2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
50lik yüklemeden 3 gun sonra yapilmis olacak benimki. Sekeri kestim. Insallah kotu bisey cikmaz. sonuç normal çıkarsa da artik sekerli bisey tuketmeyecegim, akillandim :)
Aynen ben de kestim sekeri ama bazen muthis derecede tatli aseriyorum. O durumda kendime eziyet de edemeyeceğim tadımlık yerim artik diyorum. Hayirlisi olsun :)

bende aventin elektiriklisini almayı düşünüyorum e bebekte ki şubat indirimini bekliyorum şimdilik

bizde de durum aynı bende çalışmak zorunda olduğum için alacağım gün içinde emziremesemde anne sütünden mahrum kalsın istemiyorum

Evet çok güzel düşünmüşsün annesi tedbirli olmak lazım

Canım benim bi arkadaşımda buna benzer bi durumdan muzdaripti. Bebek olduktan sonra eve bir sürü kolonya aldı her odaya koydu eve gelene hemen kolonya döküyordu böyle bir önlem alabilirsin belki en azından bir nebze kırarsın ellerindeki mikrobu. oturur oturmaz kolonya dök hemen :)

Maşallah allah bağışlasın ins valla çok bi şey almadan başlamak lazım ama nerden başlamak lazım bilemiyorum
yafetten başla 0-3 ay ama hep ona da abanma.ilk bir ay pamuklu tulum kullanırlar hava da sıcak olmaz zaten sonra zaten zıbınla bile kalırlar münnoşlar.ateşölçeri,kullanacaksan biberonu,hastane çıkışı falan..bide yanında uyuycak beşik olcak.vs vs canım

ayy cok guzelmıs ya tekme yemek:) oyle bır mutluluk yokmus. yatıyorum uzanıyorum hemen vuruyor yavrum yaa. uykum falan gıdıyor heyecan mutluluk cok sukur allaha

canım benim görümcem yeni doğum yaptı eve gelen misafirlere önce doktoru eli yıkamadan kimseye verme dedi diyor sende öyle söyle doktoru kesinlikle eli yıkanmadan kimse almasın dedi de

ıyıyım senı sormalı bebıs nasıl senın bız gayet ıyıyız cumartesıyı beklıyoruz muayeneye ıcın ozledım
İyiyiz bizde canım ne olsun işten izne ayrılmak için gün sayıyoruz artık :) evde dinlenmek istiyorum artık ya. Benimde cuma aşım var tetanoz ikinci doz ama doktor randevumuza var daha özlemeye devam

ay cok kötü bir durum cnm ben senin yerinde olsam direk söylerim ellerinizo yikamadan vermem. Ciddi bir konu cünkü hic birsey bebeginden önemli degil ben bebekli arkadaslara giderken girer girmez ellerimi yikarim disardan bise kapmasinlar diye ben simdiden herkesi tembihliyom 40im cikmadan bana kimse gelmesin diye esin bu duruma ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…