2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Baskalarini ornek versen canim mesela şu kisi geldi ellerini yikamadan cocugu aldi anne dogrumu su yapilan bu daha bebek mikroba acik diyerek alttan alttan soylesen.cok zor bi durum bu insallah korktugun basina gelmez canim

Evet canım alacağım bende dediğin gibi hep aynı renk olmasın farklı renklerde olsun.İçim rahat etti sizlerdende fikir aldım ya sağolun.

Teyzeleri selamün aleyküm. Yazamadm gelen giden ağrılar falan derken fırsat buladım. Kızım iyi çok şükür bide kilo almaya başlasaydı hemen toplanacak. Kızım siz dua eden teyzeleri arkadaşları sayesinde hayata dört elle tutunmaya devam ediyor. Bende aldım lansinoh un elektrikli süt pompasını çok şükür bugün biraz daha fazla geldi sütüm hamd olsun perşembe götürcem bal kızıma inşallah şifa olur. Süt çok başkaymış şimdide sütüm çoğalsn diye ne yesem içsem arayışndayım. Şimdilik incir ve vişneli komposto lohusa şerbeti yaptım bide bol su. İnşallah Rabbim nasip etsin dahada artsın kızım yanıma geldiğinde bu emme bağını kuralım onunla inşş

Arkadaşlar bir tavsiye için geldim şimdi aranıza...
İlk oglumda uni baby nin islak havlularini kullandım yeni doğduğundan 1 yaşına kadar.Simdi aynı ürünü sleepy çıkarmış ve kampanyayla aldım 24 adeti 45 tl ye geldi bana evime kadar getirdiler ayrıca uni babyden farkı kapaklı olmasi bir artı...
Bilginize

Annesinin sütü şifa olsun minik mucizeye, inşallah çok kısa zamanda sağlıklığına kavuşur evinize götürürsünüz

Baskalarini ornek versen canim mesela şu kisi geldi ellerini yikamadan cocugu aldi anne dogrumu su yapilan bu daha bebek mikroba acik diyerek alttan alttan soylesen.cok zor bi durum bu insallah korktugun basina gelmez canim
Çok söyledik canım akrabalarıda söyledi yuzlerine hiç sesleri çıkmıyor devam ediyorlar aynı ama dr.ma söyleteceğim uygun şekilde artık o söyleyince dikkat ederler sanirim

Sen asmissin kendini canim ya naptin sen öyle:)
4 kilo aldım ben de :)
Amannn boşver şaka yapıyorum kuzular dogsun veririz
Canimm diger hamileliklerim 30 kilo kadar almis bir hamis olarak normal geliyor bu aldigim kilo.sonrasinda diyetle gidiyor cok sukur yapim boyle yapicak bisey yok
Çok söyledik canım akrabalarıda söyledi yuzlerine hiç sesleri çıkmıyor devam ediyorlar aynı ama dr.ma söyleteceğim uygun şekilde artık o söyleyince dikkat ederler sanirim
Insallah ise yarar ne deyim canim.cok dusunme simdiden akisina birak negatifi cekme uzerine rabbim esirgesin bebegini insallah

Inşallah canım doğru soyluyosun
sizle konuşmak iyi geldi ama sagolun kızlar sizin onerilerinizle rahat edeceğim biraz

Maaşallah sana :)
Aynen cnm kosturunca seve seve gidiyor kilolar :)

lenf degilmis 4,6cm miyommus dayanilacakcgibi degil agri.. cok uzgunum

Bende bakiyim bi dogum hikayelerini yazmislarmi bayiliyorum okumaya :))

ay evet insan cok özeniyor :)) Allah bizede nasip eder insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…