2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Nasil rahat ediyorsan öyle söyle bu ayip bisey degil. Biraz hayir demeyi ögrenmemiz lazim :) ben simdidende dedim kv gelirsen kayinbabayi getirme rahat edemem zaten ikisininde gelmelerini sanmiyorum ciftciler tam is güc zamani :) annem tek gelecek insallah

Yavas yavas yapiyom canim ama tabiki ayrintili temizlik yapamiyom öyle yüzünden bi süpürüyom :/

Benim eşim ve ailem de ağırdan al diyorlar.ben de öyle yapıyorum.daha çok yolumuz var aceleye getirmek korkutuyor beni de
Bende acele etmek istemiyorum daha vakit var zaten oda yapmicam şuan için biraz büyüsün öyle ama alışveriş yapanları görünce de özeniyorum:)

kızlar oda takımını çilekten aldık. ancak yatak pahalı geldi, başka yerden bakalım dedik. çilek öyle bi ölçü yapmış ki, o ölçülerde yatak bulmak neredeyse imkansız. çilekteki yatak 300 TL. bilginiz olsun, çilekten alacaksanız aklınızda olsun.

Beşik için annem gelecek diyarbakir dan onu almayacam şimdilik ama hastane çıkışı zibin falan alırım olmadı bende yelekleri örülmüş bile paşam in

Kızlarrr nasılsınız canta arayanlar var sanırım annem bana bunu almış gayet kaliteli içindende birsürü ıcır zıvır çıktı kırmızı mavi iki rengi varmış fiyatıda uygun isteyen bakabilir

Eklentiler

• IMG_5883.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 64
ben oglumdada son aylar kadin tutmustum. suanda kendim yapiyorum gayet silp supuruyorum toz aliyorum. hafta sonu koltuklari esim kaldirdi bende supurup sildim mesela.

Bilmiyorum canım napicam çok zor isim lohusa halimle birde böyle seylerle uğraşacağım. 2 dk el yıkamak bu kadar mi zor anlamıyorum kendi akrabaları bile gelmiyor bu yuzden evlerine bizde otururlar hep geldiklerinde herkes farkında yani. bi şekilde söyleyeceğim artık

99 gün kaldı bu arada inanamıyorum dün gece rüyamda suyum geliyyodu çok korktum gittkçe zaman azalıyo kızlar bakalım nasıl olcak :)) bu arada doğumda kendi ailem dahil bi kişi bile gelmese o kadar rahat edicem ki anlatamam çünkü etrafımdaki herkes sıkıntılı yani Zaten gelenin gidenin çocugundan sesinden bana fenalık gelicek normaldede sevmem keşke kimse gelmese bana

Gerçekten anlaşılır gibi değil nasıl ellerini yıkamazlar haklısın canım tedirgin olmakta umarım bebeğe karşı biraz hassas davranırlar
Inşallah canım : ( uygun bi dille söyleyeceğiz artık bebeğimi veremem yoksa bu şekilde ellerine .dahada buyur gider olaylar

Kızlar selamlar, hurma mevzusunu biliyorsunuz değil mi kolay Doğum için? İnternette okuyorum; 21. Haftalarda az Az başlayanlar var. Ne düşünürsünüz bu konuda?

@toprak-35 doktoruna gizli saklı söylersen o tembihlesin kv nin yanında. Her kadın doğumcu ayni zamanda bir sırdaştır çünkü. Ben olsam hiç söyleyemem bile ama dr halleder bu işi

@patitis sen mi temizlik yapcan bakim? Yapma arkadaşım kendini yormadan ne toparlayabiliyorsan.

Bundan sonra hiç okumam dünden beri kötü oldum Allahım yaşatmasin öyle kötü şeyler dua edicez yapacak biseyimiz yok dünyada rızkı varsa elbet yaşayacak tabi ki tedbirimizi de alacağız gerisi Allahtan

7 senedir evliyiz canım kac defa uyardık eşimle degismiyorlar ben bir şekilde idare ediyordum ama şimdi bebek gelecek onu nasıl koruyacağını bilmiyorum
Eşim aksine çok titiz dir canım yoksa katlanamazdim kac defa kavgasını yaptı ailesiyle biraz dikkat edin böyle şeylere diye oda rahatsız benim gibi bu durumdan ama alışmışlar artik

Iyi fikir canım dr.soyledi derim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…