- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.041
Bende 40i cikmadan pek kimseye gitmek istemem ama kesin bana gelen cok oluray cok kötü bir durum cnm ben senin yerinde olsam direk söylerim ellerinizo yikamadan vermem. Ciddi bir konu cünkü hic birsey bebeginden önemli degil ben bebekli arkadaslara giderken girer girmez ellerimi yikarim disardan bise kapmasinlar diyeben simdiden herkesi tembihliyom 40im cikmadan bana kimse gelmesin diye esin bu duruma ne diyor
3 haftaya ben de öyle olurum büyük ihtimalle napıcaz biz böyle26 bitmek üzere 12 kilo rekor bende:))
Bizimkiler uzak Allahtan yoksa emin ol orda olsaydim kimse takmazdi dedigimi gelirlerdi haldir haldir. Burdaki arkadas cevreme söyledim onlar cok severler 40i cikmadan gecmis olsunlara gitmeye. Hic ugrasamam coluk cocuk bide hizmetBende 40i cikmadan pek kimseye gitmek istemem ama kesin bana gelen cok olureşimin tarafi cok kalabalik cunku, hangi birini tembihleyem simdiden kvlere diyorum 40indan sonra mevlud yapacagim herkes oraya gelsin diye ama eminim oncesinde de gelen olur bide gelene gidene hizmetle ugrasacagiz pufffff anlayişsiz insan cok var cunku
canım ne gibi riskli durum gördü? bende amniyosentez oldum ve 3. haftam bitecek inşallah hayırlı sonuçlar alıp, yavrularımıza eksiksiz ve sağlıklı bir şekilde kavuşuruzMerhaba Mayıs anneleri,
Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Birkaç riskli durum gördü perinatolog ve amniyosentez yapıldı aynı gün. Halbuki 2'li testim sorunsuzdu. Sonuç 15 - 30 gün sonra çıkıcak. Dualarınıza beni de alın...
Ben çok korktum yazdıklarından açıkçası keşke burada yazmak yerine mahkeme yolu veya başka kanallar aracılığı ile derdini anlatsaydı ben alışveriş yapmaya bile daha yeni yeni alışıyorum şuan iyice korkmuş durumdayım sanırım psikolojisi bozuk kolay bişey de değil tabi ki yaşadığı
Canm ne güzel işte ziyaretine geliyorlar geçmiş olsuna hayırlı olsuna geliyorlar bundan güzel bişeymi var.onlar bize servis yapsın yada gidelimde orda yemek yiyelim diye gelmiyorlar ki.Ben bu şekilde düşünüyorum. Allahım sağlıklı doğum nasip ederse bana ve yavrum sağlıklı olursa ne güzel gelsinler bana elimden geldiği kadar hoş karşılamaya çalışırım zaten tek olmayız anne kardeş olur muhakkak birisi olur yardım edecek. Yok olmayacak dersen de güleryüzle nezekatle hemen işi çözersin kusura bakmyın diyerek zaten anlarlar.hizmet konusunda bir içeçek bir küçük çikolata ,lokum veririm ne varki bunda berekettir bu . Ttitizlik konusuna gelirsek eğer umarım herkes anlayışlı davranır. ama içeriye buyur ederken kolonya ikram edilir bir nebzede olsa yeterli olur zaten bebeğin ağzına burnuna ellerini sokacak değiller ya. parmaklarıyla pış pışlarlar yanağını . inşallah kötü birşey olmaz düşünsenize bize ne yaptılar kim bilir anneannelerimiz bahçeden gelip babaannlerimiz köylerde iş görüp sevdiler öldük mü. Allahın izniyle bir kolonya ile işi çözeriz bir süre. Misafirin benim başımın üzerinde yeri var. Çok pimprikli olmaya gerek yok benceBizimkiler uzak Allahtan yoksa emin ol orda olsaydim kimse takmazdi dedigimi gelirlerdi haldir haldir. Burdaki arkadas cevreme söyledim onlar cok severler 40i cikmadan gecmis olsunlara gitmeye. Hic ugrasamam coluk cocuk bide hizmet
Canım ben de misafiri çok severim, gelenim gidenim eksik olmaz sürekli yemekli misafir alırım hiç de zor gelmez ama bebekte insanlar çok fikirsiz olabiliyor. Mesela ablamın bebeğine hayırlı olsuna kaç kişi gripliyken geldi! Bunlar bir de okumuş insanlar. Görünce çıldıracak gibi oluyorduk. Yoksa elbette gelen birşey beklemiyor ama kucağına alan mı öpen mi dersin. Tazecik bebekCanm ne güzel işte ziyaretine geliyorlar geçmiş olsuna hayırlı olsuna geliyorlar bundan güzel bişeymi var.onlar bize servis yapsın yada gidelimde orda yemek yiyelim diye gelmiyorlar ki.Ben bu şekilde düşünüyorum. Allahım sağlıklı doğum nasip ederse bana ve yavrum sağlıklı olursa ne güzel gelsinler bana elimden geldiği kadar hoş karşılamaya çalışırım zaten tek olmayız anne kardeş olur muhakkak birisi olur yardım edecek. Yok olmayacak dersen de güleryüzle nezekatle hemen işi çözersin kusura bakmyın diyerek zaten anlarlar.hizmet konusunda bir içeçek bir küçük çikolata ,lokum veririm ne varki bunda berekettir bu . Ttitizlik konusuna gelirsek eğer umarım herkes anlayışlı davranır. ama içeriye buyur ederken kolonya ikram edilir bir nebzede olsa yeterli olur zaten bebeğin ağzına burnuna ellerini sokacak değiller ya. parmaklarıyla pış pışlarlar yanağını . inşallah kötü birşey olmaz düşünsenize bize ne yaptılar kim bilir anneannelerimiz bahçeden gelip babaannlerimiz köylerde iş görüp sevdiler öldük mü. Allahın izniyle bir kolonya ile işi çözeriz bir süre. Misafirin benim başımın üzerinde yeri var. Çok pimprikli olmaya gerek yok bence
Benim kayınvalidemler de şehir dışında, hamile olduğumdan beri gelecekler gelmediler. Şimdi de nisan ayında geliriz hepberaber diyorlar. Nisanda ben nasıl karşılarım onları, ha doğurdum ha doğurucam zamanlarımda. Normalde de iş yapar öyle eski kafalı değiller ama yine de ben özeniyorum onlara sonuçta ayıp olur. Kibar dille doğumdan sonra gelmelerini önericem.Bizimkiler uzak Allahtan yoksa emin ol orda olsaydim kimse takmazdi dedigimi gelirlerdi haldir haldir. Burdaki arkadas cevreme söyledim onlar cok severler 40i cikmadan gecmis olsunlara gitmeye. Hic ugrasamam coluk cocuk bide hizmet
Ay gripli insan öpmez heralde o kadar değil.Bu kadar detaya girmiyorum.Hatalıklı insanın bebek evinde ne işi var ben genel olarak misafirden bahsettim. yada doşardan gelmiş ama elini yıkamamış misafirden bahsettim olabilir bunların üstesinden geliriz dedim ama gripli hastalıklı insanın öpüp koklaması olmaz zaten.Aman allah korusun canm yaCanım ben de misafiri çok severim, gelenim gidenim eksik olmaz sürekli yemekli misafir alırım hiç de zor gelmez ama bebekte insanlar çok fikirsiz olabiliyor. Mesela ablamın bebeğine hayırlı olsuna kaç kişi gripliyken geldi! Bunlar bir de okumuş insanlar. Görünce çıldıracak gibi oluyorduk. Yoksa elbette gelen birşey beklemiyor ama kucağına alan mı öpen mi dersin. Tazecik bebek
Canm maşallah.Bende çarşmba gideceğim 4 hafta önce 510 gr 26 cm di. kim bilir kaç oldu cimcimeMerhaba güzel anneler şeker yüklemesini erken yaptırmam istendi Dr a geldik oğluşum kocaman olmuş 738 gr 33 cm 1 hafta önde maşallah inş şeker sonucum da iyi çıkar
Gripli insanın eline vermedik zaten bebeği bırak öpmeyi de aynı ortamda bulunması bile büyük risk. Bebek daha dış dünyaya, mikroplara karşı savunma halinde değil ki doğunca. Eve bile sokmak çok ciddi risk.Ay gripli insan öpmez heralde o kadar değil.Bu kadar detaya girmiyorum.Hatalıklı insanın bebek evinde ne işi var ben genel olarak misafirden bahsettim. yada doşardan gelmiş ama elini yıkamamış misafirden bahsettim olabilir bunların üstesinden geliriz dedim ama gripli hastalıklı insanın öpüp koklaması olmaz zaten.Aman allah korusun canm ya
Tabikide öyle .Aman allah korusun ya gripli insan gelmez inşallah onun dışında gelen giden olsun ama hastalıklı gelmesin bende istemem tabiki bunu canm.Gripli insanın eline vermedik zaten bebeği bırak öpmeyi de aynı ortamda bulunması bile büyük risk. Bebek daha dış dünyaya, mikroplara karşı savunma halinde değil ki doğunca. Eve bile sokmak çok ciddi risk.
belki de sütüm gelmeyecek yaramayacak eskiler annemler filan öyle diyo sütün gelir ama yaramaz mama vermek zorunda kalırsın diyolar hiçbir şey beli olmaz değil miBence de.alırsın belki ihtiyaç duymazsın falan ne bileyim.
ne için verdi balık hapını canım?Kızlar siz de balık hapı kullanıyo musunuz? Bana verdi dr um ama arkadaşıma vermemiş
canim benim bende misafir severim yanlis anlama beni cokta agirlarim ama ben rahatima düskün bir insanim Allahim insallah hepimize nasip ederde kucagimiza aliriz bebislerimizi dogumdan sonra ne halde oldugumuzu bilemeyiz ben sahsen misafir gelince oturamiyorum kalkip mecbur hizmet etmem gerekiyor rahat edemem yani. Bebekle yeni bir dünya kendimiz lohusa her gelen bisey söylüyecek cocuklar bebegi isteyecek. Bide bazi arkadaslar var cocuklarina sahip cikmiyorlar onlarin pesinden mi kosayim misafirlerle mi ilgileneyim ben böyle durumlarda cok panik olurum ve rahatsiz olurum. O yüzden en iyisi 40 gün sonra gelsinler ben cünkü bütün vaktimi bebegime ve esime harcamak istiyorum ilk baslarda. Ilk kez anne olucam beni neler bekliyor bilmiyorum :) gelmek isteyen sonrada gele bilir her zaman kapim acikCanm ne güzel işte ziyaretine geliyorlar geçmiş olsuna hayırlı olsuna geliyorlar bundan güzel bişeymi var.onlar bize servis yapsın yada gidelimde orda yemek yiyelim diye gelmiyorlar ki.Ben bu şekilde düşünüyorum. Allahım sağlıklı doğum nasip ederse bana ve yavrum sağlıklı olursa ne güzel gelsinler bana elimden geldiği kadar hoş karşılamaya çalışırım zaten tek olmayız anne kardeş olur muhakkak birisi olur yardım edecek. Yok olmayacak dersen de güleryüzle nezekatle hemen işi çözersin kusura bakmyın diyerek zaten anlarlar.hizmet konusunda bir içeçek bir küçük çikolata ,lokum veririm ne varki bunda berekettir bu . Ttitizlik konusuna gelirsek eğer umarım herkes anlayışlı davranır. ama içeriye buyur ederken kolonya ikram edilir bir nebzede olsa yeterli olur zaten bebeğin ağzına burnuna ellerini sokacak değiller ya. parmaklarıyla pış pışlarlar yanağını . inşallah kötü birşey olmaz düşünsenize bize ne yaptılar kim bilir anneannelerimiz bahçeden gelip babaannlerimiz köylerde iş görüp sevdiler öldük mü. Allahın izniyle bir kolonya ile işi çözeriz bir süre. Misafirin benim başımın üzerinde yeri var. Çok pimprikli olmaya gerek yok bence
Aa bi dikkat edeyim bende demek hickiriyo ufaklik :) bana hersey tekme gibi geliyo :))Ritmik olarak tekme gibi hissediyorum canım.dakika sürmüyor.önce kalp atışı sandım ama kalp atışları daha seri ordan şeeettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?