- 4 Kasım 2011
- 287
- 188
- 303
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.101
İndirimler ne zaman başlayacak acaba? Tarih belli mi?Alışveriş konusunda sanırım en tez canlı bizizbiz ilk odasını aldık yani ödemesini yaptık ama henüz siparişi vermedik bellonada kampanya vardı onu kaçırmayalım diyee.. Sonra bebek arabasını aldık. Biz büyüklerden başladık. Şimdi kıyafetlere dadandım. Şubat ayında e bebek indirimlerini takip ederek eksiklerimizi büyük ölçüde tamamlayacağız inşallah.
Kuzular sağlıkla gelsinde güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı
şubat ayı boyunca hergün farklı ürün ve markalarda indirim oluyormuş.İndirimler ne zaman başlamak acaba? Tarih belli mi?
Geçmiş olsun, darısı bizim başımızaHani yavruşunun pozunu görelim annesi
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Su an dogum yapali 8 ay oldu ve ben hala burcu hanima bir problemim olunca yaziyorum hala usenmeden cvp yazior ki hic bir mecburiyeti yok
Ayricaaa endless love benim kuzenimm benim tavsiyem uzerine bu doktora gitti oda cok memnun kaldi☺
Kızlar yanlışlık olmuş kuzenime konu sahibinin endless love olduğunu söyledim o benim nickim sanmış.. arkadaşın laflarına doktorumuz çok üzüldü ki zaten bı çok yerde copy paste yapmış arkadaş. . kuzenimde ona minnettar kaldığından ötürü yazmak istedi.. hepiniz etkilendi ben De öyle biliyorum ama kimse kafasına takmasin bu durumu kızlar hepiniz bilinçli insanlarsiniz inşallah böyle sorunlar olmayacak inanın.. Allah'a dua edelim bilinçli olalım yeter..
Oğluşum benim ya :)
Bide ağzını açıp dil çıkardı iki kere şebek :)
Canım baya büyük ya sığar bence . Bende bakıp kaldırmıştım tereddüte düştüm dur çıkarıp bakcam :))evett bunu gördüm nette cnm. güzel. ama bebek çantası için uygun değil galiba krem mendil suluk çantası filan olarak kullanılır tabiki artar bile. ama kıyafetti battaniyeydi oyuncaktı bunlar sığmaz biraz büyük olması lazım. ama güzl buda baktım buna bende. iyi günlerde kullan cnm benm
Bende sırt çantası bakıyorum daha rahat olur diye düşünüyorumCanım baya büyük ya sığar bence . Bende bakıp kaldırmıştım tereddüte düştüm dur çıkarıp bakcam :))
Bizde ilk defa bu haftasonu gittik ve bebek kıyafetlerinden başladık almaya şükürBende sadece 0-3 ay kıyafetlerini ve 2 battaniye aldım. Odayı 2 yaşından sonra yapmaya karar verdik, ilk 2 yaş için yatak odasına beşik alıcam, araba-oto koltuğu, kremler ve bez vs abartmadan ihtiyaçları alacağım. Sanırım 7-8 ayda çoğuna alıcam. Sağlıklı gelsinlerde, eksikler tamamlanır.
Alla alla küçük görünüyor ya demekki büyük. fiyatıda çok uygundu 50-60 tl filandı hepsi içinde. tam hatrlamıyorum.Canım baya büyük ya sığar bence . Bende bakıp kaldırmıştım tereddüte düştüm dur çıkarıp bakcam :))
Cok sevindim canım, darısı başıma50 lik seker yuklemesi testim yuksek cikmisti. Bugun 100 luk yaptirdim. Sonuc iyi diyetten kurtuldum cok sukur. Az daha 100 luk yaptirmayip direkt diyet yapmaya karar veriyordum.
cnm neden yüksek çıkıyor acaba .İnşallah bende çıkmaz yüksek te 50 ile kurtulurum yaa.birde test yapmadan bikaç gün önce şekerli bişey yeme dendi bana bir tanışımız böyle söyledi. ben çarşamba yaptracağım bugün tatlı yedim bendeki umursamazlığa bakın50 lik seker yuklemesi testim yuksek cikmisti. Bugun 100 luk yaptirdim. Sonuc iyi diyetten kurtuldum cok sukur. Az daha 100 luk yaptirmayip direkt diyet yapmaya karar veriyordum.
Canım aynı gün olmuyorcnm neden yüksek çıkıyor acaba .İnşallah bende çıkmaz yüksek te 50 ile kurtulurum yaa.birde test yapmadan bikaç gün önce şekerli bişey yeme dendi bana bir tanışımız böyle söyledi. ben çarşamba yaptracağım bugün tatlı yedim bendeki umursamazlığa bakınBu arada 50 yi ne zamn 100 lüğü ne zamn yaptrdın aynı gün mü oldu hepsi
Canm evet büyükmüş o zamn sığar diyorsun değil mi? yani bebek yedek kıyafeti . bebek bezi yedek. bebek yeleği filan yedekte. bunlar hep çantada olması lazım ya ondan. bebeğin oyuncağı çıngırağı filan olacak.ay bilemedim . ben ne olur ne olmaz diye bir tık daha büyük alırım kesin ya bide ben netten alamıyorum hiç ya sana hediye gelmiş o nedenle çok iyi. ben güvenip para veremem ya. illa bakıp inceleyeceğimEki Görüntüle 1943386
Canım bak şişe koydum yanına anlaşılsın diye fotolar yanıltıyo gerçekten
Sığar canım çok rahat bazı çocuk magazalarında satılıyo sanırım annemde mağazadan almış ama nerden bilmiyorum sen bilirsn yine tabi fikir olur hiç değilse :)Canm evet büyükmüş o zamn sığar diyorsun değil mi? yani bebek yedek kıyafeti . bebek bezi yedek. bebek yeleği filan yedekte. bunlar hep çantada olması lazım ya ondan. bebeğin oyuncağı çıngırağı filan olacak.ay bilemedim . ben ne olur ne olmaz diye bir tık daha büyük alırım kesin ya bide ben netten alamıyorum hiç ya sana hediye gelmiş o nedenle çok iyi. ben güvenip para veremem ya. illa bakıp inceleyeceğim
Aynen cnm .Ben günde bir kez bir çikolata yiyorum. yada haftada 3-4 kez bir adet çikolata yiyorum hergün yemsem de.elimde değil :) cnm ben çalışyorum ya ondan izin al çık snra 2gün snra tekrar izin al git en az 3 saatin gidiyor hastanede git gel ise. göze çarpıyormuşum gibi geliyor. inşallah çarşamba kontrolümde herşey yolunda gider daha istemz.Canım aynı gün olmuyor
50'liği yaptırıyorsun eger o yüksek cıkarsa 100'lüğü o zaman yaptırıyorlar ve aradan birkaç gün gecmesi gerek.
Bence zaten hamilelikte cok sekerli seyler yemememiz lazım, yani sadece seker yükleme testi iyi cıksın diye degil cogu zaman dikkatli olup saglıklı beslensek en iyisi ama maalesef hormonlarımız iştahımızı da etkiliyor :) Şekerin anneye de bebeğe de faydası yok sonucta
haklısın canım biz şimdiden çoıu şeyini tamamladık bile sadece ilk 3-4 ay yatıracağım kucuk beşiği kaldı herşeyi ayrı masraf ama önemli olan bizim iyi olmamız en çok annesine ihtiyacı var gerisi boş dediğin gibi :) bu hazırlıklar çok heyecanlı Rabbim herkese nasip etsin inşallahAslinda bazen cok bos seyler aldigimizda oluyo ben hep kendimi frenledim herseyi illa olsun hemen demiyorum su an sadece nasil uygunsa oyle aliyorum yoksa para dayanmaz gercekten o kadar masrafliki yeni bi can geliyo dünyaya senin nelerin varsa onunda ihtiyaci oluyo ama bi bebegin en buyuk ihtiyaci annesi bence bi tek bize muhtaclar ne yataga nede biberona. Ilk acil olanlari aldim ben gerisi bebek dogunca ne kadar buyuk dogcak nelere ihtiyac duycak bilmiyoruz insallah sutumuz bol olsun emsinler rabbim nasip etsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?