- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.961
ayne şeyleri tıpatıp aynını hatta ara ara yaşıyorum endişe etmeyinArkadaşlar 25. haftaya girdiğimden beri kuyruk sokumu ve bel ağrısı başladı. Bir de arada idrar yaparken alt kasıklara doğru baskı hissediyorum ağrı oluyor. Ama yanma ya da koku vs yok. Regl zamanındayım onunla mı ilgili, bebek büyüdü onunla mı ilgili yoksa doktora mı gitmek lazım aranızda bunları yaşayan var mı?
Korkma canım ben 2 gün hiç hareket hissetmedim dedim ne oluyoruz. Dün akşam eşim biraz karnımı sevdi konuştu tepmeye başladı hem de nasıl :) Bugün de aynıydı. Sırtüstü uzan süt içip elini karnına koy bir de. Daha erken asıl 28. haftadan sonra hareketleri önemli hala küçükler çünkü...Kızlar umarım evham yapıyorumdur. Benim prensesim çok hareketlidir normalde teyzeleri,Ama bugün hiç hareket etmiyor niye anlamadım uyudum uyandım yataktayım flan yok yani ses ev kalabalık,Pek ilgilenemedim aceba ondan mı diye düşünmeye başladım korkutuyo beni hafif böyle hissediyo gibi oluyorum ama sonra yok bişey anlıyorum... Niye böyle yaptıki ;( cadı korkutuyo beni sizinde böyle oluyor mu çikolata yedim meyve yedim,süt içtim ayran içtim yogurt yedim sırf hareketlensin diye 1 lt su içtim ama yok :/
canım aynı haftalardayız ama bende sadece şiddetli kaburga ağrıları oluyor şimdilik kuyruk sokumu ağrısı olması çok şükür bel sırt ağrısı hep oluyor zaten uzanınca geçiyor. bebegin büyümesi ile alakalı tüm ağrılarımız muhtemelenArkadaşlar 25. haftaya girdiğimden beri kuyruk sokumu ve bel ağrısı başladı. Bir de arada idrar yaparken alt kasıklara doğru baskı hissediyorum ağrı oluyor. Ama yanma ya da koku vs yok. Regl zamanındayım onunla mı ilgili, bebek büyüdü onunla mı ilgili yoksa doktora mı gitmek lazım aranızda bunları yaşayan var mı?
yukarda bi yorum yaptım oku canım telaşlanma hemenKızlar umarım evham yapıyorumdur. Benim prensesim çok hareketlidir normalde teyzeleri,Ama bugün hiç hareket etmiyor niye anlamadım uyudum uyandım yataktayım flan yok yani ses ev kalabalık,Pek ilgilenemedim aceba ondan mı diye düşünmeye başladım korkutuyo beni hafif böyle hissediyo gibi oluyorum ama sonra yok bişey anlıyorum... Niye böyle yaptıki ;( cadı korkutuyo beni sizinde böyle oluyor mu çikolata yedim meyve yedim,süt içtim ayran içtim yogurt yedim sırf hareketlensin diye 1 lt su içtim ama yok :/
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederimSy
ayne şeyleri tıpatıp aynını hatta ara ara yaşıyorum endişe etmeyin
çoğunluğun fikrine uyarak doğumdan önce almamaya karar verdim kızlar umuyorum hiçbirimizin ihtiyacı olmaz :)
Canım cok geçmiş olsun cok iyi yapmışsın dr .a gitmeklekizlar lenf sismis hem de bayaa bi doktor antibiyotik yazacak yarin tekrar gidecegim.. bu arada o uzun yaziyi okumadim tansiyon ile ilgili heralde o kadar agrim var ki kipirdayamiyorum. tansiyonum 12-9 hep doktor 14-9u gecerse haber ver dedi. kendime olcum aleti aldim yuksek hissettikce olcuyorum ama allah korusun su an bu lenf sismesi ne berbat bir seymis..
Ayyy kuzucuk yaa sevsinler onuÜç gün falan önce gittim ağlat halde hastaneye eşimle.çok cılız hissediyordumm arada bebeği allah korusun acaba nabzı falan mı yavaşladı diye panik yaptım.meğerse o iş öyle değilmiş yüzüstü dönmüş içerime doğru tekmeliyormuş o yüzden bana cılız gelmiş.kaç gündür de bu şekilde duruyor yaramazım.bilginşz olsun siz de karşılaşabilirsiniz böyle bir durumla
Bu 2017 kızları fena nazlı olcak galiba size yazdım,Yemin ediyorum 3-4 dk sonra bişeyler hissettim şimdide vuruyorKorkma canım ben 2 gün hiç hareket hissetmedim dedim ne oluyoruz. Dün akşam eşim biraz karnımı sevdi konuştu tepmeye başladı hem de nasıl :) Bugün de aynıydı. Sırtüstü uzan süt içip elini karnına koy bir de. Daha erken asıl 28. haftadan sonra hareketleri önemli hala küçükler çünkü...
ahahah doğru söyluyo valla:) yerim:)Biraz tebessüm kızlar ; ) Eki Görüntüle 1943228
Ayyy kuzucuk yaa sevsinler onuaynen bende baya panik oldum zaten normalde bariz hissediyordum çünkü insan korkuyor aklına herşey geliyor Allah korusun belki bizimde bu iki gündür dediğin gibi olmustur
Amin amin çokaminnnnBu 2017 kızları fena nazlı olcak galiba size yazdım,Yemin ediyorum 3-4 dk sonra bişeyler hissettim şimdide vuruyorŞükürler olsun nasıl korktum öyle alışmışım ki içindeki varlıgına Binlerce şükürler olsun onun kalbini kalbimle aynı anda attırana Herkesin evladınıda rabbim bagışlasın kimseyi korktuguna ugratmasın inşallah
Aynen canım o kadar çok para gidiyor ki farkında olmadan. Aman alayım ne olacak diyebileceğim bir durumda da değilim en iyisi doğumu beklemek. Sezeryan olsan da zaten ilk gün pohaklısın canım en iyisi doğumu beklemek lazım olursa alırız mastit durumu oluşursa filan dimi doktor al derse almak en iyisi belki de lazım olmaz.pahalı olmasa alırdık yani hepimiz
Aynen canım o kadar çok para gidiyor ki farkında olmadan. Aman alayım ne olacak diyebileceğim bir durumda da değilim en iyisi doğumu beklemek. Sezeryan olsan da zaten ilk gün pompalı pompasız süt gelmesi biraz güç. Bekleyelim en güzeli :)haklısın canım en iyisi doğumu beklemek lazım olursa alırız mastit durumu oluşursa filan dimi doktor al derse almak en iyisi belki de lazım olmaz.pahalı olmasa alırdık yani hepimiz
Canim ben zaten biberon seti alicam illa kullanmak icin degil olduda lazim oldu ki rabbim insallah ilk 6 ay sorunsuz emzirmeyi nasip eder o biberon setinin icindede manuel olani var bide sterilizayson makinasi falanda var face de biri sormustu cogu kisi manuel daha iyi yazmisti bilemiyorum tabiki hangisi rahat olur iyi olur oyle dursun kenarda tek tek almaya kalktiginda daha pahaliya geliyo.anladım canım aventin manuel 79,90 olan set var biberonlu onu mu alacaksn manuelde kolum çok ağrır diye korkuyorum dieğrine göre fiyat daha uygun ama.
Halloldu benim cadı buraya yazınca korktugumu anladı herhalde şimdi vurup vurup duruyor şükürY
yukarda bi yorum yaptım oku canım telaşlanma hemen
Aynen canım ben şimdiden 5 kilo aldım bile Allah sonumuzu hayır etsin artik:))ahahah doğru söyluyo valla:) yerim:)
İnşallah canımBu 2017 kızları fena nazlı olcak galiba size yazdım,Yemin ediyorum 3-4 dk sonra bişeyler hissettim şimdide vuruyorŞükürler olsun nasıl korktum öyle alışmışım ki içindeki varlıgına Binlerce şükürler olsun onun kalbini kalbimle aynı anda attırana Herkesin evladınıda rabbim bagışlasın kimseyi korktuguna ugratmasın inşallah
Oyyy tatlı kuzucuklar şimdiden bizi nasılda endişelendiriyorlar. İnş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürüzSen sagol canim ne demek benimde hissetmedigim zamanlar oluyodu baslarda 24. haftadan sonra cok daha bet hissedersin o zamanda her yattiginda niye oynamiyo diye meraklancaksin ama oyle denildigi gibi her iki saatte bir 10 hareket saymak falan olmuyo cunku cani ne zaman isterse o zaman oynuyo yada her iki saatte bir uzanamayabiliyosun falan cok takmamak lazim bi kezde olsa oynamasi yetiyo gun icinde yada gece benim oglan sabaha kadar uyanikmis benim haberim yokmus bu gece anladim onuda :) 3 kez uyandim gozumu acmamla tekmelerini hissettim demekki daha ufak diye uyku arasinda anlamiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?