- 13 Temmuz 2016
- 3.112
- 2.267
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #30.981
Aslinda bazen cok bos seyler aldigimizda oluyo ben hep kendimi frenledim herseyi illa olsun hemen demiyorum su an sadece nasil uygunsa oyle aliyorum yoksa para dayanmaz gercekten o kadar masrafliki yeni bi can geliyo dünyaya senin nelerin varsa onunda ihtiyaci oluyo ama bi bebegin en buyuk ihtiyaci annesi bence bi tek bize muhtaclar ne yataga nede biberona. Ilk acil olanlari aldim ben gerisi bebek dogunca ne kadar buyuk dogcak nelere ihtiyac duycak bilmiyoruz insallah sutumuz bol olsun emsinler rabbim nasip etsindeAynen canım o kadar çok para gidiyor ki farkında olmadan. Aman alayım ne olacak diyebileceğim bir durumda da değilim en iyisi doğumu beklemek. Sezeryan olsan da zaten ilk gün pompalı pompasız süt gelmesi biraz güç. Bekleyelim en güzeli :)
Aminnn insallah hayirlisiyla az kaldi sükürler olsun Rabbime. Anne olmak böyleymis demekki diyorum her korktugumda, onun icin her endiselenip dua ettigimde annemi cok daha iyi anliyorumOyyy tatlı kuzucuklar şimdiden bizi nasılda endişelendiriyorlar. İnş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
Canım 12 kg almışım sanırım o yüzden kuyruk sokumun ağrıyor çok aldımcanım aynı haftalardayız ama bende sadece şiddetli kaburga ağrıları oluyor şimdilik kuyruk sokumu ağrısı olması çok şükür bel sırt ağrısı hep oluyor zaten uzanınca geçiyor. bebegin büyümesi ile alakalı tüm ağrılarımız muhtemelen
Hayırlı olsun. Güle güle kullansın fıstık. Markası ne acaba. Bi de fiyatı. SöyleyebilirmisinizEki Görüntüle 1942598 Eki Görüntüle 1942595 Eki Görüntüle 1942596 KIZLAR BENİM ARABAM DA BU.YANİ KIZIMIN
Ben bu kadar olacağını düşünmemiştim canım. Canları sağolsun tabi dediğin çok doğru en çok bize ihtiyaçları var. Allah bizi onlara onları da bize bağışlasınAslinda bazen cok bos seyler aldigimizda oluyo ben hep kendimi frenledim herseyi illa olsun hemen demiyorum su an sadece nasil uygunsa oyle aliyorum yoksa para dayanmaz gercekten o kadar masrafliki yeni bi can geliyo dünyaya senin nelerin varsa onunda ihtiyaci oluyo ama bi bebegin en buyuk ihtiyaci annesi bence bi tek bize muhtaclar ne yataga nede biberona. Ilk acil olanlari aldim ben gerisi bebek dogunca ne kadar buyuk dogcak nelere ihtiyac duycak bilmiyoruz insallah sutumuz bol olsun emsinler rabbim nasip etsinde
Çok doğru dedin annesi pahalı mobilyalara pahalı bebek arabalarından ziyade bize ihtiyacı var.düzen tüketmeye almaya zorluyor ama.uymazsan seni öteliyor.yapana saygılıyım benim de imkanım var fakat kendimi frenliyorum.bu akşam bebek telsizi almaya gitti elim internetten,sonra vazgeçtim.ihtiyacı olursa alırız acelesi yok.alsaydım belki doğru düzgün kullanmayacaktım vs.şu an en önemli şey güzel ve kaliteli beslenmek bebeğe en güzel yatırım bu benceAslinda bazen cok bos seyler aldigimizda oluyo ben hep kendimi frenledim herseyi illa olsun hemen demiyorum su an sadece nasil uygunsa oyle aliyorum yoksa para dayanmaz gercekten o kadar masrafliki yeni bi can geliyo dünyaya senin nelerin varsa onunda ihtiyaci oluyo ama bi bebegin en buyuk ihtiyaci annesi bence bi tek bize muhtaclar ne yataga nede biberona. Ilk acil olanlari aldim ben gerisi bebek dogunca ne kadar buyuk dogcak nelere ihtiyac duycak bilmiyoruz insallah sutumuz bol olsun emsinler rabbim nasip etsinde
Ne zaman yapilacak 100'luk yukleme? Benim de 144 çıktı sekerim. Bu hafta sehir disinda oldugumdan haftaya pazartesi ya da sali yaptiracagim 100'lugu. Ben de sendenim yaniYok canim agiz kurulugu benim suyu cok sevmemden kaynaklı. Kucuklugumden beri cok su tuketiyorum gunde en az 3 lt. Icerim hic seker problemim olmadi insulin direncim dusuk çıktı hep akş de ayni sekilde. O yuzden hic beklemiyordum bu sonucu ama simdi hamilelikten kaynakli heralde bi de acikcas son zamanlarda pastalar tatlilar baya kacirdim. Bi kac gun sonra 100luk seker yuklencek o zaman cikicak ortaya bakalim var mi bisey
ben de 12 lerdeyim kıyamet kopsa on kat giyinip yarım saat yürüyorum canım haftada 5 gün falan.ama tabi hasta olmamak daha mühim.Canım 12 kg almışım sanırım o yüzden kuyruk sokumun ağrıyor çok aldımHava da soğuk dışarıya çıkamıyorum ki yürüyeyim otur otur ne olacak Bebişler büyüsün sağlıklı olsun da çekmeye razıyım... Sevgiler canım
Canlari sagolsun tabiki canim burda hep yaziyoruz sunu bunu aldim falan hic dusunmuyoruz herkes yapabilirmi diye bide isin kotu tarafi turkiyede hastane masrafida oluyo sigortanda bazen bi ise yaramiyo yada daha iyi sartlarda istiyosun falan olsun herseyin hayirlisi olsun hakkimizda benimde ablam annem falan yardimci oldu sagolsunlar bide yeni bi canli giriyo hayatina bi anda extra masraf aslinda ama dedigin gibi canlari sagolsun bol bol emsinler altlarina yapsinlar rabbim bize bagislasin acilarini göstermesin gerisi hic önemli degil. Bide su an bizim dusuncelerimize bakiyorum hani eksigi su bu diyoruzda biz nasil buyuduk sanki kimse pamuklara sarmadi :) biberonmu vardi hazir bez pisik kremi falanmi vardi, ben cok iyi hatirliyorum bendekide ne hafizaysa musamba derlerdi bide carsaflardan yapilan bezi onla baglarlardi bizeBen bu kadar olacağını düşünmemiştim canım. Canları sağolsun tabi dediğin çok doğru en çok bize ihtiyaçları var. Allah bizi onlara onları da bize bağışlasınBen de yatağını vs aldım. Arabasıyla mama sandalyesini babaanesiyle dedesi aldı. Ona rağmen zorlandık. Bunun daha doğumu vs var. Amann canımız sağolsun kısmetleriyle gelirler nasıl olsa :)
Ne güzel çok iyi yapıyorsun canım. Ben haftaiçi işten gelip yemek yiyip dışarı çıkana kadar saat geç oluyor hava iyice soğuyor. Bir de Ankara'dayım bu hafta biraz normale döndü hava nasıl ayaz vardı korktum çıkmaya. -12 lerde filandı. İzne ayrılınca yürüyüşe başlayacağım inşallahB
ben de 12 lerdeyim kıyamet kopsa on kat giyinip yarım saat yürüyorum canım haftada 5 gün falan.ama tabi hasta olmamak daha mühim.
Aynen canim ben ne yapabilirim neyi kullanabilirim diye baktim genelde oyle heveslensemde extra hicbirsey almadim daha alacaklarim konusunda bile kararsizim eksiklerime ne lazim olur ne olmaz diye tabiki insanin durumuda olsa kullanmadigimiz bosa gidecek malesef niye alip parayi cöpe atayim oturdugumuz yerden kazanmiyoruz. Bide hep bakiyorum mesela burda cok indirim oluyo gidip illa pahalisi olsun demiyorum malesef oylede insanlar var ozenen illa pahalisi olsun havam olsun diyende sonucta neyi kullnip kullanmayacagina bebek karar verecek biz degilÇok doğru dedin annesi pahalı mobilyalara pahalı bebek arabalarından ziyade bize ihtiyacı var.düzen tüketmeye almaya zorluyor ama.uymazsan seni öteliyor.yapana saygılıyım benim de imkanım var fakat kendimi frenliyorum.bu akşam bebek telsizi almaya gitti elim internetten,sonra vazgeçtim.ihtiyacı olursa alırız acelesi yok.alsaydım belki doğru düzgün kullanmayacaktım vs.şu an en önemli şey güzel ve kaliteli beslenmek bebeğe en güzel yatırım bu bence
Oy yerim onun hickirigini o nasil oluyo tam olarak? :)Kızlar bebeğim hıçkırıyor ve ben hissediyorum artık:)))
Hakikaten ya bizleri nasıl büyütmüşler dediğin gibi. Ne alerjimiz vardı ne başka birşeyimiz. Şimdikiler yün bile giyemiyor hemen kabarıyorlar. Bazen aklım almıyor bizim zamanları düşününce. Ne oto koltuğu varmış, ne priz kapatıcı vs biz galiba Allah'a emanet büyümüşüzCanlari sagolsun tabiki canim burda hep yaziyoruz sunu bunu aldim falan hic dusunmuyoruz herkes yapabilirmi diye bide isin kotu tarafi turkiyede hastane masrafida oluyo sigortanda bazen bi ise yaramiyo yada daha iyi sartlarda istiyosun falan olsun herseyin hayirlisi olsun hakkimizda benimde ablam annem falan yardimci oldu sagolsunlar bide yeni bi canli giriyo hayatina bi anda extra masraf aslinda ama dedigin gibi canlari sagolsun bol bol emsinler altlarina yapsinlar rabbim bize bagislasin acilarini göstermesin gerisi hic önemli degil. Bide su an bizim dusuncelerimize bakiyorum hani eksigi su bu diyoruzda biz nasil buyuduk sanki kimse pamuklara sarmadi :) biberonmu vardi hazir bez pisik kremi falanmi vardi, ben cok iyi hatirliyorum bendekide ne hafizaysa musamba derlerdi bide carsaflardan yapilan bezi onla baglarlardi bizeben annemi 3.5 ay emmisim sutu olmazmis kiz cocuklarda ablam diyo yumurta cay ekmek karistirip yediriyodum migdem kalkiyo valla hayirlisiyla insallah yavrulara yeticez herkes bebisinin en iyi annesi olucak
Ayak oldugunu nerden anliyosun kuzu. Benm kizimda bu ara hareketli sukur ama poposuyla basiyla mi vuruyo anlamiyorum :))) bu arada bu gun sinavda bana bir yapıştırıyor nasil guclenmis fistigim. Ay diyorum yanls mi yapiyorum beni mi uyarıyor :))))Az daha sabredeyim cok dayanamazsam arar soylerim iyi degilim diye ogleden sonra basliyo agri yine ayniyim öyle batiyoki kesilmiyo pozisyon degisiyorum iki dk geciyo yine basliyo masallah kendi buyuyo anasina cektiriyo ama ayakalar hep asagida keratanin
Geçmiş olsun. Sabah lenf şişmiştir yazmıştım, artık doktor kadar oldum maşallah :) Korkma antibiyotik hemen indirir, korkulacak bir sıkıntın olmadığına sevindim... Ağrın da tez zamanda geçsin inşallah. İnmeye başlayınca geçer merak etme. Geçmiş olsun tekrar...kizlar lenf sismis hem de bayaa bi doktor antibiyotik yazacak yarin tekrar gidecegim.. bu arada o uzun yaziyi okumadim tansiyon ile ilgili heralde o kadar agrim var ki kipirdayamiyorum. tansiyonum 12-9 hep doktor 14-9u gecerse haber ver dedi. kendime olcum aleti aldim yuksek hissettikce olcuyorum ama allah korusun su an bu lenf sismesi ne berbat bir seymis..
Canim senin bilginde cok maşallah yardımların çok oluyor bize burada ,en küçük biseyde bile uyariyosun bilgilendiriyosun bizi Allah razı olsun sendenGeçmiş olsun. Sabah lenf şişmiştir yazmıştım, artık doktor kadar oldum maşallah :) Korkma antibiyotik hemen indirir, korkulacak bir sıkıntın olmadığına sevindim... Ağrın da tez zamanda geçsin inşallah. İnmeye başlayınca geçer merak etme. Geçmiş olsun tekrar...
Ayagidir diye dusunuyorum yoksa nerden bileyim canimAyak oldugunu nerden anliyosun kuzu. Benm kizimda bu ara hareketli sukur ama poposuyla basiyla mi vuruyo anlamiyorum :))) bu arada bu gun sinavda bana bir yapıştırıyor nasil guclenmis fistigim. Ay diyorum yanls mi yapiyorum beni mi uyarıyor :))))
IYi geceler tatli rüyalar size bende yavastan yatayim diyorum uc gundur 10-11 arasi yataga giriyorum alistim sanki gibi bakalim yoksa sabahliyordum malesef. Bu arada siz bizden iki saat ileridesiniz uyuyun tabiki :)Hakikaten ya bizleri nasıl büyütmüşler dediğin gibi. Ne alerjimiz vardı ne başka birşeyimiz. Şimdikiler yün bile giyemiyor hemen kabarıyorlar. Bazen aklım almıyor bizim zamanları düşününce. Ne oto koltuğu varmış, ne priz kapatıcı vs biz galiba Allah'a emanet büyümüşüzYemek konusu hele dediğin gibi :) İnşallah bebişlerimize yeteriz bazen düşününce ürkmüyor değilim. Canım bu arada cevap yazamazsam uyumuşumdur haberin olsun gözlerim kapanıyor :)
Bu cok iyi geldi iste:)Biraz tebessüm kızlar ; ) Eki Görüntüle 1943228
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?