2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yarasın bal kızına inşallah :) inşallah en kısa sürede toparlar canım yaa ne küçük ne tatlıdır o şimdi. Haftasonu bebek ziyaretine gittik 10 günlük bebek 3,2 kg doğmuş o bile o kadar küçük göründü ki gözüme, seninkini hayal bile edemiyorum o kadar masum o kadar miniktir kii off yaa doktorun birşey diyor mu acaba ne kadar sürede toparlayabileceği ile ilgili canım? Dua ediyorum hep sana valla her aklıma geldiği zaman

50 lik 164 çıkmıştı canim.

Hastane için düz havlu terlik almıştım, üzerini kendim süsledim az önce Nasıl olmuş? Eki Görüntüle 1943546

Cok sirin olmus gule gule kullan insl

Ben pek bi hazirlik yapmadim henuz. Kiyafet diger tum malzemelerimiz var ilk cocuktan ve yegenlerimden. Hastane cikisi alicam sadece 10 lu 1 takim. Gecen gun pijamalarima baktim onlar bile yeni duruyor. Hediyelik ne yapacagima karar verdim. Malzemeleri alicam bi ara internetten. Resim atayim size de fikir olur belki.
Kizim icin kucuk kavanozlara seker yapmistim. Simdi ogluma kolonya şişesi yapicam insl.

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-19-22-13-30-628.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 49
Canimm cok sevindim iyi olmaniza yarasin minnak prensesimize insallah annesinin mis gibi sütü bir an önce kilo alsin tombis olsunda ciksin hastaneden evinde daha rahat eder kuzum. Rezene cayi, gunde 3 litre su ve bulgur pilavida cok öneriyorlar süt icin aklinda bulunsun

1.60-62 boyum 55 ile basladim 66,5 kg yum 7 ayima daha yeni girdim bebek alsin artik ben degil :)))

Ben de 54 ile basladim 63um su anda. Artik bebek alsin ben degil modundayim aynen.

Yalniz senin seker baya yuksek gibi sanki. Diyet yapardim yerinde olsam. Ya da sonucunu al bi dra daha git. Ben de yatmadan once tostlari yedim yedim sonuç kilo olarak döndü tabi. Ama artik dikkat edicem insl. 50 lik 100 luk ne varsa yuklettim canım çıktı. Bu da bana ders olsun. Ne bulduysam yedim simdiye kadar. Belki bi daha hamile kalmam diye :)

Bir de ben ilk hamileligimde cok az kilo almistim. Su anki kilomla doguma gittim. Bebek de 2400 dogdu. Halbuki ultrasonda en son 3 kilo idi. Neyse o zaman hic yiyemedigim ve kilo da almadigim icin pisman olmustum keske azicik zorlasaydim kendimi diye. Kucuk bebek zor oluyor acikcasi. Bu seferki rahatligimda ondandı aslinda.
Kizlar doktordan ciktim simdi 22 hafta 1 gunlugum kilosu 540 gr boyu yaklasik 30 cm civari dedi.bide makat gelisli dedi doktor.buzamanlar boyle durabiliyolar dedi.kilosu fazlami hanimlar sizce bana biraz oyle geldi

Boyu baya iyi geldi bana maşallah. Bu boydaysa kilosu az fazla olabilir zaten. Ama ultrason fazla da gosterebiliyor

Ca
arkadaslar alt vakınada oyle cok agrı varkı mesela ayagını bı yere carparsında acır ya oyle bacaklarımı acarak yuruyorum bazen topal gıbı oluyorum sızdede oluyormu sımdıde oyle ne yapsam gecmedı
Canim aynı durumları yaşıyoruz endişelenme ben de ördek yürüyüşüne başladım ara ara kasıklarimda ağrı oluyor bir de belden başlayan bi kramp girdi mi bastonlu nineler gibi yürüyorum

Hmm anladım canım annen bari biraz yardimci olsa iyi olur doğum sonrasi

Sagol canim insl senin de iyi çıkar. Kac gundur cok gergindim. Bugun oyle rahatladim ki. Darisi başına. Beklemek cok zor olmadi aslinda ama kollarim acıdı. 4 kere kan alindi toplam. Esimle gittim hastanenin kafesinde bekledik.
Aynen ben de cok gerginim ve memleketlere ziyaretlere geldik aslinda binbir cesit ikram yapılıyor ve maalesef tadımlık yedigimde bile vicdanim sızlıyor kayinpederin seker olcme makinesi var birkac gun açlık tokluk sekerimi olctum onunla hep normal cikti ama iste 100'luk de normal çıksın oyle tamamen rahatlayacagim. Bi de benim 50'likte bile 1 kere kan alinmasina ragmen bende damari bulamadi hemsire, cok canımı yakti. Stres oldum o an, belki o yuzden bile fazla çıkmış olabilir diye dusunuyorum
Yanina kitap almani tavsiye ederim hic anlamiyosun zamanin nasil gectigini
Yaa bi de benim 50lik seker yuklemesinden sonra bebegimin hareketleri resmen karsidan gorulecek gibiydi kipir kipir butun gun uyumadi enerji patlamasi yasadi yavrum
Yaa bana da 50'lik bile muthis sekerli geldi 100'lugu dusunemiyorum eşim de gelecek benimle ama 3 saat aç aç sadece sekerli suyla kalmak sinir bozucu bi durum olsa gerek

Son düzenleme:
:) ay evet ben bi sure dikkat edim fazla kilo almasin :) hastane cikislarina giremez bide sipam :)

Canim sağlıkla bi doğuralım beraber başlarız diyete ben mecbur başlıcam inşallah yoksa eşim başımın etini yer yer

Haklısın canım ben de böyle düşünüyorum yaza gelse havuza yazılırdım ben de muhtemelen. sağlıklı beslenmeyhe çalışıyorum elimden geldigince balık sebze baklagil et yiyiorum uyumurta yiorum ama tatlılardan ve şarküteriden de uzak duramıyorum

Canim sağlıkla bi doğuralım beraber başlarız diyete ben mecbur başlıcam inşallah yoksa eşim başımın etini yer yer
Aynen ben simdiden siyet yaparim, yuruyus bandinda yururum kizimi da yanima koyarim diye planlara baslasim bile 9ayda aldigimizi 9 ayda verirsek iyidir

Aynen ben simdiden siyet yaparim, yuruyus bandinda yururum kizimi da yanima koyarim diye planlara baslasim bile 9ayda aldigimizi 9 ayda verirsek iyidir
Ama şimdi diyete başlayamam ki ben çok acıkıyorum yok zaten alcaz yine kilo yiyorum hemen midem yine kazınıyor hem suan yediklerimizin bebege cok faydasi var doğuralim sağlıkla inşallah başlarız hemen ama yürüyüş faydali yürü tabi günde yarım saat yürüyüş yapanların doğumu daha kolay oluyormuş

Kizlar civilden alisveris yapan varmi? Ben ilk uc aylik tahmini bi alisveris yapmayi planliyorum yazlik citcitli badyler felan baya uygun.sepete ekledim hepsini beklemede suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…