2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kizlar sag kasikta elle belirgin bir sislik deri altında yumru gibi bisiy var agridan kipirdayamiyorum saga yatamiyorum ayaga kalkamiyorum sadece oturuyprum kaldim oyle :#
İdrarda yanma vs var mı? Bazen idrar yolu enfeksiyonunda oradaki lenfler de şişebiliyor. Geçmiş olsun.

Anneler sabah 9.30 da sinava girecgm 2. Dede ikinci bir sinavm var. Dua edin geceym diyecektim ama gec kaldm uyumussunuzdur. Ama gorunce dua edin olur mu. Kurtulalim su sinavlardan seneye kuzumla boll vakit gecireym.
Allah zihin açıklığı versin canım inşallah dilediğin gibi olur.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim bebegin şuan iyidir inşallah benimde afedersin büyük tuvaletim geliyormuş gibi oluyor bide belim de bi yanma hissi var sanki karnım dünden beri ağrıyo sancılarım cok yok ama ara da oluyor adet sancısı gibi ter basıyo sanki hastaneye gitmedim daha suyum gelmedi hiç bazen su gibi akıntım oluyor ama emin olamıyorum korkuyorum hastaneye gitmeye alttan muayene edince cok acıyo biraz daha beklemelimiyim sence belki de yalancı sancıdır

yanma yok ama cocuk hareket edince bile sag kasik aciyo nefesimi kesiyor hastaneye gidecek gucum yok kipirdayamiyorum malesef

Ya Allah korusun bi şey olur felan. Saçmalama gidemiyorsan da ambulans çağır. Hamileain sonuçta. Kendin dışında bebeğini de düşünmen lazım.

yanma yok ama cocuk hareket edince bile sag kasik aciyo nefesimi kesiyor hastaneye gidecek gucum yok kipirdayamiyorum malesef
Canım korkma belki de bebişin hareket ediyor biraz daha büyümüş artık maşallah değişik hisediyo olabilirsiniz ama için rahat etsin diye bi doktora git en azından ihmal etmemiş olursun

kızlar merhaba günaydın,Hayırlı pazarlar diliyorum hepinize... Bugün uyku modundayken Aglama sesi duydum bebek açtım gözümü yok kapattım gözümü ses kesiliyordu kapattım. Ses geliyordu en üst kattayız altımızda kimse yok boş. ses nerden geldi anlayamadım sonra rüyamda kızımın tekmesini gördüm elime minicik ayakları geliyordu o kadar güzeldi ki dünyanın en güzel ayakları ve en güzel hissiydi galiba... O sesi mayıs ayında odamda duyacagım için heyecandan duramaz oldum dün ki olaydan sonra dahada yakınlaştım... Kurban olurum bu miniklere çok başka mucize bunlar ya Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın herkesi anasına babasına bagışlasın

Anneler sabah 9.30 da sinava girecgm 2. Dede ikinci bir sinavm var. Dua edin geceym diyecektim ama gec kaldm uyumussunuzdur. Ama gorunce dua edin olur mu. Kurtulalim su sinavlardan seneye kuzumla boll vakit gecireym.
Emeğinizin karşılığını alacaksınız bence bol şanslar, kolay sorular gelsin inşallah

Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah kuzum. Sanada cok gecmis olsun doktora görün. Kaburga agrisida eger siddetliyse doktora gorunun falan yaziyo randevuda 14 subatta ne yapsam bilemedim. Bebek zararda verebiliyomus kaburgalara bazen zedelenme falanmi oluyomus ne.

Başarılar tatlı anne, inşallah güzel geçmiştir/geçiyordur çok çalıştın hepimiz şahit olduk burda :)) inşallah karşılığını alırsın. benim de haftaya cumartesi yüksek lisans sınavlarım var, 3 dersten. Geçersem mezun oluyorum, benim için de dua edin lütfen, kurtulayım

Doktorla görüştüm bilgi aldım aslında tek kişiyi dinlememek gerekiyor bence kimse yorum yapmasın kızlar durum davalikmis zaten doktorum çok iyi ben çok şaşırdım bunları görünce ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…