2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sy
ayne şeyleri tıpatıp aynını hatta ara ara yaşıyorum endişe etmeyin

Korkma canım ben 2 gün hiç hareket hissetmedim dedim ne oluyoruz. Dün akşam eşim biraz karnımı sevdi konuştu tepmeye başladı hem de nasıl :) Bugün de aynıydı. Sırtüstü uzan süt içip elini karnına koy bir de. Daha erken asıl 28. haftadan sonra hareketleri önemli hala küçükler çünkü...

canım aynı haftalardayız ama bende sadece şiddetli kaburga ağrıları oluyor şimdilik kuyruk sokumu ağrısı olması çok şükür bel sırt ağrısı hep oluyor zaten uzanınca geçiyor. bebegin büyümesi ile alakalı tüm ağrılarımız muhtemelen

Y
yukarda bi yorum yaptım oku canım telaşlanma hemen

Canım cok geçmiş olsun cok iyi yapmışsın dr .a gitmekle
tansiyon aleti hepimiz bulunduralim bende alacağım kontrol edelim kendimizde evde

Ayyy kuzucuk yaa sevsinler onu aynen bende baya panik oldum zaten normalde bariz hissediyordum çünkü insan korkuyor aklına herşey geliyor Allah korusun belki bizimde bu iki gündür dediğin gibi olmustur

Bu 2017 kızları fena nazlı olcak galiba size yazdım,Yemin ediyorum 3-4 dk sonra bişeyler hissettim şimdide vuruyor Şükürler olsun nasıl korktum öyle alışmışım ki içindeki varlıgına Binlerce şükürler olsun onun kalbini kalbimle aynı anda attırana Herkesin evladınıda rabbim bagışlasın kimseyi korktuguna ugratmasın inşallah

Mutlaka öyledir.çook cılız hissediyorum çünkü.genelde de öyle duruyor benimki teyzesi.annesine sarılır vaziyette:)))yirimmm
Ayyy kuzucuk yaa sevsinler onu aynen bende baya panik oldum zaten normalde bariz hissediyordum çünkü insan korkuyor aklına herşey geliyor Allah korusun belki bizimde bu iki gündür dediğin gibi olmustur

A
Amin amin çokaminnnn

haklısın canım en iyisi doğumu beklemek lazım olursa alırız mastit durumu oluşursa filan dimi doktor al derse almak en iyisi belki de lazım olmaz.pahalı olmasa alırdık yani hepimiz
Aynen canım o kadar çok para gidiyor ki farkında olmadan. Aman alayım ne olacak diyebileceğim bir durumda da değilim en iyisi doğumu beklemek. Sezeryan olsan da zaten ilk gün po

haklısın canım en iyisi doğumu beklemek lazım olursa alırız mastit durumu oluşursa filan dimi doktor al derse almak en iyisi belki de lazım olmaz.pahalı olmasa alırdık yani hepimiz
Aynen canım o kadar çok para gidiyor ki farkında olmadan. Aman alayım ne olacak diyebileceğim bir durumda da değilim en iyisi doğumu beklemek. Sezeryan olsan da zaten ilk gün pompalı pompasız süt gelmesi biraz güç. Bekleyelim en güzeli :)

anladım canım aventin manuel 79,90 olan set var biberonlu onu mu alacaksn manuelde kolum çok ağrır diye korkuyorum dieğrine göre fiyat daha uygun ama.
Canim ben zaten biberon seti alicam illa kullanmak icin degil olduda lazim oldu ki rabbim insallah ilk 6 ay sorunsuz emzirmeyi nasip eder o biberon setinin icindede manuel olani var bide sterilizayson makinasi falanda var face de biri sormustu cogu kisi manuel daha iyi yazmisti bilemiyorum tabiki hangisi rahat olur iyi olur oyle dursun kenarda tek tek almaya kalktiginda daha pahaliya geliyo.

Y

yukarda bi yorum yaptım oku canım telaşlanma hemen
Halloldu benim cadı buraya yazınca korktugumu anladı herhalde şimdi vurup vurup duruyor şükürdünyanın en güzel tekmeleri Yarabbim o minicik ayakları elleriyle içerden dokunuyorlar varlıklarını hissettiriyorlar ne büyük mucize Öyle alışmışım ki 17 haftadır biliyorum geç ögrendim Fakat bir insan bir insana görmeden bu denli aşık olabilir mi bu denli hasretlik çekebilir mi. Bu denli kurban olabilir mi dualar edebilir mi Öyle güzel birşey ki bu Rabbim tatmayana tattırsın,tüm evlat sevgisi için yanıp tutuşan kim varsa rabbim saglıkla sıhatle nasip eylesin.... Kim hastahanede yavrusunun başında bekliyor şifa diliyorsa şafi ismiyle şifa versin rabbim Allahım kimseyi evlatla sınamasın eşle sınamasın evladımızla bizi Ya rabbim sınamasın inşallah

İnşallah canım Bak annesi sen korkunca buradayım demiş hemen daha fazla üzülme diye. Çoğunlukla uyuyorlar canım hatta ben bir yerde okumuştum biz çok hareketli olduğumuzda uyuyorlarmış. Biz uyurken, dinlenirken uyanıp hareket ediyorlarmış. Enerji harcamıyoruz ya çok fazla uyuduğumuzda bebişe enerji gidiyormuş aklında olsun

Oyyy tatlı kuzucuklar şimdiden bizi nasılda endişelendiriyorlar. İnş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…