2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sorma canım dr bahanesiyle söyleyeceğim artık yoksa veremem ellerine o şekilde. ıslak mendil kolonya çözeceğim artık biraz olsun napaýim .esimde benimle aynı fikirde canım oda farkında kac defa uyardık ama degismiyorlar bıraktık artık kendi hallerine.keske herkes bizim kadar dusunceli olsa bende cok dikkat ederim kendi basimdada oldugu icin daha dikkatli davranirim bebeklere hep .lohusa halimle nasıl uğraşacağım bilmiyorum

Sende haklısın cnm bende ilk kez anne olacağım nasl bir psikolojide olacağım bilmiyorum şuan böyle diyorum ama belki o zamn yorgunluktan istemeyecğim bile.Allahm yardımcımız olsun İnşallah kolay olur bizim için en azından 40'ı geçse.

bende araştırınca senin gibi sonuçlara ulaştım sadece diyet uyguluyorlarmış çıkınca onu yaptrmk yerine dikkt etmeye krr verdik .. eşimde bende istemiyrduk zatn çevredekiler de yaptırma dedi şimdi sende böyle deyince iyi bi rahatladım sağol canım benmle paylaştığın için..

evett bunu gördüm nette cnm. güzel. ama bebek çantası için uygun değil galiba krem mendil suluk çantası filan olarak kullanılır tabiki artar bile. ama kıyafetti battaniyeydi oyuncaktı bunlar sığmaz biraz büyük olması lazım. ama güzl buda baktım buna bende. iyi günlerde kullan cnm benm

ben oglumdada son aylar kadin tutmustum. suanda kendim yapiyorum gayet silp supuruyorum toz aliyorum. hafta sonu koltuklari esim kaldirdi bende supurup sildim mesela.
Bende sadece mutfağımı temizliyorum birde lavabomu yıkıyorum birde evi süpürüyorum :) geçende balkonun camını sildim katlanır cam. ama tabiki alt kısımlarını sildim eşim de üst kısımlarını sildi kapattı hepsini oldu bitti :)

Aynen söyle cnm. tuvalet bu ya tuvalet biyerlerini silip yıkamamazlık olurmu töbe töbe ay pardon ya sinirim bozuldu olurmu öle şey .

Gelin diye yalvarıyorum gelmiyorlar, nisanda gelesi tuttu. Yani doğuma günler kala nasıl misafir ağırlayayım. Bir de laf söyleyecekler alınıcam zaten şimdi bile çok alınganım. Doğum sonrası bebek görmeye gelsinler işte... son ay gelmek nasıl bir mantıktır...

Bundan sonra hiç okumam dünden beri kötü oldum Allahım yaşatmasin öyle kötü şeyler dua edicez yapacak biseyimiz yok dünyada rızkı varsa elbet yaşayacak tabi ki tedbirimizi de alacağız gerisi Allahtan
Bende okumadım konuyuda bilmiyorum ama görüyorum ki herkes çok etkilenmiş ve sinirlenmiş. boşverin kızlar oda bir anne allah yardımcısı olsun.allahm bize bağışlasın bebeklerimizi.çok üzücü bir durum galiba konuyu bilmiyorum. ama okumadığım iyi olmuş.

Bende sadece 0-3 ay kıyafetlerini ve 2 battaniye aldım. Odayı 2 yaşından sonra yapmaya karar verdik, ilk 2 yaş için yatak odasına beşik alıcam, araba-oto koltuğu, kremler ve bez vs abartmadan ihtiyaçları alacağım. Sanırım 7-8 ayda çoğuna alıcam. Sağlıklı gelsinlerde, eksikler tamamlanır.

arkadaslar alt vakınada oyle cok agrı varkı mesela ayagını bı yere carparsında acır ya oyle bacaklarımı acarak yuruyorum bazen topal gıbı oluyorum sızdede oluyormu sımdıde oyle ne yapsam gecmedı

arkadaslar alt vakınada oyle cok agrı varkı mesela ayagını bı yere carparsında acır ya oyle bacaklarımı acarak yuruyorum bazen topal gıbı oluyorum sızdede oluyormu sımdıde oyle ne yapsam gecmedı
Sanırım çatı ağrısı mevzun başlamış canım. Bende de oluyor arada ama kramp gibi geliyor gidiyor.

Alışveriş konusunda sanırım en tez canlı biziz biz ilk odasını aldık yani ödemesini yaptık ama henüz siparişi vermedik bellonada kampanya vardı onu kaçırmayalım diyee.. Sonra bebek arabasını aldık. Biz büyüklerden başladık. Şimdi kıyafetlere dadandım. Şubat ayında e bebek indirimlerini takip ederek eksiklerimizi büyük ölçüde tamamlayacağız inşallah.
Kuzular sağlıkla gelsinde güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…