2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aynı ben benim de iki Dr um var ikisine de devam ediyorum biri gündüz biri gece doktorum diyorum her harükarda hazırda Dr um olsun ne olur ne olmaz belki ilerde normal doğum olursa gündüz Dr umun evi çok uzak hastaneye o yetişemez belki diğerine giderim ama ikiside harika insanlar.

Benimde ayni biliyo musun? Sag tarafta agri kasilma sanci vs. Asagida baski. Ama bebek hareketlerini ortalarda da hissediyorum. Sorun etmiyorum o yuzden. Rahmin buyumesi bazilarinda tek tarafli bicak saplanmasi gibi agriya ve ani harekette sanciya neden olabilir diye okumustum. Yine de doktorun birsey soylerse paylasir misin?

Kızlar sizce bu takım erkek bebeğe gider mi fiyati çok uygun geldi hem yorgan var hemde nevresim takımı ama aklıma takıldı renk konusu bir fikir verin ona göre sipariş vereceğim. Bu arada alacağım bebek odası takımın içinde bebek mavisi uyku seti var.

Kızlar bi konu çok canimi sıkmaya başladı son günlerde
Şöyle ki; biz kv.lerle alt üst oturuyoruz ve ben onlarla bir arada oturamıyorum bile sebebi de yaptıkları bazı hareketleri. icimin almadigi durumlar var. çevremde kimseye bahsedemiyorum sadece bi
tanesini söyleyeyim size tuvaletten çıkınca ellerini yikamiyorlar ne kadar soylesemde aynı devam ediyorlar alışmışlar çünkü
beni iyice titizlik hastası yaptılar evlendigimden beri psikolojim bozuldu yani herşeyden tiksinir oldum ne zaman evime gelseler gittikleri anda başlıyorum evi temizlemeye asıl sorunumda şimdi bebegimde olacak onu nasıl vereceğim ellerine kara kara düşünmeye başladım şimdiden bunalıma gireceğim nerdeyse. bu yuzden çocuğumu perişan etmekten korkuyorum sürekli yikayacakmiyim yani ne zaman kucaklarina alıp sevseler
Torunları yani ne diyebilirimki nasıl katlanacagim bilmiyorum..
siz ne yapardınız bu durumda kızlar bi fikir verin bana

Kızlar ben konuyu anlamadım. Mugeilkertarhan adlı arkadaşın yazdığı uzun yazıdan dolayı mı sıkıntı oldu ?
Ben çok korktum yazdıklarından açıkçası keşke burada yazmak yerine mahkeme yolu veya başka kanallar aracılığı ile derdini anlatsaydı ben alışveriş yapmaya bile daha yeni yeni alışıyorum şuan iyice korkmuş durumdayım sanırım psikolojisi bozuk kolay bişey de değil tabi ki yaşadığı

Ne zaman yapilacak 100'luk yukleme? Benim de 144 çıktı sekerim. Bu hafta sehir disinda oldugumdan haftaya pazartesi ya da sali yaptiracagim 100'lugu. Ben de sendenim yani insallah bir sey cikmaz

50lik yüklemeden 3 gun sonra yapilmis olacak benimki. Sekeri kestim. Insallah kotu bisey cikmaz. sonuç normal çıkarsa da artik sekerli bisey tuketmeyecegim, akillandim :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın fıstık. Markası ne acaba. Bi de fiyatı. Söyleyebilirmisiniz
cnm benim çok sağol ablamdan geldi bana araba. 1300 TL idi sanırım fiyatı.ama indirim de şuan galiba uyguna bulursun sitelerde fiyat değişiyor arabanın. CHİCCO markası. Urban serisi

Ay cnm ya nasıl olcak anlamadım nasl olur ki.İnsan elini yıkamazmı hiç.Yemek nasl yapıyorlar.Allahım ya. Şakaya vurarak eller silinsin filan diyip ıslak mendil filan uzatablirsin bebek sevdiklerinde belki gülümseyerek. ama alınırlar laf yaparlar sen kötü olursun. açık açık söylesen ayrı dert.

Gerçekten anlaşılır gibi değil nasıl ellerini yıkamazlar haklısın canım tedirgin olmakta umarım bebeğe karşı biraz hassas davranırlar

Kızlarr ben kesinlikle almayı düşünüyorum sağım aletleri. Çalışmaya başlayınca zaten kesin gerekecek. Öncesinde de düzenli sağmak iyiymiş diye duymuştum. Keşke gerek olmasa hep yanında olabilsem ama işe dönmem gerekecek, 16 hafta ne az yaa zaten 3 haftası doğum öncesinde geçecek en az ( tam bir saçmalık 16 hafta yurt dışında 2 yıl doğum izni olan yerler var...

Sen bu rahatsızlıgını söylediğinde tepkileri ne olmuştu? Bence acıkca tekrar konuş bebeği bu şekilde size veremem de, hijyenin önemini anlat cok sasırdım ya koca koca insanlar tuvalet alışkanlıgı nasıl bilmezler çocuk mu bunlar ? Eşin ne diyor duruma? Ona nasıl terbiye vermişler cocukken merak ettim

cnm bi tane pembeli var mavi saplı gördün mü ? şimdi baktım ona bayıldm valla çok güzele benziyor. 70 tl miş. alt açmasıda yanında takım.alsakmı ki ya. ama ben sırta da takılsın istiyorum ya
aynen aynen bende cok begendım sırt olmasını ıstıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…