynuyodur cok gurultu oldugundan benimkide gecen misafirlikte yapti onu :) benimki bu gun zorla vurdu babasina adam elini koyuyo bizimki kaciyo asagi cekiyo yine koyuyo yine vurmadi sonunda tam vururken koydum elini hic ses cikarmadik oyle vurdu :)Aminnn canimm. Kuzun cok hareketli teyzesi. Kuzenlerim var burda seslerinden etkilenmiyor hic kipir kipir. Hatta hissettiler bile. Hepsi kiz kuzenlern ondan.mi heheh.Babasina butun nazi niyazi. Adamcagz oyle guzel kizim diyorki ben eriyorum kizim nasil nazlanmasin:)))
O kadin cok biliyo ya :) öyle olsa su an cok genc ve manken gibi görünmesi gerekirdi tamam cogu seyde dogru soyluyo ama biz kendi doktorlarimiza güvenelim derim yazdim bi arkadasa bi yerdede yaziyo seker olu doguma sebep oluyo, bebek kilolu oluyo ve daha bi cok sey yaziyo.karatay varya canım o söylemiş bende tam bilmiyorumm zatn duyduklarım ve okuduklarımla işte ürktüm tahlilini yaptırcam bende ama yükleme konusunda tedirginim kuzumm..
Hayirli olsun canim gule gule kullansin prensesim. Ne varsa insanin kendi ailesinde var emin ol buna benimkinin odasini annemlerle ablam aldi, araba koltugunu abimler aldi, kiyafetlerin cogunu kucuk abim annem ve ben aldim arabasinida biz aldik annem ona da yardim etti ha ihtiyacimiz yok aslinda sukur kendimizde yapabilcek durumdayiz yemeyip icmeyip bebise ayiriyoruz ozellikle esim hic harcamaz. Kayinvalidelerde bakti bizimkiler aliyo birsuru sey ben foto falan attim gorumcelere onlarda hemen kiyafet, battaniye falan alip yollamislar haklari varsa inkar etmem ama ne alalim neye ihtiyaciniz var diye sormak yerine esim evin ilk cocugu ve erkek olmasini cok istiyorlardi madem oyle para yollayin diyin alin cocuk odasini falan. Annem buyuk altin bile hazirladi yaptiklari disinda. Bakalim karsidan insan bekliyo aslinda illa buyuk seyler olmasada sormak yerine yapmalari gerekir.Şuan o kadar duygusalım ki Aglamaktan bir hal olmuş vaziyetteyim... Bebegimin odasını yapamıycam diye çok üzülüyordum benden başka kimse tınmıyordu kaynana zaten ayrı bi kafa ne gerek var yok şu yok bu. Hevesleniyordum istiyordum kendi paramla alcaktım en sonunda karar vermiştim. Annem babama demiş kendi alcakmış böyle böyle diye Haberim yok. Kapı çaldı bi açtım ki komple halısı nevresimi yatagı dolabı alt degiştirme yeri sallanan koltugu akla gelebilecek ne varsa en iyisini almış... Belki gücüm yetmezdi Alamazdım ben,Ama dedesi prensesime almış en iyisini. Aradı şimdi sen benim prensesimsin oda senin prensesin. Evlat candır torun baldır. İyikki benim kızımsın hiç canını sıkma dedesi yanında herşeyi yapar balına dedi ne diyecegimi bilemedim şimdide hıçkıra hıçkıra aglıyorum... biraz önce sancı su diyordum herşeyi unuttum inanamıyorum bunlara Rabbim kimsenin Ailesini başından eksik etmesin iyikki varlar.
yaa kıyamam sen fazla bişey yapma canım ulaşana kadr o konuda bende korkuyrmm su olayı nasıl anlaşılır diyee bnm de hiç bi bilgim yok vallaaYa uzandım şimdi,Biraz agrım yok bizimki vuruyo habire şuan. bi sancım yok ama o zaman bel agrım vardı kasıgım kasılıyordu sürekli rahim agzı flan bi anda öyle oldu korktum bende şimdi bişey yok. Hastahaneye ulaşmaya çalışıyorum ne hikmetse düşmüyor hiç bi şekilde doktorlarada inşallah bişey olmaz zaten yarın kontrolüm var uzanıyorum şimdilik bişey yapmıyorum. Ama tedirgin oldum su mu akıntımı idrar mı nasıl anlarım onuda bilmiyorum. ben O kadar korkuyorum bizim cadıda beni yumrukluyo habire
Bende agladim simdi okuyunca.Şuan o kadar duygusalım ki Aglamaktan bir hal olmuş vaziyetteyim... Bebegimin odasını yapamıycam diye çok üzülüyordum benden başka kimse tınmıyordu kaynana zaten ayrı bi kafa ne gerek var yok şu yok bu. Hevesleniyordum istiyordum kendi paramla alcaktım en sonunda karar vermiştim. Annem babama demiş kendi alcakmış böyle böyle diye Haberim yok. Kapı çaldı bi açtım ki komple halısı nevresimi yatagı dolabı alt degiştirme yeri sallanan koltugu akla gelebilecek ne varsa en iyisini almış... Belki gücüm yetmezdi Alamazdım ben,Ama dedesi prensesime almış en iyisini. Aradı şimdi sen benim prensesimsin oda senin prensesin. Evlat candır torun baldır. İyikki benim kızımsın hiç canını sıkma dedesi yanında herşeyi yapar balına dedi ne diyecegimi bilemedim şimdide hıçkıra hıçkıra aglıyorum... biraz önce sancı su diyordum herşeyi unuttum inanamıyorum bunlara Rabbim kimsenin Ailesini başından eksik etmesin iyikki varlar.
çok şanslısın canım beni de ağlattın şimdi benm ailemde yok ardımda çoğu şeyi belki yapamıycamm yapamıyczz zr bi zamana denk geldi çok damarıma geldi yazdıkların çok sevndm adına gerçkten şükür ki öyle bi ailen varŞuan o kadar duygusalım ki Aglamaktan bir hal olmuş vaziyetteyim... Bebegimin odasını yapamıycam diye çok üzülüyordum benden başka kimse tınmıyordu kaynana zaten ayrı bi kafa ne gerek var yok şu yok bu. Hevesleniyordum istiyordum kendi paramla alcaktım en sonunda karar vermiştim. Annem babama demiş kendi alcakmış böyle böyle diye Haberim yok. Kapı çaldı bi açtım ki komple halısı nevresimi yatagı dolabı alt degiştirme yeri sallanan koltugu akla gelebilecek ne varsa en iyisini almış... Belki gücüm yetmezdi Alamazdım ben,Ama dedesi prensesime almış en iyisini. Aradı şimdi sen benim prensesimsin oda senin prensesin. Evlat candır torun baldır. İyikki benim kızımsın hiç canını sıkma dedesi yanında herşeyi yapar balına dedi ne diyecegimi bilemedim şimdide hıçkıra hıçkıra aglıyorum... biraz önce sancı su diyordum herşeyi unuttum inanamıyorum bunlara Rabbim kimsenin Ailesini başından eksik etmesin iyikki varlar.
Hergun yemiyorum canim hatta biraydir yemeye basladm midemi bulandiriyodu cunku bebegime zarari olurmu googleada kotu seyler yaziyor cunkuyumurta yiyosan her gün sarısını pek yememeye çalış
ben inan aglıyordum duydugum laflardan eşimde esirgemez yapar,Ama şu sıra zor zamana geldi çok zorlanıyordu sıkamıyordumda. Düşün kaynananın tek torunu ve kılını kımıldatmadı lafta kurban olurum durumuda var Düşün görümceleriminde durumu var. eşim halaları yapar dedi halası benim oglumun bebek arabası var onu vereyim dedi düşün inanabiliyormusunçok şanslısın canım beni de ağlattın şimdi benm ailemde yok ardımda çoğu şeyi belki yapamıycamm yapamıyczz zr bi zamana denk geldi çok damarıma geldi yazdıkların çok sevndm adına gerçkten şükür ki öyle bi ailen var
Rabbim başımızdan eksik etmesin ailemizi inşallahBende agladim simdi okuyunca.Rabbim eksik etmesin basimizdan annemizi... Babamizi... Bizde kendmz alacaktik o mu bu mu derken aynen annemde babama anlatmis. Babamda bir cirpida siparis vermis dedesi yapacak diye ... Yapsalarda sagolsunlar.. Yapmasalarda... Ama cok mutlu oldum tabi ki... Cok guzel bisey dedesi annanesi teyzesi dayisi diye sahiplenmeleri...
Bende bu arabadan alicam magazada yakindan gordum pratik bir bebek arabasi.acikcasi araba icin cok fazla para vermek istemiyorum bu gayet is gorecek bir araba.oto koltugu ile birlikte ne kadardi canim araba tek basina 360 gibi biseydi yanlis hatirlamiyosamBunu aldik, magazada cekmeyi unuttum internetten buldum resmini. Chicco lite way plus. Yaninda kişlik tulumu da hediyeliydi.
ya gerçkten düşünmeleri o kdr önemli ki adamlar napsın elinden geleni zatn yapıyr ama büyüklerin bişeylere yardım etmeleri öle ilaç olur ki .. bi de ilk bebeğimiz bizimde ama kimse o kdr ilgilenmiyo ay mahvettin cnm bni yaa bni kim sustrucak şimdiben inan aglıyordum duydugum laflardan eşimde esirgemez yapar,Ama şu sıra zor zamana geldi çok zorlanıyordu sıkamıyordumda. Düşün kaynananın tek torunu ve kılını kımıldatmadı lafta kurban olurum durumuda var Düşün görümceleriminde durumu var. eşim halaları yapar dedi halası benim oglumun bebek arabası var onu vereyim dedi düşün inanabiliyormusun
Aynen dedigin gibi eşim zor olmuş son çocuk erkek tek. 5 bacısı var sözde ölüyorlar durumlarıda iyi bişey yapmadılar hatta görümcem ben oglumun eski arabasını vereyim dedi düşün bend halayım ben neler yaptım yegnime ucuz bişey alıp verse bile düşünmüş derim ama nerde o gün kendim zar zor ayarladım fiyatı sylyrm tüm herşeyini belli bi miktara getirdim diyorum ooo ne pahalıcısın ne gerek var beşik al idare etsin şeyin beşigi var versin mi diyor durumlarıda var insanın zoruna gidiyor eşimde ne yapacagını şaşırıyor ama çok şükür ailem başımda ama biraz eşimin ailesi bu durumu kullanıyo özellikle kaynana bak babası yapıyo elini çekmedi flan gibi ama Allahtan dilim uzun üstlerinden hele bişey desinler lank diye lafı yapıştırmayı bilirim alim Allah bu saatten sonra eşim dahi ses edemez hakkı yok çünkü 2 eltim var çocuklarına kayınbabam almış evin tüm eşyalarını yatak odası takımına çeyizine kadar bende ise hepsini ailem yaptı nerdeyse, inan buna bunuda yaptılar Allah ragzı olsun. Artık kimsenin hakkı kalmadı üstümde ailemden başka..Hayirli olsun canim gule gule kullansin prensesim. Ne varsa insanin kendi ailesinde var emin ol buna benimkinin odasini annemlerle ablam aldi, araba koltugunu abimler aldi, kiyafetlerin cogunu kucuk abim annem ve ben aldim arabasinida biz aldik annem ona da yardim etti ha ihtiyacimiz yok aslinda sukur kendimizde yapabilcek durumdayiz yemeyip icmeyip bebise ayiriyoruz ozellikle esim hic harcamaz. Kayinvalidelerde bakti bizimkiler aliyo birsuru sey ben foto falan attim gorumcelere onlarda hemen kiyafet, battaniye falan alip yollamislar haklari varsa inkar etmem ama ne alalim neye ihtiyaciniz var diye sormak yerine esim evin ilk cocugu ve erkek olmasini cok istiyorlardi madem oyle para yollayin diyin alin cocuk odasini falan. Annem buyuk altin bile hazirladi yaptiklari disinda. Bakalim karsidan insan bekliyo aslinda illa buyuk seyler olmasada sormak yerine yapmalari gerekir.
aglama ne olur üzme beni inan bende yaşıyorum çekiyorum başımda,Rabbim bi kapı açıyo o kadar üzülüyor sıkılıyor dara düşüyordum ki rabbim bebeklermizi boş bırakmıyo bereketiyle geliyorlar artık buna bi kez daha inandımya gerçkten düşünmeleri o kdr önemli ki adamlar napsın elinden geleni zatn yapıyr ama büyüklerin bişeylere yardım etmeleri öle ilaç olur ki .. bi de ilk bebeğimiz bizimde ama kimse o kdr ilgilenmiyo ay mahvettin cnm bni yaa bni kim sustrucak şimdi
gerçekten zor yaa eşimi sıkmıym die herşeyden fedakarlık yaptım çoğu şeyinden vazgeçtim çocuğunn kimse yok destek ne bnm ailem ne onun ailesi çocuk olmadan önce soruyrlardı sürekli şimdi geçen kaynanm battaniyesini aldım diyor iyi kadındır normalde ama içimden diyrm nedn bana sölüyrsun soryrsn kii tornun al herşeydenn babası desen arayıp sormadı benmkiler zatn yok gibi ne bilm çekmeye gelen çekiyor herlde Allah yavrularımızın rızkını eksik etmesin inşş ama çok sulugöz oldm canmm bn herşeye ağlıyrm bi de yalnızım zor yaaaaglama ne olur üzme beni inan bende yaşıyorum çekiyorum başımda,Rabbim bi kapı açıyo o kadar üzülüyor sıkılıyor dara düşüyordum ki rabbim bebeklermizi boş bırakmıyo bereketiyle geliyorlar artık buna bi kez daha inandım
Bende çok duygusalım gurbetteyim ya çok zorlanıyorum kimse anlamıyor seni zorlanıyorsun,Hamileyken daha çok şey bekliyorsun ilgi belki ilgilidirler ama fark edemiyorsun hep daha iyisi daha fazlası olsun istiyorsun ben ne yapacagımı şaşırıyorum mesala ;( üzülme Rabbim kapı açar ve biz aceleciyiz biraz annem hep dedi dogsun dolar emin ol sende emin ol bi dogsun ev yıgınla olur agladıgına degmez,İnan ama işte sulugözüz ;(gerçekten zor yaa eşimi sıkmıym die herşeyden fedakarlık yaptım çoğu şeyinden vazgeçtim çocuğunn kimse yok destek ne bnm ailem ne onun ailesi çocuk olmadan önce soruyrlardı sürekli şimdi geçen kaynanm battaniyesini aldım diyor iyi kadındır normalde ama içimden diyrm nedn bana sölüyrsun soryrsn kii tornun al herşeydenn babası desen arayıp sormadı benmkiler zatn yok gibi ne bilm çekmeye gelen çekiyor herlde Allah yavrularımızın rızkını eksik etmesin inşş ama çok sulugöz oldm canmm bn herşeye ağlıyrm bi de yalnızım zor yaaa
kıyamam sana da güle güle kullansın inşş yavrunn
Bu plus olani canim, aZicik daha pahali. Tentesi daha geniş ve uzun, bir de emniyet kemerinin yapisi biraz daha guvenilir. Plus modeli 1100tl oto koltugu ve kışlık tulum dahil. Biz hediye olarak ön panelini de aldik. Normalde 40tl olrak ayri satiliyordu.Bende bu arabadan alicam magazada yakindan gordum pratik bir bebek arabasi.acikcasi araba icin cok fazla para vermek istemiyorum bu gayet is gorecek bir araba.oto koltugu ile birlikte ne kadardi canim araba tek basina 360 gibi biseydi yanlis hatirlamiyosam
sulugözüz evet ama insan daha bi ilgi bekliyor tabii cnm can taşıyrz gerçkten manevi anlamda çok zorlanıyrmm yalnızlık kötü şeyBende çok duygusalım gurbetteyim ya çok zorlanıyorum kimse anlamıyor seni zorlanıyorsun,Hamileyken daha çok şey bekliyorsun ilgi belki ilgilidirler ama fark edemiyorsun hep daha iyisi daha fazlası olsun istiyorsun ben ne yapacagımı şaşırıyorum mesala ;( üzülme Rabbim kapı açar ve biz aceleciyiz biraz annem hep dedi dogsun dolar emin ol sende emin ol bi dogsun ev yıgınla olur agladıgına degmez,İnan ama işte sulugözüz ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?