2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben hic bakmiyorum oralara, kendim yasayip deneyimleyeyim heyecan yapmayayim diye şubat annelerini heyecan basmistir simdi

Canim cok gecmis olsun ciddi bisey degildir insallah

kanama, erken dogum, miyom uzaktaysa sezeryanda dahi almama,anne hayati tehlikesi..vs saymakla bitmez.. allah yardimcim olsun agrisi adet agrisindan kat kat fazla durulacak gibi degil malesef dinlenmek ve agri kesici baska care de yok (

11kg aldim. ebe kizdi napion sen ya bu kiloyla doguma gidilir dedi amaaannnn :/
Amaaaaan bana da oyle dedi ebe, sanki isteyerek mi aliyoruz. Bana oyle diyeni azarliyorum vallla zaten kendim stres yapiyorum aldigim kilodan dolayi, birde ustume gelinirse patlarim doktorum bile cok uzerime gelmiyor, biliyor cunku isteyerek almiyorum ben kilo vucut meyilli napalim sekerim, biz de boyle boyle alip verecez. Haftaya kontrole gidince zaten diyet listesi istemeyi dusunuyorum, seker yuklemesi yaptirmayip direk diyete girem barim olmayacak boyle

Canım çok sevindim Maşallah diyelim.demek korkmayalım biz de erken gelirse bizimkiler de artık hayata tutunabiliyorlar.yeşil yapraklı sebzeler de süt arttırır ve kalitesini de atttırır diye biliyorum canım çok geçmiş olsun tecrübeli annemiz bizi ara ara haberdar et lütfen

kanama, erken dogum, miyom uzaktaysa sezeryanda dahi almama,anne hayati tehlikesi..vs saymakla bitmez.. allah yardimcim olsun agrisi adet agrisindan kat kat fazla durulacak gibi degil malesef dinlenmek ve agri kesici baska care de yok (
Cok gecmis olsun canim, bazen bu miyomlar kendiliginden kuculup kayboluyormus. Sen yine de kotuyu dusunme,miyomu olup dogum yapan cooook kadin var yani ben cok duydum bu miyom olayini dogum hikayelerinde. Normal doguranda var, sezeryan doguranda. Sende saglikla bebisini kucagina alirsin Alllahin izniyle, icini ferah tut

sekerimi yuklettm 75 gr. 230 cikti yalan.. cihaz verdiler evde olcuyorum 100 doktor onemsemedi bile yalniz ben diyete basladim nolur nolmaz beyaz ekmegi pirinci kestim tatli cikolatayi kestim yoksa midemi bulandirmasin reflu azmasin diye gunde yarim ekmek tost goturuyordum :)

Kizlar doktordan ciktim simdi 22 hafta 1 gunlugum kilosu 540 gr boyu yaklasik 30 cm civari dedi.bide makat gelisli dedi doktor.buzamanlar boyle durabiliyolar dedi.kilosu fazlami hanimlar sizce bana biraz oyle geldi

Hahaha ay cok tatlisin seninle ayni durumdayim resmen okurken catliyorum kiskancliktan
Aynen ya maasallah yinede onlara
11kg aldim. ebe kizdi napion sen ya bu kiloyla doguma gidilir dedi amaaannnn :/
Eveett gidilir tabi icimde tutucam deseydin :)))
Canim benim en guzelini dusun sen insallah enn kolay sekliyle atlaticaksin

Ay benimde kesmem laZim, tatli fazla tuketmiyrm canim istemiyor zaten. Ama ekmeksizde doyamiyorum yaaa doktorumla goruseyimde bana versin diyet listesini bende ona uymayancaliaieim napalim oldugu kadar artik

Ben hiç kg almadım canım hatta - kgdayım ama bebeğin suyu biraz fazla görüldü bu yüzden tedbir amaçlı yapıldı çok şükür çıkmadı

Merhabalar okudum okudum bende fıkırlerımı yazayım dedım. Sut sagma makınası avent otomatık olan ıyı dıye bılıyorum ama settı ablamdakı manuel de vardı bnm kızım sanslı almama gerek kalmadı teyzesı verıcek.bende alısverıse basladım yavas yavas anneannesı dedesı bebegın park besıgını yatagını aldılar.bızde bebek arabası aldık. Cocuk odasına da ılerıye donuk hem cocuk hemde kendım kullanabılecegım bır dolap cızdım sıparıs ettım marangoza. Onun dısında mobılya falan dusunmuyorum yerım var ama gereksız goruyorum.kuzenımde hamak ve ana kucagı verıcek. Cok bısey almamak lazım aslınfa kuzenım cocuk odası yapmıstı ama bırde 4 tane de daha besık aldı.sımdı dagıtıyor :) yani bebegimizin keyfine gore oluyor hersey

Kumas alip bebegime zibin battaniye falan dikicem :) anneannemız terzı.bende kesım yapmayı ogrendım kalıp falan bılıyorum:) aslinda o yonde okumadim ama.ilgi duydugum herseye katildim diyebilirim :) fizik bolumu mezunuyum,ıs guvenlıgı uzmanıyım.aşçıyım.ogretmenım.en son olarak da atolye de kumas kesım ogrendım annemın yanında.organik kumastan oyuncak ve kiyafetleri dikiyorduk.bıraz da sanayı makınesı ve bılgısayarlı dıkıs makınesı kullanmayı ogrendım ama sorsaniz hic bir yerde calismiyorumm

Sagol canim insl senin de iyi çıkar. Kac gundur cok gergindim. Bugun oyle rahatladim ki. Darisi başına. Beklemek cok zor olmadi aslinda ama kollarim acıdı. 4 kere kan alindi toplam. Esimle gittim hastanenin kafesinde bekledik.
Cok sevindim canım, darısı başıma
Zor oldu mu 3 saat beklemek? Ben ondan korkuyorum ya, nasıl duracagım 3 saat diye kara kara düsünmeye başladım

Ben de bikac gun önceden dikkat etmeye baslamistim zaten onunla alakalı degil belki de. Normalde meyve cok yiyorum ben. Bi oturusta bitabak yiyorum cesit cesit. Biraz ona dikkat edicem bundan sonra. Persembe 50 lik yaptirmistim bugun de 100 luk yaptirdim. İlkinde basim cok agridi dokundu yani ama bugun iyiydim. Sonuclar da iyi cikti. Diyetisyene bile gidip konustum sabah. Druma da dedim direkt diyete mi baslasam 100 luk de zararliymis falan diye. Bunu soyleyen kadin 10 gun meslekten men edildi bunu biliyor muydun dedi neyse sonucta yaptirdigim icin icim rahat su anda

50 lik seker yuklemesi testim yuksek cikmisti. Bugun 100 luk yaptirdim. Sonuc iyi diyetten kurtuldum cok sukur. Az daha 100 luk yaptirmayip direkt diyet yapmaya karar veriyordum.

Ohh darisi basiniza insallah. 50lik kac cikmisti senin ?

Yanina kitap almani tavsiye ederim hic anlamiyosun zamanin nasil gectigini
Yaa bi de benim 50lik seker yuklemesinden sonra bebegimin hareketleri resmen karsidan gorulecek gibiydi kipir kipir butun gun uyumadi enerji patlamasi yasadi yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…