- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.921
Az daha sabredeyim cok dayanamazsam arar soylerim iyi degilim diye ogleden sonra basliyo agri yine ayniyim öyle batiyoki kesilmiyo pozisyon degisiyorum iki dk geciyo yine basliyo masallah kendi buyuyo anasina cektiriyo ama ayakalar hep asagida kerataninAminn kuzu tesekkur ederim. Sende randevunu erkene al istersen. Bende ist a gidince gidicem insaallah.
Bizim Prenseste bi kaç gündür hiç hareketli değil oynamıyorCok kusur oynasinlarda icimiz rahat olsun en azindan bende diyorum birkac gundur uyandigimda 10-11 gibi fazla oynamiyo megerse yatiyomus o saatte beyefendi gece yatmadigi icin :) benim pasalarima masallah
Canim benimki bile hala degisiyo mesela o haftalarda butun gun oynamadigi oluyodu kucuk oldugu icin icede vuruyosa hissedilmiyomus belli olmuyo hala ayni benimki bi gunu digerini tutmuyo bide oldugun yerde onemli ben kendi evimde sakin ortamda yalnizken surekli oynar disarda bi evde oynamaz digerinde oynar onlarin dunyasi cok farkli sen onu gunde 1-2 kez bile hissetsen su an normal yani korkulcak bisey yok hoc hissedemezsen sut ic karanlik sessiz bi yerde sirt ustu uzan elinle bi yokla hafif bastir yoksa anlasilmiyo nerde oldugu :)Bizim Prenseste bi kaç gündür hiç hareketli değil oynamıyorkorkmuyor değilim. Böyle değildi hiç nolduysa artık
Zaten 1-2 kez hissetsem içim rahat edecekti cnm. Ama ne bilim bir iki gündür o kadarcıkta hissetmiyorumCanim benimki bile hala degisiyo mesela o haftalarda butun gun oynamadigi oluyodu kucuk oldugu icin icede vuruyosa hissedilmiyomus belli olmuyo hala ayni benimki bi gunu digerini tutmuyo bide oldugun yerde onemli ben kendi evimde sakin ortamda yalnizken surekli oynar disarda bi evde oynamaz digerinde oynar onlarin dunyasi cok farkli sen onu gunde 1-2 kez bile hissetsen su an normal yani korkulcak bisey yok hoc hissedemezsen sut ic karanlik sessiz bi yerde sirt ustu uzan elinle bi yokla hafif bastir yoksa anlasilmiyo nerde oldugu :)
Allah kimsenin başına vermesin psikolojisi de bozuk olabilirEvet canım doktor ile gorustum davaliklarmis burada anlatmak bana düşmez ama olay böyle değil ve durum hukuki derecede bu yüzden bişey demesek daha iyi sanırım sitede üyeliğini iptal etmiş bayanin...
Benim de hep solda sağda hiç hreketlilik yok neden acaba doktor kontrolümde soracagımArkadaslar 23. Haftamdayim. Mesela oglene kadar normalim. Ama gun ilerledikce ayakta isem sag kasigim baski yapiyor hep. Oturup kalkinca bir 10 saniye sag ayagimin uzerine hemen basmadan bekliyorum. Bir de hep sag hep sag? Hareketleride oyle, agirligida, sertligide... Hic sola gecmedi? Doktorum artik yeter pimpirikligin diyecek ... Siz nasilsiniz?
Benimde hep solda, demekki ayaklari sol tarafta diye dusunuyorum. Pozisyon degismeyi sevmiyor sipalarBenim de hep solda sağda hiç hreketlilik yok neden acaba doktor kontrolümde soracagım
Aynen canım Allah ona da sabır versin .. keşke böyle olmasaymis herşeyin hayırlısı hakkımızda .. insan başına kötü bişe gelince suçlayacak insan arıyor hepimizde var bu ...Allah kimsenin başına vermesin psikolojisi de bozuk olabilir
Ben bebeğin kalp atışını duyar duymaz hemen bu kitabı edindim ve okuyorum. Öneririm. Eki Görüntüle 1943131
Korktukça gidip bakıyorum içimi rahatlatıyorum ara ara bana da geliyorlar.bence en iyisi.bebeği ve kendimi strese sokmaktan iyidir.hatta geceleri gidiyorum özel bir hastanede uzman dr nöbetçi kalıyor sıra da olmuyor gittiğim gibi görüyorum münnoşu.Bizim Prenseste bi kaç gündür hiç hareketli değil oynamıyorkorkmuyor değilim. Böyle değildi hiç nolduysa artık
Aslında bişey demek istemedim tepki çekmemek için ama sana katılıyorum yazdıklarına aynen katılıyorum şimdi ne gerek vardı moral bozmaya burda birbirimizle iyi vakit gecirip paylasımda bulunuyoruz biri gelip bunları yazıyor sabah sabah benim de moralim bozuldu okuyunca. Ben mutlu olmak istiyorum.Kotu olaylar sirf hamilelerin olustugu gruplarda yazilmamali bence. Artik bunun adi vicdansizlik veya bencillik olabilir belki ama insan ister istemez etkileniyor.
Tansiyon problemi yasayan var burada plasentasi asagida olan da. Onlar bu durumda ne yapsin simdi oturup aglasin mi kafayi mi yesin. Benim öyle sorunlarim olmamasina ragmen okudugumdan beri dalip dalip gidiyorum.
Evet cok uzuldum ama ben uzulmek istemiyorum arkadas hamileyim mutlu olmak istiyorum. Hormonlarla bas etmek yeterince zor zaten bi de ustune ekleme yapilmasin. LÜTFEN.
Canim daha kucuk o icin rahat degilse bi doktora gorun bide dedigim gibi sut ic sessiz karanlik ortamda kal en rahat yer yatagin bebekte oraya aliskin benim yattigim yer bile degisince farkediyo sanirim. Ben 18. haftada hissediyodum doktor yok hissedemezsin diye idda etti yani gitsende agrim falan var de bide moralini bozmasinlar bu haftada bu kadar hissetmemen normal diyeZaten 1-2 kez hissetsem içim rahat edecekti cnm. Ama ne bilim bir iki gündür o kadarcıkta hissetmiyorumnormalde dediğin gibi sırt üstü yatınca yada uyanınca fln hep hareket ediyordu.
@mugeilkertarhan canım neler yaşamışsin gözyaşları içinde okudum Rabbim sana eşine dayanma gücü versin 5.ayimdayim ne gittiğim hastaneler ne sağlık ocağı hiç tansiyon kilo takibi yapmadı bi kere bile bakılmadi Rabbim hepimizi iyi vicdanlı dr.larla karşılaştırsin hepimizin başına gelebilecek şeyler biz onlara saglimizi canımızı evladimizi emanet ediyoruz nasıl böyle sorumsuz davranabiliyorlar anlamıyorum. Rabbim kendini toparladiginda hazir hissettiğinde tekrar nasib etsin inşallah canım
hep dua edeceğim senin için kampanyayida imzaladim canim herzaman dualarimdasin.
buraya çok girme frsatım olmuyor.arada bir giriyorum. sohbete çok katılamasamda bir çok konuda bilgileniyorum bilgim varsada paylaşıyorum. yazılanı sabah bende okudum. ve sabahtan beri bebek hareket etmiyomuş gibi geliyor. hareket etsin diye karnımı sallayıp duruyorum. bebeği rahatsız edip duruyorum. ediyo şükür. resmen psikolojim bozuldu. arkadaşın acısını anlıyorum ama biraz bencilce bi hareket olmuş. sonuçta hassas bi dönemden geçiyoruz hepimiz. ne duysak başımıza gelecekmiş gibi hissediyoruz. umuyorumki böyle arkadaslar aramıza dahil olmaz.Kotu olaylar sirf hamilelerin olustugu gruplarda yazilmamali bence. Artik bunun adi vicdansizlik veya bencillik olabilir belki ama insan ister istemez etkileniyor.
Tansiyon problemi yasayan var burada plasentasi asagida olan da. Onlar bu durumda ne yapsin simdi oturup aglasin mi kafayi mi yesin. Benim öyle sorunlarim olmamasina ragmen okudugumdan beri dalip dalip gidiyorum.
Evet cok uzuldum ama ben uzulmek istemiyorum arkadas hamileyim mutlu olmak istiyorum. Hormonlarla bas etmek yeterince zor zaten bi de ustune ekleme yapilmasin. LÜTFEN.
Aynen cnm neyseki bnm gittiğim hastane de de aynı şekilde dr nöbetçi oluyor. Bende gidiyorum arada. Eskiden hiç hissetmezken sorun yoktu zaten kıpırdamıyordu biliyorduk ama şimdi kıpırdadığından insan kıpırdamayınca korkuyor. Az önce bir iki küçükte olsa kıpırtı oldu neysekiKorktukça gidip bakıyorum içimi rahatlatıyorum ara ara bana da geliyorlar.bence en iyisi.bebeği ve kendimi strese sokmaktan iyidir.hatta geceleri gidiyorum özel bir hastanede uzman dr nöbetçi kalıyor sıra da olmuyor gittiğim gibi görüyorum münnoşu.
Haklısın cnm öyle diyebilirler. Ama ben gayette hissediyorum yani zaten hareketli oldugundan iki gündür fln da pek sesi çıkmadığından merak ettim. Neyseki küçük küçükte olsa bi iki hissettim daha yeniCanim daha kucuk o icin rahat degilse bi doktora gorun bide dedigim gibi sut ic sessiz karanlik ortamda kal en rahat yer yatagin bebekte oraya aliskin benim yattigim yer bile degisince farkediyo sanirim. Ben 18. haftada hissediyodum doktor yok hissedemezsin diye idda etti yani gitsende agrim falan var de bide moralini bozmasinlar bu haftada bu kadar hissetmemen normal diye
Canm kendi kararim bebegimin bobreklerinde sorun cikinca belli başlı bi dr.olamadi ama bu gidisimde isyeyecektir kesin denk geldigim dr.etrafimda bi cok yeni dogum yapmislar var bunlardan ikiside ablam yaptirmadilar yaptiranlar gerek yok dedi şekeri çıkan biri sadece diyet onerilmis kısa ca ben gerek duymuyorum istemiyorum bakalmdoktorunla konuşarak mı verdin canım kararını yoksa kendi kararınmı ?
fikirlerini benle de paylaşırsan sevnrm
Ben artik olumsuz hicbirsey okumayip izlemiyorum bi ara kafayı yiyecektim en iyisi hic bakmamakburaya çok girme frsatım olmuyor.arada bir giriyorum. sohbete çok katılamasamda bir çok konuda bilgileniyorum bilgim varsada paylaşıyorum. yazılanı sabah bende okudum. ve sabahtan beri bebek hareket etmiyomuş gibi geliyor. hareket etsin diye karnımı sallayıp duruyorum. bebeği rahatsız edip duruyorum. ediyo şükür. resmen psikolojim bozuldu. arkadaşın acısını anlıyorum ama biraz bencilce bi hareket olmuş. sonuçta hassas bi dönemden geçiyoruz hepimiz. ne duysak başımıza gelecekmiş gibi hissediyoruz. umuyorumki böyle arkadaslar aramıza dahil olmaz.
Üç gün falan önce gittim ağlat halde hastaneye eşimle.çok cılız hissediyordumm arada bebeği allah korusun acaba nabzı falan mı yavaşladı diye panik yaptım.meğerse o iş öyle değilmiş yüzüstü dönmüş içerime doğru tekmeliyormuş o yüzden bana cılız gelmiş.kaç gündür de bu şekilde duruyor yaramazım.bilginşz olsun siz de karşılaşabilirsiniz böyle bir durumlaAynen cnm neyseki bnm gittiğim hastane de de aynı şekilde dr nöbetçi oluyor. Bende gidiyorum arada. Eskiden hiç hissetmezken sorun yoktu zaten kıpırdamıyordu biliyorduk ama şimdi kıpırdadığından insan kıpırdamayınca korkuyor. Az önce bir iki küçükte olsa kıpırtı oldu neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?