- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.201
Hahaha ay cok tatlisinKızzz seni parcalarim bak :)) ekmek ye ekmek.baklava ye manti ye kilo al10 11 kilo aldim ben
Ben hic bakmiyorum oralara, kendim yasayip deneyimleyeyim heyecan yapmayayim diyeAyyy kızlaarrr. Az önce Ocak annelerine baktım ne güzel patır patır doğurmuşlar.Bebeklerini kucaklarına almışlar.Şimdi tek sorunları uykusuzluk ve meme acıları
Ahh ahh darısı bize yaaa.Çok özendimBizde tek tek doğuma gireceğiz
11kg aldim. ebe kizdi napion sen ya bu kiloyla doguma gidilir dedi amaaannnn :/Hahaha ay cok tatlisinseninle ayni durumdayim resmen okurken catliyorum kiskancliktan
lenf degilmis 4,6cm miyommus dayanilacakcgibi degil agri.. cok uzgunum
11kg aldim. ebe kizdi napion sen ya bu kiloyla doguma gidilir dedi amaaannnn :/
Canim cok gecmis olsun ciddi bisey degildir insallah
Amaaaaan bana da oyle dedi ebe, sanki isteyerek mi aliyoruz. Bana oyle diyeni azarliyorum vallla11kg aldim. ebe kizdi napion sen ya bu kiloyla doguma gidilir dedi amaaannnn :/
Aldığın kilo değil de boy kilo endeksinde önemli canım.
Canım çok sevindim Maşallah diyelim.demek korkmayalım biz de erken gelirse bizimkiler de artık hayata tutunabiliyorlar.yeşil yapraklı sebzeler de süt arttırır ve kalitesini de atttırır diye biliyorum canım çok geçmiş olsun tecrübeli annemiz bizi ara ara haberdar et lütfenTeyzeleri selamün aleyküm. Yazamadm gelen giden ağrılar falan derken fırsat buladım. Kızım iyi çok şükür bide kilo almaya başlasaydı hemen toplanacak. Kızım siz dua eden teyzeleri arkadaşları sayesinde hayata dört elle tutunmaya devam ediyor. Bende aldım lansinoh un elektrikli süt pompasını çok şükür bugün biraz daha fazla geldi sütüm hamd olsun perşembe götürcem bal kızıma inşallah şifa olur. Süt çok başkaymış şimdide sütüm çoğalsn diye ne yesem içsem arayışndayım. Şimdilik incir ve vişneli komposto lohusa şerbeti yaptım bide bol su. İnşallah Rabbim nasip etsin dahada artsın kızım yanıma geldiğinde bu emme bağını kuralım onunla inşş
Cok gecmis olsun canim, bazen bu miyomlar kendiliginden kuculup kayboluyormus. Sen yine de kotuyu dusunme,miyomu olup dogum yapan cooook kadin var yani ben cok duydum bu miyom olayini dogum hikayelerinde. Normal doguranda var, sezeryan doguranda. Sende saglikla bebisini kucagina alirsin Alllahin izniyle, icini ferah tutkanama, erken dogum, miyom uzaktaysa sezeryanda dahi almama,anne hayati tehlikesi..vs saymakla bitmez.. allah yardimcim olsun agrisi adet agrisindan kat kat fazla durulacak gibi degil malesef dinlenmek ve agri kesici baska care de yok(
Amaaaaan bana da oyle dedi ebe, sanki isteyerek mi aliyoruz. Bana oyle diyeni azarliyorum valllazaten kendim stres yapiyorum aldigim kilodan dolayi, birde ustume gelinirse patlarim doktorum bile cok uzerime gelmiyor, biliyor cunku isteyerek almiyorum ben kilo vucut meyilli napalim sekerim, biz de boyle boyle alip verecez. Haftaya kontrole gidince zaten diyet listesi istemeyi dusunuyorum, seker yuklemesi yaptirmayip direk diyete girem barim olmayacak boyle
Aynen ya maasallah yinede onlaraHahaha ay cok tatlisinseninle ayni durumdayim resmen okurken catliyorum kiskancliktan
Eveett gidilir tabi icimde tutucam deseydin :)))11kg aldim. ebe kizdi napion sen ya bu kiloyla doguma gidilir dedi amaaannnn :/
Canim benim en guzelini dusun sen insallah enn kolay sekliyle atlaticaksinkanama, erken dogum, miyom uzaktaysa sezeryanda dahi almama,anne hayati tehlikesi..vs saymakla bitmez.. allah yardimcim olsun agrisi adet agrisindan kat kat fazla durulacak gibi degil malesef dinlenmek ve agri kesici baska care de yok(
Ay benimde kesmem laZim, tatli fazla tuketmiyrm canim istemiyor zaten. Ama ekmeksizde doyamiyorum yaaasekerimi yuklettm 75 gr. 230 cikti yalan.. cihaz verdiler evde olcuyorum 100 doktor onemsemedi bile yalniz ben diyete basladim nolur nolmaz beyaz ekmegi pirinci kestim tatli cikolatayi kestim yoksa midemi bulandirmasin reflu azmasin diye gunde yarim ekmek tost goturuyordum :)
Ben hiç kg almadım canım hatta - kgdayım ama bebeğin suyu biraz fazla görüldü bu yüzden tedbir amaçlı yapıldı çok şükür çıkmadıBenim dr şeker yüklemesine gerek duymadı açlık tokluk bakılcak sadece. 3.600 gram almışım onun da etkisi olabilir. Şeker olunca aşırı kg alınıyormuş.ilk bebeğimde 50 lik şüpheli çıkmıştı 100 lük yükleme de kaç kere kustum çok zorlanmıştım ben çok tatlı yiyemem çok ağır gelmişti bana.sonucu da iyi çıkmıştı. Bunda dr gerek yok deyince çok mutlu oldum
Sabah lenf yazmıştın doktor miyom mu dedi şimdi? Olsun canım üzülme oluyordur gebelikte öyle şeyler. Doktorun ne dedi?lenf degilmis 4,6cm miyommus dayanilacakcgibi degil agri.. cok uzgunum
Cok sevindim canım, darısı başıma
Zor oldu mu 3 saat beklemek? Ben ondan korkuyorum ya, nasıl duracagım 3 saat diye kara kara düsünmeye başladım
cnm neden yüksek çıkıyor acaba .İnşallah bende çıkmaz yüksek te 50 ile kurtulurum yaa.birde test yapmadan bikaç gün önce şekerli bişey yeme dendi bana bir tanışımız böyle söyledi. ben çarşamba yaptracağım bugün tatlı yedim bendeki umursamazlığa bakınBu arada 50 yi ne zamn 100 lüğü ne zamn yaptrdın aynı gün mü oldu hepsi
50 lik seker yuklemesi testim yuksek cikmisti. Bugun 100 luk yaptirdim. Sonuc iyi diyetten kurtuldum cok sukur. Az daha 100 luk yaptirmayip direkt diyet yapmaya karar veriyordum.
Yanina kitap almani tavsiye ederim hic anlamiyosun zamanin nasil gectiginiInan anlayabiliyorum ben de kendimi tutamiyordum cunku. Simdi yuksek çıkınca korkumdan sıkı tutuyorum, 100'lukte bir sey cikmazsa rahatlayacagim.
Umarim senin de direkt 50'lik düşük çıkar, gidiş geliş de zormus zaten, gerek kalmaz 100'luge. Cunku 100'lukte 3 saat bekliyosun her saat başı bakiyorlar kandaki seker miktarina. Ben de simdi onu dusunuyorum nasil bekleyecegim onca saat diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?