2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
B

ben de 12 lerdeyim kıyamet kopsa on kat giyinip yarım saat yürüyorum canım haftada 5 gün falan.ama tabi hasta olmamak daha mühim.
sormayın kızlar her gün bu soğukta işyerinde dona dona 15 20 dakıka duz yolda yuruyup geri geliyorum inşallah hasta olmayız yaa kilo alıyoruz çok yediklerimize dikkat edemiyoruz kiiiii

Selam mayıs anneleri . ben İstanbulda bebek mağazalarını falan hiç bilmiyorum . pendik yada civarında böyle bildiğiniz yerler var mı . hastane odası için süsler falan anne bebek ürünleri ...
Ben de pendikte oturuyorum canim, pendik carsida istedigin kadar bebek magazasi bulabilirsin özellikle de civil var iki katli buyuk bir magaza. Süs vs. İcin de yine pendik carsi da Kaplan adinda bir yer var orasida iki katli ve eminonunde gorecegin hersey var. Kime sorsan gosterir zaten

canım ankara da cok zor cok ayaz istanbul bile eksilerde ankarayı dusunemıyorum kuzum Allah yardımcın olsun dikkat et üşütme hep kat kat giyin beresiz çıkma

Kızlar siz de balık hapı kullanıyo musunuz? Bana verdi dr um ama arkadaşıma vermemiş
Evet ben kullanıyorum aslında doktorum vermedi ama ben balık yiyemiyorum takviye almam gerekir mi diye sordum o da zorunlu değil ama istersen yazayım dedi :) ben de haftada 2 kez falan kullanmaya başladım.

Salata olabilir mi canım? Peynirli, balıklı ya da tavuklu yapabilirsin canın ne isterse. Ondan 2 saat sonra da meyve. Ben bazen böyle yapıyorum hafif oluyor baya hem de çok sağlıklı.

Benim kullandıklarım da efa, magnorm, gynoferon, osteocare canım.

Bence kırmızı, lacivert, gri, mavi, siyah hepsi erkek için olur. Kırmızı çok da tatlı durur bence erkek olsaydı benimki kırmızı kesin tercih ederdim hem odasında hem kıyafetlerinde özellikle lacivertle birlikte. Bizimki kız; herşeyi pembe-beyaz oldu :))

sormayın kızlar her gün bu soğukta işyerinde dona dona 15 20 dakıka duz yolda yuruyup geri geliyorum inşallah hasta olmayız yaa kilo alıyoruz çok yediklerimize dikkat edemiyoruz kiiiii
Canım kış hamilesiyiz normal yani yaz olsaydı emin ol havuzumuzdan çıkmazdım hem bebek hem anne için inanılmaz sağlıklı.günde bir saat yüzerdim ve aldığım kiloların yarısını alırdım sanırım:)ama çok da mühim değil sağlıklı besleniyorum bebeğimin sağlığı benim geçici kilo alımımdan çok daha önemli.eminim sen de böyle düşünüyorsundur.

Canım benim başımdakileri bilsen ah anlarsın beni zatenn annemler sehir dışından yatılı gelicekler hiç bişeydende pek memnun olmazlar zaten kv görüşmüyorum ama doğuma gelir yinede gergin gereksiz bi ortam yani gidip hiç bilmediğim bi yerde doğurasım var :)))

canım ankara da cok zor cok ayaz istanbul bile eksilerde ankarayı dusunemıyorum kuzum Allah yardımcın olsun dikkat et üşütme hep kat kat giyin beresiz çıkma

eğer sütüm gelirse işe başladıktan sonra mecburen kiralarım cnm 6 ay izin kullanıp belki 1 ay da ucretsız ızın alırım 1 ay maaşsız idare edebilirsek inşallah ozamana ne olur bilinmez Allah büyüktür. eninde sonunda almamız gerek sanırım bu aleti

eğer sütüm gelirse işe başladıktan sonra mecburen kiralarım cnm 6 ay izin kullanıp belki 1 ay da ucretsız ızın alırım 1 ay maaşsız idare edebilirsek inşallah ozamana ne olur bilinmez Allah büyüktür. eninde sonunda almamız gerek sanırım bu aleti

Canımmm ne diyeceğimi bilemedim ki ama yorum yapma ihtiyacı duydum nedense çareler çaresiz senin durum için

Canımmm ne diyeceğimi bilemedim ki ama yorum yapma ihtiyacı duydum nedense çareler çaresiz senin durum için
Aynen canım benim imtihanimda bu sanırım cevremdekiler bilmiyorlar işin iç tarafını, onlara fazla girip çıkmıyorum diye kötü gelin ilan edildim sadece bi kac akrabaları biliyor öyle olduklarını kendim idare ediyorum bir şekilde sürekli temizlik yaparak falan ama bebeğime eziyet etmekten korkuyorum icim almiyo çünkü .yıkayıp silmeyince rahat edemem
Allah yardımcımız olsun artık bebegimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…