- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.901
Evet canım doktor ile gorustum davaliklarmis burada anlatmak bana düşmez ama olay böyle değil ve durum hukuki derecede bu yüzden bişey demesek daha iyi sanırım sitede üyeliğini iptal etmiş bayanin...Sen o doktora mi gidiyorsun bu bayanın bahsettiği doktora
Aminnn canim benim umarim iyi gecer kurtulursun. Kuzularimiz bize guc veriyor sukur..ikimizde cok yorulduk ama kurtulduk sukur. Kaldi bir donemimiz:)Başarılar tatlı anne, inşallah güzel geçmiştir/geçiyordurçok çalıştın hepimiz şahit olduk burda :)) inşallah karşılığını alırsın. benim de haftaya cumartesi yüksek lisans sınavlarım var, 3 dersten. Geçersem mezun oluyorum, benim için de dua edin lütfen, kurtulayım
Aminn kuzu tesekkur ederim. Sende randevunu erkene al istersen. Bende ist a gidince gidicem insaallah.Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah kuzum. Sanada cok gecmis olsun doktora görün. Kaburga agrisida eger siddetliyse doktora gorunun falan yaziyo randevuda 14 subatta ne yapsam bilemedim. Bebek zararda verebiliyomus kaburgalara bazen zedelenme falanmi oluyomus ne.
Dualariniz tuttu korktgm gibi degildi sinav . iyi dileklerin icin tesekkr ederiz teyzesiEmeğinizin karşılığını alacaksınız bence bol şanslar, kolay sorular gelsin inşallah
Canım aldığın prego park yatağın tam modeli ne paylaşabilir misin? :)Canım ben 1 ay önce 500 TL'ye aldım Ankara Baby Mall'den. İçine pamuk yatak da aldım 130 tlye toplam 630'a geldi. Ben Kraft'a da bakmıştım fakat onun da altı 15 kg taşıma kapasitesinde bunun 25 kg. Kumaşı da kaliteli diğerlerinin -aynı fiyatta olanlar tabi- hep ince naylondu bunun çok güzel kumaşı. Baby Mall'deki satıcıya tanıdık vasıtasıyla gittim bunu önerdi bana. Bakma fırsatın varsa herhangi bir mağazada bir bak derim
Buradan uzaklaşma sebeplerimden biri De budur .. arada sizleri merak Edip giriyorum arkadaşın yazdığı olay karşısında şok oldum benimde doktorum ve konuştum durum farklı.. lütfen sende üzme kendini korkma Allah'ım hepimizin evladını korusun stres yapma lütfen asıl o zaman tansiyon çıkar bol su iç hiç bişe olmaz inşallah ..Gebelik çok değişik bir durum. O kadar hassas ki her bünye farklı her durum farklı. Mesela buradan bazı tatsız durumlarımızı paylaşıyoruz. Kanama oluyor, değerlerimizde gariplikler oluyor vs. Ama kimse bilmiyor ki belki birinin farklı bir tedavisi oldu, kiminin kronik rahatsızlığı var belki, belki yapısal bir sıkıntısı var, belki yaşı çok ileri veya yaşı çok genç vs vs. Bizler hemen ya bende de olursa diye evhamlanıyoruz ama o kişinin tüm değerlerini durumlarını bilmiyoruz. O yüzden buradan öneriler yapalım. Arkadaşımıza Allah sabır versin. Ama keşke hepiniz tansiyon ölçün benim takibim yapılmadı bir tatsızlık yaşadım yazsaydı sadece. Sonuçta hepimiz hassas bir dönemden geçiyoruz. Bu denli korkutmak doğru değil. Ben rutin tansiyonumu ölçüyorum ama bugün herhalde 20 kere filan ölçtüm korkudan. Allah esirgesin hepimizi. İsteyen herkese de bebek versin Rabbim inşallah.
Kızlar yanlışlık olmuş kuzenime konu sahibinin endless love olduğunu söyledim o benim nickim sanmış.. arkadaşın laflarına doktorumuz çok üzüldü ki zaten bı çok yerde copy paste yapmış arkadaş. . kuzenimde ona minnettar kaldığından ötürü yazmak istedi.. hepiniz etkilendi ben De öyle biliyorum ama kimse kafasına takmasin bu durumu kızlar hepiniz bilinçli insanlarsiniz inşallah böyle sorunlar olmayacak inanın.. Allah'a dua edelim bilinçli olalım yeter..Ayricaaa endless love benim kuzenimm benim tavsiyem uzerine bu doktora gitti oda cok memnun kaldi☺
Canım ben sabah o arkadaşın tansiyonla ilgili yaptıgı payylaşımı okuduktan sonra kendimle ilgili binbir türlü şey geldi aklıma psikolojikmen etkilendim doğrusu ya benimde başıma aynısı gelirse diye düşünüyorum etkileniyoruz gercektenKotu olaylar sirf hamilelerin olustugu gruplarda yazilmamali bence. Artik bunun adi vicdansizlik veya bencillik olabilir belki ama insan ister istemez etkileniyor.
Tansiyon problemi yasayan var burada plasentasi asagida olan da. Onlar bu durumda ne yapsin simdi oturup aglasin mi kafayi mi yesin. Benim öyle sorunlarim olmamasina ragmen okudugumdan beri dalip dalip gidiyorum.
Evet cok uzuldum ama ben uzulmek istemiyorum arkadas hamileyim mutlu olmak istiyorum. Hormonlarla bas etmek yeterince zor zaten bi de ustune ekleme yapilmasin. LÜTFEN.
Haklisin. Dr.a tamamen guvenmek yerine biraz olsun okumak pek cok seye cozum getirecek aslinda. 10 cesit gebelik kitabina gerek yok tek bir gebelik kitabi okunsa bile bu tip sorularin cevabi alinmis olacakArkadaşlar işin özeti
Bunlara dikkat edildikten sonra bu tarz tatsızlıklar yaşama ihtimalimiz azalır.
- Doktor kontrolünüzde muhakkak neler bakılması gerekiyor diye sorun.
- Tüm sonuçlarınız düzenli bir dosya halinde yanınızda olsun.
- Bebeğin bir hastane çıkışına yok lohusa takımına nekdr para veriyoruz, gidip eczanelerden koldan ölçen tansiyon aleti alın fiyatı 70-100 arasında değişiyor. Omron marka kullanıyorum ben.
- Günde en az 2 kere tansiyonunuzu ölçün. Ölçmeden önce 5-10 dk sakince oturup beklemek gerekiyor. Sonucunu bir yere not edin. Doktorunuza gösterin.
Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah.
Ben bebeğin kalp atışını duyar duymaz hemen bu kitabı edindim ve okuyorum. Öneririm.Haklisin. Dr.a tamamen guvenmek yerine biraz olsun okumak pek cok seye cozum getirecek aslinda. 10 cesit gebelik kitabina gerek yok tek bir gebelik kitabi okunsa bile bu tip sorularin cevabi alinmis olacak
5. Aydan sonra tansiyon takibi genel gecer bir kuraldir bana da dr. Soylemedi ama cok sukur okuyorum, biliyorum.
Bende de omron var tansiyonum hep buyuk 9 ila 10 kucukte 5 ila 6 degisiyor ama buna ragmen evet bende korktum
Sizin haftalarınıza gelince bizde eşlik edicez muhtemelen size26 bitmek üzere 12 kilo rekor bende:))
doktorunla konuşarak mı verdin canım kararını yoksa kendi kararınmı ?Ben yaptirmicam
Cok kusur oynasinlarda icimiz rahat olsun en azindan bende diyorum birkac gundur uyandigimda 10-11 gibi fazla oynamiyo megerse yatiyomus o saatte beyefendi gece yatmadigi icin :) benim pasalarima masallahBizde de durumlar öyle teyzesi bu haftalar yaramaz oluyorlar sanırım.çok şükür ki yaramazlargece başlıyor bizim de mesai yerim onlar yeriiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?