- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #31.221
Yarasın bal kızına inşallah :) inşallah en kısa sürede toparlar canım yaa ne küçük ne tatlıdır o şimdi. Haftasonu bebek ziyaretine gittik 10 günlük bebek 3,2 kg doğmuş o bile o kadar küçük göründü ki gözüme, seninkini hayal bile edemiyorum o kadar masum o kadar miniktir kii off yaaTeyzeleri selamün aleyküm. Yazamadm gelen giden ağrılar falan derken fırsat buladım. Kızım iyi çok şükür bide kilo almaya başlasaydı hemen toplanacak. Kızım siz dua eden teyzeleri arkadaşları sayesinde hayata dört elle tutunmaya devam ediyor. Bende aldım lansinoh un elektrikli süt pompasını çok şükür bugün biraz daha fazla geldi sütüm hamd olsun perşembe götürcem bal kızıma inşallah şifa olur. Süt çok başkaymış şimdide sütüm çoğalsn diye ne yesem içsem arayışndayım. Şimdilik incir ve vişneli komposto lohusa şerbeti yaptım bide bol su. İnşallah Rabbim nasip etsin dahada artsın kızım yanıma geldiğinde bu emme bağını kuralım onunla inşş
Ohh darisi basiniza insallah. 50lik kac cikmisti senin ?
Yanina kitap almani tavsiye ederim hic anlamiyosun zamanin nasil gectigini
Yaa bi de benim 50lik seker yuklemesinden sonra bebegimin hareketleri resmen karsidan gorulecek gibiydi kipir kipir butun gun uyumadi enerji patlamasi yasadi yavrum
Hastane için düz havlu terlik almıştım, üzerini kendim süsledim az önceNasıl olmuş? Eki Görüntüle 1943546
Ellerine saglik guzel olmus gule gule giyin.bende yaptim ama evde kullanmak icin hastanede kirlenir yikaninca nasil olur bilemedimHastane için düz havlu terlik almıştım, üzerini kendim süsledim az önceNasıl olmuş? Eki Görüntüle 1943546
Canimm cok sevindim iyi olmaniza yarasin minnak prensesimize insallah annesinin mis gibi sütü bir an önce kilo alsin tombis olsunda ciksin hastaneden evinde daha rahat eder kuzum. Rezene cayi, gunde 3 litre su ve bulgur pilavida cok öneriyorlar süt icin aklinda bulunsunTeyzeleri selamün aleyküm. Yazamadm gelen giden ağrılar falan derken fırsat buladım. Kızım iyi çok şükür bide kilo almaya başlasaydı hemen toplanacak. Kızım siz dua eden teyzeleri arkadaşları sayesinde hayata dört elle tutunmaya devam ediyor. Bende aldım lansinoh un elektrikli süt pompasını çok şükür bugün biraz daha fazla geldi sütüm hamd olsun perşembe götürcem bal kızıma inşallah şifa olur. Süt çok başkaymış şimdide sütüm çoğalsn diye ne yesem içsem arayışndayım. Şimdilik incir ve vişneli komposto lohusa şerbeti yaptım bide bol su. İnşallah Rabbim nasip etsin dahada artsın kızım yanıma geldiğinde bu emme bağını kuralım onunla inşş
1.60-62 boyum 55 ile basladim 66,5 kg yum 7 ayima daha yeni girdimbebek alsin artik ben degil :)))
sekerimi yuklettm 75 gr. 230 cikti yalan.. cihaz verdiler evde olcuyorum 100 doktor onemsemedi bile yalniz ben diyete basladim nolur nolmaz beyaz ekmegi pirinci kestim tatli cikolatayi kestim yoksa midemi bulandirmasin reflu azmasin diye gunde yarim ekmek tost goturuyordum :)
Kizlar doktordan ciktim simdi 22 hafta 1 gunlugum kilosu 540 gr boyu yaklasik 30 cm civari dedi.bide makat gelisli dedi doktor.buzamanlar boyle durabiliyolar dedi.kilosu fazlami hanimlar sizce bana biraz oyle geldi
Canim aynı durumları yaşıyoruz endişelenme ben de ördek yürüyüşüne başladım ara ara kasıklarimda ağrı oluyor bir de belden başlayan bi kramp girdi mi bastonlu nineler gibi yürüyorumarkadaslar alt vakınada oyle cok agrı varkı mesela ayagını bı yere carparsında acır ya oyle bacaklarımı acarak yuruyorum bazen topal gıbı oluyorum sızdede oluyormu sımdıde oyle ne yapsam gecmedı
Hmm anladım canım annen bari biraz yardimci olsa iyi olur doğum sonrasiCanım benim başımdakileri bilsen ah anlarsın beni zatenn annemler sehir dışından yatılı gelicekler hiç bişeydende pek memnun olmazlar zaten kv görüşmüyorum ama doğuma gelir yinede gergin gereksiz bi ortam yani gidip hiç bilmediğim bi yerde doğurasım var :)))
Gule gule kullan canim cok cici olmusHastane için düz havlu terlik almıştım, üzerini kendim süsledim az önceNasıl olmuş? Eki Görüntüle 1943546
Aynen ben de cok gerginim ve memleketlere ziyaretlere geldik aslinda binbir cesit ikram yapılıyor ve maalesef tadımlık yedigimde bile vicdanim sızlıyorSagol canim insl senin de iyi çıkar. Kac gundur cok gergindim. Bugun oyle rahatladim ki. Darisi başına. Beklemek cok zor olmadi aslinda ama kollarim acıdı. 4 kere kan alindi toplam. Esimle gittim hastanenin kafesinde bekledik.
Yaa bana da 50'lik bile muthis sekerli geldi 100'lugu dusunemiyorumYanina kitap almani tavsiye ederim hic anlamiyosun zamanin nasil gectigini
Yaa bi de benim 50lik seker yuklemesinden sonra bebegimin hareketleri resmen karsidan gorulecek gibiydi kipir kipir butun gun uyumadi enerji patlamasi yasadi yavrum
:) ay evet ben bi sure dikkat edim fazla kilo almasin :) hastane cikislarina giremez bide sipam :)Ben de 54 ile basladim 63um su anda. Artik bebek alsin ben degil modundayim aynen.
Yalniz senin seker baya yuksek gibi sanki. Diyet yapardim yerinde olsam. Ya da sonucunu al bi dra daha git. Ben de yatmadan once tostlari yedim yedim sonuç kilo olarak döndü tabi. Ama artik dikkat edicem insl. 50 lik 100 luk ne varsa yuklettim canım çıktı. Bu da bana ders olsun. Ne bulduysam yedim simdiye kadar. Belki bi daha hamile kalmam diye :)
Bir de ben ilk hamileligimde cok az kilo almistim. Su anki kilomla doguma gittim. Bebek de 2400 dogdu. Halbuki ultrasonda en son 3 kilo idi. Neyse o zaman hic yiyemedigim ve kilo da almadigim icin pisman olmustum keske azicik zorlasaydim kendimi diye. Kucuk bebek zor oluyor acikcasi. Bu seferki rahatligimda ondandı aslinda.
Boyu baya iyi geldi bana maşallah. Bu boydaysa kilosu az fazla olabilir zaten. Ama ultrason fazla da gosterebiliyor
Oh mis mis canımKızzz seni parcalarim bak :)) ekmek ye ekmek.baklava ye manti ye kilo al10 11 kilo aldim ben
Canim sağlıkla bi doğuralım beraber başlarız diyete ben mecbur başlıcam inşallah yoksa eşim başımın etini yer yerAmaaaaan bana da oyle dedi ebe, sanki isteyerek mi aliyoruz. Bana oyle diyeni azarliyorum valllazaten kendim stres yapiyorum aldigim kilodan dolayi, birde ustume gelinirse patlarim doktorum bile cok uzerime gelmiyor, biliyor cunku isteyerek almiyorum ben kilo vucut meyilli napalim sekerim, biz de boyle boyle alip verecez. Haftaya kontrole gidince zaten diyet listesi istemeyi dusunuyorum, seker yuklemesi yaptirmayip direk diyete girem barim olmayacak boyle
Haklısın canım ben de böyle düşünüyorum yaza gelse havuza yazılırdım ben de muhtemelen. sağlıklı beslenmeyhe çalışıyorum elimden geldigince balık sebze baklagil et yiyiorum uyumurta yiorum ama tatlılardan ve şarküteriden de uzak duramıyorumCanım kış hamilesiyiz normal yani yaz olsaydı emin ol havuzumuzdan çıkmazdım hem bebek hem anne için inanılmaz sağlıklı.günde bir saat yüzerdim ve aldığım kiloların yarısını alırdım sanırım:)ama çok da mühim değil sağlıklı besleniyorum bebeğimin sağlığı benim geçici kilo alımımdan çok daha önemli.eminim sen de böyle düşünüyorsundur.
Aynen ben simdiden siyet yaparim, yuruyus bandinda yururum kizimi da yanima koyarim diye planlara baslasim bileCanim sağlıkla bi doğuralım beraber başlarız diyete ben mecbur başlıcam inşallah yoksa eşim başımın etini yer yer
Ama şimdi diyete başlayamam ki ben çok acıkıyorum yok zaten alcaz yine kilo yiyorum hemen midem yine kazınıyor hem suan yediklerimizin bebege cok faydasi var doğuralim sağlıkla inşallah başlarız hemen ama yürüyüş faydali yürü tabi günde yarım saat yürüyüş yapanların doğumu daha kolay oluyormuşAynen ben simdiden siyet yaparim, yuruyus bandinda yururum kizimi da yanima koyarim diye planlara baslasim bile9ayda aldigimizi 9 ayda verirsek iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?