2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ya içime sindi ben erkektede kırmızıyı severim zaten kız pembe erkek mavi olacak takıntım yok ama bu benim fikrim dışardan gelen ne düşünür onu kestiremedim.
Bence dışarı ne der düşünmeyin, fiyatı gayet uygun kaçırmayın, güle güle kullansın minik kuzu

Banyo havlusu 2 tane olmaliymis arkadas önerdi banada bebislerin alti acik olunca rahat davraniyorlar cis yapar diye ben ikitane aldim :)

Kızlar felaket gazım var. Gece catlayacak gibi oldum. Çok ağrıdı. Doktora geldim şimdi bakalım ne dicek
Canim metsil cigneme tablet var doktorum bana uygun gördü çok rahatlatiyor ayaklarına sıcak su torbası koy terliksiz asla gezme ev sıcak olsa bile ben bilirim o gaz sancısını az cekmedim ben ondan şimdi o şekilde biraz hafiflettim

Ostecare bana da verdiler ben kullanamıyorum ilk defa bir hapı içerken midem bulanıyor deCavit ı de her zamn icemiyirum

Cok sukur canım sevindim senin adına
bende kararsızım dr.la konuşup ona göre karar vereceğim artık

Kişiden kişiye değişir tabi ama bnm fikrim alabilirsin. Yani ben olsam alırdım zaten mavileri yeterince almışsın. Ayrıca kırmızı da erkeğe çok yakışır

Selam kızlar, baden akşamları canım hiç yemek yemek istemiyor. Hatta 6. ay bitecek , ara ara mideme dokunuyor ve kustuğum bile oluyor. Akşam için hem enerji verebilecek, hem vitamin değeri yüksek fresh yemek tavsiyeleriniz var mı ? :S

Benim dr şeker yüklemesine gerek duymadı açlık tokluk bakılcak sadece. 3.600 gram almışım onun da etkisi olabilir. Şeker olunca aşırı kg alınıyormuş.ilk bebeğimde 50 lik şüpheli çıkmıştı 100 lük yükleme de kaç kere kustum çok zorlanmıştım ben çok tatlı yiyemem çok ağır gelmişti bana.sonucu da iyi çıkmıştı. Bunda dr gerek yok deyince çok mutlu oldum

Bence güzel, erkek bebekte kırmızı kullanabilir ki.
Bende kız bebeğime sarı, gri vs. aldım.

Kızlar bende tatlı bişey yediğimde bi halsizlik geliyor 1 senedir var bu bende ama hiç dr.a bahsetmemistim korkuyorum açıkçası şeker yüklemesi ağır gelirde bişey olur diye

Kişiden kişiye değişir tabi ama bnm fikrim alabilirsin. Yani ben olsam alırdım zaten mavileri yeterince almışsın. Ayrıca kırmızı da erkeğe çok yakışır
Canin ne istiyosa senin icine ne siniyosa onu al bence bosver etrafi bende ogluma herseyi mavi almadim kim ne dusunurse dusunsun onemli olan onun o esyalarin icinde rahat huzurlu olmasi bana göre

Bence dışarı ne der düşünmeyin, fiyatı gayet uygun kaçırmayın, güle güle kullansın minik kuzu
Zaten oda takımının yanında uyku seti var mavi ama bebek bunlar sıksık yıkamak lazım işer kusar yedekte yorganı olsun dedim haftasonu baktım sadece yorganlar dünya para bunda hem yorgan hem nevresim mantıklı geldi vereceğim sipariş zaten kırmızı takımlar da aldım ne olacak dediğiniz gibi kuzum sağlıkla gelsin sağlıkla uyusun sagolun

kesinlikle canım çok haklısın şimdiden birçok şeyini aldık erkenden hazırladık ama belki de bize iyi gelen bir yere bir şeylere para harcasak daha mutlu olabilirdik örneğin bir hafta boyunca aşırı güzel beslenmek ya da tatile gitmek gibi hamilelkte psikoloji de önemli bebeğimizin mutluluğu bizim mutluluuzla orantili insan doğumdan sonra da en rahat nasıl ederim diye düşünüyor ben de bu nedenle almak istemiştim pompayı mastit olmaktan filan korktugum ıcın oyle cok sey okuyoruz ki

Aynen öyle cnm hem gayette güzel olur merak etme, güzel günlerde sağlıkla kullansın

Ben de tatlı yiyemiyorum nasıl içicem acaba merak ediyorum. Bu arada şekeri toz halde mi sıvı olandan mı aldınız yükleme yaptıranlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…