2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminn kuzu tesekkur ederim. Sende randevunu erkene al istersen. Bende ist a gidince gidicem insaallah.
Az daha sabredeyim cok dayanamazsam arar soylerim iyi degilim diye ogleden sonra basliyo agri yine ayniyim öyle batiyoki kesilmiyo pozisyon degisiyorum iki dk geciyo yine basliyo masallah kendi buyuyo anasina cektiriyo ama ayakalar hep asagida keratanin

Cok kusur oynasinlarda icimiz rahat olsun en azindan bende diyorum birkac gundur uyandigimda 10-11 gibi fazla oynamiyo megerse yatiyomus o saatte beyefendi gece yatmadigi icin :) benim pasalarima masallah
Bizim Prenseste bi kaç gündür hiç hareketli değil oynamıyor korkmuyor değilim. Böyle değildi hiç nolduysa artık

Bizim Prenseste bi kaç gündür hiç hareketli değil oynamıyor korkmuyor değilim. Böyle değildi hiç nolduysa artık
Canim benimki bile hala degisiyo mesela o haftalarda butun gun oynamadigi oluyodu kucuk oldugu icin icede vuruyosa hissedilmiyomus belli olmuyo hala ayni benimki bi gunu digerini tutmuyo bide oldugun yerde onemli ben kendi evimde sakin ortamda yalnizken surekli oynar disarda bi evde oynamaz digerinde oynar onlarin dunyasi cok farkli sen onu gunde 1-2 kez bile hissetsen su an normal yani korkulcak bisey yok hoc hissedemezsen sut ic karanlik sessiz bi yerde sirt ustu uzan elinle bi yokla hafif bastir yoksa anlasilmiyo nerde oldugu :)

Zaten 1-2 kez hissetsem içim rahat edecekti cnm. Ama ne bilim bir iki gündür o kadarcıkta hissetmiyorum normalde dediğin gibi sırt üstü yatınca yada uyanınca fln hep hareket ediyordu.

Benim de hep solda sağda hiç hreketlilik yok neden acaba doktor kontrolümde soracagım

Korktukça gidip bakıyorum içimi rahatlatıyorum ara ara bana da geliyorlar.bence en iyisi.bebeği ve kendimi strese sokmaktan iyidir.hatta geceleri gidiyorum özel bir hastanede uzman dr nöbetçi kalıyor sıra da olmuyor gittiğim gibi görüyorum münnoşu.

Aslında bişey demek istemedim tepki çekmemek için ama sana katılıyorum yazdıklarına aynen katılıyorum şimdi ne gerek vardı moral bozmaya burda birbirimizle iyi vakit gecirip paylasımda bulunuyoruz biri gelip bunları yazıyor sabah sabah benim de moralim bozuldu okuyunca. Ben mutlu olmak istiyorum.

Zaten 1-2 kez hissetsem içim rahat edecekti cnm. Ama ne bilim bir iki gündür o kadarcıkta hissetmiyorum normalde dediğin gibi sırt üstü yatınca yada uyanınca fln hep hareket ediyordu.
Canim daha kucuk o icin rahat degilse bi doktora gorun bide dedigim gibi sut ic sessiz karanlik ortamda kal en rahat yer yatagin bebekte oraya aliskin benim yattigim yer bile degisince farkediyo sanirim. Ben 18. haftada hissediyodum doktor yok hissedemezsin diye idda etti yani gitsende agrim falan var de bide moralini bozmasinlar bu haftada bu kadar hissetmemen normal diye

Kızlar ben konuyu anlamadım. Mugeilkertarhan adlı arkadaşın yazdığı uzun yazıdan dolayı mı sıkıntı oldu ?

buraya çok girme frsatım olmuyor.arada bir giriyorum. sohbete çok katılamasamda bir çok konuda bilgileniyorum bilgim varsada paylaşıyorum. yazılanı sabah bende okudum. ve sabahtan beri bebek hareket etmiyomuş gibi geliyor. hareket etsin diye karnımı sallayıp duruyorum. bebeği rahatsız edip duruyorum. ediyo şükür. resmen psikolojim bozuldu. arkadaşın acısını anlıyorum ama biraz bencilce bi hareket olmuş. sonuçta hassas bi dönemden geçiyoruz hepimiz. ne duysak başımıza gelecekmiş gibi hissediyoruz. umuyorumki böyle arkadaslar aramıza dahil olmaz.

Aynen cnm neyseki bnm gittiğim hastane de de aynı şekilde dr nöbetçi oluyor. Bende gidiyorum arada. Eskiden hiç hissetmezken sorun yoktu zaten kıpırdamıyordu biliyorduk ama şimdi kıpırdadığından insan kıpırdamayınca korkuyor. Az önce bir iki küçükte olsa kıpırtı oldu neyseki

Haklısın cnm öyle diyebilirler. Ama ben gayette hissediyorum yani zaten hareketli oldugundan iki gündür fln da pek sesi çıkmadığından merak ettim. Neyseki küçük küçükte olsa bi iki hissettim daha yeni sağol cnm içimi rahatlattın

doktorunla konuşarak mı verdin canım kararını yoksa kendi kararınmı ?
fikirlerini benle de paylaşırsan sevnrm
Canm kendi kararim bebegimin bobreklerinde sorun cikinca belli başlı bi dr.olamadi ama bu gidisimde isyeyecektir kesin denk geldigim dr.etrafimda bi cok yeni dogum yapmislar var bunlardan ikiside ablam yaptirmadilar yaptiranlar gerek yok dedi şekeri çıkan biri sadece diyet onerilmis kısa ca ben gerek duymuyorum istemiyorum bakalm

Ben artik olumsuz hicbirsey okumayip izlemiyorum bi ara kafayı yiyecektim en iyisi hic bakmamak

kızlar göğüs pompası aldınız mı? aventin elektriklisini çok öneriyolar ama 260 tl cok pahalı değil mi ya önerileriniz nedir? medela dan hastane tipi kiralasak ayda 70 tl ona vermek daha da pahalıya gelıyor toplamda.. her zaman giremiyorum foruma çalıştığımdan erken çıktıgımdan hamilelik izninden. kafama bir şey takıldıkça girp bakıyorum :)

Üç gün falan önce gittim ağlat halde hastaneye eşimle.çok cılız hissediyordumm arada bebeği allah korusun acaba nabzı falan mı yavaşladı diye panik yaptım.meğerse o iş öyle değilmiş yüzüstü dönmüş içerime doğru tekmeliyormuş o yüzden bana cılız gelmiş.kaç gündür de bu şekilde duruyor yaramazım.bilginşz olsun siz de karşılaşabilirsiniz böyle bir durumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…