2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar siz de balık hapı kullanıyo musunuz? Bana verdi dr um ama arkadaşıma vermemiş
ben kullanıyordum imom ama o kadar fazla vitamin ilacı eklendi ki bırakmak zorunda kaldım 10 tane falan decavit im var bitsin tekrar imom a döneceğim çünkü Dr haftada 3 defa balık yememi söyledi ben ancak 1 defa belki yiyebilirum. ostecare,decavit,magnezyum,gynoferon şu anda kullandıklarım.

Inan anlayabiliyorum ben de kendimi tutamiyordum cunku. Simdi yuksek çıkınca korkumdan sıkı tutuyorum, 100'lukte bir sey cikmazsa rahatlayacagim.
Umarim senin de direkt 50'lik düşük çıkar, gidiş geliş de zormus zaten, gerek kalmaz 100'luge. Cunku 100'lukte 3 saat bekliyosun her saat başı bakiyorlar kandaki seker miktarina. Ben de simdi onu dusunuyorum nasil bekleyecegim onca saat diye

Kırmızı bana kızı çağrıştırıyor ama çok içine sindiyse al sonuçta sen kullanacaksın. Ben unisex olanlarıda tercih etmiyorum. Mavi, gri ve beyaz renklerinde alışveriş yaptım genelde

Selam mayıs anneleri . ben İstanbulda bebek mağazalarını falan hiç bilmiyorum . pendik yada civarında böyle bildiğiniz yerler var mı . hastane odası için süsler falan anne bebek ürünleri ...

Bence çok güzel fiyatını da çok uygun buldum antialerjikler pahalı çünkü. Ben büyük parçalardan mavi çok bir şey almadım diyebilirim Allah nasip eder de ikinci olur bir de kız olursa ona da kullanabileyim diye. Hatta babaannemiz nevresim almış olmasa ben de oğluma sipariş verirdim bu takımdan

Bugün ilaç yazdırmaya devlet hastanesine gittim. Doktor gülmez biriydi ama bebeğe falan baktı güzel güzel, hoşuma gitti. kilosu boyu normal gidiyor. 578 gr 22+4 nasıl sizce. Ben de 5 kilo aldım.
karnım çıktıkça daha da mutlu oluyorum. Oğluş arada sallıyor tekmeyi, ne güzel yarabbim. Her isteyene versin Allahım.

tarıhler aynı:)

Ohh herşey hazır minik bekleniyor ne güzel güle güle kullanın hepsini inşallah bende ağırdan alanlardanım :)
Hepimiz güle güle kullanalim aldiklarimizi Evlatlar hep Saglıklı sıhhatli olsun, gerisi gelir elbet..

Kırmızı bana kızı çağrıştırıyor ama çok içine sindiyse al sonuçta sen kullanacaksın. Ben unisex olanlarıda tercih etmiyorum. Mavi, gri ve beyaz renklerinde alışveriş yaptım genelde

Ya içime sindi ben erkektede kırmızıyı severim zaten kız pembe erkek mavi olacak takıntım yok ama bu benim fikrim dışardan gelen ne düşünür onu kestiremedim.

Rica ederim; )♥

Aynen söyle cnm. tuvalet bu ya tuvalet biyerlerini silip yıkamamazlık olurmu töbe töbe ay pardon ya sinirim bozuldu olurmu öle şey .
Ben gormedim hic biyerde böyle bisey iclerine girince farkettim malesef kiraya bile çıkmayı düşünüyorum sırf bu yuzden Allah yardım etsin artık bana bir şekilde çözeceğim artik bu durumu

Amin canim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ve bizleri sag salim evlatlarimiza kavustursun hayirlisiyla. Güzel hevesler dedigin gibi bizimde basit birkac sey kaldi onlarida haftaya tamamlarim insallah daha sonra yerlestirmesi, yikamasi ve hastane cantasi kalir. Hep diyorum son iki aya pek birsey kalmasin biraz dinleneyimde bebegim gelince nede olsa acisini cikaricak o dinlenmenin. Saglikla bi kucagima alsam normal dogum yapsam tek dilegim o su anda bide bu agrilar oldugu icin zamanin su gibi akip gecmesi tabiki :)

Ay öyle deme çok uykusuz kalacağımız saatler olacak biraz bizi dinlendirirler uyuruz ve bebeğimizle daha sağlıklı ilgilenebiliriz ben annemi de kvdemi de davet ediyorum gelen giden çok olur yani ben insanlara mi bakayım bebeğime mi eşime mi yoksa kendimi mi toparlayim kvdem de gelmezse çok kızarım o zmn evlat ayrımcılığı yapıyor diye buz gibi soğurum

Canin ne istiyosa senin icine ne siniyosa onu al bence bosver etrafi bende ogluma herseyi mavi almadim kim ne dusunurse dusunsun onemli olan onun o esyalarin icinde rahat huzurlu olmasi bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…