2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aslinda bazen cok bos seyler aldigimizda oluyo ben hep kendimi frenledim herseyi illa olsun hemen demiyorum su an sadece nasil uygunsa oyle aliyorum yoksa para dayanmaz gercekten o kadar masrafliki yeni bi can geliyo dünyaya senin nelerin varsa onunda ihtiyaci oluyo ama bi bebegin en buyuk ihtiyaci annesi bence bi tek bize muhtaclar ne yataga nede biberona. Ilk acil olanlari aldim ben gerisi bebek dogunca ne kadar buyuk dogcak nelere ihtiyac duycak bilmiyoruz insallah sutumuz bol olsun emsinler rabbim nasip etsinde

Oyyy tatlı kuzucuklar şimdiden bizi nasılda endişelendiriyorlar. İnş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz
Aminnn insallah hayirlisiyla az kaldi sükürler olsun Rabbime. Anne olmak böyleymis demekki diyorum her korktugumda, onun icin her endiselenip dua ettigimde annemi cok daha iyi anliyorum

Canım 12 kg almışım sanırım o yüzden kuyruk sokumun ağrıyor çok aldım Hava da soğuk dışarıya çıkamıyorum ki yürüyeyim otur otur ne olacak Bebişler büyüsün sağlıklı olsun da çekmeye razıyım... Sevgiler canım

Ben bu kadar olacağını düşünmemiştim canım. Canları sağolsun tabi dediğin çok doğru en çok bize ihtiyaçları var. Allah bizi onlara onları da bize bağışlasın Ben de yatağını vs aldım. Arabasıyla mama sandalyesini babaanesiyle dedesi aldı. Ona rağmen zorlandık. Bunun daha doğumu vs var. Amann canımız sağolsun kısmetleriyle gelirler nasıl olsa :)

Çok doğru dedin annesi pahalı mobilyalara pahalı bebek arabalarından ziyade bize ihtiyacı var.düzen tüketmeye almaya zorluyor ama.uymazsan seni öteliyor.yapana saygılıyım benim de imkanım var fakat kendimi frenliyorum.bu akşam bebek telsizi almaya gitti elim internetten,sonra vazgeçtim.ihtiyacı olursa alırız acelesi yok.alsaydım belki doğru düzgün kullanmayacaktım vs.şu an en önemli şey güzel ve kaliteli beslenmek bebeğe en güzel yatırım bu bence

Ne zaman yapilacak 100'luk yukleme? Benim de 144 çıktı sekerim. Bu hafta sehir disinda oldugumdan haftaya pazartesi ya da sali yaptiracagim 100'lugu. Ben de sendenim yani insallah bir sey cikmaz

B
ben de 12 lerdeyim kıyamet kopsa on kat giyinip yarım saat yürüyorum canım haftada 5 gün falan.ama tabi hasta olmamak daha mühim.

Canlari sagolsun tabiki canim burda hep yaziyoruz sunu bunu aldim falan hic dusunmuyoruz herkes yapabilirmi diye bide isin kotu tarafi turkiyede hastane masrafida oluyo sigortanda bazen bi ise yaramiyo yada daha iyi sartlarda istiyosun falan olsun herseyin hayirlisi olsun hakkimizda benimde ablam annem falan yardimci oldu sagolsunlar bide yeni bi canli giriyo hayatina bi anda extra masraf aslinda ama dedigin gibi canlari sagolsun bol bol emsinler altlarina yapsinlar rabbim bize bagislasin acilarini göstermesin gerisi hic önemli degil. Bide su an bizim dusuncelerimize bakiyorum hani eksigi su bu diyoruzda biz nasil buyuduk sanki kimse pamuklara sarmadi :) biberonmu vardi hazir bez pisik kremi falanmi vardi, ben cok iyi hatirliyorum bendekide ne hafizaysa musamba derlerdi bide carsaflardan yapilan bezi onla baglarlardi bize ben annemi 3.5 ay emmisim sutu olmazmis kiz cocuklarda ablam diyo yumurta cay ekmek karistirip yediriyodum migdem kalkiyo valla hayirlisiyla insallah yavrulara yeticez herkes bebisinin en iyi annesi olucak

B

ben de 12 lerdeyim kıyamet kopsa on kat giyinip yarım saat yürüyorum canım haftada 5 gün falan.ama tabi hasta olmamak daha mühim.
Ne güzel çok iyi yapıyorsun canım. Ben haftaiçi işten gelip yemek yiyip dışarı çıkana kadar saat geç oluyor hava iyice soğuyor. Bir de Ankara'dayım bu hafta biraz normale döndü hava nasıl ayaz vardı korktum çıkmaya. -12 lerde filandı. İzne ayrılınca yürüyüşe başlayacağım inşallah

Aynen canim ben ne yapabilirim neyi kullanabilirim diye baktim genelde oyle heveslensemde extra hicbirsey almadim daha alacaklarim konusunda bile kararsizim eksiklerime ne lazim olur ne olmaz diye tabiki insanin durumuda olsa kullanmadigimiz bosa gidecek malesef niye alip parayi cöpe atayim oturdugumuz yerden kazanmiyoruz. Bide hep bakiyorum mesela burda cok indirim oluyo gidip illa pahalisi olsun demiyorum malesef oylede insanlar var ozenen illa pahalisi olsun havam olsun diyende sonucta neyi kullnip kullanmayacagina bebek karar verecek biz degil

Hakikaten ya bizleri nasıl büyütmüşler dediğin gibi. Ne alerjimiz vardı ne başka birşeyimiz. Şimdikiler yün bile giyemiyor hemen kabarıyorlar. Bazen aklım almıyor bizim zamanları düşününce. Ne oto koltuğu varmış, ne priz kapatıcı vs biz galiba Allah'a emanet büyümüşüz Yemek konusu hele dediğin gibi :) İnşallah bebişlerimize yeteriz bazen düşününce ürkmüyor değilim. Canım bu arada cevap yazamazsam uyumuşumdur haberin olsun gözlerim kapanıyor :)

Ayak oldugunu nerden anliyosun kuzu. Benm kizimda bu ara hareketli sukur ama poposuyla basiyla mi vuruyo anlamiyorum :))) bu arada bu gun sinavda bana bir yapıştırıyor nasil guclenmis fistigim. Ay diyorum yanls mi yapiyorum beni mi uyarıyor :))))

Geçmiş olsun. Sabah lenf şişmiştir yazmıştım, artık doktor kadar oldum maşallah :) Korkma antibiyotik hemen indirir, korkulacak bir sıkıntın olmadığına sevindim... Ağrın da tez zamanda geçsin inşallah. İnmeye başlayınca geçer merak etme. Geçmiş olsun tekrar...

Canim senin bilginde cok maşallah yardımların çok oluyor bize burada ,en küçük biseyde bile uyariyosun bilgilendiriyosun bizi Allah razı olsun senden

Ayagidir diye dusunuyorum yoksa nerden bileyim canim herhalde eliyle ayagiyla vuruyodur yoksa daha ufak anlamak zor olur yani neresi diye benimki popoyu basi ancak kasiklarima sokup bastiriyo kendini. ay bazen facede goruyorum mesela diyolar 29 haftadayim benim bebegim daha asagi inmedi bende kendi kendime diyorum benimki daha hic cikmadiki nasil inecek acaba :) olabilir annecim o kadar ugrastin dogru yapta bana vakit ayir artik diyordur prensesim

IYi geceler tatli rüyalar size bende yavastan yatayim diyorum uc gundur 10-11 arasi yataga giriyorum alistim sanki gibi bakalim yoksa sabahliyordum malesef. Bu arada siz bizden iki saat ileridesiniz uyuyun tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…