- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.941
gögüs pompası kullanmayı düşünmüyorum ve istemiyorum canım o yüzden almayı da düşünmedim inşallah Laz'ım da olmazkızlar göğüs pompası aldınız mı? aventin elektriklisini çok öneriyolar ama 260 tl cok pahalı değil mi yaönerileriniz nedir? medela dan hastane tipi kiralasak ayda 70 tl ona vermek daha da pahalıya gelıyor toplamda.. her zaman giremiyorum foruma çalıştığımdan erken çıktıgımdan hamilelik izninden. kafama bir şey takıldıkça girp bakıyorum :)
Sen sagol canim ne demek benimde hissetmedigim zamanlar oluyodu baslarda 24. haftadan sonra cok daha bet hissedersin o zamanda her yattiginda niye oynamiyo diye meraklancaksin ama oyle denildigi gibi her iki saatte bir 10 hareket saymak falan olmuyo cunku cani ne zaman isterse o zaman oynuyo yada her iki saatte bir uzanamayabiliyosun falan cok takmamak lazim bi kezde olsa oynamasi yetiyo gun icinde yada gece benim oglan sabaha kadar uyanikmis benim haberim yokmus bu gece anladim onuda :) 3 kez uyandim gozumu acmamla tekmelerini hissettim demekki daha ufak diye uyku arasinda anlamiyorum :)Haklısın cnm öyle diyebilirler. Ama ben gayette hissediyorum yani zaten hareketli oldugundan iki gündür fln da pek sesi çıkmadığından merak ettim. Neyseki küçük küçükte olsa bi iki hissettim daha yenisağol cnm içimi rahatlattın
kesinlikle katılıyorum şahsen bütün gün üzgün panikle telaşla dolanmamı sağladı sabah okuduklarım.Kotu olaylar sirf hamilelerin olustugu gruplarda yazilmamali bence. Artik bunun adi vicdansizlik veya bencillik olabilir belki ama insan ister istemez etkileniyor.
Tansiyon problemi yasayan var burada plasentasi asagida olan da. Onlar bu durumda ne yapsin simdi oturup aglasin mi kafayi mi yesin. Benim öyle sorunlarim olmamasina ragmen okudugumdan beri dalip dalip gidiyorum.
Evet cok uzuldum ama ben uzulmek istemiyorum arkadas hamileyim mutlu olmak istiyorum. Hormonlarla bas etmek yeterince zor zaten bi de ustune ekleme yapilmasin. LÜTFEN.
Gorunen o ki herkesin morali bozulmus. Kamuoyu yaratmaya calisiliyor anliyorum ama hamilelerin oldugu grupta olmamali bu forumda bir derdim var basligi var orada paylasilabilirdi belki.Aslında bişey demek istemedim tepki çekmemek için ama sana katılıyorum yazdıklarına aynen katılıyorum şimdi ne gerek vardı moral bozmaya burda birbirimizle iyi vakit gecirip paylasımda bulunuyoruz biri gelip bunları yazıyor sabah sabah benim de moralim bozuldu okuyunca. Ben mutlu olmak istiyorum.
Canim cok uyguna geldigi icin ben aventin komple setini alicam orda manuel pompa var onu denerim bi bakalim tabi bilemiyorum herkesin dusuncesi farkli elektrikliden memmun olmayanda var sen sana hangisi uygun geliyorsa onu al bencekızlar göğüs pompası aldınız mı? aventin elektriklisini çok öneriyolar ama 260 tl cok pahalı değil mi yaönerileriniz nedir? medela dan hastane tipi kiralasak ayda 70 tl ona vermek daha da pahalıya gelıyor toplamda.. her zaman giremiyorum foruma çalıştığımdan erken çıktıgımdan hamilelik izninden. kafama bir şey takıldıkça girp bakıyorum :)
Işık yok,ses yok anne relax o yüzden başlıyorlar mesaiye kuzucuklar teyzesiSen sagol canim ne demek benimde hissetmedigim zamanlar oluyodu baslarda 24. haftadan sonra cok daha bet hissedersin o zamanda her yattiginda niye oynamiyo diye meraklancaksin ama oyle denildigi gibi her iki saatte bir 10 hareket saymak falan olmuyo cunku cani ne zaman isterse o zaman oynuyo yada her iki saatte bir uzanamayabiliyosun falan cok takmamak lazim bi kezde olsa oynamasi yetiyo gun icinde yada gece benim oglan sabaha kadar uyanikmis benim haberim yokmus bu gece anladim onuda :) 3 kez uyandim gozumu acmamla tekmelerini hissettim demekki daha ufak diye uyku arasinda anlamiyorum :)
Kuzu insallah hicbirimize lazim olmaz umarim bebisler usluca emer sorunsuz sutumuz olur ama genelde pompayi sut olmadigi zamanda kullanan var bebek bos memeyi almadiginda sut artsin diye falanda kullaniyorlar bende insallah gerek duymam diye dusunuyorum kac gundur bi o aklimda umarim süt olur yeterince bide bebislerimiz insallah sorunsuz emerler rabbim normal dogum nasip etsinde isimiz zorlasmasinG
gögüs pompası kullanmayı düşünmüyorum ve istemiyorum canım o yüzden almayı da düşünmedim inşallah Laz'ım da olmaz
Canım bu modelini aldım benCanım aldığın prego park yatağın tam modeli ne paylaşabilir misin? :)
O kuzucuklara kurban olurum bennn aynen sessiz olunca kendi yatagimda olunca ozellikle dahada hareketleniyo bide artik karanligi biliyorlar, isik yandiginda farkediyorlar daha bizi uykudan sicraticaklar annesi bakalim az kaldi onada esimi simdiden hazirliyorum gece korkarsam sicrarsam korkma haberin olsun diye :) benim ki artik nerdeyse surekli sagda ya sadece uykudan uyaninca bazen eliyle dokunup ayagiyla vurdugunu sag sol ayni anda hissediyorum meselaIşık yok,ses yok anne relax o yüzden başlıyorlar mesaiye kuzucuklar teyzesi
anladım canım aventin manuel 79,90 olan set var biberonlu onu mu alacaksn manuelde kolum çok ağrır diye korkuyorum dieğrine göre fiyat daha uygun ama.Canim cok uyguna geldigi icin ben aventin komple setini alicam orda manuel pompa var onu denerim bi bakalim tabi bilemiyorum herkesin dusuncesi farkli elektrikliden memmun olmayanda var sen sana hangisi uygun geliyorsa onu al bence
okuma canım sabahtan beri bebeğim hareket etmio gibi geliyo yarın doktor kontrolum var vakit geçmiyor sanki tabikide burda şuram ağrıyo yasayan varmı falan sorabilirz yardımcı oluruz birbirimize o bayana da üzüldüm tabikide ama onunda bizleri düüşünmeden yazması hiç hoş değil Rabbim onunda yüzünü güldürsün tez zamanda .Cok mu kötüydü o kisinin yazdiklari cok uzundu diye okumadim. Iyiki okumamisim demek ki cok düsündürüyormus tansiyonla ilgiliymis heralde. Ben artik her kontrolde zaten baktiriyom cünkü bi kere yükselmisti. Ama cok sorun etmiyorum Allahin iziniyle hersey yolunda gider. Öyle seyleri okuyunca insan gercekten biraz panikliyor acaba bendede olabilir mi diye.
Doktorumun da önerisi bebek emmediği zamanlarda sağmam yönünde. Yalnız ben doğumu bekleyeceğim çünkü bazen süt gelmiyor gelse de yetmeyebiliyor kalitesiz oluyor vs. Çok pahalı dediğin gibi alayım lazım olmazsa kalsın diyemiyorsun canım. Alacak olursam da elektrikli alıcam manuele zor olur diyorlar pek tavsiye etmedileramin kızlar tabi gönül ister de hiç gerek kalmasın ama ben akciğer hastasıyım normal doğum ıkınmak yasak sezeryan olucam günüm bile belli. o yüzden sütüm gelmeyebilir diye korkuyorum sizce alsam mı? siz gerekli olduğunu düşünüyor musunuz. çok pahalı ya bu göğüs pompası manuel olan da çok yorucuymuş kimse memnun değil. karar veremedim şimdi doğumdan sonra şu ankinden daha çok masraf olacak ozaman durumum olmaz hiç alamam diye korkuyorum mayısta.kiralamak da pahalı cunku her ay 70 tl yani. mestit mi diyolar bişey hani göğüste süt birikip şişiyomuş ondan korkuyorum en çok sağmak onu önlüyormuş.
haklısın canım en iyisi doğumu beklemek lazım olursa alırız mastit durumu oluşursa filan dimi doktor al derse almak en iyisi belki de lazım olmaz.pahalı olmasa alırdık yani hepimizDoktorumun da önerisi bebek emmediği zamanlarda sağmam yönünde. Yalnız ben doğumu bekleyeceğim çünkü bazen süt gelmiyor gelse de yetmeyebiliyor kalitesiz oluyor vs. Çok pahalı dediğin gibi alayım lazım olmazsa kalsın diyemiyorsun canım. Alacak olursam da elektrikli alıcam manuele zor olur diyorlar pek tavsiye etmediler
Canım malesef bebeğini kaybetmiş 8 aylik hamileyken ve tansiyon kaynakliymis dr Ihmalinden bahsediyor ama durum davalikmis hemen dr.ada suc bulmamak lazim Allah bilir gerçek nedenini artık inşallah tekrar nasib eder Rabbim ona,ama çok etkiledi hepimizi bugün panikledik aklım hep bebegimdeydi bugün iş bile yapmak istemedim yani benimde hiç bakılmadı tansiyonuma şimdiye kadar o yuzden çok etkilendim Rabbime emanet yavrularimiz kötü şeyler okumamaya çalışalım en iyisi. en hassas dönemimiz de keske yazmasaydı buraya.Kızlar ben konuyu anlamadım. Mugeilkertarhan adlı arkadaşın yazdığı uzun yazıdan dolayı mı sıkıntı oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?